Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμήκυνση Πέους - Penis Enlargement

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 30 Ιουνίου 2009.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Επιμήκυνση Πέους - Οδηγός

    Είναι δυνατόν να μεγαλώσω το πέος μου ?

    Ναι, η απάντηση είναι απλή και περιεκτική. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές θεραπείες για τη βελτίωση όλων των συνθηκών που έχουν να κάνουν με το πέος χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε στην ακριβή και επικίνδυνη εγχείρηση. Γι’αυτό θέλουμε όλοι οι αναγνώστες μας να μπορούν να γνωρίσουν και να έχουν πρόσβαση σε όλες τις διαθέσημες πληροφορίες του καθενός ώστε να μπορούν να αποφασίσουν οι ίδιοι.

    Έχουμε μελετήσει όλες τις διαθέσιμες μεθόδους της επιμήκυνσης του πέους και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι είναι δυνατό να αυξήσετε το μέγεθος τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος με τρόπο σχετικά εύκολο και χωρίς παρενέργειες. Πραγματικά, όλες οι μέθοδοι, οι θεραπείες και τα προϊόντα τα οποία συσχετίζουμε στο ίδιο βασικό συστατικό ή άλλο παρόμοιο, γεγονός που είναι βασικό να γνωρίζουν οι αναγνώστες μας και τα μέλη μας τη δομή του πέους.

    Γιατί αυξάνεται το πέος?

    Τόσο στην περίπτωση των χαπιών, των επιμηκυντών και των ασκήσεων θα μπορέσετε να προσφέρετε στο πέος σας τους τρόπους και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το πέος για να αλλάξει χωρίς καμία παρενέργεια ή βλάβη στην υγεία.

    ΧΑΠΙΑ

    Η λειτουργία τους βασίζεται καταρχίν στο ότι το μέγεθος του πέους είναι σταθερό και εξαρτάται από την ποσότητα του αίματος που λαμβάνει και συσσωρεύει το πέος στο εσωτερικό του. Γι’αυτό αυτά τα χάπια που περιλαμβάνουν εντελώς φυσικά συστατικά έχουν ως σκοπό να ρυθμίσουν τη ροή του αίματος στην περιοχή για να μειωθεί η πίεση που το αναγκάζει να αυξάνεται. Πρώτα λαμβάνει χώρα η παραγωγή τεστοστερόνης και η αγγειοδιαστολή βελτιώνοντας τη στυτική λειτουργία και γεμίζοντας με αίμα τα αγγεία του πέους που οδηγούν με μια φυσική αύξηση στο μήκος και το πάχος του πέους.

    Δουλεύουν πραγματικά τα χάπια μεγέθυνσης πέους?

    Ναι. Έχουμε δείξει ότι τα χάπια μεγέθυνσης πέους είναι πολύ αποτελεσματικά. Έχουμε επίσης πολλές μαρτυρίες από αναγνώστες μας που μας λένε για την απόφασή τους να δοκιμάσουν αυτό το προϊόν. Συνήθως προτείνεται να πάρετε 1 ή 2 χάπια ανάλογα με τον κατασκευαστή – ένα χάπι το πρωί και ένα μετά το γεύμα το βράδυ.

    Η χρήση αυτών των προϊόντων έχει γίνει πολύ δημοφιλής σε χώρες όπως η Αμερική, Αγγλία και Καναδά. Τώρα ήρθε επιτέλους και στην Ευρώπη, αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε την μεγέθυνση πέους. Αν και υπάρχουν πολλά συστήματα στην αγορά, θα σας δείξουμε ποιο είναι ποιο και πως να τα αξιολογήσετε. Όπως κάθε άλλο προϊόν σε αυτόν τον οδηγό, υπάρχουν πολλοί παράγοντες όταν διαλέγετε προϊόντα και κατασκευαστές, με μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα και τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε με το καθένα.

    Πως λειτουργουν?

    Όπως ήδη ξερουν ήδη οι αναγνώστες μας, το πέος αποτελέιτε απο τρεις διαφορετικούς κυλ΄νδρους ξεχωριστούς απ τον καθένα. Οι δύο είναι το Corpus Cavernosos ποιυ είναι υπεύθηνο για την δημιουργήα και διατήρηση στύσεων με παροχή αίματος. Όσο περισσότερο γεμίζουν με αίμα, τόσο μεγαλύτερη στύση έχεις κατα την διέγερση. Το μέρος που αποτελέι το πέος ονομάζεται Corpus Esponjoso που είναι ενας μικρός κύλινδρος που παράγει τις εκσπερματώσεις. Το μέγεθος του πέους σε μεγάλο βαθμο εξαρτάται απο την παροχή αίματος που το πέος δέχεται καθώς και την ποσότητα αίματος που χωράει μέσα του.

    Τα χάπια μεγέθυνσης πέους αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να περιποιηθούν την ποσότητα παροχής αίματος στο πέος, ενώ την ίδια στιγμή γεμίζουν το Corpus Cavernosos. Αυτή η κίνηση τεντώνει τον ιστό του πέους, μεγαλώνοντας το μέγεθος του. Με αυτόν τον τρόπο τα φυσικά συστατικά δρουν γρήγορα και διεγείρουν το πέος, ώστε να μεγαλώσει καθώς το δυναμώνουν.

    Αυτού του είδος προϊόν ενθαρρύνει φυσικά και ασφαλή τους ιστούς του πέους να τεντώσουν και να μεγαλώσουν. Το μήκος και πάχος που επιτυγχάνεται είναι πάντα μόνιμο. Αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με αύξηση της τεστοστερόνης. Όχι μόνο παραμένει έτσι, αλλά δυναμώνει την κυκλοφορία του αίματος στις φλέβες και τις αρτηρίες χωρίς να προκαλεί αλλαγή στην πίεση του αίματος.

    Τι αποτελέσματα θα έχω? Άυξηση στο μήκος και το πάχος του πέους σας

    • Καλύτερο έλεγχο πάνω στις εκσπερματώσεις
    • Μεγαλύτερες και δυνατότερες στύσεις
    • Αυξημένη λίπανση πέους
    • Μεγαλύτερη απόλαυση στις σεξουαλικές σας σχέσεις

    Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε οποιοδήποτε είδους φυσικό προιόν μεγέθυνσης πεόυς, θα πρέπει να έχετε υπόψην τα βήματα και τους κανόνες που προσ΄φερουμε. Αυτό ωστε να έχετε έναν πλήρη οδηγό αξιολογήσης για τα προιόντα αυτά.

    Συγκριτικά αποτελέσματα

     

    ΑΣΚΗΣΕΙΣ

    Αφορούν μερικές ασκήσεις που πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα, με τις οποίες μπορείτε να μάθετε να εξασκείτε και να ελέγχετε όλο το πέος. Με αυτή τη μέθοδο θα επιτύχετε να αυξήσετε τόσο το πάχος όσο και το μήκος του πέους κάνοντας αυτές τις ασκήσεις μερικά λεπτά τη μέρα. Αυτές οι μέθοδοι βασίζονται στις μελέτες του 1970 από τον Dr. Brian Richards στο Ηνωμένο Βασίλειο, και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα BritishJournalofSexualMedicine μετά από τα φανταστικά αποτελέσματα που εμφάνισε. Από εκείνη την ανακάλυψη και μετά και με την άσκηση Jelq άρχισαν να αναπτύσσονται αυτά τα καινούρια προγράμματα ασκήσεων.

    ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

    Σε αυτές διαχωρίζονται οι σύνδεσμοι που στηρίζουν το πέος στο εφηβαίο οστό για να αφαιρεθεί μερικά ο σύνδεσμος του πέους ώστε να επιτρέπει μια επιμήκυνση αυτού. Για να επιτύχετε να δώσετε περισσότερο όγκο στο πέος σας εμφυτεύεται λίπος κάτω από το δέρμα. Όλη η επέμβαση είναι επικίνδυνη και ακριβή, γι ‘αυτό δε σας το προτείνουμε, αλλά εάν κάποιος από εσάς σκέφτεται να περάσει από το χειρουργείο του προτείνουμε να ενημερωθεί πολύ καλά πρώτα.

    Πώς γίνονται οι χειρουργικές επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους ?Συνήθως έχουν να κάνουν με την απόσπαση του συνδέσμου αναστολής του πέους μέσω μιας τομής στην κάτω μεριά της βάσης. Με αυτό επιτυγχάνεται η διαστολή του πέους. Η μεγέθυνση δεν θα είναι ποτέ μεγαλύτερη από 2 με 3 εκατοστά από το αρχικό μέγεθος του πέους. Θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός οτι τα αποτελέσματα θα διαφέρουν πολύ από άτομο σε άτομο. Μεγαλύτερο πάχος επιτυγχάνεται μέσω προσθήκης υλικού στα κανάλια του πέους που επιλέγονται από τον χειρουργό.

    Τι είδους αναισθησία χρειάζεται?Συνήθως οι χειρουργοί χρησιμοποιούν ολική αναισθησία ή σε μερικές περιπτώσεις, τοπική. Οι αναγνώστες μας δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση και όλοι οι κίνδυνοι και το κόστος που έχουν συνήθως τέτοιες επεμβάσεις.

    Ποιοι είναι οι κίνδυνοι με την χειρουργική μεγέθυνσης πέους?

    • Κίνδυνοι συνδεδεμένοι με την ολική αναισθησία
    • Πιθανή ανακάλεση του πέους μετά την επέμβαση
    • Κίνδυνοι συνδεδεμένοι με την επέμβαση αυτή καθ αυτή
    • Πιθανά ανθρώπινα λάθη
    • Επιπλοκές μετά την επέμβαση όπως μολύνσεις και πόνοι

    Πόσο κοστίζει?

    Η τιμή κάθε επέμβασης, ανάλογα με την κλινική και τον χειρουργό που διαλέγεις θα είναι ανάμεσα σε 3000 και 10000 ευρώ


    ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΕΝΟΥ/ ΕΠΙΜΗΚΥΝΤΕΣ

    Θεωρητικά βασίζεται στο να τοποθετηθεί το πέος σε έναν κύλινδρο και μετά να βγει όλος ο αέρας από τον κύλινδρο ώστε το πέος να φουσκώσει και να γεμίσει τον κύλινδρο. Χωρίς αμφιβολία δε συστήνουμε με τίποτα αυτή τη μέθοδο γιατί το πέος γυρίζει στην αρχική του μορφή μετά από μερικές ώρες και μπορεί να γίνει επικίνδυνο εάν ασκηθεί μεγάλη πίεση.

    Οι επιμηκυντες είναι πραγματικά αποτελεσματικά προϊόντα για να αποκτήσετε μεγαλύτερο πέος αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο, που δίνεται από κάθε κατασκευαστή. Η χρήση του και τα αποτελέσματα του εγγυώνται από μελέτες, λίγο πολύ λεπτομερείς που δείχνουν την αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων. Συνήθως οι πιο δημοφιλείς επιμηκυντές χαρακτηρίζονται ως Ιατρικές Συσκευές Τύπου 1 και έχουν πιστοποιητικό CE. Υπάρχουν επίσης προϊόντα που έχουν όλες τις εγγυήσεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

    Υπάρχουν πολλοί τύποι και μάρκες επιμηκυντών διαθέσιμοι στην αγορά και αν και το ίδιο ισχύει για τα χάπια, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Οι περισσότεροι κατασκευαστές βασίζονται στις εγγυήσεις δημοφιλών ουρολόγων και ειδικευμένων ιατρών από ολόκληρο τον κόσμο. Η χρήση του εγκρίνεται από την Sanitary Authorities της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Υγείας της Ισπανίας. Φυσικά δεν έχουν παρενέργειες.

    Πώς λειτουργούν?

    Η μέθοδος βασίζεται στην ιατρική αρχή του τεντώματος, που επηρεάζει το σχήμα σταδιακά και προοδευτικά στο πέος, αναπτύσσοντας ιστό. Αυτό το τέντωμα ασκεί πίεση στο Corpus Cavernosos, που σιγά σιγά αναπτύσσει αυτόν τον σύνδεσμο, ακριβώς όπως όταν ασκείς έναν μυ. Το βασικό τέντωμα χρησιμοποιείται στην πλαστική χειρουργική, όπου δημιουργεί νέο δέρμα για να καλύψει εγκαύματα ή φαλακρές περιοχές. Χρησιμοποιούν επίσης αυτήν την τεχνική στην απουσία κοκάλων για να αναπτύξουν μυελό και φάλαγγα. Σε αρχαίες κουλτούρες η αρχή αυτή χρησιμοποιήθηκε για να μεγαλώσει διάφορα μέρη του σώματος, όπως ο λαιμός στην φυλή Paduang στην Μπίρμα ή στα χείλη ή αυτιά σε Αφρικανικές και φυλές του Αμαζόνα.

    Υπάρχουν διάφορα είδη επιμηκυντών, αν και οι περισσότεροι αποτελούνται από ένα δακτυλίδι από πλαστικό συνδεδεμένο σε δυο μεταλλικές ράβδους που μπαίνουν σε μια πλαστική υποστήριξη με λάστιχο από σιλικόνη ώστε να κρατήσουν έναν αδένα. Μπορείτε να το βάλετε και να το βγάλετε μόνοι σας, καθώς και να το φοράτε διακριτικά κάτω από τα ρούχα σας, όταν κάθεστε ή περπατάτε.

    Η συσκευή τοποθετείτε όταν το πέος δεν είναι σε στύση και θα πρέπει να φοριέται μεταξύ 4-9 ώρες κάθε μέρα, με διαλείμματα όταν επιθυμείτε. Θα πρέπει να πετύχετε 1,5 εκατοστά μεγέθυνση κάθε μήνα. Αυτά τα αποτελέσματα προσθέτονται. Όταν τελειώσετε με την θεραπεία, αυτά τα εκατοστά είναι πραγματικά.

    Τι αποτελέσματα μπορεί να αποκτήσω?

    • Μόνιμη μεγέθυνση πέους 3-4 εκατοστά σε στύση.
    • Μόνιμη μεγέθυνση πέους 3-4 εκατοστά όταν είναι μαλακό.
    • 1 εκατοστό μεγέθυνσης σε πάχος.
    • 40% διόρθωση καμπύλωσης πέους.
    • Αύξηση αυτοπεποίθησης και σταδιακή βελτίωση ερωτικών σχέσεων.

    Συγκριτικά αποτελέσματα επιμηκυντών

     

    ΒΑΡΗ

    Είναι μια από τις πιο παλιές και αρχαίες μεθόδους που βασίζονται στη δύναμη ενός βάρους ώστε να αυξηθεί το μέγεθος του πέους. Φυσικά σε καμία περίπτωση δε συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο γιατί μπορεί να φανεί πιο επικίνδυνη και από την προηγούμενη.

    Πηγή

    Υγ. 1

    υπάρχουν πολλές πηγές για το συγκεκριμένο θέμα στο νετ αλλά το συγκεκριμένο site θεωρώ πως έχει αρκετα λεπτομερής αναφορές και έγκυρο περιεχομενο

    Υγ 2

    Το νήμα αναρτήθηκε για καθαρά ενημερωτικούς λόγους και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βγει το συμπέρασμα πως έχω υποβληθεί σε επιμηκυνση πεους και ούτε προκειται να υποβληθω στο μέλλον
     
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

  3. puppetmaster

    puppetmaster Regular Member

    Με μέτρο αυτά (και για όνομα, ΟΧΙ με το μέτρο*...)









    (* -> Υ.Γ.: Εκτός αν σκοπεύετε σε multitasking σε άλλα σημεία του σπιτιού ή σε πέος-ελβετικό-σσυγιά, πέος-μαστίγιο κλπ, κλπ)
     
  4. Avaton

    Avaton Regular Member

    Μα...ειμαστε μετριοι και...γκρινιαζουν οι ανεραστες....που να το μεγαλωσουμε κιολας...δεν θα μας αφηνουν να τις αγγιξουμε...
     
  5. Vanda

    Vanda Regular Member

    Τιποτα σε επιμηκυνση μυαλου υπαρχει? Το πεος κουτσα στραβα το φχαριστιεσαι και σχετικα μικρο, υπαρχουν και τα πλαστικα, κατι γινεται. Το γαμημενο το μυαλο που δεν κυκλοφορει στα sex shop που το βρισκουμε.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πολύς λόγος για την επιμήκυνση,τίποτα για συρρίκνωση έχετε να προτείνετε; 
     
  7. spectrum

    spectrum Regular Member

    Γιατι ρωτας?Ξανθια εισαι αγαπητη μου?  
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    "Της μακριάς ψωλής,κοντός ψαλμός! Αλληλούϊα!"

    Ανεξαρτήτως μεγέθους..
    Το θέμα είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς και να θυμάσαι πως,κάπου εκεί έξω,υπάρχουν γυναίκες που θα απολαύσουν μια εξαίρετη τεχνική (σου). Μάθε την. Η ψωλή δεν είναι έμβολο! Γι'αυτό υπάρχουν fucking machines. Η ψωλή θέλει τα μέσα της,τα έξω της,τα στριφογυριστά της,το ρυθμικό χορό μέσα-πιο μέσα-στάση-απότομα έξω-απότομα μέσα,κλπ κλπ.

    Μάθε την να γαμεί καλά και μη σε μέλλει το μέγεθος..  
     
  9. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    το να ξερεις να το χρησιμοποιεις μετραει πόλυ περισσοτερο απο το μεγεθος. δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια.

    πολλες φορες ομως διαφοροι ανθρωποι μεγαλοποιουν ενα προβλημα που εχουν και που οι αλλοι δεν το βλεπουν τοσο σημαντικο η το θεωρουν τελειως ασημαντο.

    για τον ιδιο τον "παθοντα" ομως που το ζει καθημερινα βλεπωντας την ατελεια αυτη πανω του και που το τοσο το κανει τοσο, το προβλημα αυτο μπορεί να το δημιουργεί κομπλεξ κατωτερότητας, αγχος, καταθλιψη κτλ , ειδικα αν καποια στιγμη της ζωης του αποτελεσε αντικειμενο χλευασμου η ειρωνιας.

    Αρα αν καποιος προβει σε επιμυκηνση πεους δεν σημαινει πως το κανει για να γαμαει καλυτερα, αλλα για να φυγει απο μεσα του ενα βάσανο το οποιο τον επηρεαζει αρνητικα και του χαάει την ψυχολογια.

    ειναι κατι αναλογο με την ρινοπλαστικη, την λιποαναροφηση, το γεμισμα στηθους, και διαφορες αλλες τετοιες αισθητικες επεμβασεις που κατα κυριο λογο εχουν την βελτιωση καποιου σημειου του κορμιου μας, ωστε ο παθώντας να αισθανεται καλυτερα βασικα με τον εαυτο του.

    φυσικα υπαρχουν απειρες περιπτωσεις που διαφορες τετοιες αισθητικες επεμβασεις γινονται μονο και μονο για το τι θα λενε οι "αλλοι" και αυτο εξαρταται καθαρα απο το πως αντιλαμβανεται κανεις τις διαφορες καταστασεις.
     
  10. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Επιμήκυνση Πέους - Penis Enlargement

    Όσο καλά και να γαμεί αν δεν είναι χορταστική..... γάμα τα.
     
  11. Vishal

    Vishal Regular Member

    Re: Απάντηση: Επιμήκυνση Πέους - Penis Enlargement

    Άμα είναι πολύ χορταστική παχαίνει! χαχα  
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Τι να σου πω... πάρε μαχαίρι και κοψ'του το. Ακούς εκεί να το έχει μεγάλο, σα δε ντρέπεται  

    Πέρα από την πλάκα, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Κωνσταντίνος, το πρόβλημα είναι πρωτίστως ψυχολογικό και δευτερευόντως λειτουργικό. Άτομα που βρίσκονται στο μέσο όρο, ή και πάνω από αυτόν, μπαίνουν στη λογική να κάνουν επιμήκυνση χάριν της λογικής the bigger the better. Είναι αυτή, όμως, η λύση; Η προσθήκη δύο πόντων στο πέος θα λύσει όντως το ψυχολογικό πρόβλημα; Προσωπικά πιστεύω πως όχι. Συνήθως τα αίτια για τα οποία κάποιος δεν αισθάνεται καλά με τον εαυτό του δεν περιορίζονται σε 2 πόντους στο πέος ή σε ένα νούμερο στο σουτιέν, άσχετα αν αυτό θέλει να προβάλλει προς τα έξω. Συνεπώς, ας κοιτάξει να τα βρει με τον εαυτό του, να τον αποδεχτεί, εν ανάγκη με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, κι ας αφήσει κατά μέρους τις επιμηκύνσεις...