Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 18 Οκτωβρίου 2009.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Στο υπογραμμισμένο απάντησα, αλλά μου φάνηκε πως υπήρχε και κάτι άλλο. Θα διευκρινιστεί, υποθέτω...

2. Master DO

Master DO Regular Member

Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Άφωνος!!
    Όσο και όταν εισέπραξα αναπάντεχο rep συνοδεία "bingo!" από την Syrah επειδή
    κατέθεσα την έννοια του...μάστορα στο φόρουμ(...)
    Όσο και όταν κατάπληκτος διάβαζα αντιδράσεις μελών στο tutorial -αν δεν απατώμαι-
    όπου έμπλεοι δέους κάποιοι ανακάλυπταν το αλφαβητάριο του BDSM σε μεταφρασμένο
    κείμενο της Emma (...)
    H dora καταθέτει ένα κείμενο που σε site γονεϊκής μέριμνας ή σε ανάλογο της εκκλησίας
    της Ελλάδος θα ξεκινούσε πραξικόπημα, πιθανώς και εισαγγελικές έρευνες, αλλά το καταθέτει ΕΔΩ,[(αλήθεια που βρισκόμαστε; ) τα αυτονόητα παραλείπονται, Ήμαρτον!],
    και ποιά είναι η συνέχεια;
    Γλωσσολογικές προσεγγίσεις του κυριλικού αλφαβήτου Σ/σύντροφοι και συντρόφισσες;;;
    Άντε και λογοπαίγνια για να περνάει η ώρα.

Εμ, καλά κάνουν οι διάφορες παραφυάδες και αναφύονται.
    Μαζί τους!

3. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. G_E

G_E Contributor

Μερικές φορές νιώθω χαζός κι αγράμματος εδώ μέσα. Δε μιλάω ούτε ρώσικα, ούτε γιαπωνέζικα, ούτε καν περσικά. Ντροπή μου.

Το χειρότερο είναι πως δεν πιάνω πια πολλά «λεπτά» νοήματα που περιγράφονται εδώ και σε πολλά άλλα threads. Ομολογώ πως δε διαβάζω πολύ προσεκτικά αλλά είχα συνηθίσει, έστω και διαβάζοντας διαγώνια, να καταλαβαίνω τι στο καλό λέει ο άλλος.

Οπότε ή εγώ έπαθα γεροντική άνοια ή έχει ενσκήψει παράνοια.

Last edited: 19 Οκτωβρίου 2009
  5. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

6. urmiaa

urmiaa Regular Member

"Οπότε ή εγώ έπαθα γεροντική άνοια..."

Δεν θα μιλήσω..δεν θα μιλήσω..lol !

7. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

posted by G_E_
    Μερικές φορές νιώθω χαζός κι αγράμματος εδώ μέσα. Δε μιλάω ούτε ρώσικα, ούτε γιαπωνέζικα, ούτε καν περσικά. Ντροπή μου.

Το χειρότερο είναι πως δεν πιάνω πια πολλά «λεπτά» νοήματα που περιγράφονται εδώ και σε πολλά άλλα threads. Ομολογώ πως δε διαβάζω πολύ προσεκτικά αλλά είχα συνηθίσει, έστω και διαβάζοντας διαγώνια, να καταλαβαίνω τι στο καλό λέει ο άλλος.

Οπότε ή εγώ έπαθα γεροντική άνοια ή έχει ενσκήψει παράνοια.

G_E_ μην ανησυχείς.Μια από τα ίδια.Για να μη σου πω και χειρότερα...   Χάνομαι...ειλικρινά  

8. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

9. Πολυ καλό αλλα η ερώτηση ντόρα μου ποια ειναι,?

10. XplorR

XplorR Regular Member

Μπράβο! Απλά, μπράβο! Ο Κύριός σου πρέπει να είναι περήφανος για την εκπαίδευση και την αφοσίωσή σου!

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

...........................................................................................

αμην

12. Enthralling kernel G

Enthralling kernel G Regular Member

Με το που θέτεις Δώρα την έννοια της ορθόδοξη λατρείας , δημιουργείς αυτομάτως και αυτή της ανορθόδοξης λατρείας όπως και μια πληθώρα άλλων.

Και η ερώτησή μου είναι απλή.

Γιατί θεωρείς πως η έκφραση της λατρείας προς τον Κύριο , χρειάζεται να συνοδεύεται από μία έννοια σαν κι αυτή που χρησιμοποιείς ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.