Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσκεμμένη αποχή από το σεξ - Τι σας ξυπνάει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος blackcuckoldsessions, στις 1 Αυγούστου 2015.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μπορώ μόνον να υποθέσω καθώς δεν το έχω κάνει όπως είπα  
    Σκέφτομαι το σεξ όλη την ώρα οπότε υποθέτω θα το σκεφτόμουν και εκείνη την περίοδο.
    Και νομίζω εκείνη την ώρα θα ήμουν αγρίμι εντελώς... εδώ είμαι από τη μια μέρα στην άλλη, μετά από 1 μήνα δεν θα ήμουν;;;

    Αυτό που έχω βιώσει και όχι μια φορά είναι η στέρηση οργασμού είτε την ώρα του σεξ είτε για κάποιες μέρες. Και εκεί δεν υποφέρω καθόλου, ίσα ίσα το βιώνω ως κάτι πάρα πολύ απολαυστικό και καυλωτικό και σωματικά με κάνει εντελώς λιώμα... πετιμέζι τελείως   Κολλάω πάνω Του με άλλους τρόπους, βγάζω αλλιώς την επιθυμία μου (πχ με μασάζ ή φτιάχνοντας κάτι για Εκείνον) και έτσι δεν νιώθω στέρηση, ίσα ίσα...  
     
  2. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Η αποχή από το σεξ είναι κακό πράγμα
    Σεξ φίλε μου. Αυτή είναι η μόνη σωτηρία. Το σεξ αποτελεί πηγή ζωής, μέσο εκτόνωσης και συναισθηματικής ανταλλαγής και για τα δύο φύλα. Το σεξ συμβάλλει στην ψυχική και σωματική μας ευεξία. Σεξ, σεξ, σεξ και πάλι σεξ. Έχεις δει άνθρωπο που κάνει πολύ σεξ; Λάμπει ολόκληρος από πάνω μέχρι κάτω, με ένα χαζό χαμόγελο ζωγραφισμένο μόνιμα στο πρόσωπο του.Νιώθει νεότερος, ομορφότερος, έχει διάθεση για ζωή.

    Από την άλλη, στις περιπτώσεις που το σεξ λείπει από τη ζωή μας μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία μας. Η αποχή μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, δημιουργώντας θυμό, εκνευρισμό, έλλειψη υπομονής. Αν ο καιρός που έχεις να κάνεις σεξ αυξηθεί πολύ, τότε μάλλον είσαι στη φάση απελπισίας και μπορεί να μη το έχεις καταλάβει ακόμα αλλά σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.

    Αγαπημένη μου γυναίκα, ανεξάρτητα από το πόσο συναισθηματική είσαι, από το πόσο μονογαμικός τύπος είσαι –εντάξει, όχι όλες– και από το πόσο στενά συνδέεις τον έρωτα με το σεξ, πρέπει να καταλάβεις και να αποδεχτείς ότι το σεξ και η εκτόνωση που σου προσφέρει μερικές φορές είναι μια ακόμα βιολογική σου ανάγκη και τίποτα άλλο. Και όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες βιολογικές σου ανάγκες, όταν δεν ικανοποιείται… φαίνεται.

    Το πρώτο και πιο κλασικό σύμπτωμα είναι τα νεύρα. Νεύρα. Πάρα πολλά νεύρα. Με όλους. Ανεξάρτητα από το αν φταίνε ή δε φταίνε, ανεξάρτητα από το αν έχεις δίκιο ή άδικο. Έχεις νεύρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

    Έχεις παχύνει. Αυτό! Δε χρειάζεται να σου πούμε τίποτα άλλο. Έχεις πάρει κιλά και δεν κάνεις καμία προσπάθεια να τα χάσεις, ούτε καν να προσποιηθείς ότι κάνεις διατροφή. Δε σε νοιάζει. Αντιθέτως υποκύπτεις σε ό,τι γουρουνιά υπάρχει. Γλυκά. Πολλά γλυκά. Πάρα πολλά γλυκά. Δεν υπάρχει κανένα μέτρο στο πόσο γλυκά όλων των ειδών καταναλώνεις καθημερινά, και κυρίως σοκολάτα. Υπάρχουν σοκολατάκια και καραμέλες ακόμα και κάτω από το μαξιλάρι σου.

    Έχεις αποκτήσει ένα ψευτοφεμινισμό για το πόσο χάλια είναι οι άντρες, για το πού χαθήκανε, για το πόσο «γυναικούλες» είναι αυτές που περνούν πολλές ώρες με το αγόρι τους και έχεις ανάγει σε θρησκεία τη δουλειά σου, γιατί εσύ ξαφνικά και από το πουθενά είσαι γυναίκα καριέρας. Βρίσκεις ελαττώματα σε όλους τους άντρες. Ακόμα και ο Brad Pitt είναι για σένα «κάπως». Κάπως γέρασε, κάπως χάλασε το στυλ του… Απορρίπτεις μια νύχτα εξόδου και διασκέδασης με τα κορίτσια για να κάτσεις μέσα στο σπίτι, στον καναπέ, με κινέζικο ή παγωτό (ή και με τα δύο για να λέμε και την πικρή αλήθεια), προκειμένου να δεις δυο-τρεις σεζόν του «Supernatural».

    Έχεις τρελαθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλάζεις το στάτους σου στο Facebook ανά δέκα λεπτά. Κράζεις και κατακρίνεις τους πάντες και τα πάντα. Όλα σου φταίνε. Δεν μπορείς να θυμηθείς πότε φλέρταρες για τελευταία φορά.

    Τα εσώρουχά σου είναι σε κακό χάλι. Είναι βρακάρες, ξεχειλωμένα ή ακόμα χειρότερα με γατάκια, λουλουδάκια και ήρωες της Disney. Μόνο! Είναι προφανές ότι τα εσώρουχά σου τα βλέπεις αποκλειστικά και μόνο εσύ.

    Φίλε άντρα, όλοι περνάμε περιόδους ξηρασίας είτε από επιλογή είτε απλώς επειδή έτυχε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να μη σε πάρει η κάτω βόλτα. Και επειδή η αγαμία φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά, κοίτα να δεις τι σε κάνει όχι μόνο να είσαι αλλά να φαίνεσαι και να παραμένεις αγάμητος.

    Σταμάτα να παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια! Η ορειβασία, η ποδηλασία και η υπαίθρια πολεμική τέχνη των Θιβετιανών είμαι σίγουρος πως έχουν αρκετό ενδιαφέρον, μα λυπάμαι που στο λέω αλλά κανείς δε θα πιστέψει ότι γαμάς. Άλλωστε, όπως λέει κι ο λαός: «δε γαμάς που δε γαμάς δεν πας για ψάρεμα; Καλές και οι ατέλειωτες ώρες που χτυπιέσαι στα γυμναστήρια και τα crossfit, αλλά αντί για διατροφές και ύπνο απ’ τις 12, βγες και για κανένα ποτάκι μπας και γράψεις μερικά χιλιόμετρα και στο κρεβάτι σου. Κι αυτό άσκηση είναι, ξέρεις, και σίγουρα η καλύτερη.

    Η καγκουριά σε όλο της το μεγαλείο. «Χαμήλωσες» το αυτοκίνητο, έβαλες τεράστιες ζάντες και λαμπάκια, τσίτα ηχοσύστημα να παίζει «I’m in love with the coco» – και καλά τι; Περιμένεις να περάσεις απ’ το φανάρι της γειτονιά σου, να σε κοζάρει το γκομενάκι, να της κορνάρεις και να φύγεις με τις μπάντες, κι αυτή να τρέχει πίσω απ’ το αυτοκίνητο με ένα χαρτί και ένα στιλό για να σου δώσει τον αριθμό της; Συγγνώμη φίλε, αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

    Τέλος, βελτίωσε λίγο τον τρόπο που πλησιάζεις μια γυναίκα. Το «γεια σου τι κάνεις» στο τσατ νομίζω πως έχεις καταλάβει ότι δε βοηθάει, όπως επίσης και τα ατέλειωτα σφηνάκια που στέλνεις το βράδυ στο κορίτσι του απέναντι τραπεζιού. Πάνε, γνώρισε την και κάνε παιχνίδι. Οι γυναίκες έχουν το σημείο G στα αυτιά, κι όσοι ψάχνουν παρακάτω, μάταια ψάχνουν.

    Το να έχεις να κάνεις σεξ πάνω από ένα εξάμηνο μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα. Μιλάω βέβαια εκ μέρους του αντρικού πληθυσμού. Για τις γυναίκες δεν είμαι σίγουρος. Άλλες κάνουν μια φορά το μήνα κι άλλες κάθε μέρα, αλλά έχουν να «τελειώσουν» πάνω από χρόνο. Άλλες ίσως να μην έχουν «τελειώσει» και ποτέ. Περίεργες και μπερδεμένες καταστάσεις.

    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, που λένε, μα ένα είναι σίγουρο, φίλοι μου:
    Γαματε γιατί χανόμαστε..  

    www.pillowfights.gr/surfing_bird_says/item3476
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Sex, καύλα & επανάσταση! <3
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Μάλλον μόνο εγώ έχω περάσει κατάθλιψη εδώ μέσα, γιατί όταν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, όταν όλα είναι μαύρα, ούτε και το σεξ σε απασχολεί, όταν το βίωσα, διήρκεσε πάντως πάνω από εξάμηνο... 
    Ένα το κρατούμενο...
    Αμαρτία είναι να είσαι με κάποιον και να αυτοσυγκρατείσαι και να δοσολογείς την καύλα σου, ναι το δέχομαι...
    Το να αναχαιτίζεις ένστικτα που εσύ ο ίδιος θεωρείς ζωώδη, είναι απλά το αποτέλεσμα ενός δουλεμένου εγκέφαλου...
    Θέλω να απολαμβάνω τις καύλες μου κι όχι να γίνομαι υποχείριό τους....
    Δύο τα κρατούμενα...
    Εξ ανάγκης ναι, και ούτε και με απασχολεί, και ούτε που μου λείπει και ούτε που το σκέφτομαι, ειδικά αν είμαι συναισθηματικά καλυμμένη από τον άλλον....
    Μπορώ να περιμένω πολύ...Είπαμε, πέφτει το κουρτινάκι και δεν βλέπεις τίποτα...Και δεν σε καυλώνει τίποτα άλλο, τίποτα δεν σου τα σκάει... 
     
  5. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Χαχαχαχαχαχα!!! Εγώ φταίω, που βγήκα την παλιάς σχολής.    
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μόνο μην φτάσουμε, να κατακρίνουμε τις καύλες, η το σεξ δίχως συναίσθημα η "συναίσθημα"...
    Πόσο μάλλον τις ανάγκες του καθενός και καθεμιάς από εμάς...
    Είναι και θέμα συγκυριών, ορμών, κορεσμού η όχι, ακόμη και ηλικίας...
    Εγώ τουλάχιστον θεωρώ εντελώς λογικό, κάποιος/α που το έχει "χορτάσει", ακόμη και "μπουχτίσει"...
    Πάντα για τα δικά του/της δεδομένα...
    Να το "αναζητά" λιγότερο...Να του/της λείπει λιγότερο...
    Η και να μην του/της φτάνει "σκέτο"...
    Καθώς και το να πηγαίνει με τα "φεγγάρια" του/της...
    Για κάποιους/ες το σεξ μεταξύ άλλων είναι και αγχολυτικό...
    Μπορεί και να τους/τις χαλαρώνει...
    Όπως και η έλλειψη του, να τους/τις τσαταλιάζει τα νεύρα...
    Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικά θέλω, διαφορετικές ψυχοσυνθέσεις, διαφορετικές καταστάσεις...

    Γνώμη πάντα...
     
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ναι φυσικά. Και εκούσια και ακούσια αποχή.
    Και για μεγαλα διαστήματα.
    Εκουσια: αρνουμουν να κάνω σεξ εαν δεν μου εξέγειρε τον εγκέφαλο, και οχι, δεν εβρισκα κάτι τέτοιο.

    Ακούσια: είχα μια μεγάλη απώλεια απο τη ζωή μου και δεν ήθελα άνδρα δίπλα μου ουτε για δείγμα, δε με ενδιέφερε το σεξ. Αφού νόμιζαν οτι αρρωστησα.
    Και πολλές αλλες στιγμές.
    Το μεγαλύτερο διαστημα ηταν 18 μήνες.
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

  9. Το σεξ είναι μια ακόμα φυσική άσκηση (είναι πασιφανές, πως, λίγοι από εδώ μέσα κάνουν - κακό του κεφαλιού τους βέβαια) και (υπό ιδανικές συνθήκες) καλό είναι γίνεται με όλα τα μέλη του σώματος (σαφώς και του καυλιού) για μέγιστη ικανοποίηση (λίγα αρσενικά κατέχουν πως / χώρια που βαριούνται) του υ (όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο - όχι ρουτίνα). Ένας Κυριάρχος δεν μπορεί, παρά να κατέχει (αφού έχει "αποπλανήσει" το "θήραμά" του στο σημείο συναίνεσης) τις απαραίτητες γνώσεις κουλαντρίσματος / χειρισμού του σώματος (τα κουμπιά) ως άλλος βιρτουόζος μουσικού οργάνου (βλ τσέλο για παράδειγμα). Ο μύθος πως ο οργασμός βρίσκεται ΜΟΝΟ στο κεφάλι μας (νοητικά) έχει βάση, αλλά συχνά παραβλέπουμε την οργανική φυσιολογία του σώματος (ένα από αυτά είναι και το μυαλό) που δεν έχει αλλάξει και πολύ μέσα στους αιώνες για το δίποδο ξάδελφο του χιμπατζή που λέγεται άνθρωπος.
    Το κλασσικό (για όλους?) γαμήσι (συνηθέστερα εκδήλωση άγριας επιθετικής έντασης - κι αυτό πράγμα σπάνιο για τους περισσότερους) δεν είναι παρά κατάλοιπο της ζωικής μας ενέργειας (καμουφλαρισμένη φόρμουλα αναπαραγωγής), η οποία στην βάση της δεν είναι καθόλου εκλογικευμένη (ιδιαίτερη την κάνει το μοναδικό χαρακτηριστικό του ανθρώπινου μυαλού να φαντασιώνεται - απότοκος της πολυπλοκότητας του ανθρώπινου εγκεφάλου στην πορεία της εξέλιξης).
    Φυσικά ένας BDSMer πέρα από βιρτουόζος στα ερωτοσεξουαλικά (η βάση) δεν μπορεί παρά να προχωρεί και στην εξερεύνηση ηδονών μη-ορθολογιστικών (είναι η ανθρώπινη διάνοια που πυροδοτεί αυτές τις πράξεις) για τους περισσότερους (εκεί είναι και η διαφορά από τους vanilla).
    Στην βάση του, όμως, ωφείλει να μπορεί να συνευρίσκεται (ακόμα και bdsmικά) εκφραζόμενος στο πλαίσιο Κ/υ, με μοναδικό εργαλείο το ίδιο του το σώμα (ασφαλώς και πνεύμα).
     
  10. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    οι αγελαδες αν δεν τις αρμεξεις σκανε 
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εχω δει πολλους αντρες στα θυμαρακια απο το πολυ σεξ.και μονο δεν ελαμπαν 
     
  12. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Τουλάχιστον έφυγαν ευτυχισμενοι..