Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερεθισμός στις ρώγες: Μια υπέροχη Ηδονή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος bluzz, στις 16 Δεκεμβρίου 2008.

  1. bluzz

    bluzz Regular Member

    Ερεθισμός στις ρώγες {ανδρικές-γυναικείες},μια υπέροχη αίσθηση για πολλούς-πολλές, μια αίσθηση απο συνεχή αγγίγματα {με δάκτυλα,στόμα,μανταλάκια κλπ} στις ρώγες που ηδονίζουν όλο το σώμα σαν ατέλειωτοι μικροί οργασμοί...  
    Οσοι το αισθανόμαστε έτσι, ας αναφέρουμε εμπειρίες, τεχνικές, αισθητικές κι αισθησιακές προσεγγίσεις ...
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    την πρώτη φορά που αποφάσισε να ασχοληθεί κάποιος μόνο με τις ρώγες μου, το έκανε τόσο καλά, που κόντεψα να τελειώσω(υπερβάλλω λίγο). δεν ξέρω τι έκανε,για να πω το μυστικό του,(δάχτυλα και γλώσσα χρησιμοποίησε ο άνθρωπος)αλλά ήταν η μοναδική φορά μέχρι τώρα που ερεθίστηκα τόσο πολύ με αυτό. 
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Οι ρώγες είναι μία εκπληκτική ερωτογενής ζώνη, της οποίας, δυστυχώς για μένα, η απαλή διέγερση με στόμα και χάδι δεν προκαλεί παρά ένα δυσάρεστο γαργάλημα, απεχθές κυρίως, πηγή αποστροφής, ως επί το πλείστον. Ο δε θηλασμός από τα μικρά μου, πριν αρκετά χρόνια, ήταν αρκετά επώδυνος έτσι ώστε να αποτελεί πηγή διέγερσης, αμέσως μετά την γέννα δε, συνοδευόταν με έντονες συσπάσεις του τραχήλου, πράγμα που μου υπενθύμιζε αδιαμφισβήτητα ότι είμαι ζωντανή και υπάρχω μέσα από το σώμα μου, τουλάχιστον, αν όχι μέσα από την σκέψη μου.

    Οι ερωτικές ταινίες και τα περιοδικά που επιλέγω για διέγερσή μου, από τα χρόνια της εφηβείας μου, δείχνουν τα γυναικεία - και ενίοτε και τα ανδρικά - στήθη και ιδίως τις ρώγες σε καταστάσεις που προκαλούν πόνο. Ποιος ο λόγος να τσιμπήσεις ένα μπράτσο ή ένα μάγουλο όταν έχεις μία περιοχή τίγκα στις νευρικές απολήξεις, συνώνυμο της σεξουαλικότητας (ιδίως της γυναικείας), όταν μπορείς να φυλακίσεις την ρώγα, να παραμορφώσεις το στήθος, πιέζοντάς το ανάμεσα σε δύο σανίδες, ή μέσα σε ένα μεταλλικό σουτιέν, να πιέσεις την απαλή ρώγα με την εφαρμογή ενός αντικειμένου, όπως ένα μανταλάκι, ένας σφιγκτήρας, μία βεντούζα, να κρεμάσεις ένα βάρος από αυτήν, να την τρυπήσεις, να την κάψεις με λιωμένο κερί, να χρησιμοποιήσεις την βαρύτητα για να απολαύσεις την αφύσικη παραμόρφωση του δέρματος και του μυός, ή τέλος να απολαύσεις το δέσιμο του ανθρώπινου σώματος, και την επερχόμενη αναγκαία ακινησία, από ένα τόσο ευαίσθητο άκρο;

    Ρώγες: το νούμερο τρία στον κατάλογο των σωματικών απολαύσεων. Αμέσως μετά την κλειτορίδα, την βασίλισσα των ηδονών, και τον πρωκτό, που δίκαια διατηρεί την δεύτερη θέση, σκοτεινός, μυρωδάτος και ιδρωμένος.

    Με κολάσατε πάλι απόψε πανάθεμά σας... 
     
  4. Aribecy

    Aribecy Regular Member

    Εχω διαπιστωσει οτι η τρυπημενη ρωγα (me piercing) ειναι πιο ευαισθητη κ διεγειρεται πολυ πιο ευκολα κ πιο εντονα απο οτι μη τρυπημενη.Εχει διαφορα με το απλο προσωρινο τρυπημα, ειναι η αισθηση στο δερμα που προκαλει κ ι παρουσια του piercing με συνδυασμο τα αγγιγματα.
     
  5. Maze_

    Maze_ Maze

    Απάντηση: Ερεθισμός στις ρώγες: Μια υπέροχη Ηδονή

    Θα συμφωνίσω μαζι σου,μια και εχω τρυπιμένη την μια ρώγα μου 
     
  6. MALISTA

    MALISTA Regular Member

    Απάντηση: Ερεθισμός στις ρώγες: Μια υπέροχη Ηδονή

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΡΩΓΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΒΑΣΑΝΙΖΩ'' ΣΥΧΝΑ...ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΡΝΩ 2 ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΡΩΓΑ....!!!!! Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΡΙΧΤΟΣ....ΤΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΡΩΓΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΝΑΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ....ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΤΟΥΡΛΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΡΩΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΖΩ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙ ΠΕΖΩ ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΥΝΩ....!!!!