Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετοιμάστε κυρίαρχους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 31 Μαϊου 2006.

 1. Guest05

  Guest05 Guest

  Θα το πω γιατί θα σκάσω φίλε μου Ντολμανσέ .

  Άμα είναι να εκπαιδεύω να διατάσσω και να διαπλάσω ένα πέτ δεν θέλω . Όλα τα «σκυλάκια» εκπαιδεύονται εύκολα . Δεν μπορώ να πηδάω άψυχες και άβουλες κούκλες . Τι νόημα έχει και τη ξεχωριστό είναι αυτό ;
  Τι ξεχωριστός μετά είμαι εγώ ; Το πες κάπου αλλού και το θαύμασα « ο καθένας μπορεί να διατάξει ένα σκύλο» Και ξέρω πολλούς και κυρίως πολλές που βγάζουνε τα πέτ τους με λουράκια ακόμα και σε μίτινγκς .

  Πες μου στο Θεό σου τι θα πει είμαι «γραφέας του αρτζέντουμ» και γιατί είναι πιο μαστερικό αυτό από το είμαι «χασάπης στη Βαρβάκειο»; Τουλάχιστον η Βαρβάκειος ξέρω που είναι το αρτζέντουμ που στο διάολο είναι; Άμα λάχει να παω και γω.
  Θένε αναλυτές στο αρτζέντουμ; Και που κάνω αίτηση ;
  Γαμώ το στανιό μου δηλαδή είναι να τραβάς ενέσεις . Εξω / η φούντα /η αρτζεντουμική / έχουμε καλύτερη / πα-ρα-γω-γή!».
   
 2. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Re: Απάντηση: Ετοιμάστε κυρίαρχους

  Αυτό δυστυχώς δεν το νιώθεις μόνο εσύ. 
  Εδώ έχω αρχίσει διαβάζοντας αυτά που διαβάζω να αμφιβάλλω εγώ αν είμαι στο σωστό χώρο, γιατί αν αυτοί που λένε αυτά που λένε όντως μιλάνε για bdsm τότε εγώ δεν έχω σχέση με τον χώρο.
  Το bdsm όπως εγώ το κατανοώ, δεν έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σχέση με αυτά που επιμελώς επαναλαμβάνουν, ντύνοντας τα με διαφορετικές λέξεις, προσπαθώντας να μας τα ταΐσουν με το ζόρι, όσοι δείχνουν την παράλογη εμμονή με ένα χώρο που αδυνατούν να κατανοήσουν, όχι από έλλειψη ευφυίας, αλλά επειδή εμμένουν να κοιτάνε έχοντας εξ αρχής λανθασμένη οπτική γωνία. Και η προσπάθεια τους να μας πείσουν, στην πραγματικότητα είναι μια προσπάθεια να πείσουν τον εαυτό τους, πως το μεγαλείο της δικής τους αντίληψης έχει την ικανότητα να δίνει ερμηνείες για κόσμους που ποτέ δεν έχουν δει, πως είναι ικανοί να κάνουν άμεμπτες περιλήψεις από βιβλία που ποτέ δεν έχουν διαβάσει και να περιγράφουν γεύσεις από φαγητά που ποτέ δεν έχουν γευτεί.
  Αλλά βέβαια εγώ είμαι μια απλή σκλάβα, τι ξέρω απ΄ αυτά. Απλά τα ζω.
  Αν ήμουν ίσως βανίλλα θα είχα όλες τις "σωστές" απαντήσεις.  
   
 3. G_E

  G_E Contributor

  Μάλιστα..

  Εγώ διαβάζω….

  Κυρίαρχος είναι εκείνος που διακατέχεται από βαριά μανία καταδίωξης και βλέπει παντού εχθρούς. Αισθάνεται ως ηγέτης βαρβαρικών ορδών, που καταστρέφει κάθε αντίπαλο και αφού το καταφέρει δεν ησυχάζει μέχρι που να σκοτώσει και τον τελευταίο του στρατιώτη και τα άλογα τους.

  Εγω πάντως είμαι αντίθετος με την ποινικοποίηση.

  Και ασφαλώς καμία γοητεία δεν προκαλούν σε μένα οι κομπλεξικοί/ ψυχασθενείς ηγέτες και μαζικοί δολοφόνοι της ιστορίας. Ούτε καν χρήσιμοι δεν υπήρξαν.

  Μπορεί ο καθ΄ ένας να ιεραρχεί ψυχολογικούς τύπους ανθρώπων κατά πως θέλει.

  Όσο αυτό μένει σε επίπεδο προσωπικής προτίμησης, δεν τίθεται θέμα. Είναι άλλο όμως να πω πως δε γουστάρω τις αντρογυναίκες και άλλο να θεωρήσω πως οι αντρογυναίκες χρειάζονται αναμόρφωση. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό.
   
 4. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: Απάντηση: Ετοιμάστε κυρίαρχους

  Έχεις την καλοσύνη να βγάλεις κάποιο ποσοστό;Επί των τακτικών μελών τουλάχιστον....Και σε ρωτάω με γνήσιο ενδιαφέρον.Έχω ξαναδηλώσει τη σωστή σου θέση στην κοινότητα και η άποψη σου για μένα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα,φτάνοντας πολλές φορές τα όρια της αυθεντίας,με εξαίρεση κάποια σημεία που διαφωνώ μαζί σου...Πάλι καλά γιατί θα τρόμαζα με τον εαυτό μου..

  Θα προσθέσω κάτι.

  Υπάρχουν όμως και κάποιοι ,που ενώ ατενίζουν το άγνωστο με μεγάλα ελπιδοφόρα μάτια,πύλες,κανόνες και εμμονές τους απαγορεύουν το ταξίδι σ ΄αυτό.Και δε βάζω τον εαυτό μου μέσα...


  Απόλυτα... 
   
 5. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  "Χρήσιμοι": έννοια αξιολογική, ηθική ή "λειτουργιστική".
  Το θέμα δεν είναι αν ασκούν γοητεία σε εμάς KyriosG.
  Εστιάζεται στο αν παράγουν Ιστορία, πολύ περισσότερο από την βιοπόρευση ημών και υμών.
  Άρα, να διακρίνουμε την καταγραφή από τις αξιολογήσεις.
  50.000.000 σφαγμένοι σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο είναι κάτι αποκρουστικό.
  Πολύ σοβαρότερο όμως του πως αισθανόμασταν εσείς ή εγώ χθες βράδι.
  Αυτό επιχείρησα να πω.
  Κι αυτό είχε κατά νου ο Sade, όταν με τις αλληγορίες της διαστροφής υποδήλωνε, ακριβώς, ότι η Φιλοσοφία, δηλαδή μεταφορικώ τω τρόπω η Ισχύς, ουδέποτε ενδιαιτάται εις τα boudoir - παρά μόνον ως καρικατούρα.
  Η αληθινή ζωή είναι τα πεδία μάχης - ενίοτε, αυτά είναι ιδιωτικά, αλλά δεν έχουν, στην περίπτωση αυτή, κάποια πανανθρώπινη σημασία.
  Ως επίτιμο (από εχθές) μέλος της φράξιας των υπαρξιστών, ως τιμητικώς με αναγορεύσατε, ανακαλώ στη μνήμη μου τη ρήση: "η Κόλαση μας είναι οι Άλλοι" [Sartre].
  Εμείς είμαστε, με τη σειρά μας, "Η Κόλαση των 'Αλλων".
  Και όλα αυτά μαζί είναι ο καθημερινός πόλεμος για τον αφανισμό του Εχθρού, ήτοι ο εν κοινωνία βίος, ως "σχετίζεσθαι" και "συναλλάσεσθαι".
  Η Εργασία, ο Έρως, η Τεκνοποιία, η Συγγραφή, το Ράγκμπι, η Μπιρίμπα ή το Σκάκι.
  Οι κατά περίσταση Φίλοι είναι όσοι εχθρεύονται τους ίδιους Εχθρούς και για όσο διάστημα τους εχθρεύονται.
  Μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις, υπαρξιστή σύντροφε εν όπλοις.
   
  Last edited: 2 Ιουνίου 2006
 6. Amazona

  Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

  Τα ίδια και τα ίδια. Τούτο δε είναι ένα θέμα που μεταπηδά κατά καιρούς, από θρεντ σε θρεντ. Όποιος λογίζει εαυτόν θηριοδαμαστή, ας ασχοληθεί με αυτό. Το λιοντάρι ή η τίγρης, αν δεν έχει λιμαρισμένα δόντια και νύχια, κάποια στιγμή θα του την κάτσει του τυπάκου με το μαστίγιο και την καρέκλα. Ένα άγριο ζώο δεν εξημερώνεται, αλλά δαμάζεται!

  Αν και βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι, είμαι υποχρεωμένη από την εξέλιξη του θέματος να αναφέρω ότι (Incomplete_ το έχουμε πει και κατ' ιδίαν) ας δώσουμε τη μάχη μας να επαναφέρουμε τους γκέι και τις λεσβίες στον στρέιτ κόσμο. Κατά τα λεγόμενά σας, το έτερον ήμιση δεν έχουν βρεί ή τον κατάλληλο δάσκαλο.

  Και με την ευκαιρία, ας κάνουμε μία εκ βαθέων ψυχανάλυση, για να καταλάβουμε επιτέλους γιατί δεν θέλουμε να γαμούμε εκεί που κατουρούμε και θέλουμε να γαμούμε εκεί που κατουρούν οι άλλοι!
   
 7. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ετοιμάστε κυρίαρχους

  Σ΄ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κατ΄ αρχάς.
  Το ποσοστό δεν είναι μεγάλο, αλλά επίμονο.
  Δεν θεωρώ σωστούς ή εκτιμώ όσους συμφωνούν σε όλα με μένα, αλίμονο. Εκτιμώ και διαβάσω με ενδιαφέρον όσους γράφουν, άσχετο αν συμφωνούν ή διαφωνούν, και έχω πραγματικά αρκετές φορές διαμορφώσει διαφορετική άποψη σε κάποια θέματα, μέσα από τον διάλογο, από αυτή που είχα στην αρχή.
  Αλλά διάλογος συμβαίνει όταν ο καθένας διαλέγεται και δεν μονολογεί με απώτερο σκοπό να κτυπήσει ότι ο ίδιος αδυνατεί να κατανοήσει, είτε γιατί δεν θέλει είτε γιατί δεν μπορεί.

  Και όμως πολύ σωστά είπες, υπάρχουν αυτοί που θέλουν αλλά κάτι τους κρατάει πίσω. Και πολλές φορές η αντίδραση τους είναι έντονη, κάτι που επίσης θεωρώ φυσιολογικό.

  Εκείνο που ΔΕΝ θεωρώ φυσιολογικό, είναι η προσπάθεια να κατευθύνουν και όλους όσους μπορούν στο ίδιο λούκι που βρίσκονται οι ίδιοι, προσπαθώντας να επιβάλουν τις απόψεις τους με τέτοιο τρόπο, που να ακούγεται σαν λόγος αυθεντίας στο bdsm, και αποπροσανατολίζει εκείνους που έχουν ήδη ξεπεράσει τα πρώτα εμπόδια και ενδιαφέρονται να προχωρήσουν.

  Αυτό συμβαίνει κατά καιρούς, και με την Αστάρτυ π.χ. την οποία εκτιμώ σαν άνθρωπο, μ΄ αρέσει το μυαλό της και έχει ικανότητα ανάλυσης πολύ καλή και με το άλλο της μισό τον Χαινριχ, τον οποίο επίσης εκτιμώ και με απόλαυση διαβάζω τα κείμενα του. Πολλές φορές οι απόψεις τους με έχουν προβληματίσει και μου έχουν δώσει έναυσμά να σκεφτώ κάποια πράγματα, αλλά μερικές φορές το δίδυμο, το οποίο επανειλημμένα έχει εκφράσει την αντίθεση του προς το χώρο, αλλά με εμμονή αναμειγνύεται και κυκλοφορεί σ΄ αυτόν (κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό, αρχίζει και μίλά με ύφος αυθεντίας, λέγοντας πράγματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα. Δεν εκφράζουν απλά απόψεις, δεν λένε ρε παιδιά εμείς πιστεύουμε αυτό κι αυτό, ή εμάς η άποψη μας είναι αυτή κι αυτή, αλλά βγάζουν κείμενα σε στυλ διατριβής - καλή ώρα όπως το πιο πάνω- που είναι τόσο απόλυτο και δίνεται με τέτοιο τρόπο που μπερδεύει, αποπροσανατολίζει και κτυπά με πολύ άσκημο τρόπο, αυτούς που μπαίνουν στο χώρο προσπαθώντας να μάθουν και να ενταχθούν σ΄ αυτόν.

  Παλιά αυτό με εξόργιζε, ένιωθα πως είναι κακοπροαίρετοι, επιζητούν την αυτοπροβολή και το θαυμασμό, επιζητούσαν να δούμε όλοι το «μεγαλείο» τους και ταυτόχρονα να καλύψουν κάποια ανάγκη τους να νιώθουν σημαντικοί, αλλά τώρα πια βλέπω με κατανόηση μεν, τις προσπάθειες τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν οφείλω να κρούσω τον κώδωνα κινδύνου προς όλους τους καινούριους που τους διαβάζουν, πως αυτά που λένε, δεν είναι παρά απόψεις ατόμων με ψηλό δείχτη ευφυΐας και με ικανότητα γραφής εξαίσια μεν, αλλά άσχετα με την φιλοσοφία και την εμπειρία bdsm δε. Σέβομαι τους όποιους λόγους τους ωθούν να έχουν τις απόψεις τους, αλλά δεν θεωρώ σωστό να προσπαθούν να τις επιβάλλουν με αυτό τον τρόπο και με τέτοιο ύφος, αδιαφιλονίκητης αυθεντίας, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους να δουλεύουν υπερωρίες για να ακούγονται και οι απόψεις τους, οι απόψεις αυτών που έχουν διαμορφώσει απόψεις μέσα από την εμπειρία τους, αλλά δεν έχουν την ίδια άνεση χρόνου για να τρέχουν να μετριάσουν τη ζημιά που μπορούν να κάνουν αυτοί, που δίνουν λανθασμένες εντυπώσεις στους καινούργιους.

  Έτσι για να είμαι ήσυχη και με την συνείδηση μου δεν μπορώ παρά να πω στα καινούρια άτομα, διαβάζετε τους, αλλά μην παίρνετε τις απόψεις τους σαν απόψεις ατόμων που γνωρίζουν και κατανοούν το χώρο και γράφουν διατριβές-ντοκτρίνες, οι οποίες αποτυπώνουν μια αλήθεια μέσα από την πολύχρονη εμπειρία τους και παρατήρηση του χώρου, γιατί δεν συμβαίνει αυτό.
  Και όχι ο Κυρίαρχος, δεν γίνεται ολοκληρωμένος, ούτε από το χοντρό του πορτοφόλι και τα in στέκια που συχνάζει, όπως είπαν παλιά, ούτε ολοκληρώνεται δημιουργώντας ηγέτες κ.ο.κ.
  Δεν μπορεί άτομο που πραγματικά κατανοεί την βαθύτερη φιλοσοφία και τους βασικούς ορισμούς του Ds να λέει τέτοια πράγματα, γιατί είναι τόσο εκτός, είναι τόσο βανίλλα απόψεις που σε όποιον έχει στο ελάχιστο ασχοληθεί γίνονται με τη μία αντιληπτές, αλλά τι γίνεται με αυτούς που τώρα αρχίζουν?
   
 8. Guest05

  Guest05 Guest

  Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ετοιμάστε κυρίαρχους

  Πες μου ειλικρινά βρε νησιοτοπούλα , τι απειλεί αυτούς τους νέους που λες.
  Οι δικές μου απόψεις , οι απόψεις του Ντολμανσέ , της Αστάρτης , του Ινκοπλίτ , του μάστερ που ψάχνει να εκπαιδευτεί από σκλάβα , ο χασάπης της Βαρβακείου , ο γραφέας του υπουργείου , αυτουνού που εκπαιδεύει μέσα από μια γουεμπ κάμερα ;
  Ο κατάλογος μπορεί να γίνει ατελείωτος αλλά έχει ΜΙΑ απάντηση .
  Ποια;

  Με όλη μου την συμπάθεια σε ρωτώ .
   
 9. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  πι πι πι σαν τα παπακια Χάινριχ? lol
   
 10. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Γιατί αυτή είναι, αν κατάλαβα τη μεταφορά, η Πεμπτουσία της Κυριαρχικότητας.
  Η Κυριαρχία είναι, αναγκαστικά, η συνεχής κατάληψη νέων χώρων.
  Αν μένει στατικά περιχαρακωμένη στη δεδομένη επικράτεια της δεν ονομάζεται Κυριαρχία, αλλά ελληνική εξωτερική πολιτική: "δεν διεκδικούμε τίποτα, μη μας πατάτε κύριε τον κάλο, αληθώς σας αγαπούμε".
  Τότε, mesdames et monsieurs, έχετε εκ των προτέρων χάσει τον πόλεμο.
  Να διδαχθείτε όλοι από την ούρηση των σκύλων.
  Ποτέ δεν κατουρούν εκεί όπου οι ίδιοι ούρησαν.
  Τα αμολάνε εκεί όπου ο ανταγωνιστής κατρουλόπεψε, για να τον εκδιώξουν (συμβολικώς έστω).
  Κάθε μαντρόσκυλο είναι ένας μικρός Clausewitz.
  Από τον Πρώσο πολεμολόγο διδαχθείτε, οι ομνύοντες εις το (bd)sm, και όχι από τις κενολογίες των ειρηνιστών της "ανοχής".

  Υ.Γ. Η ανάγνωση των παραπάνω γραμμών δεν συνιστάται στη συντριπτική πλειοψηφία των υποτακτικών ψυχών, μπορεί ωστόσο να προβληματίσει τις διορατικότερες εξ αυτών.
  Οι "Κυρίαρχες" κυρίες ας μην τις λάβουν υπ' όψη τους. Θα μπερδευτούν περισσότερο.
   
  Last edited: 2 Ιουνίου 2006
 11. Guest05

  Guest05 Guest


  Από όσο ξέρω τα παπάκια είναι απαραίτητα στην κρεβατοκάμαρα σύμφωνα το φενγκ σούι. Τώρα αν χρειάζονται και στο BDSM θα σε γελάσω .


  Ντολμασέ : «Σφάξτε τους όλους! Κι αν κάποιοι απ' αυτούς είναι αθώοι, θα τους συγχωρέσει ο Θεός» Αλαριχο-Ντολμανσέ μου εσύ
   
 12. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Δεν είμαι πολεμοχαρής, βάρβαρε φίλε.
  Συνετά ρεαλιστής είμαι.
  Και μην ξεχνάς πως απαντώ σε μια Αμαζόνα - προσφιλή, μάλιστα.