Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζευγάρια ομοφυλόφιλων και....παιδιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Το περίεργο είναι ότι ενώ όλοι συμφωνούμε δεν έχω βρει την οικογένεια που θα εφάρμοζε την δημοκρατικη της άποψη ..  
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Τελικα μας ρωτας αν τα ομοφυλοφυλα ζευγαρια μπορουν να μεγαλωσουν παιδια, η εαν η κοινωνια θα το κατακρινει γιαυτο ας μη τους το δωσουμε αυτο το δικαιωμα; Μηπως μπορουμε να επιλεξουμε πριν γεννηθουμε τι προβληματα θα μας αρεσαν ν'αντιμετωπισουμε, και τσουπ καταληγουμε στην αντιστοιχη προβληματικη οικογενεια; Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να μην διεκδικουμε αυτα που ονειρευομαστε. Χεστηκα προσωπικα τι θα πει η κοινωνια. Αν δε κοροιδεψουν ενα παιδι για τους γκει γονιους του, θα το κοροιδεψουν για τα κιλα του, το υψος του, τα γυαλια του. Το λοιπον;
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά


    Nesaea πρέπει να έχεις πολύ καλές γνώσεις κοινωνιολογίας ή και παιδοψυχολογίας για να θεωρείς ισοδύναμη την ανάπτυξη ενός παιδιού είτε με ομοφυλόφιλους γονείς είτε με ετεροφυλόφιλους.

    Από που πηγάζει η βεβαιότητα;
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Οχι δεν εχω. Εχεις εσυ για το αντιθετο; Και τι εννοεις με το "ισοδυναμη αναπτυξη"; Πως οριζεις εσυ τον καλο γονεα; Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του; Σε αυτες και αλλες ερωτησεις εχω απαντησει στον εαυτο μου πριν σχηματισω αποψη. Κοινη λογικη το λενε. Χωρις φοβο η παθος  
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Εκτός των άλλων ερωτημάτων ρώτησε αν κοινωνικά είναι λιγότερο αποδεκτοί οι άντρες ομοφυλόφιλοι από τις γυναίκες ομοφυλόφιλες που επιλέγουν να αποκτήσουν παιδί.Το έρωτημα δεν ήταν αν θα έπρεπε και τι προβλήματα θα αντιμετοπισουν αλλά αν το ένα είναι πιο αποδεκτό απο το άλλο.

    Όσο αφορά αυτή την απόλυτη θέση δεν θα σε διαψεύσω αλλά θα ρωτήσω: Αυτά τα λες ως γυναίκα ομοφυλόφιλη που έχει παιδί και έχει βιώσει τις συνέπεις και έχει βρει και τρόπο αντιμετόπισης?

    Σκέψου κι όλας ότι το τελευταίο που θέλουν οι γονείς για το παιδί τους είναι να γίνει εισπράκτορας μίσους για τις δικές τους επιλογές.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    ειμαι εξαιρετικα αντιθετος να αποκτουν παιδια , για χιλιους λογους ... ουτε καν μπορω να το φανταστω ως θεμα συζητησης ...
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά


    Μπορείς να μας πεις κάποιους απ' αυτούς τους λόγους;
     
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Η ερωτηση μου ηταν προς την Astrovroxi. Γνωριζω πως εθεσε και αλλα ερωτηματα. Δεν ασχοληθηκα με ολα.

    Γιατι θα πρεπει να ειμαι; Ειναι προσωπικη μου αποψη. Συνηθως δεν αποφασιζω κατι που θ'αλλαξει τη ζωη μου οπως το να κανω ενα παιδι χωρις να ξοδεψω λιγο χρονο στο να σκεφτω τις συνεπειες που θα εχει μια τετοια αποφαση στη ζωη μου αλλα και στη ζωη του παιδιου. Ειμαι ομως μελος της κοινωνιας, και ισως ο αδερφος η μια φιλη να ειναι γκει. Εαν αυτοι θελησουν να αποκτησουν παιδι δε θα πρεπει να παρω μια αποφαση; Το πως θα τους αντιμετωπισω, υποστηριξω κτλ; Πρεπει πρωτα να γκαστρωθω, να γινω γκει και μετα ν'αποφασισω τι αισθανομαι για θεμα;
     
  9. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Κάποια χρόνια πριν (όχι τόσο πολλά) τα παιδία χωρισμένων γονέων ήταν δακτυλοδεικτούμενα, κακό παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδάκια του σχολείου και πολλοί γονείς απομάκρυναν τα παιδία τους από το παιδί αυτό, κατά τον ίδιο τρόπο δακτυλοδεικτούμενο ήταν ( και σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζει να είναι) δακτυλοδεικτούμενο το παιδί του ναρκομανή, της ελευθερών ηθών μητέρας, του φτωχού εργάτη, του μετανάστη. Ρατσισμός υπάρχει παντού γύρω μας και πολλά παιδία είναι αντιμέτωπα με αυτόν. Ας ασχοληθούμε λοιπόν πρώτα με όλο αυτό το ρατσισμό και ας καταδικάσουμε μετά ένα γονιό απλά για τις σεξουαλικές του επιλογές.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά


    Δεν υποστήριξα το αντίθετο μιας και δεν είμαι σίγουρος, αλλά χρησιμοποιώντας την κοινή λογική κι εγώ (και τους νόμους της φύσης αν το θέλεις) σκέφτομαι πως εφόσον το πρότυπο των γονέων έχει σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξης ενός παιδιού κατά τα πρώτα χρόνια, κατά πόσο θα ήταν υγιές να πάρει ως πρότυπο συμπεριφοράς τη ζωή π.χ. της μητέρας του ένα αγόρι;
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Θεώρησα ότι η άποψη σου είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν θα έπρεπε να νοιάζονται για τις κοινωνικές συνέπειες και όχι ο περίγυρος των ομοφυλόφιλων.
     
  12. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Εσυ δηλαδη πιστευεις πως θα επρεπε να ξεγραψουν την προσπαθεια να αποκτησουν παιδι για να αποφυγουν τα σχολια των αλλων; Εαν ναι, ειναι σεβαστη η αποψη σου φυσικα. Δεν χρειαζεται να υπερασπιστω την δικη μου διοτι δε προσπαθω και να την επιβαλλω. Δεν νομιζω να χρειαζονται περαιτερω διευκρινησεις ως προς το τι εννοω.