Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλεκτρικά παιχνίδια:

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Leon, στις 9 Ιανουαρίου 2007.

Tags:
 1. Leon

  Leon άντε και καλο μεσαίωνα Ork

  μπορεί κάποιος με γνώσεις στον ηλεκτρισμό να κατασκευάσει electro games?
  Οκ και τα κατάφερε εγώ λέω 30V 0.5-1.0A Με μεταβλητό ρυθμιστή τάσης όπου σε γαργαλάει το ρεύμα δεν προκαλεί εγκαύματα τίποτα μπαταρία 9,0V με κροκοδειλάκια στην γλώσσα μούδιασμα λόγω των οξέων του στόματος σε ποια σημεία του σώματος χρησιμοποιούνται ώστε να μην επηρεασθούν ζωτικά όργανα πχ καρδιακή αρρυθμία και τσα γενετικά όργανα ????
   
 2. bodyfull69

  bodyfull69 Regular Member

  Ποτέ στην γλώσσα, υπαρκτός κίνδυνος παράλυσης μύων της ευρύτερης περιοχής.
  Μην αυτοσχεδιάζετε με ηλεκτρικές κατασκευές εκτός και αν κατέχετε καλά: 1) την κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών με τις ανάλογες διατάξεις ασφάλειας, και, 2) την ανατομία του ανθρώπινου σώματος και τις αντοχές του στην διέλευση ηλεκτρικού ρεύματος σε διάφορα σημεία.
   
 3. SadalMelik

  SadalMelik Regular Member

  Είμαι σίγουρος πως κάποιες πληροφορίες για κάτι τόσο ενδιαφέρον θα βρεις στο https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=4955.
  Από εκεί και πέρα θα σε συμβούλευα να αγοράσεις μια συσκευή παθητικής γυμναστικής που να σού δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζεις την συχνότητα και την ένταση.
  Είναι απλές συσκευές και δοκιμασμένες.
   
 4. gaby

  gaby Guest

  Συμφωνώ με τον SadalMelik, οι συσκευές παθητικής γυμναστικής είναι τα πιό σίγουρα μέσα για παιχνίδια με ηλεκτρισμό.

  Ο γενικός πρόχειρος κανόνας για παιχνίδια με ηλεκτρισμό είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται από τη μέση και πάνω. Μπορεί να προκαλέσουν άμεσο πρόβλημα στην καρδιά.
   
 5. Elysium

  Elysium Contributor

  Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην τοποθέτηση των ηλεκτροδίων. Σε πολλά sites κλπ φαίνεται πως τοποθετούνται τα 2 ηλεκτρόδια (θετικό και αρνητικό) ένα σε κάθε ρόγα του/της υπό. Μοιραίο Λάθος!!!!!
  Το ρεύμα θα περάσει κατά μήκος των 2 ηλεκτροδιών (μιας και το ρεύμα επιλέγει πάντα τον "ταχύτερο δρόμο"), δηλαδή εκεί που βρίσκεται η καρδιά!!! Σκεφτείτε λοιπόν κάποιον/α που δε γνωρίζει ότι έχει οποιοδήποτε πρόβλημα και δημιουργηθούν σε αυτόν αρρυθμίες κλπ.
  Επίσης καλό είναι να θυμάται κανείς πως ο κίνδυνος αυξάνεται τόσο περισσότερο, όσο μεγαλώνει η απόσταση που διανύει το ρεύμα μέσα στο σώμα. Στο εναλλασσόμενο ρεύμα η τάση των 50V και άνω είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο, ενώ στο συνεχές από 120V και άνω.
   
 6. Leon

  Leon άντε και καλο μεσαίωνα Ork

  Απάντηση: Ηλεκτρικά παιχνίδια:

  Εδώ τώρα πρέπει να εξετάσουμε και την αγωγιμότητα του κάθε σώματος στο ηλ ρεύμα πολύ σωστά αναφέραμε την διαφορά συνεχούς και εναλλασσόμενου ρεύματος
  Τώρα δεν είναι απαραίτητο να περνά πάντα από την καρδιά εξαρτάτε το που βρίσκονται τα άστρα και τι γείωση κάνει το σώμα με το έδαφος ακόμη όσο για τα 120v συνεχούς ρεύματος κρατώ μεγάλη επιφύλαξη έχω την εντύπωση ότι είναι κάτω των 30v πάντα σε συνάρτηση με mA η τα A
   
 7. Leon

  Leon άντε και καλο μεσαίωνα Ork

  Απάντηση: Ηλεκτρικά παιχνίδια:

  sorry τα άκρα
   
 8. Leon

  Leon άντε και καλο μεσαίωνα Ork

  Απάντηση: Ηλεκτρικά παιχνίδια:

  και κάτι ακόμα Όσον αφορά στο δικό μας "πεδίο", όταν τηρούνται οι βασικοί κανόνες: όχι διέλευση από ζωτικά όργανα, όχι μεγάλη διάρκεια (κίνδυνος εγκαυμάτων), όχι εναλλασόμενο ρεύμα (κράμπες / συντονισμός), όχι συνεχές (ηλεκτρόλυση), αλλά χρησιμοποιείται παλμικό ρεύμα χαμηλής έντασης (mA), τάσης (μερικά Volts) και μεσαίων συχνοτήτων (500 - 10000 Hz) τα πράγματα μπορούν να είναι ακίνδυνα.
   
 9. Elysium

  Elysium Contributor

  Re: Απάντηση: Ηλεκτρικά παιχνίδια:

  Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο εναλλασσόμενο ρεύμα με συχνότητα 500 - 10000 Ηz το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ακίνδυνο μόνο κι εφόσον, η ένταση του ρεύματος δεν ξεπεράσει τα 55 mA.
  Επίσης να σημειωθεί πως στις γυναίκες προκαλούνται τα ίδια αποτελέσματα με αυτά των ανδρών, με τη χρήση μόνο του 60% των αντίστοιχων τιμών της έντασης του ρεύματος.
   
 10. boy2

  boy2 New Member

  Εχει δοκιμάσει κανείς κάποιο αντίστοιχο-έτοιμο σετ?

  ---Edit---
  τώρα βρήκα-είδα το ηδη υπάρχον θέμα...
   
  Last edited: 21 Μαρτίου 2007