Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επάγγελμα και διαστροφή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dentman, στις 29 Μαϊου 2007.

  1. dentman

    dentman Guest

    Κάνοντας μια αναδρομή στη σεξουαλική μου σταδιοδρομία (σχέσεις και καταστάσεις που έχω ζήσει) διέκρινα μια σαφή σύνδεση των διαστροφών μου με τον επαγγελματικό μου προσανατολισμό.. η συνεχής τριβή με εργαλεία, μηχανήματα και - το πιο βασικό - με το ανθρώπινο σώμα και τον ανθρώπινο πόνο (στη διαχείρησή του, την πρόκληση ή την αντιμετώπισή του) διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό τις ιδιαιτερότητες μου, ενίσχυσε τις ροπές μου προς το BDSM σε όλο του το φάσμα, από το D/s (κυριαρχία επί του ασθενούς και κατέπέκταση επί της εκάστοτε συντρόφου μου) ως το S/m (πρόκληση πόνου κι ερεθισμός σε απίστευτα μέρη του κορμιού).. Βεβαίως δηλώνω switch διότι κατά καιρούς θέλησα κι εγώ να βιώσω την κυριαρχία και τον πόνο από την πλευρά του ..θύματος  Εξάλλου η επαφή μου με πολλά άτομα από τον τομέα της υγείας (ιατρικά, παραϊατρικά και εργαστηριακά επαγγέλματα) επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό την άποψή μου, ότι δηλαδή το επάγγελμα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του σεξουαλικού χαρακτήρα ενός ανθρώπου.. Εσείς τί πιστεύετε;
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Συμφωνώ απόλυτα.
    Σαν χειρουργός που είμαι μου αρέσει η θέα του αίματος, της σπλήνας, των εντέρων. Λατρεύω κυρίως την καρδιά όταν χτυπά για μένα. Αυτή είναι η υπέρτατη ηδονή μου.
    Με εξιτάρουν απίστευτα τα νυστέρια, τα ψαλίδια και τα ιατρικά βαμβάκια ποτισμένα με αίμα.
     
    Last edited: 29 Μαϊου 2007
  3. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Εγώ πάλι αδυνατό να φτιαχτώ με τα mouse και τα πληκτρολόγια.... Με εξιτάρει όμως η ιδέα των παιχνιδιών με καλώδια του υπολογιστή.... Δεν μπορώ όμως να πω ότι η Πληροφορική έπαιξε μεγάλο ρόλο στο σεξουαλικό μου προφίλ... Ίσως συνεργάστηκε, χρησιμοποιήθηκε ως όργανο αλλά μέχρι εκεί... Ίσως συμβαίνει το αντίθετο. Το σεξουαλικό προφίλ παίζει ρόλο στην επιλογή επαγγέλματος.
     
  4. Dolce

    Dolce Regular Member

    Χμμμ.... αναρωτιεμαι αν η ενασχοληση μου με τις γλωσσες ως εργαλεια και ως μορφη τεχνης εχει οντως επηρρεασει τις εντονες αντιδρασεις μου, θετικες ή αρνητικες, σε λεκτικα ερεθισματα... Σιγουρα δεν μπορω να το αποκλεισω.
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    Το μονο που μπορω να πω ειναι πως λογο πολλων επαγγελματικων ταξιδιων γνωρισα και ειχα πολλες εμπειριες εκτος Ελλαδος. Αλλιως δεν μπορω να πω οτι με επηρεασε σε κατι...
     
    Last edited: 29 Μαϊου 2007
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Μα τι λετε ?  ..... αααα για να σας πω .... αμα ειναι και μου τυχει η Ασταρτυ για χειρουργος ... παρακαλω πολυ να με αφησετε στο παρτερακι εξω απο το νοσοκομειο να πεθανω με ησυχια ....  
    Σε παρακαλω Ασταρτυ ... θα μου πεις που δουλευεις για να ξερω αμα χτυπησω μπροστα στο δικο σου νοσοκομειο ... να συρθω μεχρι το παρακατω ?.....  
     
  7. Astarty

    Astarty Contributor

    Με απογοητεύεις καλέ μου ισνογκουντ. Νόμιζα πως θα ήθελες να νιώσεις τα απαλά μου χεράκια πάνω (ή έστω μέσα) στο κορμί σου!
    Δεν μπορώ να αποκαλύψω που δουλεύω αλλά να είσαι σίγουρος πως αν βρεθείς στο διάβα μου, θα το καταλάβεις. χαχααχαχαχα!
     
  8. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Επάγγελμα και διαστροφή

    Αν είσαι τόσο πλουραλιστική στις αντιδράσεις σου όσο στη γλώσσα που χρησιμοποιείς όταν γράφεις, τότε να είσαι σίγουρη ότι κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει..  
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @dentman:
    Νομίζω πως καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από τις αιτίες (πέραν των οικονομικών) επιλογής ενός επαγγέλματος και όχι από την τεκμηριομένη κατάσταση άσκησής του.

    Οι εμπειρίες κατά την διάρκεια της άσκησης σίγουρα επηρεάζουν την προσωπικότητα κάποιου, όπως κάθε εμπειρία και, η επαγγελματική ενασχόληση καταλαμβάνει συχνά το μεγαλύτερο ποσοστό του διαθέσιμου χρόνου.

    @Kits: Με βάση τα παραπάνω ήταν επιλογή σου ένα επάγγελμα που συνεπάγεται ταξίδια αν ναι γιατί; αν όχι και πάλι γιατί;
     
  10. dentman

    dentman Guest

    @MasterJp: προσωπικά από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με τα ιατρικά επαγγέλματα γιατί με τραβούσε το ανθρώπινο σώμα και οι ..επεμβάσεις πάνω σε αυτό! Πέραν των οικονομικών λόγων, στην επιλογή επαγγέλματος παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες (πχ οικογενειακής φύσεως) αλλά σίγουρα στην τελική κάνεις αυτό που θέλεις.. Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σαφήνεια αν ήταν πχ το κύρος που εκπέμπει το επάγγελμα ή η θέα και χρησιμοποίηση της στολής ή ο μαγικός κόσμος των εργαλείων ή το πρήξιμο που έφαγα από τους δικούς μου ή αυτό καθαυτό το ανθρώπινο σώμα που ήθελα να ασχοληθώ μαζί του, που με οδήγησαν στην οδοντιατρική.. Μπορώ όμως να σου πω ότι σίγουρα θα μου.. κακόπεφτε αν αντί για γιατρός γινόμουν νοσηλευτής ή κάτι παραϊατρικό - δεν θέλω να θίξω κανέναν που ενδεχόμενα ασχολείται με τέτοια επαγγέλματα, αντιθέτως μάλιστα το ίδιο χρήσιμοι είναι στον κύκλο της υγείας όσο εγώ - προφανώς διότι υπάρχει μια εμφυσημένη ανωτερότητα (καλώς ή κακώς -δεν θα το κρίνω) και μεγαλύτερη εξουσία στους γιατρούς.. Αυτοί στην τελική έχουν και την ευθύνη και το πάνω χέρι, έτσι δεν είναι;
     
  11. LadyMargi

    LadyMargi New Member

    Εγω παλι Ειμαι φοιτητρια ιατρικης και εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο Μου να χαιρεται ιδιαιτερα να δινει εντολες στους ασθενεις και να παρακολουθει οτι τις εκτελουν..το Medical play το δοκιμασα προσφατα....ποτε δε φανταζομουν κατι που το κανω ετσι και αλλιως στο νοσοκομειο θα Μου πεοκαλουσε τοσο μα τοσο μεγαλη ηδονη.......για να το προχωρησω.........θελω να κανω ειδικοτητα στην ψυχιατρικη........υπαρχει μεγαλυτερος ελεγχος απο αυτον του μυαλου........αρα σαν ψυχιατρος θα το κανω με περισσεια μαεστρια........σωστα,συναδελφε,Ασταρτυ? 
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Να σου πω την αλήθεια εγώ νόμιζα πως σίγουρα κάνουμε πάντα αυτό που θέλει το μηχανογραφικό δελτίο. Λίγο πολύ όλοι τα ίδια συμπλήρωναν.

    Περισσότερο ενδιαφέρον ίσως έχει να κάνει ο τρόπος που ασκεί κάποιος το επάγγελμά του, παρά η ίδια η επιλογή του, που μάλλον τυποποιημένη είναι και ήταν.