Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Αρχη και το τελος...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Adagio, στις 10 Μαρτίου 2009.

  1. Adagio

    Adagio New Member

    Γεια χαρά
    Πριν αρκετο καιρο ειχα και γω καποιον master...
    Μεταξυ μας υπηρχε ενα παράξενο παθος που καποτε έδειχνε να ειναι αγάπη και καποτε μίσος...
    Ο Μ. ειναι στη ιδια ηλικια ακριβως με μενα και ειμασταν μαζι για 2 χρονια πριν αρχισουμε τα πιπερατα παιχνιδια. Αρχισε σαν ερωτας και εξελιχθηκε σε απολυτη εξαρτηση απο μερους μου. Σιγα σιγα ο Μ. αρχισε να καταλαμβαινει πως ηθελα να με κανει το παιχνιδακι του και ανταποκρινοταν θετικα...
    Τα παιχνιδια που καναμε δεν περιελαμβαναν μαστιγια, δερματινα κτλ αλλα οτι βρισκοταν στο χωρο ανα πασα στιγμη.
    Πρωτα αρχισαν τα χαστουκια στο προσωπο κατα τη διαρκεια του sex. Ο Γ. ειχε 23cm πεος και γαμουσε αγρια... Πολλες φορες με γαμουσε και με χαστουκιζε δυνατα μεχρι να βαλω τα κλαματα. Μαρεσε πολυ ομως να με βλεπει ετσι. Ηθελα κιαλλο! Οταν ερχοτυαν απο τη δουλεια λερωμενος και ιδρωμενος, μιας και ηταν μηχανικος, εβγαζε τα ρουχα του και ενω ηταν στο μπανιο εγω τα μυριζα, εγλυφα το βρακι του και ονειρευομουν να τον πλυνω με τη γλωσσα πριν μπει στο μπανιο... Φοβομουν να του εκφρασω τις επιθυμιες μου. Φοβομουν μην του φανει υπερβολικο και τον χασω...
    Δειλα δειλα του ζητισα να μου κατουραει στο μπανιο και αυτος το εκανε με ευχαριστιση.
    Μια μερα ενω ηταν στην τουαλετα εγω κρυφοκοιταζα απο την κλειδαροτρυπα χωρις να το ξερει , πραγμα που εκανα συχνα. Αφτη τη φορα ομως με καταλαβε και ανοι3ε αποτομα την πορτα μπροστα μου... ''Τι κανεις εκει ρε βρωμιαρη'' μου ειπε. Εγω τα εχασα, δεν απαντισα. '' Αμα θελεις να βλεπεις να χεζω ελα μεσα'' Μου ειπε. Εγω το εκανα φυσικα. Καθοταν στη λεκανη ξαι εχεζε και εγω του εγλυφα τα αρχιδια. Τρελαθηκα απο καβλα. Οταν τελειωσε με εβαλε να του καθαρισω την κωλοτρυπα με τη γλωσσα. Ηταν οτι ονειρευομουν ... Το εκανα με τρελλη χαρα και τοτε μου ειπε '' Οκ αφου θες θα γινεις σκυλακι θα γινεις''. Για πρωτη φορα ενοιωσα να αλλαξε κατι μεσα του και στη σχεση μας. Σχεδον με συγχαινοταν , αλλα φαινοταν προθυμος να με κανει κουρελι.
    Ηταν σαν να ειχε ξαφνικα διαβασει τις σκεψεις μου. Μετα απο καιρο εγινα ολα πραγματικοτητα. Οταν το συζητισαμε οργανωνε παιχνιδακια με σκοπο να με κανει να πονεσω και μαλλον να μην περασω καλα... Ηθελε να μπει για τα καλα στο κολπο αλλα οχι με τους κανονες μου.

    Ενα απογευμα ηρθε απο τη δουλεια.Ειχαμε 4-5 μερες να βρεθουμε. Πηγα πρωτος στο σπιτι του και ηρθε και αυτος μετα απο λιγο. ''Σημερα σου εχω δωρακι'' μου ειπε. Με εβαλε να του βγαλω την μπλε φορμα και
    να μυρισω το βρακι του. Οταν το εκανα καταλαβα οτι βρομουσε πολυ και τον κοιταξα με απορια. ''Φαε τωρα τις βρωμιες μου σκυλα'' μου ειπε. Ειχε 4 μερες να κανει μπανιο και να αλλαξει εσωρουχα.
    Του εβγαλα ολα τα ρουχα και αρχισα να τον γλυφω απο τα δαχτυλα των ποδιων. Ηταν σαν να επαιρνα το αποσταγμα του. Τον καθαρισα παντου με τη γλωσσα.
    Του ρουφουσα τις βρωμιες απο τα ποδια το πουτσο και τις μασχαλες ενω αυτος καπνιζε και με εβλεπε με υφος αδιαφορο.
    Μετα κατουρισε σε ενα ποτηρι και με εβαλε να το πιω ενω καθομουν γυμνος στο πατωμα. Το εκανα , ηπια ολο το κατουρο και του ειπα ευχαριστω κυριε.
    Με εβαλε στο τραπεζι της κουζινας μπρουμυτα και μου καρφωσε ενα τεραστιο αγουρι που πηρε απο το ψυγειο στον κωλο. ''Σ'αρεσει το παγωμενο πουστη?'' Μαλιστα κυριε απαντησα.
    Αρχισε να με δερνει στα κωλομερια ενω ειχα το αγγουρι στον κωλο. Με εδερνε για πολυ ωρα. Αρχισα να κλαιω απο τον πονο και τοτε με ρωτησε αν ηθελα να με γαμισει.Σαν τρελος απαντησα.
    Ομως δεν το εκανε. Με πηγε στο δωματιο με εδεσε στο κρεβατι με σχοινι που ειχε φερει απο την αποθηκη και μου ειπε περημενε.
    Εμεινα εκει για 3 ωρες. Πονουσαν τα χερια μου και διψουσα. Δεν διαμαρτυρομουν ομως. Μετα απο 3 ωρες ηρθε με ελυσε με γυρισε μπουμυτα και με 3αναδεσε. Ενοιωσα τον τεραστιο πουτσο του να ανοιγει τα κωλομερια μου.''Τον θελεις?''με ρωτουσε. Δεν απαντουσα, και τοτε μου τον καρφωσε.
    Με γαμουσε για πολυ ωρα.. Αγρια χωρις ελεος.Ενοιωθα τον κωλο μου να γινεται χαλια. Με γυρισε ανασκελα και με χαστουκιζε δυνατα στα μουτρα ενω μου τον καρφωνε ολο και πιο αγρια.
    Απο το πολυ ξυλο αρχισα να ζαλιγομαι και να μην νοιωθω τιποτα.''Παρτον ρε πουστη , ξεφτυλα''Μου ελεγε . Οταν εχυσε μεσα μου , μου ειπε να παω στο μπανιο.
    Με εβαλε να ξαπλωσω στη μπανιερα και ηρθε απο πανω μου με τον κωλο στο προσωπο μου. Αρχισε να κλανει στα μουτρα μου. ''Παρε κ αφτην'' Μου ελεγε.
    Μετα απο λιγο ειδα την κωλοτρυπα του να ανοιγει και να μου δινει στο στηθος ολο το περιεχομενο. Οταν ειχε τελειωσει του καθαρισα τον κωλο με τη γλωσσα. ''Πλυσου και χασου απο τα ματια μου'' Ειπε και εγω υπακουσα αμεσως. Θαθελα να εμενα κιαλλο να τον υπηρετισω... Να του γλυψω τα ποδια ενω βλεπει τω... να γινω ο βοθρος του κιαλλο...
    Επρεπε ομως να φυγω.
     
    Last edited: 10 Μαρτίου 2009
  2. zou

    zou

    Απάντηση: Η Αρχη και το τελος...

    χαιρομαι που δεν το εβαλες με κεφαλαιο....
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Η Αρχη και το τελος...

      no comment...
     
  4. Jomaru

    Jomaru Guest

    βρωμιααααααααα
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    ενδιαφέρων ιστορία  

    όταν λες έφυγες ,έφυγες από τη ζωή του οριστικά ; σε έδιωξε τι έγινε ;

    μας περιγραφείς σκηνές που για το μέσο όρο είναι αηδιαστικές ,για εσένα σου άρεσε γιατί ήταν κάτι δικό του ή σου άρεσε ο εξευτελισμός που είχες υποστεί με το να λαμβάνεις τα "σκουπίδια" του κορμιού του ;

    υ.γ. σε όσους απάντησαν κυνικά θα το έχω υπόψην να απαντήσω το ανάλογα και στις δικές τους ιστορίες ..  
    υ.γ.1 δεν φταίω εγώ αλλά προκαλείτε !
     
  6. Adagio

    Adagio New Member

    Δεν τελείωσα την ιστορία γιατι είδα τις απαντήσεις να μην ειναι και πολυ φιλικές.
    Νομιζα πως εδω μεσα μπορει ο καθε ενας να πει ανετα την ιστορια του...
    Δεν νομιζω να ξαναμπω ομως
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    κριμα που μονο αντρες γραφουνε τετοια ... που ειναι μια γυναικα να γραψει ετσι ; ....
    βαρεθηκα ... ολο υπο υπο υπο ... αλλα μην χαλασει και το μαλλι εεε ; .... μην λερωθουμε λιγακι ... ο Αστεριξ στην Ελβετια ... ειχαν ξενερωσει οι Ρωμαιοι που πανω στο οργιο τρεχανε οι Ελβετοι να πλυνουν το μαστιγιο ....
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Πολύ χαίρομαι που ορισμένοι έχουν τα κότσια να βγουν και να πουν τις "βρωμιές" τους δημοσίως,νομίζοντας πως εδω μέσα θα βρουν κατανόηση.

    Πολύ λυπάμαι που το μετανοιώνουν αμέσως μετά!

    Μας ενοχλεί βλέπεις,η ωμή αλήθεια,όπως αυτή εκφράζεται από τον καθένα που την περιγράφει εμπειρικά! Αν ο Adagio είχε παραλειψει στην ιστορία του,τις ανατριχιαστικες-"βρωμερές" λεπτομέρειες,μήπως θα μας άρεσε περισσότερο;

    Περι ορέξεως κολοκυθόπιττα..
     
  9. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Ξέρετε ποιο είναι το αστείο;Ότι θα μπορούσαμε να την διαβάσουμε και μετά αναλόγως.Αν μας αρέσει να γράψουμε ένα θετικό σχόλιο.Αν δεν μας αρέσει να πάμε απλά παρακάτω.Τόσο εύκολα...
     
  10. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    ελα ντε; πες μας πλζ:xyxwave:
     
  11. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    αψογος

    μια μεγάλη συγνώμη.
     
    Last edited: 17 Μαρτίου 2009
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    προσωπικά με ενδιαφέρει να συνεχίσεις ,άγνωστε φίλε μου ,και όπως πρόσεξες υπάρχουν και άνθρωποι που κατανοούν τα γούστα ...

    και από εμένα