Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ΣΚΛΑΒΑ Η Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Ιανουαρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Σε ενα δημοσιο ξευτιλησμο πιος νομιζεται οτι ξευτιληζετε πιο πολη ο σκλαβος η η σκλαβα και γιατι ? Προσεξτε λεω δημοσιο και οχι μεταξυ των δυο πλευρων.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Λειτουργώντας με βάση τα κοινωνικά πρότυπα στην χώρα που ζούμε και εφόσον ο/η υπό δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εικόνα του προς του άλλους , πιθανόν ο σκλάβος . Αλλά στην ταπείνωση ενός χαρακτήρα πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν και οι ευαισθησίες του ατόμου , οπότε και πάλι ίσως κάνω λάθος . Οπότε ότι και αν διατυπωθεί θα είναι στηριγμένο μάλλον στις διαισθητικές απόψεις του ατόμου που απαντά . Ίσως βέβαια από εκεί να πάρουμε την απάντηση …
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    ..φανταζομαι το ιδιο..
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Η ΣΚΛΑΒΑ Η Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ?

    Μπα...Αυτοί που φοράνε κολλάρο ή και μάσκα και τους τραβάνε με αλυσίδα -οι Κύριοι(κυρίως) ή οι Κυρίες τους -για να βγουν βόλτα έξω,είναι οι σκλάβοι.Οπότε...
     
  5. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Η ΣΚΛΑΒΑ Η Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ?

    τι θα πει ποιός ξεφτιλίζεται περισσότερο; έχει διαφορά η ταπείνωση ανάλογα το φύλο;

    ΥΓ. ντόιιιιινγκ!
     
  6. kokos

    kokos New Member

    Το κοινο που θα αντικρυσει το θεαμα αν μπορουσε θα συμπαραστεκοταν στη γυναικα, επεμβενοντας στον κυριαρχο ανδρα με πολλους και απειλιτικους τροπους. Αν ηταν ο ανδρας σκλαβος δεν θα ειχε την ιδια συμπαρασταση. Οσο αναφορα για τον βαθμο εξευτελισμου των προσωπικοτητων πιστευω πως ειναι το ιδιο. οι ιδιοι ισως και να μην αισθανονται κατι τετοιο αυτο ειναι ασχετο.
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η ΣΚΛΑΒΑ Η Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ?

    Kαι βεβαια εχει αγαπητη μου sapgw στην σημερινη κοινονεια που ζουμε,ρωτησε τους φιλους υποτακτηκους εδω μεσα γιατι δεν το ζητανε απο τοις γυναικες τους, η απο τοις ερωμενες τους αυτο που τους αρεση, αλλα ψαχνουν μεσα απο διαφορα σαιτ η επαγελματιες του ειδους να το βρουν,ενω δικο μου πιστευω ειναι οτι αμα το ζητηση μια γυναικα απο τον αντρα της η ερωμενο της (φυσικα αμα δεν το βρη απο αυτους γιατι δεν το εχουν, θα το ψαξη αλλου), η το πη στην παραια της δεν θα κατακρηθη οπως ο αντρας, γιατι θα πουν γυναικα ειναι οποτε ειναι και στην φυση της να ειναι υποτακτηκη, και θα σου πω και ενα αλλο παραδειγμα. Σε μια καφετερια ειναι δυο βανιλα ζευγαρια καθησμενα σε διαφορετικα τραπεζια το καθε ενα,στο ενα ζευγαρι φωναζη εντονα και της τα λεη καπως ο αντρας προς την γυναικα, και στο αλλο ζευγαρι γινετε το αντιστροφο,σε πιο ζευγαρι θα στραφουν τα ματια των περισοτερων θαμονων,?εκει θα παρης και την απαντηση σου στην ερωτηση σου αν εχει διαφορα η ταπεινωση αναλογα το φυλο,ασχετως αν σε μερικες περιπτοσεις το λαμβανουν το ιδιο και η σκλαβα, και ο σκλαβος. Υ.Γ. Το υστερογραφο σου, σε τι αποσκοπουσε γιατι δεν το καταλαβα.? 
     
  8. wifes-sub-maid

    wifes-sub-maid Regular Member

    Πιστεύω ότι εξαρτάτε καθαρά από τον χαραχτιρα του κάθε ανθρώπου.
     
  9. Bασικά...το θέμα όπως υπόθηκε και διαμορφώθηκε στην πορεία μοιάζει να πάει να θεωρήσει ότι ο δημόσιος εξευτελισμός (σε vanilla περιβάλλον???) είναι περισσότερο αποδεκτός στην περίπτωση της γυναίκας-σκλάβας δέκτη του γεγονότος που θα τον δεχτεί από τον άντρα-Αφέντη παρά το αντίθετο. Δεν ξέρω ίσως...αλλά...μιλάμε για vanilla περιβάλλον έναν κουτσομπόλη περίγυρο...μήπως τελικά την όλη ξεφτίλα θα την υποστούν και οι 2 μαζί που την ξεκινήσανε σε δημόσιο μέρος??? Λέω εγω τώρα. Μην θεωρείται ότι vanilla άτομα έχουνε γνώση με το bdsm και ότι τους ενδιαφέρει ... ψηλοχεστήκανε βασικά. Στην καμία επίσης δεν θεωρώ ότι υπάρχει συσχέτιση παλαιών προτύπων συμπεριφοράς (ο άντρας ο μάγκας και η γυναίκα η τσιριμόκο) και σύγχρονου bdsm. Το bdsm είναι για ολίγους πρέπει να το σέβονται (και μακάρι ) οι vanilla, όπως πρέπει και το αντίθετο. Το bdsm σαφώς δεν είναι για όλο τον κόσμο (άσχετα αν πίσω από τις πόρτες τα kinks πάνε και έρχονται στην ημερησία διάταξη).
     
  10. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Η ΣΚΛΑΒΑ Η Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ?

    Προσωπικά θα δυσανασχετίσω το ίδιο, αν τύχει και γίνω μάρτυρας ενός δημόσιου εξευτελισμού, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Γενικά είμαι αντίθετη σε κάθε ερώτηση που τίθεται με άξονα το φύλο ενός ανθρώπου. Ναι, είμαστε διαφορετικοί, αυτό δε σημαίνει πως το ένα φύλο είναι καλύτερο ή χειρότερο από το άλλο. Καλό λοιπόν θα ήταν, να μη δημιουργούμε status quo και ούτε να το συντηρούμε με ανάλογες ερωτήσεις. Αν μη τι άλλο είναι παιδαριώδες και δεν οδηγεί πουθενά.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ απολύτως, όταν αναφερόμαστε σε "ανοιχτό BDSM" εννοούμε σε προστατευμένο περιβάλλον BDSMers απ ότι γνωρίζω.
    Τότε, αν πρόκειται να γίνει κανένας μαζικός δημόσιος (εντός ΒΔΣΜ περιβάλλοντος) εξευτελισμός σκλάβων, έχει νόημα ν αναρωτιόμαστε τί ταιριάζει στους άντρες σκλάβους και τί στις γυναίκες.
    Θα ζεφτούνε πουθενά πχ όλοι μαζί, ή χώρια άντρες και γυναίκες;

    ΥΓ. Το παράδειγμα δεν είναι φανταστικό. Έχει γίνει και πράγματι υπήρξαν διαφορές μεταξύ των αντιδράσεων αντρών και γυναικών σκλάβων.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλησπέρα Masterperris, σου γράφω και Εγώ την άποψή Μου, αν και πιστεύω ότι έτσι όπως διατυπώνεις την ερώτησή σου οι καταλληλότεροι για να σου απαντήσουν είναι κυρίως οι vanilla γιατί εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε ως προς τα συναισθήματα που τους προκαλούμε.

    Σε vanilla πειράλλον πιστεύω ότι:
    Η σκλάβα που ταπενώνεται δημοσίως προκαλεί αισθήματα συμπόνιας και λύπης, γιατί το γυναικείο θεωρείται ασθενές φύλο. Ο Αφέντης της εμπνέει αισθήματα απέχθειας, γιατί εκμεταλλεύεται το 'ασθενές' του ασθενούς φύλου.
    Ο σκλάβος που ταπεινώνεται δημόσια προκαλεί είτε χλευασμό ('τον σέρνει από τη μύτη, τον ανόητο' ή 'καλά να πάθει αφού δεν μπορεί να ορθώσει το ανάστημά του') Η Αφεντρα του προκαλεί την αίσθηση ότι είναι ανάλγητη, κακομαθημένη, ίσως και ανδρόγυνη.

    Οπότε, νομίζω ότι βάσει κοινωνικών κριτηρίων ο σκλάβος κυρίως εξευτελίζεται ενώ η σκλάβα προκαλεί περισσότερο οίκτο και λιγότερο χλευασμό.

    Εν γένει πιστεύω ότι το αίσθημα που θα προκαλέσει ένας δημόσιος εξευτελισμός είναι κυρίως αρνητικό. Και αυτό διότι, όπως διάβασα σε κάποιο thread (γραμμένο δεν θυμάμαι από ποιον) το να κάνουμε κοινωνούς στο σαδομαζοχισμό μας, ανθρώπους που δεν μας νιώθουν, που η αισθητική τους δεν είναι εξοικειωμένη με το θέμα και που δεν θέλουν ενδεχομένως να γνωρίζουν τίποτα περί s/m, είναι σαν να πυροβολούμε σπουργίτια με κανόνια.