Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας για αντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Hliostalaxth, στις 22 Νοεμβρίου 2006.

  1. Hliostalaxth

    Hliostalaxth Guest

    Είναι αντιληπτό πως δεν μπορεί να φοριέται απο τον υποτακτικό απουσία της Κυρίας του, για πολλούς λόγους, ωστόσο έχω να θέσω το εξής ερώτημα :

    Είναι επκίνδυνο να την φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα ο υποτακτικός? Υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει ανατομικό πρόβλημα?

    Yπάρχουν κάποιες ζώνες οι οποίες μπορούν να φοριούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του σχεδιασμού τους και κάποιες άλλες είναι μόνο για play?

    Σ/σας ευχαριστώ !
     
    Last edited by a moderator: 27 Νοεμβρίου 2006
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    Ενδιαφέρον.
    Υπάρχει φωτογραφία να μας παραθέσεις;
     
  3. Hliostalaxth

    Hliostalaxth Guest

    Incomplete_ προσωπικά έχω δει φωτογραφίες σε κάποιο site το οποίο διαθέτει προς πώληση μεταξύ άλλων και ζώνες αγνότητας και νομίζω δεν είναι θεμιτό να διαφημίζονται εδώ τετοια sites.

    Δεσμεύομαι αν βρώ απο κάπου κάποια ανεξάρτητη φωτό, να την ποστάρω εδώ εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον.

    p.s. Από λάθος μου έχουν δημιουργηθεί τρία threads με το ίδιο θέμα. Παρακαλώ όποιος Moderator το δεί, να σβήσει τα υπόλοιπα δύο.

    Ευχαριστώ
     
  4. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    http://images.google.gr/images?hl=el&q=cock+cage&btnG=Αναζητήστε+Εικόνες
    εκεί θα δεις πολλά σχέδια.
    Υπάρχει και μία ζώνη που μπορεί να φοριέται όλες τις ώρες χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, μπορεί ακόμα και να περάσει από την ασφάλεια του αεροδρομίου.
    Διάλεξε την καλύτερη ηλιοστάλαχτη και μην κολλάς  
     
  5. justcouple

    justcouple New Member

    Υπαρχουν ζωνες για ολες τις περιπτωσεις!!!! Απλά αλλες ειναι για sessions και αλλες για μερες....
    Α ναι.. και οτι πληρωσεις παιρνεις ετσι???
     
  6. savra

    savra Guest

    Ήμαρτον  
     
  7. Hliostalaxth

    Hliostalaxth Guest

    Είδα το site στο οποίο με παρέπεμψες Princess_of_Pain και σε ευχαριστώ πολύ.

    Ωστόσο το ερώτημα αναφορικά με το ποιες ζώνες είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες, παραμένει και γι αυτό τον λόγο θα παρακαλέσω όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα να διαφωτίσει κι εμάς τους υπόλοιπους  

    savra, ήμαρτον?  
     
  8. savra

    savra Guest

    Κι όχι μόνο...  
     
  9. sklavamaria

    sklavamaria New Member

    φυσικα και ιπαρχουν ζωνες αγνοτητας μονιμες και για τους αντρες.απλα για αυτες πρεπει να ρωτισεις αν μπορουν να χρησιμοποιιθουν για μονιμη χρηση
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Κάποιες από αυτές είναι κατασκευασμένες έτσι, ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο στην διάρκεια ενός παιχνιδιού. Αυτές συνήθως είναι αρκετά φθηνές.
    Υπάρχουν όμως και κάποιες αρκετά ακριβότερες, λόγο της χρήσης τους και της ποιότητας τους, που φοριούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα από ένα υποτακτικό άτομο και αυτό μόνο όταν ο/η Κυρίαρχος του το θελήσει.

    Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει μια τέτοια ζώνη και να την χρησιμοποιήσει στο/στην υποτακτικό-η Του, θα πρέπει να έχει φροντίσει έτσι ώστε να ξέρει, ότι η ποιότητα της κατασκευής της ζώνης αυτής, θα είναι πολύ καλή όπως και όλα τα μεταλλικά της μέρη, τα οποία θα πρέπει να είναι από υλικά, που δεν προκαλούν σωματικές αλλεργίες η δερματοπάθειες.

    Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν, ότι η ζώνη θα φορεθεί για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και ο υποτακτικός/ή θα πρέπει να νιώθει άνετα φορώντας την. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει μελετηθεί εκ των προτέρων ο σωματότυπος του/της υποτακτικού και αυτή θα εξυπηρετεί μόνο ένα σκοπό με την χρήση της..

    Δεν είναι όλοι οι τύποι που κυκλοφορούν στην αγορά αποδεκτοί από όλους τους υποτακτικούς/ές και δεν "κάνουν" όλοι σε όλους/ες στην εφαρμογή τους.
    Ποτέ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο σκοπός δεν είναι να αισθάνεται ο/η υποτακτικός/η άβολα και ασφυκτικά φορώντας την ζώνη αυτή στην καθημερινότητα του και σε όλες τις άλλες δραστηριότητες του.

    Εφόσον κάποιος/α, φορά μια τέτοια ζώνη είναι απαραίτητη και σημαντική η καθαριότητα των μερών της ζώνης εσωτερικών και εξωτερικών, όπως επίσης και των σημείων του σώματος που εφάπτονται με αυτήν και θα πρέπει να γίνεται με σχολαστικότητα.
    Σε περίπτωση που όλα αυτά δεν ληφθούν υπόψιν, τότε οι ειδικές αυτές ζώνες μπορούν να γίνουν εκτός από μη αποδεκτές, αλλά και αρκετά επικίνδυνες για την σωματική υγεία.
     
  11. wifes-sub-maid

    wifes-sub-maid Regular Member

    Το cb3000 είναι ζώνη αγνότητας η οποια επιτρέπει στον υποταχτικό να την φοράει για μεγάλο χρονικό διάστημα διότι είναι κατά τέτοιο τρόπο κατασκευασμένη που επιτρέπει στον υποταχτικό να ουρεί και να πλένετε χωρίς να χρειάζεται να την βγάλει .Επίσης λόγο της κατασκευής(δεν έχει μεταλλικά μέρη) μπορείς να πέρασης απαρατήρητος από της μηχανές ελέγχου στο αεροδρόμιο .Η Αφέντρα μου με έχει κλειδωμένο εδώ και 6 μήνες με την ζώνη αυτή .Δεν την ανοίγει ποτέ .Κάθε 15 μέρες μου κάνει (milking)προκαλώντας μου εκσπερμάτωση χωρίς να βγάζει την ζώνη και αυτό γίνετε για να μην πρηστούν οι όρχεις. είμαι στην διάθεση σας για κάθε άλλη πληροφορία.
     
  12. Mannia

    Mannia Regular Member

    Ζωνη αγνοτητος

    Θέλω οποιαδηποτε πληροφορια πανω σε αυτο το θέμα.. πως εφαρμοζεται.. κατα ποσο δυσκολευει στις φυσικες αναγκες, τι κυνδινους ενδεχομενος να κρυβει, οτιδηποτε!