Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Διαθήκη του Μάστερ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος ariadni, στις 11 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ

    λοιπον Elysium
    την περιμενα την ερωτηση αυτη
    κι απο σενα ειδικα ...

    Για να επιθυμει λοιπον ο Κυριος κατι τετοιο
    σημαινει οτι το επιπεδο σχεσεως ηταν τετοιο
    που θα το επιθυμουσε περισσοτερο η σκλαβα Του
    οποτε η επιθυμια του την λυτρωνει ...
     
  2. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ


    Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανέναν άνδρα, τόσο μαζοχιστή. Να έχεις την ίδια γυναίκα μαζί σου στην ζωή, για αναρίθμητα χρόνια, επειδή την παντρεύτηκες, την αγαπάς, σου χάρισε παιδιά, έχεις ζήσει μαζί της χαρές και λύπες το καταλαβαίνω:innocent:. Το να σου φορτωθεί και μετά θάνατο....έ όχι, πάει πολύ κυρίες μου. Έχουν γίνει και επιστημονικές έρευνες που δίνουν μια μέγιστη επταετή διάρκεια σε μια συναρπαστική και υγιή σχέση. Εδώ τα ζευγάρια δεν αντέχουν την εν ζωή συνύπαρξη, ( δες πόσοι είστε χωρισμένοι) , πόσο μάλλον αφόρητα δυσάρεστο, θα ήταν να παραταθεί και άλλο αυτή η ρουτίνα. Στον άλλο κόσμο θα βρω άλλη σκλάβα, δεν θέλω να την θάψετε μαζί μου..... έλεος.!!!! ούτε να πεθάνει ήσυχος δεν μπορεί κανένας. 
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ


    Δε συμβαίνουν αυτά τα σενάρια στις σχέσεις αφέντη-σκλάβου.
    Είναι τελείως ακραία και απόδειξη αυτού είναι το ότι δεν έχουν συμβεί ή ακουστεί ποτέ.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ

    φυσικα ... ποτε δεν εχει ακουστει τετοια διαθηκη απο Κυριο ....
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ

    Δε μιλάω για τις διαθήκες αγαπητή thaleia.
    Δεν μπορεί εξάλλου να είναι τόσο γραφικός (ή ηλίθιος  κάποιος που να απαιτεί στη διαθήκη του τη θανάτωση της συντρόφου του.
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ

    μα καλε μου
    σ αυτη σου την υποθετικη ερωτηση απαντησα...
    καταλαβα κατι λαθος ?
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ

    Αγαπητή thaleia δε μιλούσα για τις διαθήκες, αλλά για την πραγματοποίηση της απαίτησης του «αφέντη».

    Αλλά ας μην το κάνουμε chat  
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ

    συμφωνω στο να μην το κανουμε chat αλλα και να μην παιζουμε με τις λεξεις  
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ

    Αν μιλάμε για M/s, για μένα είναι αυτονόητο ότι ο Αφέντης έχει δώσει οδηγίες στη σκλάβα για το τι θα κάνει αν Αυτός λείψει. Και κανόνες να ακολουθεί. Μέχρι να βρει άλλον, αν νιώθει την επιθυμία. [Ναι, γνωρίζω ότι δεν είπα "ανάγκη".]

    Τα υπόλοιπα είναι όπως η κάθε απώλεια πολύ αγαπημένου προσώπου με ρόλο στη ζωή αυτού που μένει πίσω.
     
  10. Master V

    Master V Regular Member

    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με την παρατήρησή του αδελφού YES περί αρλεκινοποίησης των Ms σχέσεων ειδικά από ορισμένες σουμπίτσες του φόρουμ, αλλά από την άλλη πλευρά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν βρίσκω τον προβληματισμό της αριάδρνης τόσο ρομαντικό, όσο πρακτικό. Κατά την γνώμη μου το ζήτημα του θανάτου του Κυρίου σε ένα πλαίσιο Μs θα μπορούσε να έχει ακόμα και άκρως ρομαντικό (με την φιλοσοφική έννοια) χαρακτήρα συνδεόμενο -για να προβοκάρω λίγο τους εγκλωβισμένους στην τετράγωνη λογική- ακόμα και με την τελετουργική θανάτωση ή αυτοχειρία της σκλάβας (πραγματική ή συμβολική). Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι το 1987 (25 δηλαδή χρόνια πριν) Ινδοί της κάστας Rajput «υποχρέωναν» τις γυναίκες τους να καούν ζωντανές μαζί με τον θανόντα σύζυγο κατά την τελετή αποτέφρωσής του.

    Το ζήτημα του νήματος δεν πραγματεύεται την απώλεια γενικώς και αορίστως αλλά την «διαθήκη» του Κυρίου που συνεχίζει να ελέγχει εν τέλει την κατάσταση και μετά τον φυσικό του θάνατο. Η αναφορά της αριάδνης στα κατοικίδια, μου έφερε στον νου ένα διήγημα του Ροΐδη αν θυμάμαι καλά για έναν σκύλο που ακολούθησε την επικήδεια πομπή και έμεινε στο νεκροταφείο καθισμένος πάνω από τον τάφο του Κυρίου μέχρι που ψόφησε. Η ιστοριούλα αυτή δείχνει mutatis mutandis την απολύτως φυσιολογική κατάληξη -μιας αφοσιωμένης σκλάβας και όχι μιας εγωπαθούς μαζοχίστριας βέβαια- στον συναισθηματικό της (αν μη τι άλλο) θάνατο, μετά την απώλεια του Κυρίου της. Προσωπικά γνωρίζω σκλάβες που η ζωή τους καταστράφηκε ολοκληρωτικά μετά τον θάνατο του Κυρίου τους και ακόμα μετά από 10 – 15 χρόνια δεν έχουν καταφέρει να σταθούν όπως πρέπει στα πόδια τους. Γι αυτό το ζήτημα της διαθήκης είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι ένα πραγματικός Κύριος πρέπει να έχει προβλέψει και να έχει ρυθμίσει τις συνθήκες [α] που θα καταστήσουν σαφές το μη αναστρέψιμο και [β] που θα σημάνουν μια νέα αρχή για την ζωή της σκλάβας.

    Η θέση μου είναι ότι η κληροδότηση της σκλάβας σε έναν άλλο Κύριο (έστω και για μια μεταβατική περίοδο) είναι απολύτως απαραίτητη. Ας μην ξεχνάμε ότι κάπως έτσι ξεκίνησε και το swinging μεταξύ των οικογενειών των πιλότων της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας κατά την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. (βλέπε The Lifestyle: A Look at the Erotic Rites of Swingers του Terry Gould). Σε ένα κατεξοχήν βδσμικό πλαίσιο, οι πιλότοι δημιουργούσαν στενούς (και ερωτικούς) δεσμούς μεταξύ των οικογενειών τους έτσι που σε περίπτωση θανάτου ενός πιλότου στον πόλεμο, ο άλλος πιλότος ενέτασσε την γυναίκα του εκλιπόντος στην δική του οικογένεια.


    ...
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: H Διαθήκη του Μάστερ

    Ε! δεν ανακαλυψαν την πυριτιδα τ' αμερικανακια ....
    στην αρχαια Ελλαδα την χηρα ενυμφευετο ο πλησιεστερος αρρεν συγγενης πλην πατρος και αδελφου ..
    Α!!! και μην λημονουμε οτι την ωραιοτατη λεξη "αυνανισμος"
    την ωφειλουμε σ' ενα τετοιο γεγονος ....  
     
  12. zou

    zou

    Απάντηση: H Διαθήκη του Μάστερ

    προσωπικα δεν θα μου εκανε διαφορα, αν ηταν σκλαβος, αν ηταν Αφεντης, αν ηταν απλως ο αντρας μου η κατι πολυ συνθετο οπως ειναι ο συντροφος. Εφοσον ειναι ΑΥΤΟΣ που αγαπω, νοιαζομαι, σεβομαι, υπηρετω, μενω μαζι του κλπ κλπ, φυγει απο τη ζωη, ειτε ξαφνικα, ειτε μετα απο αρρωστεια (μακρια απο μας), τοτε νομιζω πως ο πονος ειναι ιδιος! (γι αυτο εφερα και το προσωπικο μου παραδειγμα που δεν ειναι μια Μ/s σχεση - απ' οσο γνωριζα- αλλα μια σχεση ζωης 20 χρονων)

    η ιδιοκτησια παραμενει μετα το θανατο? αν ναι, τοτε παει στους κληρονομους??? δλδ στα παιδια η στη γυναικα και αν δεν υπαρχουν στα αδερφια και στους γονεις? αν οχι, τοτε η σκλαβα δεν ειναι ελευθερη? μαλλον ναι!

    νομιζω πως αν ο ανθρωπος-σκλαβα/ος δεν επιθυμει να προσωρησει και θελει να μεινει στο πενθος του ας το κανει, ο καιρος θα δειξει ποσο καιρο θα κανει να γιατρευτει και αν δεν συνεχισει τη ζωη του και στο τελος ποσο καιρο θα μενει πισω και ισως καποια στιγμη να ξυπνησει και να δει ποσα χρονια εχει χασει απο τη ζωη της/του! ξερω οτι δεν ειναι ευκολο!

    επισης θελω να πω πως ο Κυριος (μελλοθανατος) αν θελει να σεβεται τον τιτλο που φερει καλο θα ειναι (κατ εμε) να μαθει τη σκλαβα του να ειναι αυτονομη και να μην ειναι ενα αβουλο και μη αυτονομο προσωπο! οι εντολες μετα θανατον δεν εξυπηρετουν κανεναν.. σιγουρα ολοι οι πεθαμενοι θα θελαν να συνεχιζαμε να ειμαστε ευτυχισμενοι με καθε τροπο! ειτε προλαβουν να το πουν, ειτε οχι...

    Αυτα απο μενα..