Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος katerina28, στις 29 Ιουνίου 2008.

  1. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

    Το wooden horse το θεωρώ μια πολύ ωραία μέθοδο βασανισμού. Μπορεί να γίνει πιο έντονο αν μπουν βαρίδια στα πόδια της σκλάβας. Μπορείς να εντείνεις το βασανιστήριο με το να γαργαλάς όλο το σώμα της γυναίκας ή με ένα αιχμηρό αντικείμενο να προκαλείς ερεθισμό σε διάφορα σημεία του κορμιού, πχ. πατούσες. Η σκλάβα νοιώθοντας ενόχληση στα διάφορα σημεία του κορμιού, κινείται προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση του αιχμηρής κορυφής στο μουνί της και πιο πολύ πόνο
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

    Τι πίκρα κι αυτή να μη ζούμε στο Μεσαίωνα...!
    Εσείς τώρα βαλτός είστε και μας ανοίγετε την όρεξη...άντε τέτοια ώρα να βρεις εθελοντές χωρίς σύνορα!  
    Υποθέτω πως ως σωστός Μάστερ δεν ύποβάλλετε τις σκλάβες σας σε πειραματισμούς, θα πρέπει να έχετε προσωπική εμπειρία των βασανιστηρίων που παραθέτετε, τον έλεγχο ψυχοσωματικών αντιδράσεων και τα λοιπά και τα ρέστα. Συνεπώς, για να είστε τόσο ένθερμος, μάλλον τα 'χετε ζήσει στο πετσί σας.
    Θα είχε ενδιαφέρον λοιπόν, να μας πείτε τα συμπεράσματά σας.

    Από τη συμμετοχή που βλέπω εδώ, φαντάζομαι δεν ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε από τη λίστα αναμονής!
    Πείτε μου να καταλάβω, τι νόημα έχει το 24ωρο; Ό,τι έχετε να δείτε, το βλέπετε κάλλιστα και στο μισάωρο, άντε στη μία ώρα. Γιατί υποβάλλετε τον εαυτό σας σε τόσο ψυχοφθόρο βασανιστήριο;
    Μάνα, δε σας γέννησε, εσάς..;  
     
    Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2010
  3. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

    Ο μεσαίωνας πραγματικά απογείωσε τη φαντασία των ανθρώπων όσο αφορά τις μεθόδους βασανισμού. Οι περισσότερες από αυτές φημίζονταν για την ιδιαίτερη αγριότητα αλλά ήταν και ένα μεγάλο πείραμα για να δουν τα όρια του πόνου που έχει το ανθρώπινο σώμα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά μεσαιωνικά βασανιστήρια χρησιμοποιούνται με μικρή παραλλαγή ακόμα και σήμερα. Οι τόμοι βιβλίων που μας άφησε ο μεσαίωνας με τη λεπτομερή περιγραφή τους για το πως ακριβώς εκτελούνταν ώστε να προκαλούν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν ήταν ο θάνατος αλλά η ομολογία, ήταν σωτήρια για τους φετιχιστές. Δεν θα έλεγα το ίδιο βέβαια για τα καθεστώτα που τα χρησιμοποίησαν και τα χρησιμοποιούν ως μέσου εκφοβισμού και εξουσίας. Δεδομένου της γνώσης που υπάρχει, στη σημερινή εποχή αποτελούν μια έμπνευση στο χώρο του bdsm όπου εκτελούνται με μικρές παραλλαγές και πάνω από όλα με μέτρο.
    Ένας έμπειρος master πρέπει να ξέρει σε ποια σημεία ακριβώς του σώματος και με τι συχνότητα θα εφαρμόσει ένα μεσαιωνικό βασανιστήριο. Π.χ. το γαργαλητό με φτερό σε συνδυασμό κνησμό από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο αν εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιοχές του πέλματος επιφέρει τη μέγιστη απόλαυση.
    Τη πρώτη εμπειρία την είχα στην Αγγλία από επίσκεψη σε dungeon με μεσαιωνική θεματολογία. Είχε όλα τα όργανα μεσαιωνικών βασανιστηρίων, είναι γνωστό άλλωστε ότι υπάρχουν εταιρείες που τα κατασκευάζουν είτε για αγορά από σκηνοθέτες ή για φετίχ. Παρακολούθησα μια συνεδρία (όχι φυσικά δωρεάν) που είχε η Mistress με μια submissive με θέμα μεσαιωνική ανάκριση και κυνήγι μαγισσών. Είδα ότι ήξερε ακριβώς που να ακουμπάει το κάθε όργανο βασανισμού και πότε (για την ακρίβεια είχε κάτι μεσαιωνικές μπάλες με καρφιά και ερέθιζε το σώμα της submissive) και τη διάρκεια να έχει το κάθε τι. Στην συνέχεια με κάποιες άλλες επισκέψεις μου έδειχνε τρόπους δεσίματος καρπών κ.τ.λ.
    Στην Ελλάδα θεωρούνται υπερβολικά και μένουν μόνο στις χειροπέδες και άντε κανένα χαστούκι. Μέχρι στιγμής μόνο μια submissive ελληνίδα είχα που της άρεσε και τρελαίνονταν αποκλειστικά για μεσαιωνικό bdsm.
    Φυσικά θες και κατάλληλο χώρο, τα όργανα κοστίζουν, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την αποστείρωση, π.χ. τα μεσαιωνικά dungeons συνήθως έχουν ξύλινα όργανα βασανισμού τα οποία αποστειρώνονται πιο δύσκολα από τα σιδερένια.
    Θεωρώ πάντως ότι η θέα του γυμνού γυναικείου σώματος ή του ντυμένου σε μεσαιωνική μόδα δεμένου σε ξύλινα όργανα βασανιστηρίων είναι απόλυτα θελκτική για μένα, ίσως λόγο της ομοιότητας του χρώματος του ξύλου με το ανθρώπινο σώμα.
    Στο εξωτερικό πάντως είναι απίστευτα οργανωμένοι σε τέτοιες μορφές σαδομαζοχισμού.

    ---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 17:50 ----------

    Η θεματολογία των medieval βασανιστηρίων την προσεγγίζει αρκετά καλά μια γερμανική ομάδα παραγωγής ταινιών με το τίτλο inquisitionlive. Τα σκηνικά τους είναι απίστευτα και τα μοντέλα που συμμετέχουν είναι πολλές φορές όμορφα. Φαίνεται ότι αυτό το είδος bdsm έχει αρκετή ζήτηση τώρα τελευταία, δεδομένου ότι η ομάδα ψάχνει συνεχώς για καινούργιες ηθοποιούς μοντέλα. Μπράβο στους γερμανούς, βέβαια αν δεν ξέρεις γερμανικά δεν καταλαβαίνεις τι λένε στις ταινίες, διότι έχουν και πλοκή. Ιεροεξεταστές που ανακρίνουν μάγισσες, όπου σε κάθε επεισόδιο πραγματεύεται και διαφορετικά όργανα μεσαιωνικών βασανιστηρίων, ενώ τελευταία έβγαλε και σειρά επεισοδίων για τις μοντέρνες μεθόδους ανάκρισης π.χ. ηλεκτροσόκ, κλύσμα, πνιγμός κ.τ.λ.
    Μπορώ να πω ότι ο σκηνοθέτης έχει αρκετή έμπνευση
    Προσοχή όμως μη πάτε να μιμηθείτε τίποτα από τα παραπάνω
     
  4. EysWideShut

    EysWideShut Regular Member

    Απάντηση: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

    προφανως και εμενα , και εσενα και ολους (χειροτερους απο μενα ή οχι) μανα μας γεννησε
    ωστοσο δεν βρισκω καμια σχεση του ενος με του αλλου

    το συμπερασμα ειναι οτι αυτο το κακομοιρικο υφος σιγουρα δεν θα μου προκαλει κατι παραπανω απο γελιο .και εσυ κρινεις εξ ιδιων προφανως οτι η μια ωρα φτανει , αν εχεις δοκιμασει παραπανω και ειδες οτι δεν εχει νοημα μοιρασου την εμπειρια

    καταρχας δεν ξερω πως το εχεις στο μυαλο σου
    το state του ατομου που θα δεχτει αυτην την προκληση μπορει να ποικιλλει.
    αναλογα το state του και τον τροπο οργασμου του (π.χ) εχει και διαφορετικες απιδρασεις πανω του
    μπορει απο το πρωτο λεπτο να φερει ηδονη , μπορει ομως και για την πρωτη μια ωρα να προκαλει απεχθεια και πονο και μετα να μετατραπει σε ηδονη (και το αναποδο)
    αλλιως αντιδρα μια εμπειρη , αλλιως μια αμαθη , αλλιως μια κλειτοριδικη , αλλιως μια κολπικη , αλλιως μια που χυνει στο πρωκτικο και αλλιως μια που το απεχθανεται .
    για να φερεις τον αλλο εκει που θες πρεπει να ακολουθησεις εκπαιδευση .
    οκ το 24ωρο ειναι ισως πολυ αλλα τοβαλα επιτηδες τοσο για να δειξω την εννοια "πολλη ωρα " καλυπτωντας ολα τα target groups .

    μην ξεχνας τον τιτλο του thread που συζηταμε
    για βασανιστηρια μιλαμε!

    οσο για το σχολιο μου περι εθελοντισμου , ειναι πασιφανες οτι αστειευομαι
     
  5. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

    Η ποιότητα και η γνώση των βασανιστηρίων είναι το παν, όχι τόσο ο χρόνος. Είναι χαρακτηριστικό οι οδηγίες που δίνονταν για πολλά πραγματικά βασανιστήρια είναι ο βασανιστής να μην χτυπάει το ίδιο μέλος του σώματος για πολλή ώρα γιατί έτσι προκαλείται αναισθησία του μέλους το πόνο. Άρα δεν μετράει τόσο ο χρόνος όσο η ποιότητα, αλλά και η βαθιά γνώση των τεχνικών από τον Κυρίαρχο ώστε να μην ξεπεραστεί η λεπτή διαχωριστική γραμμή ηδονής-πόνου. Το ότι ο σκλάβος πονάει, σημαίνει ότι θέλει και πονάει, αλλά μέχρι ένα όριο που του προκαλεί ευχαρίστηση.
    Το όριο αυτό θα φανεί από το γεγονός ότι αν ξεπεραστεί θα έχουμε κρίσεις πανικού, έντονου φόβου και φυγής και αν φτάσει στα άκρα σοβαρές σωματικές βλάβες. Φυσικά τα όρια ποικίλουν από σκλάβο σε σκλάβο, αλλά για αυτό ο Κυρίαρχος θα πρέπει να έχει υπ΄όψιν πότε κάθε μέθοδος φτάνει να προκαλέσει σωματικές βλάβες αντιστρέψιμες ή μη.
    Πολύ σημαντική γνώση που αν το ψάξει κανείς αρκετά θα βρει πληροφορίες (όχι τόσο εύκολα φυσικά), μιας και τα σύγρονες μέθοδοι βασανισμού σκοπό έχουν να αποσπάσουν ομολογία χωρίς τη πρόκληση σωματικών βλαβών ώστε να μην υπάρχουν πειστήρια από ιατροδικαστική εξέταση. Το τελευταίο φυσικά είναι πολύ δύσκολο διότι η ιατροδικαστική έχει εξελιχθεί αρκετά.
    Φυσικά μη παρασυρθήτε από όλα αυτά που γράφω αν δεν σας εκπαιδεύσει για αρκετό καιρό κάποιος έμπειρος αφέντης πρώτα
     
  6. karali12

    karali12 New Member

    Απάντηση: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

    ένα από τα καλύτερα "βασανιστήρια" για το ερωτικό σας σύντροφο είναι να βάζετε να βλέπει τσόντες ή να το πηγαίνεται σε sex shop και μετά να μην κάνετε τίποτε!
     
    Last edited: 26 Νοεμβρίου 2013
  7. papadokori

    papadokori Regular Member

    Απάντηση: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

    πάντως στην Ελλάδα γυρίσαμε στο Μεσαίωνα
    ελπίζω να μη φτάσουμε στους προϊστορικούς χρόνους..... 
     
  8. doulos_for_mistress

    doulos_for_mistress Μάλιστα Κυρία

    μαστιγωμα με ραβδι ενω ο σκλαβος ειναι βρεγμένος
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Να τους εξηγείς το offside
     
  10. Keiko Mika

    Keiko Mika 愛する人たちに裏切られた Premium Member

    ιστορίες από τον στρατο ...
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σου έχω πει την ιστορία που ήμουν στρατό και ήμουν επόπτης γραμμών σε ένα αγώνα και είχα σηκώσει το σημαιάκι και είχε γίνει της πουτάνας;
     
  12. Keiko Mika

    Keiko Mika 愛する人たちに裏切られた Premium Member

    counter ... Βραστά κολοκυθάκια χωρίς λαδι και ρίγανη