Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξωτερικοί δείκτες Ισχύος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 13 Φεβρουαρίου 2022.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Ομολογώ πως χρειαζόμουν και εγώ την επεξήγηση για να κατανοήσω καλύτερα τι εννοείς Μαργαρίτα μου.Kαι αν και σε ένιωσα, μέσα στο κεφαλάκι μου δημιουργήθηκε η εξής σκέψη :
    Δεδομένου ότι η επιρροή, αφενός δεν είναι μια πάγια κατάσταση, αφετέρου δεν έχει μόνο θετική χροιά, τι διατηρεί την Κυριαρχία του K εκείνες τις στιγμές, αν και εφόσον αυτή εκπορεύεται μέσω της επιρροής;
     
  2. rea..

    rea.. Contributor

    Μετά από σκέψη..

    Την ώρα που το ζεις, σίγουρα μπορεί να συμβαίνουν πολλά, ανάλογα με την Καθοδήγηση και οι ερμηνείες των αισθήσεων.

    Βλέποντας το από απόσταση, νομίζω το σημείο όπου η αναγνώριση Ισχύος δημιουργεί την κατεύθυνση της θέσης υποταγής, σε εμένα ήταν η Καύλα και Aδρεναλίνη ..Καυλαδρεναλίνη! Μια καθαρά φυσική (υπερ)έλξη. Αυτά τα στοιχεία θυμάμαι πιο έντονα και κάθε πράξη, δράση, αίσθηση, έκφραση και ερμηνεία που υπήρχε ήταν σε αυτήν την ατμόσφαιρα.
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Η επιρροή είναι πράγματι κάτι που μπορεί να χαθεί σε χρόνο dt.
    Ωστόσο αν η επιρροή δεν είναι σταθερή τότε υπάρχει ανατροπή στην ισορροπία της σχέσης ή των θέσεων ή και της σχέσης καθαυτής.
    Σε πρώτη φάση δεν έχει σημασία αν είναι καλή ή κακή η επιρροή, αυτό είναι μια αξιολόγηση για τη συνέχεια, αρκεί που υπάρχει, δηλαδή έχει αποτύπωμα στον επηρεαζόμενο.
    Όσο ο Κ έχει επιρροή στην υ, ακόμα και αν αυτή "κλωτσαει" ή αντιδρά (όχι εγώ, μια φίλη μου  ), τότε διατηρείται η Κυριαρχία. Αν πάψει να έχει επιρροή, σημαίνει απώλεια νοήματος.
     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Υπό την επήρεια της καυλαδρεναλίνης και την επιρροή της... Πηγής αυτής  
    Να πω την αλήθεια, αν με το "φυσική" εννοείς το σωματικό/αισθητηριακό, φυσικά με ελκύουν στις περισσότερες φάσεις αρκετοί άνθρωποι. Αυτό που για μένα αλλάζει είναι αυτό το αίσθημα καθολικότητας της επιρροής του Ενός εκείνου ανθρώπου σε οποιαδήποτε ζωτική και νοητική μου λειτουργία. Και θεωρώ ότι ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να μας το προκαλέσουν αυτό.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Με τον ίδιο τρόπο που για το D/s η κατίσχυση είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αυτό το "power resides where men believe it resides" είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη. Η επιρροή, που αναφέρεις, έπεται αυτής της αναγνώρισης, τουλάχιστον στα του D/s, εκτός αυτού, μια χαρά μπορεί να υπάρχει αναγνώριση χωρίς επιρροή όπως άλλωστε και επιρροή χωρίς αναγνώριση κάποιας εξωτερικής ισχύος.
     
  6. rea..

    rea.. Contributor

    Υπό την Κυριαρχία της Καυλαδρεναλινης και στην υποταγή αυτής. Ο επηρεασμένος δεν είναι απαραίτητα και κυριαρχημενος άνθρωπος, επιτρέπει τον έλεγχο που κρίνει ότι ταυτίζεται με την όποια προϋπάρχουσα λογική του, το υ καλείται συχνά να ξεπεράσει την λογική του και να αποδεχτεί πράγματα που δεν καταλαβαίνει. Η υποταγή ξεπερνά την εγκεφαλική διαδικασία της επιρροής. Δεν είναι "λάθος " το σκεπτικό σου, απλά έτσι όπως αντιλαμβάνομαι την έννοια "επιρροή" νιώθω ότι δεν πάει far enough στην προσωπική μου νοηματοδοτηση περί υποταγής. Αναμφίβολα σεβαστή η ερμηνεία σου και απολαυστικός ο προβληματισμος που δημιούργησε.
    Λέγοντας ξεκάθαρα φυσική (υπερ) έλξη, δεν συμβαίνει με πολλούς και είναι ότι πιο φυσικό.. έως αγνό.

    Να επιρρεεις, να χτυπιέσαι σαν την "φίλη σου" και ακόμα παραπέρα..
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Η όλη θεωρεία περί επιρροής είναι απλή και άκακη.
    Δεν είναι ούτε καν σόφισμα.
    Είναι σαν να ορίζουμε πως μια μπαταρία μπορεί να ανάψει μια λάμπα σε ένα φακό, όταν συνδεθούν, δηλαδή όταν μπορεί να την επηρεάσει. Όλα ως εδώ μια χαρά. Η συζήτηση εξελίσσεται στο αντίστροφο συμπέρασμα (που βασίζεται εξ ολοκλήρου στο αρχικό δεδομένο), πως αν η μπαταρία δεν επηρεάσει την λάμπα, η λάμπα δεν θα ανάψει.
    Μετά γίνεται μια προσπάθεια στρογγυλέματος περί προσωπικής επιρροής, αν και εκ των προτέρων γνωρίζουμε πως η κάθε λάμπα για να ανάψει χρειάζεται την ανάλογη μπαταρία.
    Και φυσικά αν αφαιρέσουμε την μπαταρία από το φακό η λάμπα θα σβήσει.
     
     
    Last edited: 24 Μαϊου 2024
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Xρησιμοποιώντας το δικό σας παράδειγμα, εκτός της ισχύος της μπαταρίας πρέπει να υπάρχει και η σύνδεση του καλωδίου, και το τελευταίο είναι αυτό που νομίζω ότι η @margarita_nikolayevna αναφέρει ως "επιρροή"

    Δηλαδή, όσο καλή και αν είναι η μπαταρία, αν λείπει κομμάτι του καλωδίου (επιρροή), η λάμπα δε θα ανάψει. Από την άλλη, ακόμα και αν το καλώδιο δεν είναι κομμένο, μόνο η προσθήκη "κατάλληλης ισχύος" μπαταρίας θα μπορέσει να ανάψει τη λάμπα, αν ο φακός απαιτεί 9βολτη και εσύ του συνδέσεις ΑΑΑ δε θ' ανάψει η λάμπα και η "επιρροή" δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Τι παρέλειψα και μου το επισημαίνετε;
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Τι παρέλειψα και μου το επισημαίνετε;
     
  11. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    @Arioch , @espimain Με όλο τον σεβασμό προς Αμφοτέρους, μία εικονοκλαστική ερώτηση.
    Μήπως δεν είναι ορθό το αρχικό Σας παράδειγμα, συνακόλουθα δε και η επ' αυτού συζήτηση, καθώς αφαιρεί τον, πιθανότατα μείζον, εξωτερικό δείκτη Ισχύος των Κ., ήτοι του αυτόφωτου?
    Μήπως γίνεται εύκολο να παρεκτραπεί η συζήτηση, υπό την οπτική φακός, μπαταρία, καλώδιο, λάμπα, στην ταύτιση της μπαταρίας με service Dom?
    Εάν μου επιτρέπετε, μία πρόταση.
    Να αντικατασταθεί το σύστημα/κύκλωμα, με τον διαρκώς υφιστάμενο και αυτόφωτο ήλιο, η Ισχύς του οποίου είναι δεδομένα υφισταμένη, πλην όμως, αναλόγως του κατόπτρου και της θέσεως αυτού, οι ακτίνες Του δύνανται είτε να φωτίσουν, ή να ζεστάνουν ή να κατακάψουν ή να αφήσουν στο σκότος το αντικείμενο.
    Ευχαριστώ για την ανοχή Σας.
     
  12. slave32

    slave32 Regular Member

    αν ειναι και πράσινος!!

    στα σοβαρά τώρα, το αυτόφωτος δεν είναι πιο επικίνδυνος παραλληλισμός από την μπαταρία;