Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 24 Ιουνίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    [Αυτό τον καιρό παίζω με κάποια παιχνιδάκια που πάντα με διέγειραν αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω πιο επισταμένως. Επειδή είμαι πάντα πολύ οργανωτική και προσεκτική πριν επιχειρήσω οτιδήποτε, έκανα μία μικρή έρευνα πριν ξεκινήσω αυτά τα παιχνίδια. Ανάμεσα σε άλλα, διάβασα αυτό το πολύ ενδιαφέρον άρθρο, αποσπάσματα του οποίου σκέφτηκα να μεταφράσω για να βοηθήσω κάποια μέλη της κοινότητάς μας που ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη πρακτική. Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο και απολαυστικό…]

    Πηγή: Sir Sabastion 2008 April

    Αυτή η συζήτηση μπορεί να παρουσιάσει κάποια σημεία που αποτελούν φαντασιώσεις, που προορίζονται περισσότερο για εγκεφαλική χρήση παρά για σωματική.

    Μερικές από τις πρακτικές που περιγράφονται θα ήταν επικίνδυνες για άτομα με ευαισθησίες στο έντερο. Καμία από τις κάτωθι πρακτικές δεν πρέπει να επιχειρούνται στην πραγματικότητα χωρίς ιατρικές συμβουλές για το αν ενδείκνυνται για το συγκεκριμένο άτομο.

    Εάν επιλέξετε να αγνοήσετε αυτή την προειδοποίηση και κάνετε αυτά τα πράγματα έτσι κι αλλιώς, να θέσετε από πριν ένα σινιάλο που το Υ μπορεί να χρησιμοποιήσει για να τελειώσει πιο νωρίς την συνεδρία εάν η κατάσταση δυσκολέψει πολύ...

    Επίσης να σιγουρέψετε και οι δύο ότι είστε αρκετά άνετοι με τις επιλογές της ζωής σας ώστε να τρέξετε στο πιο κοντινό σας νοσοκομείο σε περίπτωση που το παιχνίδι σας καταλήξει σε κάποιο ατύχημα όπως ρήξη του εντέρου...

    Το κλύσμα αποτελεί μία θεϊκή μορφή μαρτυρίου για το Υ, κι έτσι δεν είναι παράξενο το ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γι αυτό το θέμα. Υπάρχουν τουλάχιστον επτά καλοί λόγοι για τους οποίους το κλύσμα είναι ένα τόσο αποτελεσματικό εργαλείο ελέγχου.

    1. Το κλύσμα μπορεί να γίνει πολύ οδυνηρό.
    2. Έχει να κάνει με ταπεινωτικές στάσεις, ήχους, εικόνες και μυρωδιές.
    3. Φέρνει όλες τις αισθήσεις στο προσκήνιο, ένα αληθινό κοντσέρτο αισθησιακής υπερφόρτωσης.
    4. Εκθέτει πολύ προσωπικά και μυστικά κομμάτια του εαυτού μας και διεγείρει βαθιές, προσωπικές αισθήσεις στα έγκατα του είναι μας.
    5. Το παιχνίδι με το κλύσμα τοποθετεί δύο ανθρώπους σε μία δραστηριότητα που είναι τόσο ταμπού ώστε και μόνο το μοίρασμά της δημιουργεί έναν απίστευτο δεσμό.
    6. Διεισδύει και γεμίζει τον δέκτη περισσότερο από κάθε άλλη σεξουαλική πράξη, πλην της εγκυμοσύνης. Στην πραγματικότητα, η πρησμένη κοιλιά προσομοιάζει την εικόνα της εγκυμοσύνης. Αυτό μετατρέπει το ερωτικό κλύσμα σε μία μεταφορά για την σεξουαλική πληρότητα.
    7. Διείσδυση, εκσπερμάτωση, γονιμοποίηση και τοκετός.

    Το κλύσμα εξαναγκάζει το Υ να επικεντρωθεί στην διαδικασία. Είναι σχεδόν αδύνατον ακόμη και για το πιο πεισματάρικο Υ να αρχίσει να χάνεται ή να μην επικεντρώνεται σε ένα τεράστιο κλύσμα...Τα κλύσματα στα χέρια ενός έμπειρου Μάστερ / Ντομ μπορούν να προκαλέσουν έναν οργασμό από μόνα τους...

    Πριν να ξεκινήσουμε μία συζήτηση για το τί είναι δυνατόν, όμως, ας σκεφτούμε μία στιγμή τί είναι συνετό. Τα παιχνίδια μας πρέπει πάντα να σταματούν πριν προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στο Υ. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που προκαλούν σωματικές βλάβες ή μόνιμες σωματικές παραμορφώσεις στο όνομα της διέγερσης, αλλά εγώ δεν γράφω γι αυτούς και δεν πιστεύω ότι τέτοιες πρακτικές είναι cool. Απευθύνομαι σε Ντομ και Υ που επιθυμούν η σεξουαλική τους ζωή να περιλαμβάνει κίνκυ, έντονα παιχνίδια.

    Βάλτε το Υ σε ένα στρώμα με πλαστικό σεντόνι και μερικά μαξιλάρια καλυμμένα με πετσέτες. Βάλτε το στην στάση γόνατα-στο-στήθος, που είναι μία εκστατικά ταπεινή στάση. Λαδώστε πολύ καλά την τρυπούλα του.

    Χώστε το στόμιο του κλυστήρα μέσα του και δώστε του ένα κλύσμα με 2 λίτρα χλιαρό νερό (8 φλιτζάνια). Να έχετε μία κανάτα έτοιμη με άλλα 2 λίτρα λίγο πιο κρύο νερό. Λίγο πριν αδειάσει η πρώτη σακούλα, προσθέστε και τα άλλα 2 λίτρα και συνεχίστε το κλύσμα, καθώς γαμάτε τον κώλο με το στόμιο. Όταν θα πλησιάζετε στο τελευταίο λίτρο, ο πόνος θα έχει γίνει αρκετά έντονος. Πρέπει να ξέρετε καλά το Υ για να το βοηθήσετε να αποκομίσει τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση από αυτό το κλύσμα.

    Μερικά Υ προτιμούν να υπομένουν. Θα αντέξουν ένα απίστευτο παραγέμισμα, χωρίς καμία εμφανή σεξουαλική διέγερση. Η καύλα τους είναι εντελώς εγκεφαλική, πηγάζει από την ικανότητά τους να δέχονται οποιαδήποτε τιμωρία τους επιβάλλετε. Άλλα Υ τα πηγαίνουν καλύτερα αν τα μαλακίζετε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Να τα κρατάτε κοντά στον οργασμό, αλλά να μην τα αφήνετε να περάσουν την καμπή και να χάσουν το παιχνίδι. Εάν το Υ φτάσει σε οργασμό με ένα μεγάλο κλύσμα μέσα του, θα εκτοξεύσει σίγουρα ριπές από το υγρό σπασμωδικά, καθώς τα κύματα της τεράστιας απόλαυσης θα περνούν από τους πρωκτικούς μύες του. Πρέπει λοιπόν να είστε σε μέρος όπου αυτά τα ατυχήματα δεν θα προξενήσουν μεγάλες ζημιές.

    Μπορείτε να απολαύσετε το θέαμα καθώς το Υ συντριβανίζει πρωκτικά μαζί με τους σπασμούς του οργασμού του ή να το τιμωρήσετε επειδή έχασε τον έλεγχο.

    ΦΤΑΝΕΙ, ΦΤΑΝΕΙ!

    Αυτή είναι μία διαδικασία για τις πιο σοβαρές συνεδρίες τιμωρίας, και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για Υ που έχουν μεγάλη αντοχή και πάθος για πόνο και εξευτελισμό. Αυτή η συνεδρία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπίζεται με επιπολαιότητα.

    Η προετοιμασία παίρνει χρόνο. Το Υ πρέπει να νηστέψει για μία ή και περισσότερες μέρες, με μία υγρή δίαιτα. Κάθε βράδυ της δίαιτας, δώστε στο Υ ένα δυνατό καθαρτικό. Κάθε απόγευμα και μία φορά πριν τον ύπνο, κάντε του κλύσμα μέχρι να βγαίνει μόνο νερό. Τα δύο τελευταία κλύσματα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από το συνηθισμένο, για να σιγουρέψετε ότι και το μικρό και το παχύ έντερο έχουν καθαρίσει εντελώς από τις ακαθαρσίες. Πριν αρχίσει η τελική συνεδρία, κάντε του μερικά μεγάλα κλύσματα μέχρι το νερό να τρέχει καθαρό.

    Είναι προτιμότερο το Υ να μην είναι δεμένο γι αυτή την διαδικασία. Ακόμη και με πλήρη ελευθερία κινήσεων θα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα γι αυτό. Χρησιμοποιείστε μία σακούλα ανοιχτή από πάνω με μία σωλήνα κλύσματος μήκους τουλάχιστον 2 μέτρων και με ένα στάνταρ στόμιο. Μην χρησιμοποιήσετε καθετήρα επίσχεσης. Μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνα επίπεδα πίεσης μέσα στο έντερο.

    Γεμίστε τη σακούλα με 2 λίτρα νερό (8 φλιτζάνια), βγάλτε τον αέρα από τη σωλήνα και κλείστε την ροή. Κρεμάστε τη σακούλα σε μία κρεμάστρα από το ταβάνι.

    Χώστε το στόμιο στην τρύπα του Υ. Κάντε του το κλύσμα αργά, κλείνοντας την ροή για να ηρεμούν οι κράμπες του πριν ξαναρχίσετε την ροή. Πριν αδειάσει εντελώς η σακούλα, βάλτε ακόμη 2 λίτρα μέσα και γεμίστε το Υ και με αυτά. Πάλι, σταματήστε πριν αδειάσει η σακούλα και προσθέστε ακόμη 2 λίτρα. Μετά τα 4 λίτρα, θα πρέπει να προχωρείτε πολύ αργά, κλείνοντας τη ροή για μεγαλύτερα διαστήματα και προτρέποντας το Υ να παίρνει αναπνοούλες έτσι ώστε να μπορεί να χειριστεί το τεράστιο κλύσμα. Σε κάποιο σημείο, συνήθως ανάμεσα στα 4 και στα 6 λίτρα, η πίεση θα είναι τόσο μεγάλη μέσα του που το Υ θα κάνει εμετό.

    Αυτό μπορεί να είναι το τέλος της διαδικασίας, ή η αρχή της. Υπάρχουν Υ που αγαπούν τόσο πολύ να υποφέρουν στα χέρια του Κυρίου τους που θα υπομείνουν με τη θέλησή τους την μία σακούλα μετά την άλλη μέχρι που το νερό θα περάσει την πυλωρική βαλβίδα τους και θα μπει στο στομάχι τους, και άθελά τους θα κάνουν εμετό βγάζοντας το νερό από το σύστημά τους (αυτή η διαδικασία ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ).

    Όταν θα έχουμε τελειώσει, το Υ θα είναι εντελώς καθαρό, το σώμα του θα έχει αδειάσει από τοξίνες και θα νιώθει σαν ένα κουρελάκι. Αγκαλιάστε και φροντίστε το Υ που ήταν πρόθυμο να το κάνει αυτό για σας. Αυτό είναι πράγματι ένα πολύτιμο άτομο.

    (Συνεχίζεται)
     
  2. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Πολύ καλό, ειδικά τα 7 σημεία. Μερσί  
     
  3. Y13

    Y13 Regular Member

    αχχχχχ, φτιαχτικα τωρα , που εισαι Δωρα .......κανει και ριμα.....
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Πολύ απολαυστικό άρθρο...όντως υπέροχοι οι 7 λόγοι.  
     
  5. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    4-6litra???? μας κάνει πλάκα ο τύπος ??

    εννοω μπορεί να είμαι αθεράπευτα βανίλας αλλά μετά τα 2-2,5 λιτρα το πράγμα γίνεται εμφανως ανυποφορο γιαυτον που το τρώει. Έχει κράμπες, ιδρώνει, τρέμει κλπ. Αναλόγως και το άτομο βέβαια και το πόσο νερό μπορεί να πάρει στο έντερο, αλλά και πάλι ...



    ΥΓ αντι για υπερβολικό νερό, εάν θέλουμε να κάνουμε τον άλλο να νιώσει πιο άβολα, η μπύρα (ανακατεμμένη με νερό) στο κλίσμα φέρνει τον άλλο σε εκείνο το επίπεδο που η γευση στο στομα του γεμίζει με αλκοολ και κάνει τον κρύο ιδρώτα ακομα πιο ενδιεφέρον

    ΥΓ2 για να το προσθέσουμε στο ψυχολογικο επίπεδο της ταπείνωσης, το νερό μπορεί να αντικατασταθεί με κάτουρα  
     
  6. kali crow

    kali crow Guest

    αν ηθελα βασανιστηρια μπορουσα να παω σε καμια φυλακη....ελεος ....     
     
  7. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Αν και ειναι ξενη σε μενα η συγκεκριμενη τεχνικη,
    βρήκα το παραπανω αρθρο εξαιρετικα ενδιαφερον.
    αναμενοντας τη συνεχεια λοιπον. 
     
  8. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Αν και δεν υπάρχει η ανάλογη εμπειρία, έχω την αίσθηση πως πρόκειται για μια 'θεϊκή μορφή απόλαυσης' τόσο σε εγκεφαλικό όσο και σε σωματικό επίπεδο, όταν, βέβαια, προσαρμοστεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ερωτικής επικοινωνίας, χωρις εμμονή να τηρηθεί κατα γράμμα το εγχειρίδιο χρήσης.

    Πράγματι, υπέροχο το σκεπτικό των 7 σημείων. Ο προβληματισμός μου είναι στο 1, από τη στιγμή δηλαδή, που γίνεται οδυνηρό μήπως σημαινει ότι ξεκινά εσωτερική ζημιά;
    Τέλειος ο συνδυασμός ηδονής κ οδύνης, όχι όμως με ανεπανόρθωτες βλάβες. 
     
  9. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Θα σου πω μονο οτι ειναι γενικα καλο να γινεται κλυσμα μια φορα το μινα γιαλογους υγειας οπως και οτι ειναι καλο να μπαινει στο χλυαρο νερο και φρεσκος χυμος λεμονιου ( οχι για να ειναι,,,λεμονατο...).
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Mesodo: αν και επίσης βρίσκω τα 6 λίτρα αρκετά υπερβολικά, μπορώ να επιβεβαιώσω πως τα 4 λίτρα δεν απετέλεσαν ποτέ πρόβλημα, από εκεί και πέρα, όπως αναφέρεται και στο άρθρο "πολύ αργά, πολύ προσεκτικά".

    Συμφωνώ ως προς τη μπύρα <χ>
     
  11. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Προτιμώ να μείνω στο πρώτο κομμάτι.Τα πιο δύσκολα με περιόδους νηστείας κλπ κλπ μου φαίνονται ξένα.Αρκετά εώς πολύ ενδιαφέρον μπορώ να πω.  
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @ipakouo_skilaki: η νηστεία και υγρή δίαιτα (αναφέρεται ότι γίνεται λόγος για συνεδρίες τιμωρίας) χρησιμεύουν ώστε το έντερο να είναι όσο το δυνατόν πιο άδειο, για να μπορεί να υπολογιστεί ασφαλέστερα η χωρητικότητα. Τα επαναλαμβανόμενα κλίσματα το ένα μετά το άλλο (ώστε ν' αδειάσει πρώτα) δεν είναι ότι καλύτερο για τη χλωρίδα του εντέρου.