Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιβεβαίωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 29 Απριλίου 2007.

 1. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Το μεγαλύτερο ταμπού ίσως όλων.Το θέμα για το οποίο δύσκολα μιλάμε άνετα,εκτός αν ο συνομιλητής χαίρει άκρας εμπιστοσύνης και που συνήθως οι αναφορές είναι μικρές και σύντομες και συνήθως είναι ο επίλογος κάποιας αφήγησης.
  Φυσικά δε μιλάω για την επιβεβαίωση του τύπου "περνάω","με κάνει να νιώθω όμορφος-η" etc

  Μιλάω για την επιβεβαίωση των βαθύτερων πτυχών του εγώ μας που στηρίζουν,εκτοξεύουν ή και καταστρέφουν σημεία της καθημερινότητας μας.Ίσως είναι αυτό που πολλοί έχουμε σαν καραμέλα να το λέμε"τα χω βρει-τα χω καλά με τον εαυτό μου"..
  Είναι οι επιβεβαιώσεις που δίνουν το κίνητρο να κινηθούμε ερωτικά ή κινούμαστε ερωτικά για να βρούμε τις επιβεβαιώσεις και να αποθηκεύσουμε το κίνητρο για την επόμενη φορά..

  Στο BDSM η επιφανειακή επιβεβαίωση έχει να κάνει με το πως κάποιος ανταπεξέρχεται στο ρόλο και στο status του,με το αν οι αναζητήσεις του είναι διαρκείς και με το αν έχει ανέβει τα υποκειμενικά ή αντικειμενικά επίπεδα ώστε να είναι ο άτυπος μύστης της ερωτικής αυτής παραμέτρου..

  Στο βάθος όμως τι γίνεται;Πως φτάσαμε στους τρεις παραπάνω στόχους-καταλήξεις,κατα πόσο εμμένουμε εκεί και κατα πόσο έχουμε τη δύναμη να κοιτάμε πολύ πίσω και πολύ κάτω και όχι απλά να κοιτάμε πίσω ή κάτω...Το τελευταίο είναι και αυτό μια επιβεβαίωση  
   
 2. DeSade

  DeSade Owner of evelin

  Η επιβεβαίωση ερχεται ως βαθύτερη ψυχική αναγκη οταν και αν σε αυτα που θεωρουμε τα πλεον σημαντικα κομματια της ζωής μας , υπαρχει ελλειμα αυτοπεποίθησης.
  Μπορει να μας δωθεί μονο απο ατομα πολυ σημαντικα στη ζωή μας.
  Ειναι το πιο θελκτικο ψυχικό χαδι και το πιο εθιστικό.
  Ο εθισμος αυτός συνανταταικαποιες φορες σε υποτακτικά ατομα οταν μεσα απο την υπηρετική πασχίζουν να δουν το βλεμμα επιδοκιμασίας και να ακουσουν τον λογο επιβεβαιωσης της ικανοποιησης των επιθυμιων του Κυριαρχου της . Ειναι συχνα η κινητηριος δύναμη της υπηρετικής.
   
 3. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: Επιβεβαίωση

  Μόνο εδώ διαφωνώ φίλε μου.. 
   
 4. blindfold

  blindfold Contributor

  oh well

  συνήθως μετά την απώλεια παίρνουμε την επιβαιβέωση που εννοεί ο Incomplete_ ... αν προλαβαίνουμε να το σώσουμε τότε είμαστε καλά

  this from my short experience in my short life  
  my opinion of course
   
 5. Syrah

  Syrah Contributor

  Δεν καταλαβαίνω ποια είναι τα δύο επίπεδα επιβεβαίωσης που αναφέρεις. Μπορείς σε παρακαλώ να επαναδιατυπώσεις αυτές τις δύο παραγράφους με διαφορετικό τρόπο?
   
 6. dentman

  dentman Guest

  Απάντηση: Επιβεβαίωση

  Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Νομίζω ότι είναι φαύλος κύκλος.. Σαφώς και η επιβεβαίωση αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να κινηθεί κάποιος ερωτικά, αν πχ ξέρει τι θέλει κι έχει επιβεβαιώθει γι'αυτό στο παρελθόν, ξέρει και να κινηθεί περαιτέρω για νέες σχέσεις, καταστάσεις, αλλά και η ερωτική κίνηση γίνεται σαφέστατα για την εκ νέου επιβεβαίωση και την ισχυροποίηση των ιδεών, των πιστεύω και των απόψεων του ατόμου.
  Εξάλλου η καταρράκωση της προσβλεπόμενης -ή μάλλον επιθυμητής- επιβεβαίωσης είναι αυτό που πονάει περισσότερο σε μια απόρριψη ή στο τελείωμα μιας σχέσης, έτσι δεν είναι;
   
 7. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: Επιβεβαίωση

  Έχει να κάνει φίλε μου με τους πιο ορατούς στόχους και με τους πιο εσωτερικούς.Το τι εννοώ εσωτερικούς στόχους έχει να κάνει σε ατομικό επίπεδο με πολύ ενδόμυχες καταστάσεις,ανάγκες,αναζητήσεις,ανασφάλειες και συνδέσεις και προσπάθησα να ψάξω σε μένα(ανεξάρτητα αν τα κατάφερα ή όχι σε οποιοδήποτε βαθμό..)
   
 8. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Επιβεβαίωση

  Επαναφέρω το θέμα..