Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επανακαλωδιωση του εγκεφάλου του υ/σ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος ilias1, στις 26 Ιουνίου 2019.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Φοβάμαι ότι είναι αδύνατο τα πράγματα και οι καταστάσεις να είναι καινούργιες και όμορφες και ίσες και σοφές. Όχι μόνο γιατί οι μισοί από αυτούς τους προσδιορισμούς είναι ακραία υποκειμενικοί αλλά γιατί δεν είναι δυνατό να συνυπάρχουν ακόμη και σε οποιαδήποτε υποκειμενική αντίληψη. Εκτός βέβαια και αν προχωρήσουμε σε εντελώς αιρετική νοηματοδότηση των εν λόγω λημμάτων.
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δυστυχώς είναι ο φαλλικός συμβολισμός στο οποίο τυχαία προδιαθέτει το ακρωνύμιο της επιτροπής που αν συνδυαστεί και με ανδρικό προεδρείο θα μας κατηγορήσουν για σοβινισμό. Και τούτο ούτε ορθό θα ήταν ούτε όμορφο. Πολύ σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι ούτε εγώ ούτε αυτό που αποκαλείς παρέα μου θεωρούμε απαραίτητη κάποια τέτοια επιτροπή και πολύ περισσότερο κάποιες τέτοιου είδους ακτιβισμό στο φόρουμ ή στο χώρο, η πρόταση μου αφορούσε τον δικό σου τρόπο σκέψης και λειτουργίας, σε σένα δικαιωματικά ανήκει η θέση, μην γκρινιάζεις.

    Και μια απαραίτητη διευκρίνηση, δεν είναι παρέα μου είναι κάποιοι άσπονδοι συνομιλητές μου (απαξιώ να ασχοληθώ με συνομιλητές που συμφωνούν ή ασπάζονται τις απόψεις μου) άσχετα που εσένα σου φαίνονται αγέλη ή παρέα όλοι εκείνοι που σου ασκούν επιθετικό αντίλογο.
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ορθώς αναλυμένη η προσέγγιση σου, και το mindset μου εξακολουθεί να μου λέει ότι πρόκειται για ανδρική φαντασίωση εμπνευσμένη από το πενάκι του sardax. Και έχω τους λόγους μου να μην θεωρώ το mindset μου ουρανοκατέβατο.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Επιτρέψτε μου ένα παράδειγμα, ας φανταστούμε ένα γεύμα στο οποίο αφού σας έχω πείσει οριστικώς και αμετακλήτως σχετικά με την απολύμανση των χεριών μου σας ερωτώ αν θα θέλατε να σας σερβίρω σαλάτα στο οποίο απαντάτε καταφατικά και εγώ βάζω το χέρι μου στην σαλάτα αρπάζω κάποια λαχανικά και τα προσγειώνω στο πιάτο σας.

    Έχω την πεποίθηση ότι παρόλα που βάσει αντικειμενικής αιτιολόγησης δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να σας ενοχλήσει, για την καθαριότητα των χεριών μου δεν έχετε καμία αμφιβολία ενώ για την κουτάλα σερβιρίσματος δύναται να κάνετε μόνο εικασίες, θα σας ενοχλήσουν πολλά στην ενέργεια μου, ενδεχομένως να αποφύγετε να φάτε και την σαλάτα. Αυτό είναι μία πολιτισμική και ενδεχομένως κοινωνική επιρροή.

    Με παρόμοιο τρόπο όταν μία θηλυκή κυρίαρχος γνωρίζει ότι έχει την δυνατότητα να εδραιώσει ασυμμετρία και επιβολή σε αρσενικό υποτακτικό αλλά υπάρχει κάτι υποσυνείδητο που την εμποδίζει ή δεν το κάνει επιθυμητό, όπως στον παραπάνω παράδειγμα δεν ήταν ενδεχομένως επιθυμητή η βρώση της σαλάτας, πιστεύω ότι αυτό πηγάζει σε πολιτισμικές και κοινωνικές επιρροές.

    Είμαι της γνώμης ότι οποιαδήποτε ενέρφεια δεν οφείλετε σε ενστικτώδες παρόρμηση ή δυσλειτουργία του εγκεφάλου βασίζεται σε πολιτισμικές και κοινωνικές επιρροές. Άσχετα που οι πολιτισμικές και κοινωνικές επιρροές αναφέρονται σχεδόν αποκλειστικά και πάντα με αρνητική χροιά όταν αφορούν συμπεριφορές και ενέργειες τις οποίες κατακρίνουμε ή θεωρούμε καταπιεστικές για μας.
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Η ξεροκεφαλια όταν σου λέει κάτι ο νηματοθετης είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία που σε χαρακτηριζει. Απλά εκεί χάνει το ενδιαφέρον της η οποία συζητηση.
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Καθενας, καθεμια, εξ ιδιων κρινουν τα αλλοτρια.
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2019
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αναμενόμενο χαρακτηριστικό της ηλικίας μου αλλά μία συζήτηση είναι απλά συζήτηση, δεν γαμιέται ας χάσει το ενδιαφέρον σου, θα βρεθούν άλλες να το κερδίσουν.

    Αυτό όμως που θα πρέπει να σε προβληματίζει είναι το τι θα σε οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα κάποια στιγμή γιατί αν δεν το κάνει, τόσο η υποτακτηκότητα σου όσο και το bdsm θα έχει απολέσει κάθε ουσία και θα παραμείνει κάτι σαν αυτό που πιστεύω ότι είναι αυτό που διηθήθηκες.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Τσ τσ τσ.. Που καταντησε το εν Ελλάδι bdsm...
     
  9. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Δεν μπορώ να μαντέψω τι λες.
    Γράψτο ποιο απλα, εδώ δεν κανουμε διαγωνισμό "ποιος θα τα γράψει ποιο μπερδεμενα, απλά για να έχει να λεει...".
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Οριστε? Ποιο??
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν ήταν σκοπός μου να σε μπερδέψω, στο αντίθετο υπολόγιζα. Εκφράζοντας πιο περιγραφικά αυτό που αναφέρω παραπάνω, λέω ότι αντί να ξοδεύεις χρόνο στις δικές μου απαντήσεις που κατα την γνώμη σου δεν έχουν ενδιαφέρον ως συζήτηση καλύτερα είναι να δεις πως θα βρεις αυτό που ψάχνεις και ποθείς.
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Λύκε το master που δηλώνεις στο Ελληνικό bdsm δεν απευθύνεται ?
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2019