Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Necrotik, στις 19 Δεκεμβρίου 2010.

1. Konstantina Lionaki

Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

Ναι Gaby σου απαντάω γιατί είσαι φιλική.

Κι εσύ βλέπω όμως πέφτεις στην ίδια παρεξήγηση, ελπίζω όχι ηθελημένα.

Γράφεις για σχέση που δεν « υπάρχει η συναίνεση και η μονιμότητα της συνθήκης Κυριαρχίας και υποταγής και εκτός BDSM δηλαδή vanilla ή οτιδήποτε άλλο χωρίς συναίνεση αλλά με το συνηθισμένο και μια χαρά για vanilla "σ' αγαπώ / μ' αγαπάς" και ενδεχομένως με διάφορους ανταγωνισμούς ανοιχτούς ή υπόγειους και άλλες παρά-νοήσεις».
    Αυτό από που προέκυψε;

Εγώ μιλάω για μια κανονική BDSM σχέση με συναίνεση και μονιμότητα και όλα τα σωστά όπως προανέφερες συν το σαγαπω μαγαπας.

Δεν της λείπει κάτι. Εχει κάτι έξτρα.

2. gaby_m

gaby_m ahinsā Premium Member Contributor

Προέκυψε επειδή θέλησα να δείξω γιατί δεν ισχύει το
    με μια πιο συνολική εικόνα του πώς βλέπω κάποια πράγματα. Επειδή κατά τη γνώμη μου και όχι μόνο τη δική μου, την BDSM συσχέτιση την κάνουν η συναίνεση και η μονιμότητα της συνθήκης Κυριαρχίας και υποταγής, μεγάλο κομμάτι της οποίας είναι η ανταλλαγή ελέγχου, ποιος ασκεί τον έλεγχο σε μόνιμη βάση δηλαδή.
    Πάρα πολύ καλό ως ατάκα, το "δεν της λείπει κάτι. Έχει κάτι έξτρα" και πολύ πετυχημένη ορολογία το "έξτρα" για τον έρωτα σε μια συσχέτιση. Σας ρωτώ λοιπόν, δύο πράγματα:
    Το ένα είναι ότι υπάρχουν αυτοί όλοι που δεν τους νοιάζει διόλου το έξτρα σε σχέση με την ανταλλαγή ελέγχου, την Κυριαρχία και την υποταγή. Έχουν πληρότητα με αυτά. Αυτό το δεδομένο τι επίπτωση έχει ως προς την ουσία του - έτσι και αλλιώς - "έξτρα" έρωτα σε μια σχέση Κυριαρχίας / υποταγής;

Το άλλο είναι, εσείς τι εννοείτε όταν λέτε "να σιγουρέψει ότι δεν μπαίνει στη λάθος σχέση για τους λάθος λόγους"; Διότι εγώ θα εννοούσα ότι πηγαίνει κάποιος να κάνει BDSM από έρωτα, αυτό θα μου φαινόταν λάθος σχέση για λάθος λόγους. Ποια όμως είναι τα λάθη που εντοπίζετε εσείς στη σχέση και στους λόγους για τη σχέση.

3. Konstantina Lionaki

Υπάρχουν σχέσεις που έχουν πληρότητα χωρίς έρωτα.
    Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν, δεν ψάχνουν, δεν βρίσκουν τον έρωτα και δεν θα τον βρουν ποτέ στην ζωή τους. Και είναι καλά.

Υπάρχουν τέτοιες σχέσεις.
    Υπάρχουν και σχεσεις που έχουν πληρότητα με έρωτα.
    Υπάρχουν ανθρώπου που θέλουν, ψάχνουν, βρίσκουν. Και είναι καλά.

Υπάρχουν και τέτοιες σχέσεις.

μπορούν οι μη ερωτευμένοι να ερωτευτούν κατά παραγκελια; Όχι
    Μπορούν οι ερωτευμένοι να ξε-ερωτευτούν; Πάλι όχι.

τι δεδομένο μας δίνει αυτό; Ότι η κάθε σχέση είναι αυτό που είναι και αρκεί να ικανοποιεί εκείνους που την έχουν.

Οχι τους γύρω τους.

τώρα αν έρθουν τα μη ερωτευμένα ζευγάρια και ορμάνε στα ερωτευμένα αυτό γιατί λες να γίνεται;

Για το άλλο με το «να σιγουρέψει ότι δεν μπαίνει στη λάθος σχέση για τους λάθος λόγους» εννοούσα να σιγουρευτούμε ότι ζήτησε να γίνει κτήμα, σκλάβος, ιδιοκτησία για τους μη συναισθηματικούς λόγους.

Εύκολο να το λέω, μα στην πράξη είναι πολύ δύσκολο και θέλει υπομονή και χρόνο να φανούν οι λόγοι.

4. Arioch

Arioch Τίποτα δεν πάει χαμένο... Premium Member Contributor

Σε άλλο νήμα η @Konstantina Lionaki έγραψε τα παρακάτω που, σ' εμένα τουλάχιστον, μου έδωσαν να καταλάβω πως το βλέπει η ίδια.
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, και @Konstantina Lionaki σας παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, τα παραπάνω είναι συνθήκες για να ασχοληθεί *Η ΙΔΙΑ*.

Για τον εαυτό της μιλάει, όχι για το αν είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο σκλάβος να την έχει ερωτευτεί.

Ή, τουλάχιστον, αυτό κατάλαβα.

Last edited: 26 Μαϊου 2026 at 22:30
  5. Konstantina Lionaki

Πολύ σωστά.
    Ισως να είμαστε και λίγο πιο καλομαθημενες οι Αφέντρες γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μας ανήκουν στην κάθε μια αναλογικά.
    Οπότε υπάρχει η σκέψη για επιλογή. Εγώ, προσωπικά, για να μου κεντρίσει κάτι το ενδιαφέρον και να κοιτάξω κάποιον ως πιθανό για να μου ανήκει εννοώ.