Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερώτηση προς φερέλπιδες σκλάβους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος potty65, στις 8 Νοεμβρίου 2005.

  1. potty65

    potty65 Regular Member

    Παιδιά μέσα στην απελπισμένη και μάλλον ανώφελη προσπάθεια σας να βρείτε μία αφέντρα, κάνετε μία αδικία προς την μέλλουσα επίδοξη αφέντρα σας. Είναι τέτοια η επιθυμία σας να βρείτε επιτέλους αυτή που ψάχνετε που απροβλημάτιστα κάνετε "εκπτώσεις" από αυτό που πραγματικά έχετε στο μυαλό σας. Προσφέρετε κυριολεκτικά "γη και ύδωρ", όμως πολύ αμφιβάλλω αν είστε σε θέση να κρατήσετε τις υποσχέσεις σας και εξηγούμαι: Αντε και καλά σας απαντάει μία αφέντρα και στην πρώτη σας συνάντηση διαπιστώνετε ότι είναι 150 κιλά, άσχημη και βρώμικη. Τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση, θα προχωρήσετε? Και αν δεν προχωρήσετε γιατί την κοροϊδεύετε και τρώτε τον χρόνο της, αντί να θέσετε εξ' αρχής τις προϋποθέσεις σας? Επειτα καθόλου δεν καταλαβαίνω γιατί την πέφτετε στον Κωνσταντίνο, αυτός είναι ο ρόλος του?
     
  2. paroinia

    paroinia Regular Member

    Αυτό μου θυμίζει κάποια vanilla άτομα που γνωρίζω, που φοβούνται τόσο πολύ την μοναξιά, που βγαίνουν με τον πρώτο τυχόντα απλά και μόνο για να είναι συνέχεια σε σχέση. Ξέρω πως άλλο η μοναξιά και άλλο η σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η αναλογία...
     
  3. potty65

    potty65 Regular Member

    Η απελπισία είναι πάντα κακός οδηγός. Ποτέ δεν ξέρεις όταν ξεκινάς κάτι πως θα εξελιχθεί, αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μειοδοσίες γιατί έτσι με το καλημέρα υποβιβάζουμε τους εαυτούς μας.

    Paranoinia μην νομίζεις ότι μοναξιά και σεξουαλική ικανοποίηση απέχουν πολύ. Σεξουαλική ικανοποίηση επιτυγχάνεται και στην μοναξιά μας, αλλά συγκρίνεται με την άλλη ικανοποίηση? Και ενώ τεχνικά μόνοι μας, μπόρούμε ίσως και να το κάνουμε καλύτερα, ποιός αρκείται σ' αυτό και μόνο? Ολα τα σχετιζόμενα με τον έρωτα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του bdsm, ξεκινάνε από μία ανάγκη για επικοινωνία και επαφή και είναι λογικό εξάλλου. Ετσι επτυγχάνεται η συνουσία και η αναπαρωγή.