Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζευγάρια ομοφυλόφιλων και....παιδιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Δεκεμβρίου 2010.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Έχω ένα φιλικό ζευγάρι που ακούει κλαρίνα ο άνδρας, νησιώτικα η γυναίκα. Είναι ικανοί να αναθρέψουν παιδιά;
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    ρεπ για την σημείωση

    Όσο αφορά το οτι η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή θα διαφωνήσω.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    το οποιο λαμβανεται σοβαρα μονο απο τους ιδιους ...... τουλαχιστον οχι απο εμενα και οσους γνωριζω ....

    και παλι ρωταω , γιατι η παραφυσην καβλωμαρα του καθενος , να εχει δικαιωματα ??????
    το να εισαι γονιος ειναι ευθιυνη και μοναδικη σου προτεραιοτητα ...
    αμα ειναι να βαζεις τις ορεξεις του κωλου σου πανω απο το παιδι (διοτι αυτο αποδεικυεται) τοτε αυτοματα εισαι αναξιος για να το εχεις ....
    θες να κανεις παιδι .. μεγαλωσε το κανονικα και μετα πηγαινε και βγαλε τα ματια σου με οποιο/οποια τραβαει η ψυχη σου ...
    κανείς δεν μπορει να επιβαλει σε ενα παιδι , να φαει τις ντοματες και την καταδειξη που προοριζεται για σενα , και αυτο συμβαινει , ειτε το θες ειτε οχι ... με ποιο δικαιωμα λοιπον το καταδικαζεις ?????

    ευτυχως η Ελληνικη επαρχια παραμενει ακομα σε αξιες και θεσμους , και τετοια φαινομενα δεν εχουν θεση εδω ... οχι πως εδω η ηθικη ειναι αμεπτη και δεν υπαρχει υποκρισια .. παραδεχομαι .. υπαρχουν ομως ορια ανοχης και προσωπικα τα ορια αυτα τα αποδεχομαι και με κανουν να νιωθω ασφαλεις , θελω η κορη μου , ο γιος μου , να γνωρισουν και να μεγαλωσουν μεσα στην ορθη φυση πριν αντιληφθουν την παραφυσην .....

    Δεν θα δωσω ποτε το δικαιωμα σε δυο λεσβιες / γκει , να μοστραρουν την σεξουαλικη τους προτιμηση στα ματια των παιδιων μου , στην παιδικη χαρα , στον δρομο , στο σχολειο ..... και αναμεσα σε αυτο δεν θα ηθελα ποτε να βρεθει ενα παιδι ... ας δινουν την εικονα των καλυτερων και ικανοτερων γονεων μου φτανει που ξερω πως εβαλαν το παιδι τους σε δευτερη μοιρα κατω απο την καβλα τους
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Δεν είναι στο χέρι σου αυτό το δικαίωμα να το δώσεις. Αν με την φράση "Δεν θα δώσω το δικαίωμα..." αναφέρεσαι σε εκφράσεις παράνομης βίας υπάρχει νομοθεσία που είτε σ 'αρέσει είτε όχι αναγνωρίζει τα ανθρωπιστικά δικαιώματα του καθενός, ανεξαρτήτως ράτσας, φυλής, οικονομικού στάτους και φύλου. Μην ξεχνάς πως ό,τι δικαίωμα έχεις πάνω στους gay/λεσβίες, έχουν και οι γκέι / λεσβίες το ίδιο δικαίωμα πάνω σου. Και μην ξεχνάς πως όποια ύπουλα όπλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τους εκτοπίσεις // περιθωριοποιήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν πάνω σου.
     
  5. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Ας τολμήσουμε μία στιγμή να αντιληφθούμε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι σεξουαλική προτίμηση όπως πχ είναι το bdsm για την πλειοψηφία των ενασχολούντων, πολύ περισσότερο "παραφυσην καβλωμαρα" ή "ορεξεις του κωλου", αλλά μια βαθειά ψυχολογική και κοινωνική ταυτότητα, όπως ακριβώς και η ετεροφυλία, αν και σε αυτή την περίπτωση ο κοινωνικός καταναγκασμός μάλλον την μετατρέπει σε υποχρεωτική στάση. Φυσικά όλες οι παραπάνω εκφράσεις είναι άκρως υβριστικές για το 10% του πληθυσμού, όπως και η διάσταση ορθή φύσις και παρά φύσην, που θέτονται από τον συγγραφέα τους σχεδόν θρησκευτικά.
    Τα ομοφυλόφιλα άτομα έχουν κερδίσει το δικαιώμα της ύπαρξης και θα συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους όσο και η "κανονικότητα των ομοίων" κλονίζεται.
    Αχ αυτή η αθάνατη ελληνική επαρχία, πνιγμένη στο κέρατο, την αμιμομιξία και την κτηνοβασία, όπως άλλωστε κάθε υγιείς αγροτική κοινωνία.
    Αλήθεια τι θα συμβεί αν μπροστά στα μάτια των παιδιών σου, ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι φιληθεί;
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Και πολύ καλά κάνουν. Ο βασικός σκοπός κάθε ζώντος οργανισμού είναι να αναπαραχθεί. Φυσικό και επόμενο είναι τα ζευγάρια που έχουν πρόβλημα σύλληψης να κοιτάξουν πρώτα και πάνω απ' όλα να καταφέρουν να φέρουν στον κόσμο τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ παιδιά με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ γονίδια.
     
  7. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Αλλοίμονο, αν μετά από μερικά χιλιάδες χρόνια ιστορίας και πολιτισμού, η ανθρωπότητα (όχι πια το είδος άνθρωπος) περιγράφεται στο επίπεδο "κάθε ζώντος οργανισμού".
    Καταρρέει όλη η τεχνική, πολιτιστική και κοινωνική εξέλιξη των τελευταίων 12000 χρόνων, τον άνθρωπο έχουμε πάψει πια να τον αντιμετωπίζουμε ως homo sapiens sapiens, παρά μόνον ως ύστατη ανθρωπολογική εξέλιξη των ανθρωποπιθήκων κλπ, αλλά ώς ανθρωπότητα. Σκεφτείτε λίγο αυτ΄την διαφοροποίηση στον χρόνο και τον χώρο και με τα σημερινά δεδομένα.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Καλά ναι, εντάξει. 12 χιλιάδες χρόνια ιστορίας εναντίον σε 500 εκατομμύρια χρόνια χρόνια εξέλιξης (από την "έκρηξη" της Καμβρίου). Όσο αφήνεται έξω ο βιολογικός παράγοντας τόσο οι κοινωνιολογικές εκτιμήσεις θα πέφτουν έξω και θα αναρωτιούνται μετά "τι έγινε ρε παιδιά;"
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    σε καμια των περιπτωσεων δεν εννοω οποιασδηποτε μορφης βιας σωματικης ή ψυχολογικης ......
    Το να μην φερουμε (εγω και το 90% του πληθυσμου) τα παιδια μας σε μια παιδικη χαρα , αντιμετωπα με το θεαμα δυο ομοφ. γονεων που θα εχουν παει και το δικο τους παιδι εκει , ειναι η μονη πραξη διαμαρτυριας και αντιστασης ...αργα η γρηγορα θα καταλαβουν οτι εκεινοι δεν εχουν θεση στην παιδικη χαρα ... και θα ειοναι κριμα που το παιδι τους θα πκληρωσει την απομονωση

    ειναι δυσκολο να Αγαπας με Α κεφαλαιο , αλλα οχι ανεφικτο ...., ο Θεος (αν υπαρχει) δινει το ιδιο οξυγονο , τροφη και νερο , στον γιατρο που δωρεαν θα παει στην Αφρικη να δωσει βοηθεια , και στον σεσημασμενο δολοφονο της μαφιας .... αυτο ειναι Αγαπη .
    Δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω ενα ομοφ. ζευγαρι , ειμαι ομως υπεθυνος για την ανατροφη του παιδιου μου και κριτης του εαυτου μου στο εργο αυτο ...

    οσο για την ενσταση στο "παραφυσην" , το ιδιο θα μπορουσα να ισχυριστω εγω (και το μεγαλυτερο συνολο του πληθυσμου) για το τι μπορει να περιλαμβανει σκετο το "φυσην" κατα την ιδεα μερικων ...
    πχ .. εχω καθε δικαιωμα να αποκαλω "συναδελφο" τον Σουμαχερ .. αλλα οι περισσοτεροι θα γελασουν μαζι μου ...
     
  10. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    συμπληρώνοντας:
    Εϊναι εντεώς διαφορετική η μορφή ανάπτυξης των 12Κ χρόνων από τα 500Μ της συνολικής. κανένα είδος στον παλνήτη δνε κα΄τορθωσε να αλλάξει τόσο το ευατό του όσο και και το περιβάλλον του σ ετόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Οι αναλογίες δεν ειναι ποτέ ευθείες παρά μόνον στην ευκλείδια γεωμετρία.

    Οι ζώντες οργανισμοί δεν αναπαράγοντια για να γονίδια τους, δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν την γονιδιακή τους ύπαρξη, αλλά και συνολικότερα, για αυτό άλλωστε θεωρώ ντροπή να υποβαθμίζεται η ανθρωπότητα στο ζωϊκό είδος από άποψη συμπεριφοράς.
    Με την ίδια λογική προσαρμοσμένη στις υιλκές συνθήκες προηγούεμνων αιώνων, κάθε ζευγάρι θα έπρεπε να τεκνοποιεί όχι μία όχι δύο ή τρεις φορές, αλλά καμιά δεκαριά, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες εργασίας της αγροτικής παραγωγής.

    Επίσης και ακριβώς στην βάση της υλική διαφοροποίηση ανθρώπου και ζώων, είναι άκρως εγωϊστικό και ματαιόδοξο η ανάγκη της αναπαραγωγή των γονιδίων μας, και δεν νομ΄ζιω ότι κάποιο ζευγάρι τεκνοποιεί με βάση τα γονίδια τους, θα ήθελα να γνώριζα ένα τέτοιο.
    Η μόδα της ιατρικής υποβοήθησης της τεκνοποιήσης, είναι απαραίτητη ελάχιστες φορές, ποιά είναι μία μεγάλη βιομηχανία παραγωγής κέρδους για ιατρούς, και κλινικές.

    ---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

    Αγαπητέ isnogood, μην ομιλείτε την γλώσσα του θεού (ακόμα και αν υπάρχει) ούτε να αναφέρεστε στην Αγάπη, εκ λάθους(  η αναφερόμενη στάση σας στην παιδική χαρά είναι η στάση του μίσους και της μισαλλοδοξίας
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι εγκληματίες isnogood. Αμφιβάλω για το ότι θα καταλάβουν ή θα αποδεχτούν την ανάγκη σου να μην τους έχεις δίπλα σου κοινωνικά και εσύ τις συνέπειες της μνησικακίας σου. Η αποξένωση από ανθρώπους που φέρουν δηλητηριώδεις ιδέες είναι μάλλον δώρο.
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Συμφώνώ με την προλαλήσαντα Isno.
    Είναι απόλυτα σεξιστικό και σκληρό να θεωρείς μιάσμα ανθρώπους με διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά απο σένα.
    Οι άνθρωποι και δει οι γονείς ή οι μέλλοντες γονείς δεν θα κριθούν από το αν απολαμβάνουν ερωτική ζωή με ταίρι ιδίου φύλου αλλά από το πόσο αγάπη και σωστή καθοδήγηση θα δώσουν στο μικρό πλάσμα.
    Και δεν νομίζω ότι κάποιος ομοφυλόφυλος γονέας θα πει στο παιδι του μην γίνεις ετεροφυλόφυλος και το αντίθετο.
    Ακόμα κι εγώ που έχω δηλώσει ότι θα με στεναχωρούσε αν ο γιός μου ήταν ομοφυλόφυλος, δεν του εχω μιλησει ποτε με απεχθεια για τους ομοφυλόφυλους.
    Γι αυτό και σε προηγούμενο ποστ μου είπα ότι το κακό δεν θα γίνει από την διαφορετικής μορφή οικογένεια αλλά από το εξωτερικό περιβάλλον που θα πληγώσει την νεαρή ψυχή.