Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 8 Νοεμβρίου 2005.

  1. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

    Να προσθέσω μονάχα το παράδειγμα ενός κυρίου που χτίζει ένα δυνατό, όμορφο σώμα για να χτυπήσει την όμορφη γκόμενα. Όπως αυτός έτσι άλλοι χτίζουν το μυαλό, άλλοι χτίζουν την ειλικρίνεια, άλλοι το πόσο καλά ψέμματα μπορούν να πουν. Όλοι όμως έχουν αποδέκτη τον άλλον, το μέσο για την απόλαυση τους. (Πόσο κυνικό διαβάζεται ότι ο άλλος είναι ο μέσο για την απόλαυση μας; Χμ 

    Αστάρτη
     
  2. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Δεν ξέρω πόσο κυνικό, αλλά ελπίζω να διαβάζεται πολύ πιο υγιές από το εγώ είμαι το μέσο για την απόλαυσή μου!
     
  3. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

    Πήραν φωτιά οι οθόνες βλέπω, και τα πληκτρολόγια επίσης  Φυσικό μου φαίνεται, είναι πολύ δυνατό θέμα.
    Να ρίξω λοιπόν κι εγώ λίγο ακόμα λαδάκι στη φωτιά;

    Διότι παρατήρησα ότι μου διέφυγε τελείως να εξηγήσω τί εννοώ όταν λέω "ειλικρίνεια του Κυρίαρχου".

    Τί εννοώ όταν λέω "η ειλικρίνεια του Κυρίαρχου";

    Όπως Ο/όλοι γνωρίζετε, ως υποτακτική, δεν έχω το δικαίωμα να νομίζω. Assuming is not allowed. Δεν μπορώ δηλαδή να σκεφτώ ότι ο Κυρίαρχος είναι έτσι απέναντί μου σήμερα επειδή έχει κάνει την τάδε σκέψη και για τον δείνα λόγο και με τον χ σκοπό.

    Έχω λοιπόν δύο επιλογές, όταν μέσα μου γεννιέται μία απορία για τη στάση του Κυρίαρχου απέναντί μου, και εφόσον έχω πληροφορηθεί ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για να ασχοληθεί Αυτός μαζί μου.
    [Αυτό το λέω γιατί προσπαθώ να ελέγχω τον κλασσικό submissive εγωκεντρισμό μου. Αλλά για αυτό το θέμα σε άλλο μελλοντικό thread  ]

    Η μία είναι να λύσω την απορία μου με αυτά που ήδη γνωρίζω και να πάρω τις κινήσεις του Κυρίαρχου @ face value με βάση τους κώδικες επικοινωνίας Μ/μας.

    Η άλλη επιλογή είναι να ρωτήσω άμεσα, αυτό για το οποίο δεν μου επιτρέπεται να συμπεράνω.

    Πάνω σε αυτή τη δεύτερη επιλογή, ειλικρίνεια του Κυρίαρχου θεωρώ το να μην αισθανθεί πριν από μένα για μένα. Ούτε να σκεφτεί "δεν της το λέω διότι θα στενοχωρεθεί", ούτε "δεν είναι έτοιμη για να το ακούσει", ή "δε θέλω να το μάθει γιατί θα αλλάξει γνώμη για μένα" - λες και είναι δυνατό μία γυναίκα να μη γνωρίζει (με τα μάτια της ψυχής της) τίποτα για τη "σκοτεινή" πλευρά Εκείνου που τη δυναστεύει.

    Συμφωνώ απολύτως. Ίσως τόσο δύσκολο για έναν Κυρίαρχο να ξεπεράσει την αυτάρκειά Του, όσο δύσκολο και σε μία υποτακτική να μάθει να μην ντρέπεται για τα πάντα όσα έχουν σχέση με την προσωπική της ηδονή
    [κι αυτό θέμα για άλλο thread   ].

    Είναι δεδομένο ότι ο Κυρίαρχος θα θεωρεί ως καθαρά προσωπικά Του ζητήματα κάποια που η υποτακτική Του θα έτεινε να θεωρήσει ως "κοινού ενδιαφέροντος". Είναι δεδομένο ότι αυτά τα θέματα θα τα προσεγγίσει μόνος Του και με τον τρόπο που ο Ίδιος θα επιλέξει, ο Κυρίαρχος. Είναι δεδομένο ότι δε θα θελήσει ο Κυρίαρχος, "θορύβους" πάνω στο θέμα από την υποτακτική Του και ότι θα ακούσει, ίσως, την άποψή της μόνο όταν Αυτός το θελήσει.

    Πέρν τούτου όμως, χωρίς να εγείρω αξιώσεις, ή να θέτω "προδιαγραφές Κυρίαρχου". άξιον εστί να μπορεί Αυτός να κοιτάξει τη σκλάβα Του κατά πρόσωπο και να της πει, χωρίς περιστροφές, αυτά που συνήθως ένας βανίλλα εραστής θα έλεγε στη φίλη του, με γυρισμένη την πλάτη, μαγκωμένη φωνή και σκυμμένο κεφάλι.

    Είτε αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί ψυχικά τη σκλάβα, είτε όχι.
     
  4. illusion

    illusion Regular Member

    Πολλές φορές είναι γεγονότα και κυρίως συναισθήματα τα οποία ο καθένας και φυσικά ένας Κυρίαρχος έχει μέσα του τα οποία δεν θέλει να τα μοιραστεί με κανέναν και ας θεωρεί τον εαυτό του «ειλικρινή». Ο λόγος μπορεί να είναι ότι αυτά να μην έχουν ωριμάσει μέσα του αρκετά ώστε να μπορούν να εκφραστούν με λόγια. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο ειλικρινείς είναι κάποιος. Όταν θα είναι έτοιμος να τα μοιραστεί, να τα συζητήσει, να τα εκφράσει, να τα υπερασπιστεί ή απλά να τα πει για να τα πει, τότε θα το κάνει ή θα ψάξει να βρει τρόπο για να το κάνει. Ο τρόπος που θα τα επικοινωνήσει εξαρτάται από πολλά. Ιδανικό για όλους και αυτό νομίζω που όλοι αποζητούν είναι η απόλυτη ειλικρίνεια και το θάρρος να μπορεί να πεις αυτό που θέλεις κοιτώντας τον άλλον κατά πρόσωπο αλλά δεν γίνεται πάντοτε έτσι και θέλει πολύ προσωπική δουλειά να μπορείς να λειτουργήσει κανείς έτσι.
     
  5. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

    Γνωρίζοντας έναν άνθρωπο, είναι όλα άγνωστα/νέα ( και είναι υπέροχο αίσθημα η ανακάλυψη των θυσαυρών του  ). Πιστεύω οτι τα θεμέλια του « οικοδομήματος» που λέγεται « η σχέση που ξεκινάμε να χτίσουμε» ειναι η ειλικρίνεια.
    Προσωπικά, είναι απο τα πρώτα εφόδια που επιθυμώ να νιώθω οτι φέρνουμε και οι δυο στην σχέση, όταν είμαστε στην αρχή, ωστε να εδραιωθεί και «να ανοίξουν οι δρόμοι».

    Αρχίζοντας το κείμενο δεν αναφέρθηκα σε Κυρίαρχο/Μάστερ, εσκεμμένα, γιατί και σε βανίλια περιβάλλον η έλλειψη ειλικρίνειας είναι η «θανατική ποινή» της σχέσης.

    Αυτό που ακυρώνει την ειλικρίνεια είναι το ψέμα. Το προμελετημένο ψέμα, η παραπλάνηση, η κρυψίνοια......(Ευχομαι να μην συμβαίνει συχνά, με στεναχωρεί,.... είναι απαξιοτικό γι’αυτόν που το κάνει....)
    Και για να έρθω στον χώρο εδώ, όταν ο Κυρίαρχος/Μάστερ αποφασίζει να μην πει κάποια πράγματα, αυτή του η ενέργεια δεν ακυρώνει σε καμία περίπτωση την ειλιρίνεια του. Έχει τους λόγους του όταν το κάνει, εμείς τον εμπιστευόμαστε κι εκείνος μας οδηγεί. Δεν λέει ψέματα, μας προστατεύει.....

    ... και με ειλικρινή ευγνωμοσύνη ανταποδίδουμε....

    Διαβάζοντας την παραπάνω « σκηνή», βλέπω την ανωριμότητα μιας γυναίκας και κατα συνέπεια την ανικανότητά της να σεβαστεί το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα του συντρόφου της, να αποδεχτεί οτι κάτι δεν την αφορά και γι’αυτό δεν της αποκαλύπτεται.
    Είναι δικαίωμα του Κυριάρχου-συντρόφου να μην μιλήσει για κάτι που δεν μας αφορά,
    ( και προς Θεού δεν τον κάνει αυτό ψεύτη) και είναι ένδειξη ωριμότητας απο μεριά μας να μην νιώσουμε καν την ανάγκη να το μάθουμε.


    ....και ο DreamMaster σε 4 προτάσεις δίνει την ουσία.....

     
  6. anasia

    anasia Contributor

    Η ειλικρίνεια η αλήθεια πάντα ενοχλούσαν και θα ενοχλούν !
    Θα θέλαμε να υπάρχουν πάντα όχι σαν συζήτηση αλλά σαν δεδομένα ,
    όμως
    την διάφορα την κάνουν οι άνθρωποι και μόνο και σε οποιαδήποτε σχέση .
    Απωθημένα κουβαλάνε όλοι ,ή Masters είναι αυτοί ή όχι .

    Πρωταρχικός σκοπός είναι η απόλαυση , στην συνέχεια αν αυτή υπάρξει , τότε συζητάμε για τα υπόλοιπα .

    Υ.Γ
    Ένα μπράβο από μένα DreamMaster , σπάνια άνθρωποι λένε τα πράγματα με το όνομα τους .
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

    Σχετικά με την πρώτη παράγραφο, μου γεννιέται το εξής ερώτημα. Δεν θεωρείς δηλαδή πως είναι δουλειά Του Master να Κρίνει τι σου κάνει καλό ν ακούσεις, τι όχι, ή πως θα σου Πει κάποια πράγματα και να Αποφασίσει Εκείνος τι είναι καλό ή κακό για σένα?

    Με τη δεύτερη παράγραφο συμφωνώ απόλυτα και εξ΄όσων εγώ ξέρω αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της απίστευτης ειλικρίνειας και έλλειψη υποκρισίας που υπάρχει στις Ms σχέσεις.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

    Σωστή η ερώτησή σου lara[E-p]  

    Σαφέστατα είναι δικαίωμα του Κυρίαρχου στο Ms και πιθανά και στο D/s να κρίνει τί και πώς και πότε θα μάθω εγώ κάτι που έχει σημασία.

    Εννοώ ότι θα ήθελα να κρίνει με δικά Του κριτήρια, όχι με κριτήριο το τί μπορει να σκεφτώ εγώ ή πώς μπορεί να αντιδράσω. Δηλαδή, να κρίνει τελικά, απλά αν επιθυμεί ή όχι ο Ίδιος να μου εμπιστευτεί κάτι σημαντικό.

    Ίσως θα έπρεπε να τονίσω ότι αναφέρομαι σε βαριά ζητήματα, όχι καθημερινά, ούτε ερωτικά, π.χ. αν έχασε τη δουλειά Του, αν κάποιος πολύ δικός Του είναι άρρωστος. Για πράγματα σοβαρά δηλαδή, και για τα οποία ίσως ακόμα και ο Κυρίαρχος να μη μπορεί με βεβαιότητα να προεξοφλήσει τις σκέψεις μου και τις αντιδράσεις μου.
     
  9. timandra

    timandra Regular Member

    RE: RE: Η Ειλικρίνεια Του Κυρίαρχου

    ...έτσι όπως δε θα μπορούσε σε μία άλλη γυναίκα...

    και ρωταω εγω... πριν μια γυναικα γινει σκλαβα τι ειναι?

    γιατι μια χαρα ειναι να λεμε ειμαι σκλαβα... ακομα και γεννημεη σκλαβα... αλλα lol... θελει κοπο και χρονο... πολλη δουλεια... και μεχρι να φτασεις στο σημειο να Σου πουν και οχι να Πεις οτι εισαι σκλαβα εισαι μια απλη open mind vanilla... που απαιτει ειλικρινεια αλλα για να την κρινει... και που για να ειμαστε ειλικρινης πολλες φορες δεν την αντεχει...

    για μενα το post της lara εχει να κανει κατα βαση με την ειλικρινεια ή αποκρυψη απο την οπτικη της εκπαιδευσης...
    και οχι με την αποκλειστικα γυναικεια αποψη του ααααχ τι μου εκρυψε ο ατιμος για τη ζωη Του;! Μηπως τωρα που λειπει απο το σπιτι να ψαξω τα συρταρια Του μηπως βρω το ενοχοποιητικο στοιχειο που ενω απευχομαι να βρω... βασικα το θελω οσο τιποτα αλλο για να αποδειξω οτι ουδης τελειος... lol

    επισης σκεφτομαι... οτι ενδεχομενως μια σκλαβα να εχει δικαιωμα στην ειλικρινεια... αλλα για να φτασει εκει δηλαδη να τη ζηταει πρεπει πρωτα να αποδειξει οτι την αξιζει... και αυτο γινεται μονο μεσα απο την δικη της ειλικρινεια προς Τον Κυριο της και αυτο ειναι πολυ δυσκολο και επωδυνο... γιατι δυστυχως πολλες φορες επιλεγουμε να λεμε ψεμματα πρωτα απ ολους στον εαυτο μας.

    Υ.Γ. Το 2ο προσωπο δεν αφορα την tender lilly αλλα ολες εμας γενικα με πρωτη και καλυτερη εμενα φυσικα...  
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Κυρίαρχος δίχως την δύναμη της αλήθειας του τι κυρίαρχος θα ήταν ; Κάποιος κρύβεται όταν φοβάται και ο φόβος έχει πολύ ανθεκτικές αλυσίδες . Φανταστείτε την εικόνα ενός υποταγμένου στον φόβο του κυρίαρχο . Μπα δεν νομίζω να είναι κυρίαρχος.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Καλώς σας βρήκα. Είμαι καινούργιος σ'αυτό το forum αν και αρκετοί από εδώ με γνωρίζουν είτε προσωπικά είτε από το I-R-C.

    Όσον αφορά την ειλικρίνεια απλά αναλογιστείτε τι είναι μια M/s σχέση. Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που το BDSM δεν είναι παρά ένα εξεζητημένο σεξουαλικό παιχνίδι - εκεί άλλα πράγματα μετράνε.

    Το ποιο θεμελιώδες σ'αυτή τη σχέση είναι η εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη και ανειλικρείνια μαζί δεν πάνε.

    Και στην τελική πρέπει να υπάρχει μια πλήρωση, κάτι διαφορετικό, κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για να κάνεις αυτή τη σχέση. Σχέση που δεν είναι εύκολη, πολύ περισσότερο δε από τη μεριά του κυριαρχούμενου. Αν λοιπόν σκοπός του κυρίαρχου είναι -μεταξύ άλλων- να κάνει τον κυριαρχημένο "καλύτερο άνθρωπο" θα πρέπει ο ίδιος να δείξει το καλό παράδειγμα.
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Καλωσορίσατε Κύριε Arioch