Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετοιμάστε κυρίαρχους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 31 Μαϊου 2006.

 1. Guest05

  Guest05 Guest

  Χμ
   
 2. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Κανείς από αυτούς που πραγματικά ξέρει τι θέλει , δεν αποπροσανατολίζεται . Αν κάποιος τώρα χάσει το δρόμο του και βρεθεί κάπου αλλού ... τότε ας πρόσεχε. Είναι εμμονή σίγουρα ή δίχως σκοπό επανάληψη . Μα δεν νομίζω ότι γίνεται άνευ λόγου ...
  Οπότε αν πραγματικά σας ενοχλεί βρείτε τον ...
   
 3. Guest05

  Guest05 Guest

  Όλο συνωμοσίες αυτό το παιδί . Άντε βρε γράψε για καμιά ίντριγκα , σοβαρά μιλάω , θα σπάσουμε τα κοντέρ , γράφεις και ωραία ….
   
 4. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ετοιμάστε κυρίαρχους

  Σε ευχαριστώ για την απάντηση ..  
   
 5. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Ετοιμάστε κυρίαρχους

     

  Ετεροχρονισμένο:Ειλικρινά έχω περάσει από τόσα forums ,αλλά τα περισσότερα χαμόγελα πίσω από την οθόνη(όχι στα εικονίδια) τα σκάω σε αυτό εδώ...Ειλικρινά με αφοπλίζετε κάποιοι και μ΄αρέσει...Με φτάνετε ώρες ώρες στα όρια μιας μικρής ψυχικής ανάτασης..Thank you guys and girls...
   
 6. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  Ας παραβλέψουμε για λίγο το πώς αυτοπροσδιορίζεται η Αστάρτη και το αν ο τόνος της έχει μιαν απολυτότητα και μια αυστηρότητα που μπορεί να ενοχλεί, αντανακλαστικά, κάποιους που μάζεψαν κόποις το έρμα που έχουν στο BDSM.

  Τότε τί μένει; Μένει το επαναλαμβανόμενο ερώτημα της:

  "Στόχος του Κυρίαρχου δεν μας λέτε ότι είναι ΚΑΙ η εκπαίδευση του υποταχτικού ατόμου ώστε να υπερβεί την σύγχυση, τις δυσχέρειες, τα προβλήματά του κλπ.; Μα, αν επιτευχθεί αυτό δεν θα ξεπεράσει και την ανάγκη του για υποταγή, αφού θα ξαναβρεί τον έλεγχο της ζωής του / της;"

  Το ότι το ερώτημα είναι επαναλαμβανόμενο, μπορεί να εξηγείται από το ότι η Αστάρτη είναι μπουμπουνοκέφαλη, ή από το ότι εμείς δεν της έχουμε δώσει πειστικές απαντήσεις. Και από όλα τα ενδιάμεσα συμπεράσματα. Οπως και από το ότι το ερώτημα είναι "άκυρο". Αυτό το τελευταίο επιθυμώ να ελέγξω εδώ, όχι να (ξανα)απαντήσω στο ερώτημα.

  Ας πάρω λοιπόν το καλό το βέλος, και ας γυρίσω το τόξο μου προς τα πάνω, για να τοξεύσω ρωτώντας τους Κυρίαρχους του φόρουμ που έχουν ασχοληθεί με πάνω από μιάμιση "κατά δήλωσή της" υποτακτική:

  Πόσες φορές διαπιστώσατε για το "αμετροεπές ψυχικό σκουπίδι" που περιμαζέψατε, ότι επρόκειτο για ένα άτομο που, μόλις στάθηκε στα πόδια του, σας ξεδίπλωσε την υποβόσκουσα πεποίθηση για "θέωση" και των δύο, μέσα από την ερωτική σχέση;

  Και πόσες φορές ακολουθήθηκε αυτό από την δηλωμένη ή αδήλωτη στάση "καιρός να πάω τώρα παραπάνω" ή για την ακρίβεια "παρακάτω", δηλ. στο(ν) επόμενο μάθημα, να κάνω και λίγο "Απειροστικό ΙΙΙ" τώρα που έμαθα το τριώνυμο;

  Κοντολογίς: "Τώρα που τιμώρησες με χίλια χρόνια φυλακή το Χάρο, κι έπαψα σκυφτή να μάζω τα ραδίκια - μήπως δεν δικαιούμαι και εγώ, ολίγα βανταρίκια;"

  Ο χρόνος σας, μέχρι να φτάσει το βέλος στο υψηλότερο σημείο της βολής και να αρχίσει να πέφτει, αρχίζει από τώρα.

  Dream

  ---------------------------------------------------------------------
  "(Dani) California rest in peace, simultaneous release..." - RHCP
   
 7. Guest05

  Guest05 Guest


  Με μια πρώτη ματιά το παραπάνω φαίνεται ένα όμορφο ευφυολόγημα.
  Είναι όμως ; Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο αγαπητός σε όλους μας DreamMastrer γράφοντας το, μα θα μου επιτρέψει φαντάζομαι να το θεωρήσω σαν το κεντρικό σώμα της απάντησης του .

  Όσοι γνωρίζουν την σχέση του απειροστικού λογισμού με την συνέχεια ( στα μαθηματικά των συναρτήσεων ) θα με καταλάβουν φαντάζομαι καλύτερα .
  Οι υπόλοιποι μην στεναχωριέστε, η ασυνέχεια είναι κανόνας στον κόσμο του BDSM η συνέχεια είναι εξαίρεση. Η ανισότητα είναι επίσης κανόνας. Η ισότητα είναι εξαίρεση. Όπως και η συμφωνία είναι κανόνας, ενώ η μη συμφωνία ( όχι διαφωνία ) αποτελεί εξαίρεση.

  Στον αντίποδα του Απειροστικού Λογισμού, υπάρχει η Θεωρία Καταστροφών εισάγοντας έτσι έναν μαθηματικό λογισμό για μη συνεχείς εξελίξεις.

  Μην θεωρήσετε την λέξη καταστροφή ως έχει, μην τρομάξετε είναι μαθηματικός όρος .
  Η Θεωρία Καταστροφών είναι μια μη γραμμική θεωρία που μελετά φαινόμενα εξελισσόμενα με έναν ασυνεχή τρόπο. Μελετά δηλαδή κάθε τι το απρόβλεπτο που εμφανίζεται ξαφνικά και διακόπτει τη συνέχεια.

  Σκεπτόμενος όλα αυτά τα περίπου βαρετά για τους περισσότερους μου ήρθε στο νου το νήμα με την «κλίμακα» καθώς και την έκρηξη φίλου μετέχοντα στο φόρουμ που είπε : « θέλω να είμαι όλη η κλίμακα και όχι μέρος της » και επιτελούς θα προσπαθήσω να κάνω πιο ελκυστική την τοποθέτηση μου συνδέοντας τα μαθηματικά με το BDSM .

  Βάζω λοιπόν το βασικό μου ερώτημα : Οι D/s σχέσεις είναι φαινόμενα που διέπονται από συνέχεια ή από ασυνέχεια .
  Αν απαντήσουμε το πρώτο τα χέρια μας λύνονται και μελετώντας απλά μια D/s σχέση μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για όλες τις D/s σχέσεις .
  Είναι όμως έτσι; Σαφώς και δεν είναι . Πλην ιδεατών καταστάσεων που τουλάχιστον εγώ δεν έχω υπόψη .

  Συμπερασματικά λοιπόν οι σχέσεις D/s είναι ασυνεχείς και ως τέτοιες τις «μελετούμε εδώ » .
  Έχοντας αυτό το δεδομένο λοιπόν όχι μόνον δεν είναι άκυρο το ερώτημα της αγαπημένης μου μα είναι αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί τους πάντες .

  Σε μια ασυνεχή σχέση D/s ο υποτακτικός μπορεί να ανέβει μια συνεχή κλίμακα ( αν ως τέτοια λογίζεται ο εκπαιδευτής της ) και όταν την ανέβει που θα φτάσει;
  Όπως ρωτά και ο DreamMaster «θα ξαναβρεί τον έλεγχο της ζωής του;» και αν τον ξαναβρεί ( το πιθανότερο αν είμαστε σοβαροί εκπαιδευτές και όχι μαθητευόμενοι μάγοι ) που είναι το τέλος της « κλίμακας;» Τι φτιάξαμε ;

  Είναι, κοντολογίς, τελεσίδικο ότι θα φτιάξουμε άνθρωπο καθ’ εικόνα και ομοίωση ίσος υποτακτικό αλλά μόνον προς ένα θεό και μάλιστα φτερωτό .
  Αν θέλουμε η «κλίμακα» που στήνουμε για να ανέβει ο υποτακτικός μας να έχει συνέχεια άρα και νομοτελειακά αποτελέσματα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την εγκυρότητα του ερωτήματος που επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά σε αυτήν την κοινότητα .

  Το βέλος σου αγαπητέ μου Dream φαίνεται να απέκτησε «ταχύτητα διαφυγής» τέτοια ώστε να μην το βλέπω να επιστρέφει . Ο χρόνος μα και οι απαντήσεις θα δείξουν αν καταφέρει να μπει σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη BDSM δείχνοντας το μέτρο και την ποιότητα μας ως κοινότητα , ή θα χαθεί στις εσχατιές του σύμπαντος ανάμεσα σε κομήτες ντυμένους με λάτεξ και σε πλανήτες που το μόνο το οποίο τους κρατά σε τροχιά είναι το λουρί του κολάρου .
   
  Last edited by a moderator: 3 Ιουνίου 2006
 8. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  "Ωστόσο, αν θεωρήσουμε τα προφανή αντιπαραδείγματα στον κανόνα:
  Ρ -> Q v R
  _______________
  (P ->Q) v (P -> R)
  όπου το -> συμβολίζει την υποθετική υποτακτική, αυτά ανήκουν σε δύο τύπους. Πρώτον, περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει κάποιος άλλος καθοριστικός παράγοντας που ούτε συνάγεται από το ηγούμενο ούτε προϋποτίθεται από το ηγούμενο:
  Περιπτώσεις στις οποίες θα ήμασταν διατεθειμένοι να βεβαιώσουμε την Ρ & S
  -> Q και επίσης την Ρ & -S -> R, ώστε αν μας ρωτήσουν "αν είχε συμβεί να ισχύει η Ρ, θα συνέβαινε να ισχύει η Q ή η Ρ;" Τότε μόνο μπορούμε να απαντήσουμε "θα εξαρτιόταν από το αν ίσχυε η S ή όχι".
  Δεύτερον, περιπτώσεις στις οποίες πιστεύουμε ότι υπάρχει πραγματική απροσδιοριστία που βασίζεται στην κβαντομηχανική ή στο ότι παρεμβαίνει ένας βουλητικός παράγοντας."

  "Η φιλοσοφική θεμελίωση των Κατασκευαστικών Μαθηματικών",
  Michael Dummett,
  στο, Φιλοσοφία των Μαθηματικών, επ. Π. Χριστοδουλίδης, εκδ. Α. Γ. Πνευματικός, Αθήνα 1993, σ. 301.

  Μήπως διευκολύνει τις συζητήσεις μας;
   
 9. Astarty

  Astarty Contributor

  Μου έλειψε ο potty65. «Θέλω να είμαι η σκάλα και όχι ένα σκαλοπάτι της»
  Υπάρχουν λογιών τύποι ανθρώπων.
  Κάποιοι μπορούν να είναι το σκαλί. Κάποιοι μπορούν να είναι όλη η σκάλα.
  Το να βοηθάς να ανέβει ο σύντροφος σου νομίζω πως είναι η ελάχιστη ένδειξη αγάπης και εμπιστοσύνης προς αυτόν.
  Παρόλα αυτά τρομάζει. Οι κυρίαρχοι-εκπαιδευτές αγωνιούν για το αν κατορθώσουν αυτόν τον άνθρωπο που «περιμάζεψαν», που έδειξαν τα μονοπάτια, που έδειξαν πώς να διαχειρίζεται την ενέργεια του, να τον κρατήσουν κοντά τους, στην σχέση με το υπάρχον καθεστώς. Ίσως δικαιολογημένο αλλά όχι παράλληλο με την μεγαλοψυχία και την ευσυνειδησία ενός συγκροτημένου κυρίαρχου.

  Ίσως να έχω λάθος και να ισχύει αυτό που έγραψε ο Dolmance. Ο κάτοχος του θρόνου συνθλίβει. Δεν θα αφήσει σκάλα και σκαλοπάτι όρθιο.

  Αστάρτη
   
 10. G_E

  G_E Contributor

  Εγώ ξέρω ότι οι αζαλέες μου ξεραθήκανε όταν τους έβαλα καλύτερο (έτσι νόμιζα ) χώμα. Είχε ασβεστόλιθο (αυτό, το γερμανικό) που έκανε το χώμα ουδέτερο ή βασικό. Αυτές όμως αναπτύσσονται σε απλό καστανόχωμα . Παρότι τους έκανα εντατική εκπαίδευση, αυτές ξεραθήκανε.

  Τώρα που κολλάει αυτό με τις υποτακτικές που θα εκπαιδευτούν για να γίνουν δυναμικές και αυτεξούσιες? Δεν ξέρω. Δεν θυμάμαι από ωκεανογραφία.

  Εγώ πάντως, πάντα το ανάποδο προσπαθούσα. Να βοηθήσω τις γυναίκες (που το είχαν λιγάκι μέσα τους - και είναι πολλές - πάνω από μιάμιση) να νιώσουν τη χαρά της υποταγής. Και γιατί με βόλευε και γιατί τις έβλεπα να απελευθερώνονται από την καταναγκαστική «ισότητα» και ν’ ανθίζουν ερωτικά. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με μένα και μ' αυτές.
   
  Last edited: 4 Ιουνίου 2006
 11. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  Η Υποταγή είναι λουλούδι που ανθοφορεί υπο το Φως και την Σκέπη του Σωστού και Ανάλογου Κυρίαρχου. Αν θα βγάλει άνθη γερά και ευωδιαστά ή αν θα βγάλει και καρπούς είναι στη Δικη Του ικανότητα και στην κρίστη Του. Εκεινος , ο σωστός και αμερόληπτος θα ανακαλύψει τις δυνατότητες του, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του και θα του δώσει τα φόντα την τροφή τον αερα να γίνει καλύτερο πιο δυνατό πιο ανθεκτικό. Αν δει στην πορεία οτι επιδέχεται "μπολιασμα" ή οτι ήταν απλά "μπολιασμένο" και η φύση του ήτω διαφορετική...ε τοτε σιγουρα πιστεύω οτι δεν θα το ξεριζωσει να το πετάξει αλλα θα το επαναφέρει στη φυσική του θέση , έστω και με πόνο ψυχής...

   
   
 12. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Και βέβαια δεν πάει καλά KyriosG.   Δεν Είστε Ολοκληρωμένος.!! Δεν πήρατε μια υποτακτική και να την αναγκάσετε με το έτσι θέλω να γίνει Κυρίαρχη! Βλέπετε οι υποτακτικές είναι άτομα αδύναμα και δυστυχισμένα, αν δεν γίνουν Κυρίαρχες! Οι Κυρίαρχες είναι καλύτερες, ολοκληρωμένες, δυνατές, ενώ οι σκλάβες χειρότερες, λειψές και αδύναμες.
  Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια να είναι ολοκληρωμένη οντότητα, δυνατή και έξυπνη αν δεν γίνει Κυρίαρχη, οπότε αν Θέλετε κι Εσείς να συμβάλετε στην ολοκλήρωση μιας γυναίκας και μέσα απ΄ αυτό να ολοκληρωθείτε κι Ο Ίδιος, ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε μια σκλάβα και να της βγάλετε απ΄ το μυαλό αυτά τα έμφυτα κουραφέξαλα και να την μετατρέψετε σε Domme!!! 

  Πάντως μετά που Διάβασε αυτό το thread Ο Κύριος μου, Παραδέχτηκε πως τόσα χρόνια ζούσε μέσα σε πλάνη και Είπε πως αν δεν μετατραπώ σε Κυρίαρχη, θα με Διώξει γιατι αλλιώς δεν θα μπορεί να νιώσει Ολοκληρωμένος.