Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 20 Νοεμβρίου 2006.

  1. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

    Νομίζω πως έχω καταλάβει το θέμα ,
    αλλά αν είναι αυτό που έχω καταλάβει ,
    δεν μπορώ να σκεφτώ ένα σικ τρόπο για να απαντήσω προς το παρόν,
    μια και όλοι φαίνεται να είναι εκτός θέματος .

    θα έλεγα πως όλα παιζονται εδώ … σε αυτά τα λόγια ….

    ‘’ Η ερώτηση πάει στο γιατί, αν δεν πρόκειται περί λάθους,
    οι γυναίκες δεν προσέρχονται στο BDSM με την θυελλώδη ανάγκη κάλυψης σωματικών αναγκών,
    με την οποία προσέρχονται (νομίζει κανείς) οι άντρες.

    Εκ πρώτης όψεως, σκέφτεται κανείς "βρε μπας και δεν τις έχουν" αυτές τις ανάγκες, σε αυτό το βαθμό; ’’

    και μπαινουν στο χωρο αυτο για αλλους λογους ?



    .....H φράση με τα bold δική μου σαν συμπλήρωμα στα λόγια του Dream ,
    μια και νομιζω πως αυτο ρωταει τελικα ,
    οπως επισης πιστευω πως εσκεμενα εγραψε '' καβλες '' και οχι '' καυλες '' .....

    αν κανω λαθος ζητω συγνωμη .
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ‘’ Η ερώτηση πάει στο γιατί, αν δεν πρόκειται περί λάθους,
    οι γυναίκες δεν προσέρχονται στο BDSM με την θυελλώδη ανάγκη κάλυψης σωματικών αναγκών,
    με την οποία προσέρχονται (νομίζει κανείς) οι άντρες.

    δηλαδη σε τι διαφερει η ερωτηση με την βαση των οσων εχουμε πει εμεις που δεν καταλαβαμε ?.....
    θεωρητικα οποιος εχει καταλαβει κατι περισσοτερο μπορει να το εξηγησει και στους υπολοιπους ...
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Γιατί στρέφονται στο BDSM οι υποτακτικές γυναίκες κατά τη γνώμη μου και με δικό μου άτυπο δεδομένο ότι σχεδόν τίποτα δεν είναι τυχαίο.

    Γιατί λοιπόν;

    Ο ένας λόγος είναι το ισχυρό λίμπιντο.

    Ο άλλος λόγος είναι η προδιάθεση της υ να ικανοποιήσει αυτό το λίμπιντο ευχαριστώντας τον Άλλο - έκφραση ερωτισμού δηλαδή και αυτή, λίμπιντο με external locus of control.

    Ο τρίτος λόγος είναι να καταφέρει να νιώσει στο πετσί της ότι χαρτογράφησε επιτέλους τον αντρικό σαδισμό. Το μυστικό που όλοι οι άντρες ως τώρα της έκρυβαν και αυτή θέλει να το μάθει. Αυτό που ψυχανεμίστηκε την επώδυνη ώρα του ξεπαρθενέματός της. Εκεί, που την στιγμή του πόνου της ο νεαρός από πάνω της την ρώτησε με τρυφερό ερωτικό ενδιαφέρον "πονάς μωρό μου;", τον κοίταξε και για μιά στιγμή είδε και κάτι άλλο στο βάθος των ματιών του. Τί ήταν αυτό; Τώρα που ωρίμασε, τώρα που μπορεί, θέλει να το μάθει, να το νιώσει, να το ψηλαφίσει, να το μυρίσει, να το δεχτεί να ξεσπάει πάνω της. Έκφραση λίμπιντο και αυτή.

    Παρόλα αυτά...

    Ενδεχομένως όταν μπαίνει στο BDSM η υ αυτά να είναι πολύ συγκεχυμένα μέσα της. Δεν γνωρίζει τί ακριβώς αναζητά. Ακόμη. Δεν έχει πάρει απαραίτητα συγκεκριμένη μορφή το λιμπιντό της - είναι πολύμορφα αλλά ασαφώς διαστραμμένο / φροϋδική ορολογία αυτή χωρίς το ασαφώς και αναφερόμενη στα βρέφη. Μπορεί να μη γνωρίζει πολλές από τις δυνατότητες του σώματός της. Μπορεί να έχει μπλοκάρει από ενοχές γι αυτά που η ψυχή της γύρεψε από το σώμα της να νιώσει και ο βανίλλα εραστής της δεν έστερξε. Μπορεί να είναι ψυχικά και νευρικά κουρασμένη, με τις αισθήσεις της μισοπαγωμένες.

    Πολύ σύντομα με το που την αναλαμβάνει Κάποιος αυτά περνάνε, οι αισθήσεις ξυπνούν, το σώμα αρχίζει να μιλάει στην ψυχή από μόνο του και όχι το αντίθετο. Νέοι σεξουαλικοί αισθητήρες ευαισθητοποιούνται. Η διάθεση για παραλλαγές πολλαπλασιάζεται επί 25 και η διάθεση για συχνότητα και ένταση επί 5. Απελευθερώνει το BDSM την υ. Την ευθύνη την παίρνει πάνω Του ο Άλλος, Αυτός ασκεί τον έλεγχο και αυτή αφήνεται να νιώσει. Και να ξανανιώσει. Ξανά και ξανά.

    Η σεξουαλική ηδονή παίζει πιά πολύ σημαντικό ρόλο. Με πολλούς τρόπους. Αναδιαμορφώνεται. Καναλιζάρεται προς ερωτικές, κίνκυ και μη ερωτικές κατευθύνσεις. Ελέγχεται.

    Σ έναν χώρο με τόσο σύνθετους κώδικες επικοινωνίας όπως το BDSM, γιατί τί άλλο είναι το D/s εκτός από συμβολική ερωτική επικοινωνία, η σωματική αίσθηση είτε είναι σεξ, είτε είναι πόνος είτε είναι μίγμα, είναι αυτή που επιβεβαιώνει και σταθεροποιεί την ψυχή της υ, όχι το αντίθετο. Αυτό που ένιωσε πάνω της θα μετρήσει τις στιγμές της αφόρητης αμφιβολίας της. Τις στιγμές που με επωδυνο - ψυχικά - τρόπο αποσπάται από πάνω της ένα ακόμα κομμάτι του παλιού βανίλλα εαυτού της.

    Παρόλα αυτά...

    το ισχυρό λίμπιντο μπορεί να είναι αναγκαία συνθήκη για να μπει μία γυναίκα στον χώρο του BDSM δεν είναι όμως ικανή. Αν είναι μόνο αυτό, χωρίς την ανάγκη να αφεθεί, να αναπλαστεί, να προσαρμοστεί στα ζητούμενα του Άλλου, τότε δε νομίζω να αρκεί. Ίσως για λίγο και ίσως για χαμηλά επίπεδα υποταγής. Αν δεν θέλει την υποταγή για την υποταγή, αν δεν έχει ανάγκη την υποταγή για την υποταγή, περαστική θα είναι η υ με τις καθαρά σωματικές ανάγκες από τον κόσμο του BDSM. Δεν έχει ανάγκη αυτή η υ από την ψυχική επένδυση που απαιτεί η υποταγή. Θα την βρει εξεζητημένη και αχρείαστη. Θα την αποφύγει.

    Πάει καιρός που αναρωτιέμαι. Γιατί ο άνθρωπος είναι το μόνο, αν δεν κάνω λάθος, εξελιγμένο θηλαστικό που συνουσιάζεται στη λεγόμενη ιεραποστολική θέση; Πρόσωπο με πρόσωπο, κοιλιά με κοιλιά; Πώς εξηγείται βιολογικά ότι και οι δύο εραστές εκείνη την ώρα είναι τρωτοί ο ένας απέναντι στον άλλον; Κανένα ζώο δεν στερήθηκε αυτόβουλα αυτόν τον βαθμό αυτοπροστασίας, να προστατεύει την κοιλιά του και το πρόσωπό του. Κάτι σημαίνει αυτό για τον ψυχισμό μας. Τί μπορεί να είναι αυτό; Είναι άραγε πρωτίστως συναισθηματική συνομιλία αυτή η μορφή σεξ που τόσο κοροϊδεύουμε για πασσέ στη σύγχρονη δυτική κοινωνία;
     
  4. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

    Αν αναφέρεσαι σε αυτό που έγραψα εγώ ,
    νομίζω πως διευκρίνισα τι νομίζω ,
    και αυτό που εγώ λοιπόν νομίζω,
    δεν είδα να έχει κάποια σχέση με αυτά που γράφτηκαν ,
    από την άλλη είπα επίσης πως μπορεί να κάνω λάθος .

    η lilly γραφει καποια πραγματα ...
    απο την δικη της οπτικη ...

    εγω θα περιμενω να δω αν εχω κανει λαθος στο συλογισμο μου πρωτα .
     
  5. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Συμφωνώ. Γι αυτό επέλεξα τον όρο "κάβλες", όχι (μόνο) για σκανδαλοθηρία. Οσοι ενοχλούνται, ας βάλουν στη θέση της λέξης "κάβλες" τη λέξη "ενόρμηση". Το έκανε κι ο Φρόιντ.

    Η σεξουαλικότητα, όπως σωστά λέτε, είναι κάτι που αναπτύσσεται με τα χρόνια σε κάθε άνθρωπο, άρα δεν μπορεί να μένει ανεπηρέαστη από την υπόλοιπη ζωή του και την κοσμοθεωρία που ο καθένας μας χτίζει ή/και δανείζεται.

    Οι "κάβλες" όμως είναι μια ορμονική κατάσταση για την οποία είμαστε προγραμματισμένοι όλοι, λίγο ως πολύ, ανεξαρτήτως φύλου. (Φυσικά και δεν αμφισβητούσα αυτό!)

    Δουλειά της σεξουαλικότητας είναι (και) να εναρμονίσει τις κάβλες (λίγο ως πολύ) με την πραγματικότητα, ώστε να εκπληρωθούν βασικοί στόχοι, όπως η εκτόνωση και άρα η πιθανή αναπαραγωγή, χωρίς όμως να κινδυνέψουν άλλοι, όπως η κοινωνική αποδοχή και άρα η επιβίωση. Τα πράγματα περιπλέκονται γιατί δεν υπάρχει μόνο ατομική σεξουαλικότητα αλλά και κοινωνική, δηλ. πολλές ατομικές, με συγκρουσιακές τάσεις.

    Αρα, μια "σωστή" (βλ. λειτουργική) σεξουαλικότητα αναπτύσσεται σε διαλεκτική με τον κόσμο. Οι κάβλες, όχι. Αυτές αναπτύσσονται κατά μόνας, έξω από κάθε διαλεκτική με τον κόσμο! Γι αυτό και η πιθανή ικανοποίησή τους είναι μια απρόσμενη σαρωτική έκπληξη.

    Αλλά αυτό το πρόβλημα δε λύνεται, εκτός Gorean  Πάντως δε λύνεται στο παρόν ποστ!

    Επίσης:
    Reality check: Αυτή η ιστορία με τη γυναικεία ντροπή έχει αρχίσει να μου τη δίνει. Ντρέπονται για το σώμα τους, ντρέπονται για τη σκέψη τους, ντρέπονται που δεν ντρέπονται... Αν οι γυναίκες ντρέπονται και στο BDSM ε τότε ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ πρέπει να φτάσουν για να μη ντρέπονται;!;!;!

    Επανέρχομαι στη βασική μου απορία:

    1) αν ρωτήσουμε 100 άνδρες γιατί προσέρχονται στο BDSM ή δεν ξεκολλούν από αυτό, οι 90+ θα αναφέρουν αυθορμήτως τον αισθησιασμό. Δλδ. την ανυπέρβλητη ηδονή των αισθήσεων που τους χαρίζει. Θα σου μιλήσουν μάλιστα με όρους "έντασης", όχι "ποιότητας".

    2) αν ρωτήσουμε 100 γυναίκες γιατί προσέρχονται στο BDSM ή δεν ξεκολλούν από αυτό, οι 90+ θα αναφέρουν αυθορμήτως την ψυχική πλήρωση. Δλδ. την ψυχοσυναισθηματική ικανοποίηση που τους χαρίζει. Θα πασπαλίσουν ίσως και με λίγη σωματική απόλαυση, συχνά με όρους "ποιότητας". ("Δεν έχω ξανανιώσει έτσι" κλπ. κλπ.)

    Η απορία μου είναι: Αληθεύουν τα παραπάνω, όπως λέει η εμπειρία μου; Είναι αυτοενισχυόμενες στερεοτυπικές απαντήσεις, ή έχουν κόκκο αλήθειας; Αν αληθεύουν, γιατί αληθεύουν;

    Από την ανάγνωση όλων των σχολίων υποψιάζομαι ότι οι άντρες αναγνώστες αντιλαμβάνονται "διαφορετικά" τί εννοώ λέγοντας "κάβλες", απ΄ότι οι γυναίκες. Δεν εκπλήσσομαι. Μπορώ να το σπάσω σε φραγκοδίφραγκα, αλλά να μην κουράζω. Ελπίζω να συνεννοούμαστε, μες στην ασυνεννοησία μας.

    SM_Art_Lady, αναφέρομαι κυρίως στις "υπό" επειδή αυτές γνωρίζω καλύτερα. Από την άλλη μεριά, από τα λίγα που γνωρίζω για την γυναικεία Κυριαρχικότητα, ένα πράγμα που έχω καταλάβει είναι ότι οι γυναίκες Κυρίαρχοι (προσπαθούν να) παίρνουν την σωματική ηδονή τους όποτε, όπως και όπου θέλουν*. Αυτό δεν είναι λίγο για έναν άνθρωπο. Δεν νομίζω λοιπόν ότι εύκολα θα ισχυριζόταν κανείς ότι οι Κυρίαρχες προσέρχονται στο BDSM πρωτίστως για τις ψυχοσυναισθηματικές τους ανάγκες, παραβλέποντας ίσως τις σωματικές. Μπορεί να κάνω και λάθος.

    KyriosG, η "πρακτική λύση" που υιοθετήσατε ("για να 'ναι μαζί μου, κάτι βρίσκει") είναι άψογη! Το έχω πάει παραπέρα: από τα 20-τόσα μου και μετά, αδιαφορώ πλήρως για τις σωματικές ανάγκες της ερωτικής συντρόφου μου την ώρα του σεξ. Εκεί ασχολούμαι με τις δικές μου ανάγκες. Ο,τι μπορεί να πάρει εκείνη, ας πάρει. Τί ξαλάφρωμα! Πολλές, αν όχι όλες, τις άλλες ώρες, βέβαια, πονοκεφαλιάζω γι αυτές.

    anasia, αχ πως ωριμάζεις με το χρόνο, γλυκό μου Vinsanto...   Καλά κατάλαβες τί είπα, τα συμπεράσματα όμως δικά σου, όπως και η υπεράσπισή τους 

    tender_lilly, πολυσύνθετο το ποστ σου.. Προς το παρόν, όπως θα λεγε και ο ξενερουά στο Casino Royale, αν δεν ήτανε ξενερουά, "Δικαίωμα!"

    Dream

    * = αυτή η φράση, ενδεχομένως να κάνει κάποιους συγκεκριμένους αναγνώστες να ουρλιάξουν "εμ, στα 'λεγα εγώ ότι δεν υπάρχουν γυναίκες Κυρίαρχοι, αυτό που περιγράφεις είναι αντρική στερεοτυπική συμπεριφορά - μιμούνται, φίλε μου, μιμούνται...". Ας συγκρατηθούν. Δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ.


    ------
    "I have only come here seeking knowledge,
    things they wouldn't teach me of, in college",
    The Police (αρέσει και στην Αστάρτη!)
     
  6. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;


    Έχω φυλάξει ένα για τις χιονισμένες νύχτες στο σαλέ ,
    όπως και το μπαλάκι από την τελευταία παρτίδα τένις , για να στο επιστρέψω ..... μαλλον,

    δυσκολο να γραψω για καποια πραγματα και να τα υπερασπιστω ,
    ισως και να μπορεσω να βρω βεβαια ... τροπο ...

    θα δουμε ....

     
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    1) ντρεπονται για τις πραξεις τους διοτι πολλοι για να κανουν το κουτσομπολιο , παρουσιαζουν την μαριδα για φαλαινα , ... ντρεπονται διοτι ο καθε μαλ... ρουφα 3000 λιτρα αερα στην θεα μιας μπιμπο στην φωτο καποιου περιοδικου/αφισσας και αυτο την πληγωνει .... , ντρεπονται διοτι αναμεσα στην "λεσβια" που δεν του καθησε μεχρι την "τσουλα" που καθησε σε ολους εκτος απο αυτον , υπαρχει μονο ενας μαλ... που εμεινε με το πουλι στο χερι και δεν το ξεπερασε ... Ομολογω οτι η Ελληνιδα ντρεπεται περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη γυναικα και εχει την ποιο καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα και σε αυτο κατα το μεγαλυτερο μερος φταινε οι Ελληνες .....

    2) tender θα επιμεινω οτι για ΟΛΕΣ τις γυναικες (αντε τουλαχιστο τις συντριπτικα περισσοτερες) υπαρχει καποιος αντρας , με τον οποιο ειναι προθυμες να κανουν οποιαδηποτε BDSM πρακτικη .. να εισαι σιγουρη γι αυτο ... τωρα για ποιο λογο θα το κανει η μια και για ποιο λογο η αλλη ειναι ασχετο με το παρων .
    και γι αυτο τον λογο anasia θεωρω πως δεν υπαρχουν διαφορες , οσο και αν θελει η tender να πιστευει οτι η ιδιοτητα femsub κρυβει και αυξημενη λιμπιντο ....

    3) αν ρωτησουμε 100 γυναικες γιατι βαζετε καποιον αντρα στην ζωη σας αφου αποδεδειγμενα ειστε καλυτερα μονες σας , οι 90+ θα σου πουν διοτι πληρωνουμε ακριβα τις αδυναμιες μας
    αν ρωτησουμε 100 ανδρες γιατι βαζετε μια γυναικα στην ζωη σας αφου μπορειτε να εχετε ευκαιριακα οποια θελετε , οι 90+ θα σου πουν οτι καποτε πρεπει να παρει η μαμα τους αδεια λογο ηλικιας ....
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Capitano isnogood δεν θα διαφωνήσω μαζί σου για μία πλειάδα λόγων. Άλλους λόγους έχεις εσύ να το λες, άλλους έχω εγώ να το δέχομαι αλλά μάλλον συμφωνούμε στο δια ταύτα  

    Αν θυμάμαι καλά μία αμερικάνικη truism έλεγε women give sex to get love, men give love to get sex.

    Δοκιμάστε το βάζοντας όπου sex=BDSM και πείτε μου γιατί δεν γίνεται...

    Αν και ρωτώ τα αυτονόητα...
     
  9. savra

    savra Guest

    Δηλαδή ?

    ?
     
  10. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    isnogood δεν έχω σκοπό να βάλω κανέναν μλκ στην ζωή μου, περνώ άριστα όπως είμαι.
    Φυσικά εγώ έχω κάνει τον κύκλο μου και έτσι έχω αυτήν την άνεση.
    Τώρα όσο για άντρες που ψάχνονται για γάμο, θα μιλήσω γι αυτόν που έχω τώρα..
    Ψάχνει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια αλλά πρέπει να πάρει μία κοπελίτσα που θα εγκρίνει η μαμά του.
    Ω τι δυστυχία.
    Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να παντρευόσαστε μία γυναίκα κατόπιν εγκρίσεως της μαμάς σας.
    Εάν κρίνω από τον εαυτό μου και αρκετές γνωστές μου, δεν χρειαστήκαμε να πάρουμε την έγκριση της μαμάς μας για να παντρευτούμε αυτόν που γουστάραμε  
    Συμπερασματικά........οι γυναίκες κάνουμε ότι γουστάρουμε  
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

    Ναι έχουν..
    και οι υποτακτικές και οι κυριαρχες..
    και μάλιστα Ηλία δεν ειναι κάθόλου βραδυφλεγείς..
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Την απάντηση που ψάχνεις Dream θα στη δώσει ένας άντρας που θα αναφέρει την ψυχική πλήρωση και μία γυναίκα τον αισθησιασμό . Κάτω από τις απαντήσεις τους και στον λόγο της διαφορετικότητάς τους θα καταλάβεις το γιατί .

    Επίσης στον ορισμό της καύλας και από τα δύο φύλα θα δεις τις διαφορές . Και μετά ρώτα τις γυναίκες τι έχουν να πουν για τον αντρικό ορισμό της καύλας και αντίστροφα .