Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετοιμάστε κυρίαρχους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 31 Μαϊου 2006.

 1. Amazona

  Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!


  Χαίρομαι που οι μεταφορές μου, που έχω την τάση να τις εκφράζω με στόμφο, γίνονται αντιληπτές (έστω και από τη μειοψηφία).

  Διαβάζοντας την απάντησή σου λατρεμένε, θυμήθηκα όταν έμενα στην Αθήνα, ανέλαβε διαχειριστής της πολυκατοικίας ένας γεράκος και θεώρησε πως θα έπρεπε να αναρτήσει στην είσοδο ένα χαρτί με συστάσεις προς τους κατοίκους. Ήταν γραμμένο σε ένα βρώμικο χαρτί με μπλέ μαρκαδόρο, και παρόλλο που άλλαξαν 6 διαχειριστές, ουδής ποτέ το ξεκόλλησε. Επειδή λοιπόν μπαινόβγαινα στο σπίτι επί 8 χρόνια, έχει χαρακτεί ανεξίτηλα το κείμενο, το οποίο και παραθέτω προς κυνισμό στην γιαλατζί Κυριαρχία, που θέλει να "κατουρά όρθια πετώντας σταγονίδια ούρων στα παπούτσια και μετά να τα δίνει να τα γλύψει ο/η υποτελής, αλλά αν είναι να κάτσει στη λεκάνη της τουαλέτας κλείνει την πόρτα μή τυχόν και δεί ο/η υποταλής το πρεστίζ του Κυρίαρχου να χάνεται, καθώς οι γλυκές ζάρες του προσώπου καταμαρτυρούν το ξαλάφρωμα που νιώθει κάποιος όταν ουρεί".

  Μήν πετάτε χαρτιά και σερβιέτες στη λεκάνη, γιατί βουλώνει ο βόθρος. Αν ανακαλυφθεί ο παραβάτης, θα καλέσω την αστυνομία. Η κυρία του 3ου που πετάει τα σκουπίδια από το μπαλκόνι, καλά θα κάνει να το κόψει. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε σκόρπια τα υπολείμματα της οικογένειάς της. Επίσης, πληρώνετε τα κοινόχρηστα μέχρι το δεύτερο 15νθήμερο εκάστου μηνός. Δεν μου φτάνει η σύνταξη να καλύπτω τα καθυστερούμενα. Αν δεν με πληρώσετε εσείς, τότε δεν πληρώνω κι εγώ τίποτα. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία

  Σημείωση : όποιος θεωρήσει άσχετο ή δυσνόητο τούτο το πόστ, καλά θα κάνει να μήν ειρωνευτεί, αλλά να περιμένει τα σχόλια αυτών που θα το κατανοήσουν, μπας και δεί καμιά άσπρη μέρα.


  ΥΓ. αγαπητέ Χάινριχ, πετυχημένη η φωτό, αλλά ως μή έχουσα πουλί, με προκαλεί να ουρήσω....
   
 2. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  Για τα ποστ #31 και #32:

  ΟΚ, κατ΄αρχήν λίγοι υπότιτλοι γιατί μας παρακολουθούν και φυσιολογικοί άνθρωποι, που δεν μετείχαν της ημετέρας παιδείας...

  "απειροστικός" λογισμός είναι ένας κλάδος των μαθηματικών που ξεκίνησε από έναν τύπο που δεν γούσταρε να του ταράζουνε τους κύκλους, σε ένα μαφιόζικο νησί εδώ κοντά.

  Σε πολύ χοντρές γραμμές πρόκειται για μια προσπάθεια να προσεγγιστεί κάτι που είναι συνεχές, π.χ. μια γραμμή ή καμπύλη ζωγραφισμένη σε ένα χαρτί, με το άθροισμα πολύ μικρών μη συνεχών (="διακριτών") ευθύγραμμων κομματιών.

  Τα μικρά αυτά κομματάκια (είπε ο μουσάτος από το μαφιόζικο νησί) μπορεί να είναι οσοδήποτε μικρά, απείρως μικρά! Οι φίλοι τους τα λένε "απειροστά" εξ ου και η παραπάνω ονομασία.

  Την ιδέα αυτή την συνέχισε ένας μισότρελλος Εγγλέζος όταν του ήρθε ένα μήλο στο κεφάλι και συγχρόνως, την ίδια εποχή, ένας πατενταρισμένος τρελός Γερμαναράς. O Γερμαναράς πήγε στο ψυχιατρείο και η Ιστορία γράφτηκε από τον Εγγλέζο. Εκτοτε ακολούθησαν πολλοί περισσότεροι, κυρίως Γάλλοι που δε πλένονταν, αλλά έμειναν στην Ιστορία ως "καθαροί".

  Σήμερα, η ιδέα αυτή, της προσομοίωσης του συνεχούς με το διακριτό, ψιλοβρίσκεται σχεδόν παντού στο φάσμα της τεχνολογίας, π.χ. πίσω από οτιδήποτε κάνετε αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή σας, στον τρόπο που λειτουργεί το κλιματιστικό σας, κλπ. κλπ.

  Οπότε, αν μη τί άλλο, ας μας μείνει η ιδέα ότι ο απειροστικός λογισμός είναι η συνειδητή μας προσπάθεια (ως Δυτική ανθρωπότητα) να πλησιάσουμε το "συνεχές" μέσα από το "διακριτό". Αυτά για υπότιτλους, ως προς αυτό που λέει ο Χάινριχ.

  Σωστά διέκρινε ότι δεν έβαλα τυχαία αυτό το παράδειγμα. Λέγοντας, μόλις έμαθε το τριώνυμο, θέλει να πάει στον Απειροστικό ΙΙΙ, ήθελα να πω: "δεν μπορώ να έχω τον τέλειο σύντροφο / την τέλεια σύντροφο συνεχώς; ΟΚ, θα το προσομοιώσω αλλάζοντας με εκπληκτική ταχύτητα διακριτούς γκόμενους / γκόμενες"

  Ο συμβολισμός του Dolmance είναι από τον κόσμο της (μαθηματικής) Λογικής και στο ερώτημα αν μια sub θα γίνει Κυρίαρχη ή όχι, απαντάει κοντολογίς με τη γνωστή ρήση "πρέπει να το 'χει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες" ή, εν πάσει περιπτώσει, το αν θα γίνει ή όχι εξαρτάται (και) από άλλους εξωτερικούς παράγοντες που μας είναι άγνωστοι, ας μην το μπλέκουμε με την αποστολή του Κυρίαρχου.
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Ερώτηση: Ήθελε ο Σαρτρ να φτιάξει μία Ντε Μπωβουάρ;

  Απάντηση: Όχι δεν ήθελε. Ήταν γνωστό τοις πάσι στον κύκλο του πώς ωρυόταν κάθε τόσο ότι αυτός γυναίκα ήθελε και όχι ψοφοδεή μαθητριούλα.

  Ερώτηση: Έγινε ποτέ η Ντε Μπωβουάρ Σαρτρ;

  Απάντηση: Όχι δεν έγινε. Παρά τα σκληρά μαθήματα που τακτικότατα έπαιρνε, άρχισε να τον αποκαθήλωνει κάπως, πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του.

  Προβολές:

  Θέλει ο Κυρίαρχος να κάνει την υποτακτική, κυρίαρχη; Όχι γιατί να θέλει κατ αρχήν, δεν βλέπω για ποιό λόγο.

  Θέλει η υποτακτική να γίνει ερωτικά κυρίαρχη. Όχι δεν βλέπω γιατί να θέλει να θυσιάσει τις ηδονές της υποτακτικής.

  Υπαινιγμός: Υπάρχουν υποτακτικές που άνετα γίνονταν Κυρίαρχες. Αλλά δεν θέλουν, τόσο δύσκολο είναι αυτό να γίνει κατανοητό;