Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηδονή της Οδύνης...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 13 Απριλίου 2007.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αυτό το έναυσμα για την ερώτηση μου και απευθύνεται σε όσους απολαμβάνουν τον πόνο.
    Τι πιστεύετε είναι αυτό που σας κάνει να τον απολαμβάνετε?

    Αυτό το έναυσμα για την ερώτηση μου και απευθύνεται σε όσους απολαμβάνουν τον πόνο.
    Τι πιστεύετε είναι αυτό που σας κάνει να τον απολαμβάνετε?
    Όσοι τον Προσφέρετε τι θεωρείτε πως είναι αυτό που τους κάνει να απολαμβάνουν τον πόνο?
     
    Last edited by a moderator: 30 Οκτωβρίου 2011
  2. zwg

    zwg Regular Member

    ο μόνος λόγος αν ποτέ θα απολάυσω έναν πόνο θα είναι αν η Κυρία μου ευχαριστιέται απ αυτόν
     
  3. Lycaon

    Lycaon Regular Member

    Απάντηση: Ηδονή της Οδύνης...

    Άντε παίδες και κορασίδες πείτε, γιατί τη βρίσκετε με τον πόνο, μ'ενδιαφέρει πολύ αυτό...
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Υπάρχει και η περίπτωση απλά να μην γνωρίζουμε όλους τους λόγους αναμφισβήτητα.
    Υπάρχει περίπτωση κάποιος να απολαμβάνει τον πόνο καθαρά σωματικά, ίσως γι΄ αυτό κάποιοι προκαλούν οι ίδιοι πόνο στον εαυτό τους και μπορούν να τον απολαύσουν εξίσου με όταν τους τον προκαλεί κάποιος άλλος?
    Υπάρχει ο εγκεφαλικός τύπος ίσως που απολαμβάνει τον πόνο πέρα από το σωματικό επίπεδο, και μόνο σε συνάρτηση με εκείνον που τον προσφέρει?
    Μπορεί να είναι μια βαθύτερη εσωτερική ανάγκη για τιμωρία, εξιλέωση λύτρωση?
     
  5. hugger

    hugger Regular Member

    Εγω το βλεπω σαν ενα απο τα πολλα ορια μας που θελουμε να επεκτεινουμε και να εξερευνησουμε στην αναζητηση μας ποιοι ειμαστε, και μια ευκαιρια να απομονωσουμε το σωμα απο το πνευμα. Προσωπικα φοβαμαι τον ανεξελεγκτο πονο, ο ελεγχομενος ομως, που μπορει να μου τον προκαλεσει καποια που εμπιστευομαι, μου δινει την ευκαιρια να παρω τη θεση του παρατηρητη απεναντι στον ιδιο μου τον εαυτο. Ετσι βελτιωνω και την δικη μου ικανοτητα να προκαλεσω αντιστοιχα ελεγχομενο πονο. Ολα αυτα μεσα σε μια συναισθηματικα φορτισμενη σχεση παιρνουν τη διασταση που προσφερει πραγματικη ηδονη με αφετηρια τον πονο και προορισμο την ευχαριστηση.
     
  6. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Ηδονή της Οδύνης...

    Κάπως έτσι έχει σημασία ποιος μου τον δίνει και κατά πόσο είμαι υποταγμένη, είναι καθαρά εγκεφαλικό.
    Απλά μου αρέσει να με πονάει όπως μαρεσει να βιώνω έντονα τα πάντα όταν προκαλούνται από Εκείνον.
     
  7. Dolce

    Dolce Regular Member

    Καποιες συγκεκριμενες μορφες πονου, οχι ιδιαιτερα εντονου ομως, εγω προσωπικα τις αντιλαμβανομαι ως ερωτικες αφ'εαυτου, και μονη μου να ειμαι. Αλλα στην καθημερινοτητα μου δεν αντεχω τον πονο καθολου. Γι'αυτο ο,τι ξεπερναει τα μαλλον χαμηλα μου ορια πρεπει να ερχεται σε συναρτηση με την υποταγη μου σε καποιον, οπως το εθεσες lara[E-p], πρεπει να μου τον προσφερουν. Το αν θα ειναι ως τιμωρια που οδηγει στην εξιλεωση, ως παιχνιδι αισθησεων, ως δωσιμο και υποταγη στα δικα του θελω, αυτο δεν εχει σημασια, ή μαλλον, εξαρταται απο την περιπτωση. Και εκει τα χαμηλα μου ορια αυξανονται δραματικα. Δεν νομιζω οτι τα ξερω.
     
  8. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    εγώ πάλι αντιλαμβάνομαι τον πόνο κυριως εγκεφαλικά, ως παιχνίδι του μυαλού κυρίως αλλά από εκεί και πέρα νομίζω τα πράγματα μπλέκονται. Το ΄δωσιμο είναι ενα πολύ δυνατό παιχνίδι, η εξιλέωση επίσης...

    στο ντοκυμαντερ που είδα πριν κανενα μήνα κάποιοι περιέγραφαν τον πόνο πιο μηχανιστικά. Ως έκκριση ορμονών που μας ευχαριστούν. Και καθως όπως ισχυρίζονταν δεν υπάρχει μνήμη του πόνου, στο μυαλο μας μένουν μόνο οι στιγμες τις ικανοποιησης που οι ορμονες μας προσφεραν...
     
  9. meira

    meira Regular Member

    Ο πόνος μετατρέπεται σε ηδονή μόνο όταν αισθάνομαι ότι εκείνη την ώρα που τον Προκαλεί ο/η Αφέντης/ντρα μου Νιώθουν ευχαρίστηση. Γι αυτό και είναι πολύ διαφορετικός από τον καθημερινό τυχόν πόνο που μπορεί να νιώσω από μία άλλη αιτία (πχ. πέσιμο) και διαφορετικός από τον πόνο που βιώνω λόγω τιμωρίας και ξέρω ότι εκείνη την ώρα δεν Είναι καθόλου Ευχαριστημένοι με μένα.
    Εγκεφαλική δηλαδή η όλη διαδικασία.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Υπάρχουν όμως οι καθαροί μαζοχιστές δεν είναι?
    Αυτοί που απολαμβάνουν τον πόνο για τον πόνο, που μπορούν να διεγερθούν και να τελιώσουν με πόνο που προκαλούν οι ίδιοι στον εαυτό τους?
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αυτοί είναι οι καθαρόαιμοι λάτρεις του πόνου και άξια τέκνα του SM
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Μ' άρεσε πολύ αυτό που έγραψες.

    Οταν ο Μαστερ ποναει

    Ο πόνος σαν πρόκληση και απελευθέρωση. Το να δώσεις τη ζώνη σου στα χέρια της καλής σου προσκαλώντας τη να ξεπεράσει τις αναστολές της, τη σοκάρει, την απελευθερώνει, την απογειώνει, ξέρει πως δεν ζητάς κάτι που δεν αντέχεις, την εξοικειώνει, την ετοιμάζει. Δεν απολαμβάνω τον πόνο αλλά την πρόκληση που δημιουργεί η πράξη. Δεν είναι δηλαδή στις καθημερινές μου συνήθειες αλλά σπάνια σε ειδικές συνθήκες.

    Η πρόκληση πόνου-τιμωρία είναι κάτι το πολύ σκληρό. Να βάλεις τη σκλάβα να σε χτυπήσει σαν τιμωρία της, κυρίως όταν αντιδρά υπερβολικά σε ελαφρύ πόνο – και μετά να την αγνοήσεις υπεροπτικά.

    Τέλος ο πόνος μείωσης της έντασης. Είναι αυτό που χτυπάς τη γροθιά σου στο τραπέζι, το κεφάλι σου στον τοίχο. Τα παλιά χρόνια που υπήρχαν ακόμη άντρες, στην καψούρα τους, σπάγανε ένα ποτήρι στα χέρια τους πάνω στο ζεϊμπέκικο και κάναν στροφές γεμίζοντας τον τόπο αίματα. Η σβήνανε τσιγάρα πάνω τους. Για να καταλαγιάσει η ένταση και το πάθος. Και σήμερα υπάρχουν Μάστερς που το θεωρούν εως και υποτιμητικό να πονέσουν.