Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 21 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    Ποιός είπε πως η διαφήμιση δεν προσφέρει πληροφορία?
    Εμ τι?
    Μόνον αναγνωρισιμότητα και κύρος?
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    Την γνώρισα κι εγώ αυτήν τη στάση. Ένιωθαν όχι ακριβώς ανασφαλείς, ευάλωτες μάλλον, ένιωθαν ότι έμπαιναν σε μια κατάσταση όπου μόνον αυτές θα είχαν κάτι να χάσουν και το φοβόντουσαν αυτό, μου φαίνεται πολύ λογικό.

    Εγώ θα "προσφερόμουν" μόνον αν δεν είχα Κ, αλλά εγώ μπορώ να είμαι Κ του εαυτού μου, πλέον, για λίγο καιρό τουλάχιστον, εφόσον υπάρχει τέτοια ανάγκη. Αν θα έκανα ζευγάρι Κυρίους μου, καλή η ιδέα αλλά είναι πολύ πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί κάτι λειτουργικό.

    Όταν αναζήτησα το "τρίτο πρόσωπο", γένους θηλυκού και κατόπιν εντολής, ξεκίνησα από γνωστές μου υποτακτικές που θα μου άρεσε πολύ να κάνω κάτι μαζί τους. Οι ερωτήσεις που μου έγιναν ήταν ουσιαστικές, έξυπνες και σωστά βαλμένες. Δεν το προχώρησα, για πάρα πολλούς λόγους, που δεν έχουν σχέση με το θέμα, είδα όμως ότι αν ψάξει σωστά και με υπομονή κανείς, βρίσκει.

    Είναι πολύ φυσικό και κάνουν πολύ καλά να είναι προσεκτικές όσες προορίζονται για "τρίτο πρόσωπο", της μιας φοράς ή των λίγο περισσότερων ή και των πολλών.

    Και τώρα που είμαι αδέσποτη και σε sabbatical θα προτιμούσα να είμαι σε ζευγάρι π.χ. παρά άλλα διάφορα, είναι κάτι που θα το ήθελα και ελάχιστα το έχω αναζητήσει. Συνήθως, η γυναίκα του ζεύγους και ο ρόλος που επιλέγει να παίξει είναι το μέγα ερωτηματικό. Συνήθως - μην πειραχτείς Astrovroxi, δε λέω για σένα - ο ρόλος που μετέρχεται η γυναίκα του ζεύγους είναι ψευδεπίγραφος, εξ ανάγκης και δια της εις άτοπον επαγωγής. Συνήθως υπάρχει μεγάλη θολούρα ως πλήρης αδιαφάνεια στο γιατί αυτό το άνοιγμα προς τα έξω.

    Μέχρι στιγμής δε, δεν έχω δει ζευγάρια με πλήρη εικόνα του τι θέλουν τα ίδια και που να θέλουν τα ίδια πράγματα. Δεν έχω δει να υπάρχουν προσλαμβάνουσες, να ξέρουν που θέλουν να καταλήξουν, πως θέλουν να είναι όλο αυτό.

    Τo no strings, dora_salonica, είναι πιο δύσκολο στην περίπτωση ζευγαριού, γιατί υπάρχουν όλα τα vibes από το ζευγάρι που φτάνουν στην "ψυχοκόρη".

    Θέλει - κατ εμέ - πολύ συνειδητότητα και μια απολύτως στέρεη και ελκυστική προς το τρίτο πρόσωπο σχέση μεταξύ του ζευγαριού, ώστε να θελήσει αυτό το έρμο το τρίτο πρόσωπο να συνδεθεί μαζί τους, όσο χρειάζεται για να απολαύσουν παιχνίδι.

    Χρειάζεται και λίγο φλερτ, άλλωστε, ακόμα και στο CM  
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    Μία υ για να το κάνει αυτό, πρέπει να είναι εκπαιδευμένη. Ως επι τω πλείστον, σε αυτή τη χώρα τα υ είναι ή ανεκπαίδευτα με μεγάλες προσδοκίες, ή έχουν λάβει - κατά την κρίση μου - εκπαίδευση για sessions. Αυτό εγώ δεν το ονομάζω εκπαίδευση. Δηλαδή καλό είναι κάποιος να μπορεί να λειτουργήσει όπως λέει η Dora αλλά αν έχει μάθει να λειτουργεί μόνο έτσι - κατά την κρίση μου - δεν δύναται να επεκταθεί.

    Δεν γνωρίζω την Αστροβροχή προσωπικά, αλλά θυμάμαι περίπου τις θέσεις της , πριν αποκτήσει Κ και πριν αρχίσει να εκπαιδεύεται. Οπότε θεωρώ ότι το να της φαίνεται περίεργο αυτό που συμβαίνει είναι άτοπο.

    Όσο αφορά την κατάσταση "ζευγάρι 2Κ/υ" ή την κατάσταση "ζευγάρι Κυ/υ" ή την κατάσταση "ζευγάρι Κυ/Κ", δεν έχω ούτε γνώση, ούτε γνώμη. Όπως και για τις γυναίκες που το κάνουν μόνο και μόνο για να ευχαριστήσουν τον σύντροφο τους.
    Σε σχέση με τους λόγους που ένα υ θα ήθελε να κάνει όλα αυτά, είτε απο την άποψη του ζεύγους είτε απο την άποψη του αδέσποτου πάλι δεν έχω , ούτε γνώση, ούτε γνώμη.

    ΥΓ. "Ζευγάρι 2υ/Κ" υπάρχει άραγε;
     
    Last edited: 24 Σεπτεμβρίου 2011
  4. skia

    skia Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    Φυσικά, Βασιλικούλα μου ,υπάρχει και η λύση της κούκλας. δεν πιάνει χώρο, δεν μιλά, δεν αντιδρά, την κάνεις και την ντύνεις όπως θες ,την βάζεις σε όποια στάση θες.λίγο ακριβούτσικη, βέβαια αλλά τελικά θα τα βγάλει τα λεφτά της.   :lol2:
    σε πειράζω, βεβαίως...
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    Ανταποδοτικες ειναι οι σχεσεις ...
    ο,τι δεινεις παιρνεις
    και παιρνεις αν εχεις δωσει
    ή μπορεις να δωσεις ...
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!


    Δεν θα διαφωνησω μαζι σου....εχεις δικιο.
    Και ειναι δυσκολο να περιγραψω τα συναισθματα που γεννιουνται σε τετοιες καταστασεις, τουλαχιστον την πρωτη φορα.
    Οταν ομως ο Κ σου σε κανει και νοιωθεις ασφαλης μεσα στη σχεση,σου διδασκει και σε πειθει να μην εισαι κτητικη,με την συμπεριφορα του παντα,ολα ειναι ευκολα και απολυτα συνειδητα.
    Απολαμβανεις τα παιχνιδια αυτα και φυσικα μεταδιδεις την ανεση και την απολαυση σου και στην τριτη πλευρα.
    Επισης θα συμφωνησω για το οτι ειναι πιο ομορφο και ανετο με γνωστο προσωπο,φιλη.
    Και σιγουρα το φλερτ ειναι ομορφο, αλλα λιγο δυσκολο σε τετοιες περιπτωσεις.
    Προτιμω ωμα και ξεκαθαρα να τεθουν οι απαιτησεις,ωστε να ξερει και η τριτη πλευρα που παταει και τι θα παρει και τι θα δωσει.
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    μμμμμμ......καλη θα ηταν αν ειχε κινηση στα επιμαχα σημεια.....αλλα ειναι και αυτο το "κουσουρι" του Κ μου,ειναι πολυ τζωρας και δεν θελει "δουλοπρεπεια"....θελει κινηση,ενταση.....   

     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    Η αληθεια ειναι οτι η συναναστροφη μας περιοριζεται σε μια μονο συναντηση σε ενα παρτυ και σε ανταλλαγη post εδω.....κι εχεις δικιο για τις προτερες αποψεις μου πριν βρεθω σε D/s σχεση.
    Ημουν κουμπωμενη και καχυποπτη.....αλλα ο ανθρωπος αλλαζει,εξελισσεται(ευτυχως).
    Αλλα οι υποτακτικες που ειναι bi και αρεσκονται σε τρια? Που εχουν εμπειρια? Που το απολαμβανουν βρε παιδι μου.....αυτες γιατι να ειναι τοσο κουμπωμενες?

     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    Γιατί δεν είναι εκπαιδευμένες υ (ή έχουν λάβει "κακής ποιότητας" εκπαίδευση και νομίζουν κι όλας ότι είναι εκπαιδευμένες) και δεν έχει εγκαθιδρυθεί μέσα τους η διαφορά μεταξύ κινκυ, υπακοης και υποταγης. Πρώτα πρέπει να έχουν εξελιχθεί αυτά τα τρία και μετά θα βρεθουν σε θέση να τα διαχειρίζονται κατά βούληση. Αν δεν έχει καλυφθεί η ανάγκη τους για πραγματική εκπαίδευση και υποταγή, το να παίζουν μονο κινκυ είναι σαν να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού με τον εαυτό τους μονο και κανέναν να τους συνεφέρει αν κοπούν πολυ βαθειά . Αυτά για αυτές. Λίγες είναι μονο κινκυ και αυτές είναι κυρίως λεσβίες. Και υπάρχουν και αυτές που είναι οπως λέει η Ντόρα και Τεντερ αλλά και αυτές είναι εξαιρετικά λίγες. Ξέρεις κι εσύ πως ένα υ ανεκπαίδευτο έχει πολλά να παλέψει. Γιατί οι περισσότεροι υποτακτικοί που δεν είναι κινκυ, δεν πάνε με προ; Γιατί αυτό τους ρίχνει σε πηγάδια σκότους και ανισορροπίας . Αυτό έχω καταλάβει εγώ τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν ισχύει, ούτε για όλους, ούτε για κανέναν.

    Διαφωνώ στο ότι ψάχνεις εσύ για υ για έναν και μόνο λόγο και δεν το λέω προσβλητικά. Δεν έχεις την εμπειρία να καταλάβεις , αν αυτή που θα σου πει ναι, 6 μήνες μετά θα έχει φρικάρει και τους λόγους που θα φρικάρει. Ο Κ σου δεν έχει δηλώσει ότι θέλει να αναλάβει ένα υ παράλληλα με εσένα και άρα δεν δεσμεύεται. Δεν ξέρω πόσο ωριμος είναι ώστε να αρνηθεί αν καταλάβει ότι το υ δεν είναι κινκυ, απλά χαμένο, και τι συνέπειες θα έχει για αυτο στο μέλλον. Αλλά το να ψάχνεις εσύ, χωρίς εμπειρία ώστε να κάνεις διάκριση, το βρίσκω επικίνδυνο ... Ο καθένας βέβαια αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Αν ένα υ είναι αρκετά ανώριμο αλλά κρεμασμένο απο την ανάγκη του να νιώσει ηδονή είναι και δικό του πρόβλημα αν μη τι άλλο.

    ΠΙστεύω ότι για να συμβεί με ασφάλεια αυτο που ζητάς θα πρέπει εσυ ως υ να είναι σε θέση να κάνεις mentoring στην άλλη υ. Και πάλι χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, δεν έχεις ακόμα την εμπειρία και δεν έχεις περάσει αρκετό χρόνο στον χώρο για να μπορείς να το κάνεις αυτό αποτελεσματικά όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σου, όσο ήθος και να έχεις ως άνθρωπος και όσο ευφυής κι αν είσαι.
     
    Last edited: 24 Σεπτεμβρίου 2011
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    Καλη μου υπαρχει μια διαφορα εδω.....δεν επιθυμουμε (και οι δυο μας, δεν ειναι επιθυμια μονο δικη του) να συζησουμε,ουτε να παντρευθουμε μια υποτακτικη.
    Ενα απλο session θελουμε να κανουμε.....να περασουμε καλα και οι τρεις, να καυλωσουμε και οι τρεις και να ξαναβρεθουμε και οι τρεις αν το επιθυμησουμε παλι.
    Ουτε να εκπαιδευσει θελει, ουτε να εκπαιδευσω,ουτε να αποκτησσω αδερφουλα,ουτε τιποτα....απλως να παιζουμε οποτε το επιθυμουμε.....αρα αν και σωστες οι παρατηρησεις σου, δεν μας αφορουν προς το παρον, γιατι δεν σκοπευουμε να αναλαβουμε την ευθυνη καμμιας υποτακτικης.
    Σε ευχαριστουμε παντως.
     
  11. Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    κατάλαβες, Άουη;

    άλλοι κάνουν καβάτζες για "παρεούλες", κι εγώ ξεκαλοκαίριασα να βάζω μελιτζάνες στον μπαχτσέ.
    κάτι για πτώχευση άκουσα ρε, πού τα βρίσκετε τα λεφτά; ε, Άουη;
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ερωτικο τριγωνο χωρις τριτη....πλευρα!

    ΤΟ αντελήφθην...θέλετε μια προ που να μην πληρώνεται...ή και να πληρώνεται αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες προ. Γι αυτό έγραψα για τα υ που ψάχνετε. Δεν ψάχνετε υ. Ψάχνετε κινκυ//βιτσιόζες//μαζοχίστριες.