Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η άσκηση βρίσκεται στο να ξυπνάς κάθε φορά που έχεις φύγει

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος fractal, στις 15 Σεπτεμβρίου 2026 at 10:16.

1. fractal

fractal Premium Member

Ο τόνος της φωνής, η ακρίβεια μιας οδηγίας,η αναμονή, ενα βλέμμα, η τήρηση ενός κανόνα, η συνέπεια, η συνειδητή ανταπόκριση. Είναι μορφη φροντίδας και ευθύνης.
    Η λεπτομέρεια δημιουργεί τελετουργία.
    Είναι το σημείο που η εξουσία παύει να είναι απλώς δύναμη και γίνεται σχέση.
    Συνδέεται με την προσμονή.
    Η Κυριαρχία γίνεται ισχυρότερη οταν υπονοείται. Ο κανόνας που ισχύει συνέχεια δημιουργεί μια αίσθηση συνέχειας της δυναμικής.
    Η λεπτομέρεια δεν είναι διακόσμηση της σχέσης. Είναι ο τρόπος με τον οποίο η σχεση γίνεται παρούσα.
    Το εδω και τωρα της μικρής πράξης . Είναι η απόδειξη οτι ο αλλος σε " βλέπει"
    Η ευελιξία δεν ακυρώνει την κυριαρχία, την αποδεικνύει.
    Δεν χρειάζεται να φωνάζει, παρατηρεί.
    Παραδινομαι δεν σημαίνει παύω να εχω ευθύνη.
    Η ωριμη κυριαρχία προσέχει τα πάντα

Ο ρόλος είναι μορφή
    Η λεπτομέρεια είναι παρουσια
    Η εμπιστοσύνη είναι αυτο που τους δίνει περιεχόμενο.

Όταν είμαι μαζί Της είμαι παρών
    Όλες μου οι αισθήσεις είναι σε συναγερμό απο το κτύπημα στη πόρτα.
    Βλέπω τα πάντα, ακούω τα πάντα, θυμάμαι τα πάντα.
    Ότι κανω ,οτι λεω έχει νόημα και ουσία.

Παρατηρώ τα πάντα με απίστευτη ταχύτητα. Μικρό αλλαγές στην ανάσα Της, το βλέμμα Της ,το ύφος Της ,οι κινήσεις Της.

Η μεγάλη σχέση καθρεφτίζεται στις μικρές πράξεις. Η λεπτομέρειες αποκαλύπτουν την δομή.

Ήμουν ο fractal

Πριν

Οχι τώρα

Τωρα είμαι αυτός που θέλει

Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2026 at 10:42