Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ανδροπρέπεια - Aνδρισμός των υποτακτικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Μαρτίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Επειδή εδώ θίγετε η ανδροπρέπεια - ανδρισμός αρκετών υποτακτικών και επειδή δεν θέλω να παίζω τον ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου συνέχεια και επειδή το θέμα ανδρισμού η όχι θίγει άμεσα άτομα υποτακτικούς του χώρου και όχι άμεσα εμένα....δίνω βορά αυτά τα δυο post του αγαπητού Mavrobasilis.... και φυσικά το δικό μου.

    O Mavrobasilis για τους υποτακτικούς είπε:
    Το σχόλιο μου:
    Η απάντηση:
    Σχολιάστε τα λοιπόν μια που οι υποτακτικοί είσαστε οι πιο αρμόδιοι να .... στηρίξτε τις απόψεις σας εδώ και πάρτε θέση στο θέμα που φλέγει.

    Σας αφορά!
     
  2. gaby

    gaby Guest

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Ορισμένες σχετικές απόψεις έχουν γραφτεί στο off topic νήμα Αντρες κυριαρχικοί, άντρες υποτακτικοί

    Από κει και πέρα είναι θέμα πολιτισμικής προδιάθεσης του Κ/καθενός απο Μ/μας. Και εμπειριών ζωής, βέβαια. Γιατί τα στερεότυπα κάμπτονται από τα πραγματικά βιώματα. Όχι από άλλα στερεότυπα.
     
    Last edited by a moderator: 15 Μαϊου 2014
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Δεν θα έλεγα ότι με το μουστάκι έχω απωθημένο.
    Απλά με ενοχλεί αλλά και όχι σε όλους και όχι πάντα.

    Δεν αντέχω τα μουστάκια, τα γένια, τα μούσια και τις τρίχες γενικότερα ...
    Θεωρώ ότι το μουστάκι πάντα κρύβει κάτι η ότι κάτι θέλει να δηλώσει.
    Και οι δυο λόγοι μαζί προσωπικά εμένα μου προκαλούν απέχθεια.
    Υπάρχουν φυσικά όπως είπα και εξαιρέσεις.
     
  4. kinky_gr

    kinky_gr New Member

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Το να είναι κάποιος υποτακτικός απέναντι στη γυναίκα που βλέπει σαν Θεά του ή να επιθυμεί να βλέπει μία γυναίκα σαν Θεά, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον αντρισμό του.΄Και όχι μόνο αυτό. Γενικότερα κάθε ερωτική επιθυμία, γούστο, ιδιαιτερότητα -πέιτε το όπως θέλετε, η ουσία είναι ίδια- δεν πρέπει να κατακρίνεται ούτε να χλεβάζεται από κανένα.
    Προσωπικά μου αρέσει να νιώθω την ερωτική εξουσία μίας γυναίκας και να κάνω ότι μπορώ για να ικανοποιήσω τις επιθυμίες της.
    Αν κάποιος νομίζει ότι αυτό με κάνει λιγότερο άντρα, δεν με αφορά γιατί τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι που με ενδιαφέρουν γνωρίζουν και τις άλλες πτυχές του εαυτού μου.
    Το ότι ο περισσότερος κόσμος βλέπει τις σχέσεις εξουσίας και υποταγής με αρνητικό ματι είναι δυστυχώς ο λόγος που μας κάνει να είμαστε πιο διακριτικοί εώς πολύ διακριτικοί στερόντας από τον εαυτό μας την άνεση γνωριμιών, έκφρασης και ικανοποίσης των πόθων μας
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Οι άνδρες που εκτίμησα στη ζωή μου είχαν πάντα καλλιεργημένη τη θηλυκή πλευρά της προσωπικότητάς τους. Ηταν γενναιόδωροι, ευχάριστοι, ευγενικοί, δε μιλούσαν πάνω από πέντε λεπτά για ποδόσφαιρο (αν μιλούσαν), δεν κοκορευόταν για τον ανδρισμό τους ούτε για το πόσες πήδηξαν, δεν ειχαν μουστάκι – λίγοι είχαν μούσι, δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία, ήταν ευαίσθητοι, δεν επέμεναν να πιείς μαζί τους γιατί αλλιώς θα τους προσβάλεις, ειχαν ιπποτισμό που λεει κι ο Οscar και «λόγο τιμής» αλλά δεν διαδηλωναν «Εγω έγω λόγο τιμής» και κυρίως ... οι γυναίκες τους αγαπούσαν.

    Εχω δει εδω μεσα περιγραφές Κυριών για σκλάβους που ταιριάζουν πολύ με τα παραπάνω.

    ΥΓ. Βέβαια οι πιο στενοί μου φίλοι ήταν πάντα γυναίκες, θάλεγα μαλλον κυριαρχικών τάσεων.
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Εκείνο που μπορώ να πω για τους υποτακτικούς-δεν αφορα βεβαια αυτό που νοιώθουν και θέλουν,καθε άλλο μάλιστα,ουτε προβληματίζομαι για το ποσο "αντρες" ειναι, δεν με αφορα-με φοβίζει όμως, η δυσυπόστατη φύση τους..
     
  7. slave_withasoul

    slave_withasoul Regular Member

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Δύο σημεία:
    1. Το να ζητάς από την κοινωνία να αποδεχθεί τη διαφορετικότητά σου ενώ δεν ανέχεσαι 'άλλες' διαφορετικότητες είναι πηθηκισμός. Καί ένα μεγάλο μάθημα που θα πάρει οποιοσδήποτε συμμετέχει εδώ, αν διαβάζει με ανοιχτά μάτια, είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΝΟΡΜΕΣ. Άρα, όποιοι έχουν να πουν πώς πρέπει να είναι ο 'έτσι' ρόλος και πως είναι ο 'αλλιώς', τελικά φαίνονται φαιδροί. Ο καθένας παίζει (εκφράζει) ότι έχει μέσα του, κάποιοι περισσότερο και κάποιοι λιγότερο αληθινά.
    2. Δεν κάνει το ράσο τον παππά. Έτσι, δεν είναι ο ρόλος που προσδίδει αξία στον φέροντα αυτόν, αλλά το αντίθετο. Με άλλα λόγια, είναι φανερό ότι κάποιοι νομίζουν ότι 'ανεβαίνουν' σκαλοπάτια παίζοντας τον 'Aντρα', ή το Μάστερ ή αντίστοιχα, τον sub. Μου θυμίζουν κάποιους που επειδή είναι επιτυχημένοι και γνώστες κάποιου επαγγελματικού αντικειμένου, πουλάν τον εαυτό τους ως αυθεντία επι παντός επιστητού.
    Καθήστε στ αυγά σας και μάθετε την ταπεινότητα, Μεγάλοι Δάσκαλοι. Η υποταγή είναι επίσης δώρο που αποσύρρεται αν δεν το αξίζετε.
     
  8. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Ζητάω συγνώμη από όλους τους μουστακαλήδες, και μουσάτους ανεξαρτήτου σεξουαλικού ενδιαφέροντος και γούστου!
    Αλλά και από όλους όσους διαβάσουν το παρόν ποστ μου

    Καθώς και από τον Master Mavrobasilis Για αυτά που θα πω.. Αλλά με πρόσβαλες.  

    Και δεν έπρεπε διότι εγώ επειδή είμαι sub δεν σου δίνει το παραμικρό δικαίωμα. Και είμαστε και η δύο φιλοξενούμενοι σε αυτό τον υπέροχο χώρο.

    Προς τον Αγαπητό Mavrobasilis.
    Το μουστάκι και το μούσι είναι φερετζές του π-----!!! Εγώ EYTΥXΩΣ δεν έχω τίποτα από τα δύο. Και αν είμαι ανδροπρεπής - που είμαι και πολύ μάλιστα - επειδή δεν έχω μουστάκι η μούσι έχω δεί και άλλους άντρες που έχουν και ξέρω απο πρώτο χέρι πόσο ανδροπρεπής είναι φαίνοντε απο μακριά άλλωστε.

    Ότι κάνει ο κάθε ένας με το κορμί του στην ζωή του και στο κρεβάτι είναι δικό του πρόβλημα, και δικό του θέμα! Εμένα μου αρέσουν τα strapon και πολύ μάλιστα!!!!

    Εσύ είσαι ο Άντρας δηλαδή ??? LOL .

    Ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !! Αλλά δεν μου αρέσει να με προσβάλουν, και ειδικά σε ένα χώρο σαν αυτόν όπου όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα για τον ίδιο λόγω και γούστα σχεδόν.

    Y.Γ . Και αν είμαι ανδροπρεπής - που είμαι και πολύ μάλιστα - επειδή δεν έχω μουστάκι η μούσι,
    Μπορείς να ρωτήσεις όσες κυρίες, και κυρίους με έχουν γνωρίσει στα 2 kafe meeting που έχω πάει μέχρι σήμερα!!!

    Εδώ μέσα υπάρχουν και gay αντρες!!!!!!
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Δεν υπαρχει τιποτα το δισυποστατο φιλε Maley σε καποιον που λειτουργεί όπως είναι ο εαυτός του. Μπορεί να απέχει από το "πρότυπο" αλλά αυτός είναι έτσι και λειτουργεί έτσι, μονοϋπόστατα.

    Διχασμός υπάρχει όταν κάποιος λειτουργεί κόντρα στη φύση του. Οπως συμβαίνει σε πολλούς ματσό αντακλάδες που μπορεί να κρύβουν πολλά πισω απ΄τον "ανδρισμό" τους.
     
  10. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    εμένα μου αρέσουν οι γνήσιοι υποτακτικοί και πιο πολύ ακόμα οι σκλάβοι για τον απλούστατο λόγο πως έχουν τα κότσια και την ντομπροσύνη να δηλώσουν την φύση τους και να διεκδικήσουν τον ρόλο τους σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από επιεικώς χαζά πρότυπα.
    θα το ξαναπώ. Αν η νορμάλ φύση του άνδρα ήταν μόνο ντε και καλά κυριαρχική γιατί η πλειοψηφία των ανδρών στατιστικά μιλώντας πάντα είναι υποτακτικοί? Έπεσε καμιά επιδημία ανωμαλίας της ανδρικής φύσης?
    Εν πάση περιπτώση... το να υπηρετείς μια γυναίκα δεν σε κάνει λιγότερο άνδρα και αν σε εξιτάρει το strap on καλά κάνει και σε εξιτάρει.... στην τελική πιέζει ερεθιστικά τον προστάτη απ'ότι ακούω.
    Eχω αρχίσει και πιστεύω στην subophobic 8εωρία ( αντίστοιχο του homophobic).
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Δεν βλέπω σε τί ο ανδρισμός ως σύνολο αξιών, όπως φαντάζομαι τον εννοεί ο Mavrobasilis, έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός.

    Μετά λύπης μου βλέπω για άλλη μια φορά την αντανάκλαση βαθεία ριζωμένων στερεοτύπων της Ελληνικής κοινωνίας μέσα σε αυτό τον χώρο που αν μή τι άλλο θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται από ευρύτητα πνεύματος και τον σεβασμό στην διαφορετικότητα!!

    Αλέξανδος, Περικλής Αλκιβιάδης, Σωκράτης για ν' αναφέρω μερικούς και μόνο ήταν λιγότερο άνδρες από τον Καπετάν Μιχάλη;

    Ας μην συγχέουμε την στάση που υιοθετεί και απολαμβάνει κάποιος στην σεξουαλική του ζωή με την στάση του απέναντι στην κοινωνία και την ζωή γενικότερα και επιτέλους ας σταματήσουν οι προσβολές με έρισμα τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθ' ενός.
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Η απάντηση σε pm και να αφήσεις τους ανορθόγραφους ήσυχους please