Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαφή με transexual

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Julliet, στις 27 Ιανουαρίου 2011.

  1. Julliet

    Julliet New Member

    Καλησπέρα παιδιά
    Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν (σέβομαι όλους τους ανθρώπους με όλα τα χαρακτηριστικά τους) και χωρίς να θέλω να μπαίνω σε ξένα χωράφια, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την επιθυμία από στρεϊτ άντρες να θέλουν να κάνουν στοματικό έρωτα σε αυτές τις γυναίκες? (Συγχωρείστε μου το ''αυτές'' διότι δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός χαρακτηρισμός για αυτές τις γυναίκες...)
    Πρόσφατα μου αποκαλύφθηκε από τον σύντροφο μου ότι πριν λίγο καιρό το ένοιωσε ανάγκη και το έκανε κρυφά (το έχει ξανακάνει, αλλά όχι κατά την διάρκεια της σχέσης μας). Είμαστε μαζί 3 χρόνια και απολάμβανε ιδιαίτερα το ρόλο του υποτακτικού τον πρώτο χρόνο, τώρα όμως λόγω οικειότητας, όπως μου λέει, δεν ζητάει αυτό τον ρόλο και είμαστε σε προσπάθειες να το ξαναβρούμε...
    Μπορεί απλά να είναι η ανάγκη του για υποταγή και πλήρη εξευτελισμό ή μπορεί στην πραγματικότητα να του αρέσουν οι άντρες και να πρέπει να το χειριστώ τελείως διαφορετικά?
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Η αντρική υποτακτικότητα δεν έχει σχέση με το ότι του αρέσει να κάνει στοματικό σε trans, μπορεί να είναι ψιλοbisexual..
     
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    Σίγουρα, δεν είμαι η κατεξοχήν αρμόδια να μιλήσω για το θέμα αφού επαφή με transexual δεν είχα μέχρι τώρα, παρά μόνο μέσω ένος φίλου που τις γούσταρε τρελά. Μάλιστα, θυμάμαι είχαμε πάει παρέα σε ένα απ' τα μπαράκια που συχνάζουν και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το ταμπεραμέντο κ τη σπιρτάδα τους. Μυστήριο είδος, αυτό το μπερδεμένο αρσενικοθήλυκο, νομίζω ότι ασκεί τρομερή ερωτική γοητεία, ακατανίκητη έλξη σε πολλούς άντρες, ίσως και γυναίκες! Παλιότερα ένοιωθα να χαλιέμαι από την υπερβολή τους. Όταν μπήκα λίγο στον κόσμο τους, έστω και επιδερμικά, θαύμασα την ομορφιά τους και κατανόησα ότι ο κόσμος τους είναι δύσκολα προσεγγίσιμος, λόγω των απίστευτων θεμάτων που αντιμετωπίζουν ισορροπώντας σε τεντωμένο σχοινί.

    Ως προς το θέμα σου, θα συμφωνήσω με τον Κonstantino, δεν νομίζω ότι είναι θέμα υποτακτικότητας ή προτίμησης στο αντρικό φύλο. Οι transexual ειναι από μόνοι τους ένα μοναδικό κεφάλαιο ερωτικής έλξης και φαντασίωσης για πολλούς ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις από κει την ερωτική ταυτότητα του άλλου. Μπορεί να είναι bisexual, μπορεί και straight έχοντας τη συγκεκριμένη επιθυμία.
    Το θέμα είναι αν εσύ αντέχεις να το εξερευνήσεις μαζί του ή όχι.
     
  4. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    (Καθαρίζει λαιμό.) Γμχ. Γκμχ!

    Ησυχία, μιλάει η Dr. Ruth.

    Το πρόβλημα είναι οτι κάνει πράγματα και στα κρατάει κρυφά, ακόμα και αν αργότερα στα αποκαλύπτει. Σε εμπιστεύεται, τελικά. Aλλά όχι αρκετά για να μην κάνει (έστω και προσωρινές) λαμογιές. Εσύ πως νιώθεις απέναντί του; Τον εμπιστεύεσαι;

    Εμπιστέψου αυτό: τα πιο πάνω ερωτήματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από το πως θα πρέπει να προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου για να ταιριάξει στα kink του.

    Ρώτα τον ευθέως τί πρέπει να γίνει. Και αν δεν πάρεις ειλικρινή απάντηση, σούταρέ τον.

    Καλώς ήλθες και πάλι,
    DH
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    Η ερωτική έλξη και επιθυμία προς κάποιο φύλο δεν μπορεί να εξηγηθεί.
    Η υποτακτικότητα όμως δεν συνδέεται. Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα llazouli.
     
  6. Απάντηση: Επαφή με transexual

    Οι αντρες και η ελξη προς αυτους δεν εχει καποια σχεση με το οτι θελει να κανει το οτιδηποτε με τρανσεξουαλ.

    Δες την τρανσεξουαλ σαν μια μεση οδο αναμεσα στα δυο. Του αρεσει η επαφη με το μοριο του ανδρα, αλλα θελει το περιτυλιγμα της γυναικας. Η μπορει απλα να πειραματιζεται.

    Μπορειτε να ενταξετε στο παιχνιδι σας μια τρανς ενδεχομενως να δεις και εσενα αν σου αρεσει και πως θα αντιδρασει και αυτος. Να μην γινεται στα κρυφα το ολο παιχνιδι καθως ισως μετα να υπαρξουν και προβληματα στη σχεση σας.
     
  7. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    Και εμενα με πείραξε πιο πολύ από όλα αυτο το "στα κρυφά". Καν' τον να σε εμπιστευθει και να σου λεει τι θέλει όσο περίεργο και να είναι αυτό.
     
  8. jorge1970

    jorge1970 Regular Member

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    Η έλξη που νοιώθουν οι όποιοι άντρες προς τους τρανς, πιστεύω ότι προέρχεται από μια πολύ κοινή (απ' ότι φαίνεται τελικά) φαντασίωση του άντρα: τη "φαλική γυναίκα"!

    Δεν το προβλέπει η φύση, το παρέχει όμως πλέον η σύγχρονη ιατρική (ή "ιατρική" αν θέλεις).

    Τώρα, το αν το έκανε στα κρυφά πρώτα και στο είπε μετά, σημαίνει για μένα ότι ναι μεν σε εμπιστεύεται σε κάποιο βαθμό (εξ' ου και η έστω εκ των υστέρων εξομολόγηση και όχι η πλήρης σιωπή) αλλά και ότι θέλει να σε εμπιστευτεί ακόμα περισσότερο. Αυτό το "περισσότερο", μήπως εξαρτάται κι από σένα? Ανάλογα με την άνεση που νοιώθει, θα ανοίγεται ανάλογα και ίσως στο σωστό timing ..

    Φιλικά
     
  9. Απάντηση: Επαφή με transexual


    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

    ---------- Post added at 06:23 ---------- Previous post was at 06:18 ----------

    Πάντως πιο ερεθιστικές από τις τρανς είναι οι γυναίκες που ερεθίζονται με τις τρανς.
     
    Last edited: 30 Ιανουαρίου 2011
  10. jorge1970

    jorge1970 Regular Member

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    Ενδιαφέρουσα παρατήρηση ...  
     
  11. Julliet

    Julliet New Member

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    Φαίνεται πως ο καιρός θα δείξει...
    Εμπιστευόμαστε αλλήλους, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου..
    Τουλάχιστον ας απολαύσουμε την διαδρομή!
    Ευχαριστώ πολύ για την συμβολή σας στο ταξίδι αυτό!
     
  12. Απάντηση: Επαφή με transexual

    Η ειλικρινής μου γνώμη είναι ότι άντρας που επιθυμεί την παραβίαση (και το στοματικό παραβίαση είναι) είναι έτσι κι αλλιώς bisexual. Μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος ενεργητικός άντρας που επιθυμεί να κάνει σεξ με τραβεστί δεν έχει στοιχεία bi αλλά του αρέσει απλά το kinky play. Όταν όμως γίνεται παθητικός, μάλλον είναι bi που δε θέλει να παραδεχτεί ότι του αρέσουν οι άντρες.

    Νομίζω ότι στο φόρουμ έχουμε φίλες τρανσέξουαλ, των οποίων η γνώμη και εμπειρία θα βοηθούσε στο ενδιαφέρον θέμα που θίγεις.

    Δεν είναι μεμπτό, ούτε σπάνιο, να αλλάζουν οι προτιμήσεις κάποιου και από υ να επιθυμεί να γίνει Κ ή να είναι switch. Το τι σου προσφέρει θα το εξετάσεις ώριμα, χωρίς ταμπέλες γιατί λίγη σημασία έχουν έτσι κι αλλιώς και θα πράξεις ανάλογα με τις επιλογές σου. Σε καλύπτει εσένα αυτό που σου προσφέρει τώρα, ή όχι?
    Στο δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, νομίζω ότι είναι δεδομένο ότι του αρέσουν οι άντρες (ακόμη και χωρίς να το συνειδητοποιεί) αλλά αυτό δε βλέπω πως πρέπει να αλλάξει την αντιμετώπισή σου, από τη στιγμή που του αρέσεις και εσύ. Εκτός φυσικά αν κάτι τέτοιο σε ενοχλεί, οπότε, απλά πας παραπέρα.

    Καλή τύχη