Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 20 Νοεμβρίου 2006.

  1. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Ωραία, τώρα που πατήσατε εδώ με τον πιασάρικο τίτλο, ας επεξηγήσω.

    Η ερώτηση μου σχετίζεται με ένα άτυπο (και διόλου έγκυρο) γκάλοπ που κάνω χρόνια στον κόσμο του BDSM. Φαίνεται πως, σε συντριπτικά ποσοστά, οι γυναίκες στρέφονται σε αυτό, ειδικότερα από την "υπό" θέση, όχι για να καλύψουν μια σωματική επιθυμία αλλά για τις ψυχικές και συναισθηματικές τους ανάγκες. Αυτό γεννά ζιλιούνια παρεξηγήσεις, αλλά δεν έχει εύκολη ερμηνεία.

    Θα μπορούσε να συμβαίνει επειδή:

    α) Δεν έχουν τόσο έντονες σωματικές ανάγκες, από τη φύση τους.

    β) Η ανατροφή τους, ήγουν η κοινωνικοποίησή τους, έχει εξοβελίσει αυτές τις ανάγκες και έχει δημιουργήσει γι αυτές μια βολική "μετωνυμία" - ψυχικές και συναισθηματικές - ώστε να μην τις γνωρίζουν.

    γ) Τις έχουν τις ανάγκες, τις γνωρίζουν, αλλά δεν τις εκφράζουν ευθέως, φοβούμενες την "ποινή" (από μέσα τους και από έξω τους) που θα επακολουθήσει.

    δ) ..... [συμπηρώστε εδώ την άποψή σας]

    Η ερώτηση βέβαια, υποκρύπτει την άποψη ότι οι σωματικές ανάγκες είναι σχεδόν πλήρως διαχωρίσιμες από τις ψυχο-συναισθηματικές, και ότι αυτές οι τελευταίες, αν και μη απτές (δε φαντάζομαι να μουσκεύει καμμιανής η ψυχή!), υπάρχουν. Εύκολα λοιπόν, μπορεί κανείς να βγάλει την ερώτηση "άκυρη".

    Εσείς τί λέτε;

    Dream

    ΥΓ. Παρακαλώ να περιοριστούμε στον κόσμο του BDSM γιατί εκτός αυτού του κόσμου, θεωρώ de facto ότι οι γυναίκες, στατιστικά, δεν χειρίζονται το σεξ για να ικανοποιήσουν τις σωματικές τους ανάγκες. Κυρίως για άλλες ανάγκες το χειρίζονται, και αν παρ' ελπίδα καλύψει και αυτές, πάλι καλά να λες. Ξανατονίζω ότι οι (υπαρκτές) εξαιρέσεις, εντός και εκτός BDSM, δεν αλλάζουν τον κανόνα ή τουλάχιστον την "κοινή αντίληψη".
     
  2. female

    female Contributor



    Απτές (κυριολεκτικά) και εύκολα αναγνωρίσιμες δια της χειρός πιθανότατα όχι, πλην πιθανής εφίδρωσης, παρά ταύτα οι ψυχο-συναισθηματικές αντιδράσεις και σωματική βάση έχουν (ορμονική, μυική κλπ.) και μετρήσιμες είναι -- ακόμα κι αν δεν δεχτεί κανείς οτι είναι κιόλας σε εκλεκτική συγγένεια με τις σεξουαλικές. Καμιά φορά ακόμα κάποιος μπορεί και να τις ...μυριστεί.

     
  3. Oneiremenos

    Oneiremenos New Member

    Τις κάβλες? πως?     
     
  4. female

    female Contributor



    Εκτός θέματος

    (Κατ΄αρχάς αναφερόμουν στις ψυχο-συναισθηματικές αντιδράσεις γενικότερα. Κατά δεύτερον θα πρέπει να αναφερθείς σε κάποιον ειδικότερο - από τα λίγα που ξέρω, για παράδειγμα οι φερορμόνες, η αδρεναλίνη, είναι με βεβαιότητα αντιληπτές από τον άνθρωπο, αν και όχι πάντα συνειδητά, παρ΄όλ΄αυτά επηρεάζουν τις αντιδράσεις του.)


    (ενδεικτικά - http://www.iatrikionline.gr/e_m_g_14b/tsalikis.htm )
     
    Last edited: 20 Νοεμβρίου 2006
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    ναι εχουμε..

    Ομως νομιζω πως δεν λειτουργουν αυτονομα..ειναι αρηκτα συνδεδεμενες με την ψυχο-συναισθηματικη μας κατασταση.. Ειναι επικτητο; ειναι απο γεννησιμιου μας και απο φτιαξιματος μας; δεν το ξερω ειλικρινα. Αυτο που ξερω ειναι πως αν δεν ειμαι στα καλα μου, δεν εχω - και δεν εχω και καμμια αναγκη να παω με τον οποιοδηποτε.. Οταν παλι ειμαι στα καλα μου εχω, ομως παλι και τοτε οι χμ..καυλες περνανε πρωτα απο τον εγκεφαλο μου, φτιαχνιονται ενα ωραιο πακετακι, ετσι ωστε να εχει μεσα μου αιτιολογηση..
     
  6. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

    Έχουν οι γυναίκες καύλες?

    Φυσικά και έχουν.
     
  7. Oneiremenos

    Oneiremenos New Member

    Δε νομιζω πως ενασ αντρας μπορει να μυριστει αν μια γυναικα εχει καβλες      ασ πουν αλλοι που ξερουν πιο καλα
     
  8. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Λυπάμαι αλλά θεωρώ το νήμα αστείο.

    Μα είναι ερώτηση αυτή;;

    Ποιος νορμάλ οργανισμός δεν έχει καύλες;;

    Μήπως η ερώτηση πάει για υποτακτικές και πως κουμαντάρουν τις καύλες τους και εγώ λόγω κεκτημένης ταχύτητας δεν το κατάλαβα;;
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ίσως να μην Eχω κατανοήσει το λόγο που τέθηκε μια τέτοια ερώτηση, η δεν Έχω αντιληφθεί καλά το νόημα της.
    Μήπως την απευθύνεις DreamMaster σε κάποια ειδική κατηγορία Γυναικών?
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν εχω γνωρισει καμια που να μην εχει και αναρωτιεμαι αν εχει γεννηθει τετοια .... και μαλιστα σε αντιθεση με την αντρικη ανωτεροτητα επι του θεματος οπου ο αντρας βολευεται και μονος του , οι γυναικες ειναι απο απλως απαιτητικες εως λυσσαρες .... να΄χει πιει και κανα δυο ποτηρακια και να μην της κατσεις ? .. μαυρο φιδι που σε΄φαγε ......
    βασικα το θεωρω το ενοχλητικοτερο γυναικειο χαρακτηριστικο μετα την γκρινια ... ευκολα καταλαβαινει κανεις γιατι το λενε συζυγικα καθηκοντα ....
     
  11. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    female,

    η παραπομπή σε άρθρο ιατρικής του οποίου ο συγγραφέας ονομάζεται Τσαλίκης, γεννά παράξενους συνειρμούς - ως προς το πού πάτε τα βράδια 

    ..όπου υποκρύπτονται δύο πεποιθήσεις, πρώτον ότι οι γυναίκες είναι νορμάλ οργανισμοί (λολ!) και δεύτερον ότι ένας οργανισμός δεν μπορεί να αναγκαστεί από το περιβάλλον του να "ακυρώσει" ή να "αναστείλει" την βιολογία του.

    Αμφότερες πεποιθήσεις ελεγχόμενες.

    Η ερώτηση πάει στο γιατί, αν δεν πρόκειται περί λάθους, οι γυναίκες δεν προσέρχονται στο BDSM με την θυελλώδη ανάγκη κάλυψης σωματικών αναγκών, με την οποία προσέρχονται (νομίζει κανείς) οι άντρες.

    Εκ πρώτης όψεως, σκέφτεται κανείς "βρε μπας και δεν τις έχουν" αυτές τις ανάγκες, σε αυτό το βαθμό; Και αυτό προσπαθώ να διερευνήσω. Ο τίτλος του νήματος είναι προβοκατόρικος, για να μπουν σε αυτό και οι medio-πληκτοι.

    Dream
     
  12. female

    female Contributor




    Φοβάμαι πως, σε συνδιασμό με τον τίτλο, εξ΄ αρχής ευθύνομαι για τον αποπροσανατολισμό του νήματος. Πιστεύω πως δεν κάνω λάθος όταν θεωρώ πως το κεντρικό ερώτημα δεν είναι η ύπαρξη ή όχι διέγερσης, αλλά ....

    *στο bdsm (δική μου υπογράμμιση)

    Θα μπορούσα να απαντήσω για μένα ως γένους θηλυκού, όμως καθόσον το ερώτημα δεν συνάδει με το δεδηλωμένο μου status δεν μπορώ να απαντήσω επί της ουσίας. Eλπίζω να δω τις σχετικές απαντήσεις αρμοδιότερων εμού.