Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 8 Νοεμβρίου 2005.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου μέσα στην Ms σχέση.

    Έναυσμα γι΄αυτό το thread, πήρα μέσα από κάποια post της little slut[Pier].
    Το ένα μέσα από το «Πώς θα νιώθατε» και το 2ο στην «Αποκαθήλωση»

    Θα ξεκαθαρίσω απ΄την αρχή πως δεν αναφέρομαι στο ποστ μου στις περιπτώσεις παθολογικού ψεύτη.

    Τα πιο πάνω με προβλημάτισαν, σχετικά και αναφορικά πάντα για μια σχέση Ms, όπου όπως αντιλαμβάνομαι η σκλάβα δεν έχει δικαίωμα ούτε για να «δηλώνει» έτσι είναι και αν δεν το σεβαστείς θα σου φύγω, ούτε να αποφασίζει η ίδια πότε, τι και πως θα της Πει Ο Κυρίαρχος στον οποίο ανήκει.

    Κι εγώ «δήλωσα» στις αρχές σαν πρωτάρα σκλάβα, πως δεν μ΄ενδιαφέρει ο πόνος, κι εγώ «δήλωσα» τότε πως αν Είχε και άλλη σκλάβα εγώ θα ζητούσα release, αλλά τότε τόσα ήξερα, τόσα έλεγα.
    Εδώ και καιρό ξέρω πως δεν έχω δικαίωμα να δηλώνω τίποτα. Πέραν τούτου αποποιήθηκα του δικαιώματος μου να ζητώ release.

    Δεν μπορεί μια εκπαιδευμένη σκλάβα να «απαιτεί», να «δηλώνει», να «εκβιάζει» , να «γκρινιάζει» Κύριε ή Συμπεριφέρεστε με αυτό τον τρόπο όπως εγώ δηλώνω ή σας φεύγω και δεν με νοιάζει τι λόγους μπορεί να Έχετε γι΄αυτό.  

    Με αυτό τον τρόπο, όπως το βλέπω εγώ, παίρνει έλεγχο στη σχέση, αυτόν τον ίδιο έλεγχο που υποτίθεται πως «επιθυμεί» να μάθει να παραδίδει απόλυτα.

    Θα μπορούσα να δεχτώ και να θεωρήσω λογικό κάτι τέτοιο σε μια οποιαδήποτε σχέση, εκτός απ΄την Ms.

    Θα μου πείτε, δεν είναι για μένα σημαντική η ειλικρίνεια?

    Η ειλικρίνεια είναι είδος ανίατης αρρώστιας για μένα, και απίστευτης ανάγκης.
    Είναι για μένα τόσο σημαντική, και πάντα έλεγα και πιστεύω πως προτιμώ μια άσκημη οδυνηρή αλήθεια, από ένα όμορφο ψέμα.

    Γι΄αυτό, όταν επέλεγα Αφέντη, ένα από τα σημαντικά κριτήρια ήταν και αυτό.
    Στην αρχή…όταν γίνεται η επιλογή, όπως πολλές φορές αναφέρθηκε.
    Από κει και πέρα η συνεχής επαναφορά του συγκεκριμένου θέματος, τι άλλο από έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να σημαίνει?
    Απ΄τη στιγμή που παραδίδεσαι σε Κάποιο και Τον αποκαλείς Αφέντη σου και έχει εδραιωθεί η Ms σχέση, Εκείνος και μόνο Εκείνος, Μπορεί και Έχει το δικαίωμα λήψης αποφάσεων.
    Η σκλάβα, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ μπορεί να παρακαλεί, να ικετεύει, να προτείνει αφού πάρει άδεια, να εκφράζει τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις της, αλλά με κανένα τρόπο δεν θέτει τέτοιου είδους τελεσίγραφα.

    Όπως και η συνεχής επανάληψη της σημασίας της ειλικρίνειας σε συνδυασμό με τα «τελεσίγραφα» πέρα από γκρίνια, πίεση κ.ο.κ., μάλλον με προσβολή προς Τον Αφέντη μοιάζουν, μια και επανειλημμένα Του λες ένα και το αυτό, λες και είσαι βέβαιη πως δεν Είναι Ειλικρινής!

    Επέλεξα να είμαι σκλάβα Κάποιου που θεωρώ πως Είναι Ικανός να αναλάβει τον έλεγχο της ανάπτυξής μου, της ζωής μου όλης και δεν εμπιστεύομαι πως είναι Ικανός να Αποφασίσει και να Κρίνει πότε χρειάζεται να μου Λέει κάτι?

    Πολλά πράγματα δεν πρέπει η σκλάβα να τα γνωρίζει ιδιαίτερα στα αρχικά στάδια για τον απλούστατο λόγο πως δεν μπορεί να τα κατανοήσει όπως πρέπει. Και κάποια πράγματα που αφορούν την εκπαίδευσή της δεν Είναι Υποχρεωμένος να της τα λέει λες και της Δίνει αναφορά, πέραν του ότι μπορεί να εμποδίσουν την ίδια τη διαδικασία!

    Το να Επιλέγει να μην λέει κάποια πράγματα άραγε Τον κάνει Ανειλικρινή δηλαδή Ψεύτη?

    Και πως μπορείς να Εμπιστεύεσαι το είναι σου και να δηλώνεις σκλάβα Του, αν αμφισβητείς συνεχώς την Ικανότητα και το αναφαίρετο δικαίωμα Του να Μοιράζεται μαζί σου μόνο όσα και όταν Εκείνος Επιλέξει?
    Αν παρέδωσα σ΄Αυτόν την ζωή μου, πως είναι δυνατό να τα διαγράφω, απαιτώντας τόσο εκβιαστικά να μου Επεξηγεί και να Αναφέρει κάθε Του κίνηση, κάθε Του σκέψη, κάθε Του επιλογή, παίρνοντας αυθαίρετα το δικαίωμα πίεσης και ελέγχου?

    Είναι άμεση αμφισβήτηση της εξουσίας Του, κατά την άποψη μου, είναι ακύρωση Του.

    Μια ύστατη στιγμή σε μια Ms σχέση δεν είναι να δέχεσαι ότι έξω είναι νύχτα, όταν στο Λέει ... ενώ το ρόλοι δείχνει 11 το πρωί, γιατί γνωρίζεις πως Έχει τους λόγους Του να το Κάνει ακόμη κι αν εσύ δεν μπορείς να τους διακρίνεις?
    Όχι γιατί δεν βλέπεις πως έξω είναι μέρα, ούτε γιατί Εκείνος θεωρεί πως αυτό βλέπεις, αλλά γιατί έτσι αποδίδεις στον Κύριο σου μέσα από μια τόσο απλή κίνηση τη θέση που έχει ως Κυρίαρχος της ύπαρξης σου?
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Αν εξαιρέσουμε το "on a need to know basis" κατά τη διάρκεια της αφύπνισης και εκπαίδευσης της υποτακτικής / σκλάβας και αν δεχτούμε το "έξω είναι νύχτα" στις 11 το πρωϊ ως μία μορφή εκπαίδευσης στην απόλυτη υπακοή, τότε, με δεδομένα τα παραπάνω, γιατί ο Κυρίαρχος δε θα επιθυμεί ο Ίδιος να είναι ειλικρινής;

    Αν για τη σκλάβα πάρα πολλά στοιχεία της σκλαβοσύνης της είναι και απελευθέρωση από τα καθιερωμένα, γιατί για τον Κυρίαρχο η απόλυτη ειλικρίνεια δεν είναι επίσης μίας μορφής απελευθέρωση;

    Αν ο Κυρίαρχος δεν μπορεί ο Ίδιος να είναι ειλικρινής στη σκλάβα Του έτσι όπως δε θα μπορούσε σε μία άλλη γυναίκα, τότε μήπως χάνει ένα από τα "δώρα" της δικής Του Κυριαρχίας;
     
  3. meira

    meira Regular Member

    lara[E-p] είναι ένα από τα πιο ωραία post που έχω διαβάσει στο forum. Η σκλάβα σε όλο της το μεγαλείο... πως νιώθει, τι αισθάνεται, τι αντιλαμβάνεται, πως ενεργεί, δίνεται, παραδίδεται και στο τέλος ταυτίζεται με τον Αφέντη της.
     
  4. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Είναι σχεδόν αστείο (και η λάρα ξέρει γιατί) που χθές με απασχολούσε το ίδιο θέμα και σήμερα την βλέπω φαρδιά πλατιά στο φόρουμ.
    λάρα θα σε παρακαλέσω να βγείς από το μυαλό μου. λολ

    Η κατάληξη και απάντηση του προβληματισμού μου έχει ως εξής.
    Ο Κυρίαρχος θα πεί ψέματα εάν κρίνει πως πρέπει αλλά το να πεί ψέματα για να κρυφτεί δεν βγάζει κανένα νόημα όταν μιλάμε για M/s. Είναι δυνατόν ένας Μάστερ να αισθάνεται πως πρέπει να κρυφτεί από την σκλάβα Του?

    Μανία με την αλήθεια και ειλικρίνια στην σχέση μου έχω και εγώ όπως και πολλοί ακόμα άνθρωποι. Η διαφορά όμως αντιμετώπισης της ειλικρίνιας στην σχέση μιας slave περιγράφεται πολύ καλά παραπάνω από την lara[E-p] αλλά όπως σωστά τοποθετείτε η tender lilly Ο Κυρίαρχος δεν έχει ανάγκη το ψέμα για κάλυψη του εαυτού Του από την σκλάβα Του.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

    Πολύ καλά ερωτήματα και μου δίνουν την ευκαιρία να διευκρινίσω, τι ακριβώς εννοώ!
    Σ΄ ευχαριστώ tender lilly.  

    Δεν μίλησα για ανάγκη για ψέμα, αλλά για το Αναφαίρετο δικαίωμα Του, να Αποφασίσει Εκείνος, πότε, που και με ποιο τρόπο αλλά και αν πρέπει να πει κάτι στη σκλάβα Του, χωρίς η σκλάβα να γκρινιάζει, να θέτει τελεσίγραφα και όρους.

    Δεν είπα πουθενά πως δεν Μπορεί να Είναι Ειλικρινής, είπα πως Είναι όσο Ειλικρινής Θέλει και της σκλάβας δεν της πέφτει λόγος.

    Και σίγουρα δεν μίλησα για τύπους που το παίζουν Κυρίαρχοι και ότι τους κάτσει, αλλά όπως ξεκαθάρισα για Ms σχέση, έχοντας στο μυαλό μου Αναπτυγμένες προσωπικότητες και σχέσεις που απέδειξαν ποιοτικά και ποσοτικά την αξία τους.

    Θα μιλήσω μ΄ ένα παράδειγμα. Συμβαίνει κάτι στη ζωή Του και Τον Απασχολεί και η σκλάβα το νιώθει. Μπορεί να ρωτήσει τι Του συμβαίνει? Μπορεί. Αν Αυτός για δικούς Του λόγους δεν Επιθυμεί να της πει, τι Τον Κάνει αυτό? Ανειλικρινή? Ψεύτη? Είναι μήπως Υποχρεωμένος να Δίνει αναφορά για το πώς Πέρασε τη μέρα του, ή τι Σκέφτεται? Αν είναι δυνατό να απαιτεί η σκλάβα από Τον Αφέντη της οτιδήποτε!
    Μειώνει αυτό τα δώρα της Κυριαρχίας Του? Κατά την άποψη μου όχι.

    Οτιδήποτε της Προσφέρει, ακόμη και την ειλικρίνεια Του, το Κάνει γιατί έτσι ο Ίδιος Αποφασίζει και Επιλέγει και Κρίνει σωστό. Είναι δώρο, όπως οτιδήποτε άλλο της Προσφέρει. Και τα δώρα δεν τα απαιτούμε, ούτε γκρινιάζουμε συνεχώς γι΄ αυτά, ούτε αυθαίρετα παίρνουμε έλεγχο όποτε μας βολεύει, και τον παραδίδουμε όποτε μας βολεύει. Είτε έχουμε παραδοθεί με εμπιστοσύνη, είτε έχουμε ακόμη δρόμο και δουλειά να κάνουμε γι΄ αυτό και αυτό ακριβώς είναι ένα σημάδι για το που βρίσκεται η σχέση μας.
    Τα δώρα τα παίρνουμε με ευγνωμοσύνη, γιατί δεν Είναι Υποχρεωμένος να μας δίνει τίποτα αλλά το Κάνει.
    Τουλάχιστο έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Ίσως έχω διαβρωμένη αίσθηση της σκλάβας και των δικαιωμάτων της, αλλά έτσι το βλέπω.

    Όχιιιιιιιι δεν βγαίνω!   

    Ακριβώς όπως το λες είναι και όπως διευκρίνισα με άλλα λόγια πιο πάνω, δεν αναφερόμουν καν στην προσπάθεια Του Master να κρυφτεί, μια και δεν μου πέρασε καν απ΄ το μυαλό μια τέτοια πιθανότητα. Αναφερόμουν σε Master και όχι γενικά για Κυριαρχικά άτομα και αυτό για μένα ξεκαθαρίζει για τι Άτομα μιλάω.

    Να ρωτήσω κάτι όμως, έτσι για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου.  

    Αν Ο Αφέντης μας, δεν Επιθυμεί να μας Πει κάτι, είτε απ΄ το παρελθόν Του, είτε από κάποια κατάσταση στη ζωή Του για τους όποιους λόγους μπορεί να Έχει, και δεν μας αφορά με κανένα τρόπο αυτό το οποίο δεν μας λέει, ούτε επηρεάζει τη σχέση, τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει κάποια να επιμένει, να απαιτεί πέρα απ΄ την βανίλλα ανάγκη μιας γυναίκας να γνωρίζει τα πάντα για τον σύντροφό της, που τις περισσότερες φορές πηγάζει απ΄ τις ανασφάλειες της και την ανάγκη της για έλεγχο, μια και η γνώση είναι έλεγχος, και να τον αποκαλεί και ψεύτη αν δεν το κάνει?
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    έτσι όπως το θέτεις βρε lara πάρε και την απάντηση σου λολ

    και τίποτα παραπάνω απ'όσα μπορώ να σκεφθώ.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

      

    εμ...ευχαριστώ!  
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Συμφωνώ με τη Λάρα και τη γενικότερη αποψη που εκφραζεται σε προηγούμενα posts. Καταλαβαίνω την επθυμία της σκλάβας να "διασφαλίσει την ειλικρίνια" του Κυριάρχου - λογική έκφραση ανασφάλειας. Από τη στιγμή όμως που μπαίνει στη σχέση, τέτοιες ανασφάλειες δε νομίζω πως έχουν πολύ νόημα γιατί μειώνονται.

    Από πλευράς Κυριάρχου δε βλέπω γιατί να κρύβεται ή να λέει ψέματα. Αν είναι για να δημιουργήσει image, τότε κάποιο λάκο έχει η φάβα.
    Ομως μπορεί για διάφορους λόγους να μην μιλάει για ορισμένα πράγματα, αν κρίνει πως αυτό πρέπει να κάνει.
     
  9. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Αυτή η ιστορία με την "ειλικρίνεια" γιατί μου θυμίζει λίγο κεντρικές σελίδες του playboy που όλες - μα όλες - δηλώνουν ότι εκτιμούν στον άντρα την ειλικρίνεια;

    Μήπως να ανοίξουμε και ένα thread για την αξιοπρέπεια του Κυριάρχου και ένα ακόμη για την ατομική υγιεινή;

    Νομίζω θα γλιτώσουμε χρόνο αν παρατηρήσουμε ότι πρώτα πρέπει να είναι Κύριος ο Κυρίαρχος, και μετά Κυρίαρχος..

    Το αντίστοιχο ισχύει και για την Κυρίαρχο. Πρέπει να είναι Κυρία.

    Με αυτό το πνεύμα, προφανώς και ένας Κύριος δεν θα απέκρυπτε πληροφορίες που θα μπορούσαν να μεταβάλλουν τις απόψεις γι αυτόν και τις επιλογές της υποτακτικής του. Και φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είχε προσωπικό κόσμο, δηλ. "μυστικά". Τώρα, αν ρωτάτε γιατί να εμπιστευθείτε την κρίση του στο τί θα σας αποκαλύψει, μάλλον δεν είστε έτοιμες να του εμπιστευθείτε τα πιο σοβαρά πράγματα. Ισως και να μην το αξίζει, εσείς κρίνετε.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι όταν Κάποιος κυριαρχεί πραγματικά, τότε έχει μία ακόμα δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας με την υποκείμενη στην Κυριαρχία Του, τη δυνατότητα που δίνει η απόλυτη ειλικρίνεια.

    Εφόσον έχει δίπλα Του μία που Τον δέχεται πραγματικά όπως είναι και έχει αποδείξει ότι αντέχει την ειλικρίνειά Του.

    Δε νομίζω ότι η ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου έχει τόση σχέση με το τί περιμένει η υποτακτική από τον Ίδιο, όσο με το πόσο αποδέχεται Αυτός τον εαυτό Του.

    Το ξέρω ότι έχω σε αυτό το thread διαφορετική οπτική από της lara[E-p] οπτική, απλά σκέπτομαι ότι το θέμα δεν είναι πώς αξιολογώ η ίδια την ειλικρίνεια του Κυρίαρχου, πώς είναι Αυτός, πώς θα ήθελα εγώ να είναι Αυτός κ.λ.π. Το θέμα για μένα είναι, ότι αν ένας Κυρίαρχος δε μπορεί να είναι πλήρως ειλικρινής, να ξεφορτώνεται αυτά που Τον βαραίνουν στη σκλάβα Του, τότε το νόημα της Κυριαρχίας, ίσως, σε κάποιο βαθμό να χάνεται.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

    Αυτό ακριβώς εννοούσα Κύριε  
     
  12. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω λάρα, που απομονώνοντας κομμάτια από ποστ μου, με έκανες να σκεφτώ αυτά που είπα τελείως διαφορετικά. Όσο περίεργο κι αν φανεί, θα συμφωνήσω με την άποψη σου(λολ)

    Διαβάζοντας παλαιότερα ποστς μου αντιλαμβάνομαι τις αλλαγές που γίνονται μέσα μου όσο προχωράω βαθύτερα στην υποταγή. Μπορώ πλέον να διαβάσω πίσω από τις λέξεις και να δω τα "τελεσίγραφα" που έθετα εν αγνοία μου. Ναι, ακόμα πιστεύω όσα είπα, αλλά στο διάστημα πριν την επιλογή του Κυρίαρχου. Ή ίσως και λίγο αργότερα, μέχρι να Τον εμπιστευτώ και να παραδωθώ πλήρως. Από κει και πέρα, πιστεύω ακράδαντα ότι Είναι ικανός να Κρίνει πως, τι και πότε πρέπει να μου Πει. Δεν ξέρω πόσο άνετα θα δεχτώ την απόκρυψη στοιχείων αλλά είναι δικαίωμα Του και θα το σεβαστώ και θα δουλέψω, αν χρειαστεί, για να δεχτώ αυτό που τόσο απλόχερα μου Προσφέρει.


    Και πάλι σε ευχαριστώ λάρα.