Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση του κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα. Η ιδέα μου δημιουργήθηκε όταν εχθές απέκτησα το κολάρο μου (σ'ευχαριστώ Gorean Lord) και είδα τις πρώτες αντιδράσεις από τους δικούς μου ανθρώπους. Δύο άνθρωποι,δύο άκρως αντίθετες απόψεις.
    Το μεσημεράκι, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω έναν περίπατο μέχρι την κοντινή πλατεία φορώντας το κολάρο για να δω πώς αντιδρά ο κόσμος.

    Όσο περπατούσα πολλά βλέματα στρέφονταν στο λαιμό μου. Τα σχόλια κειμένονταν από "κοίτα,κοίτα τι φοράει αυτή" μέχρι και "πολύ όμορφο αυτό που φοράς...τι είναι?". Όλα αυτά από κοπέλες που ήταν δεν ήταν 18-20 χρονών (ίσως και μικρότερης ηλικίας). Οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας πέρα από κάποιο εντονότερο βλέμμα δεν αντιδρούσαν ιδιαίτερα...Βέβαια υπήρχαν και τα κοροϊδευτικά γελάκια όπως επίσης και τα γεμάτα περιφρόνηση ή έκπληξη βλέμματα.

    Φυσικά δεν θεωρώ ότι έκανα κάποια καινοτομία αφού έχω μια φίλη την οποία έχω δει να κυκλοφορεί με κολάρο αλλά ποτέ δεν είχα μπει στη διαδικασία να ρωτήσω για τις αντιδράσεις του κόσμου οπότε και αποφάσισα τώρα να τις ανακαλύψω μόνη μου. Σίγουρα είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά να γίνεται. Πέρα από κάποια meetings ή events με ανθρώπους του χώρου, που έχω μάθει ότι κάποιοι φέρουν το κολάρο, προσωπικά, πέρα από την φίλη μου, δεν έχω δει άλλον/άλλη να κυκλοφορεί με κολάρο στο δρόμο μέρα μεσημέρι...

    Αναρωτιέμαι αν άρχιζαν να κυκλοφορούν περισσότεροι άνθρωποι φορώντας ένα κολάρο αν τελικά θα έτεινε να μας φαίνεται "φυσιολογικό" όλο αυτό. Δεν γνωρίζω πως ήταν τα πράγματα παλιότερα αλλά κάποτε και το tattoo μας φαινόταν extreme και οι άνθρωποι που είχαν ένα ήταν δακτυλοδειχτούμενοι.

    Σκεπτόμενη όλα τα παραπάνω θα ήθελα να ακούσω την γνώμη των ανθρώπων που ασχολούνται με το χώρο μας όπως και τη γνώμη ανθρώπων που έχουν παρόμοιες εμπειρίες...

    Προσωπικά για μένα ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία να κυκλοφορώ με κολάρο σε δημόσιο χώρο...Άν κάποιος/α έχει ανάλογη εμπειρία θα χαιρόμουν να τη διαβάσω...  
     
    Last edited: 21 Σεπτεμβρίου 2010
  2. Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Με γεια!!

    Υπάρχουν κολάρα και κολάρα, άλλα διακριτικά, άλλα όχι και τόσο.

    Βοήθησέ μας με μια φωτογραφία, αν μπορείς...

    Εγώ πριν γνωρίσω το βδσμ (ας πούμε), δεν ήμουν τόσο παρατηρητική, οπότε φαντάζομαι πως σε όσους δεν γνωρίζουν, δεν θα κάνει και τρομερή εντύπωση.

    Εκτός αν είναι κάτι κραυγαλέο...
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Αν ασχοληθείς με την punk-goth υποκουλτούρα και κυκλοφορήσεις στα "λάθος" μέρη, ακόμα και στην επαρχία, θα δεις ένα σωρό άτομα άσχετα με τον χώρο να περιφέρονται με κολλάρο. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κάποια καινοτομία εδώ. Ο κόσμος έχει κατά το μάλλον ή ήττον απευαισθητοποιηθεί, φρονώ.
     
  4. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Σ'ευχαριστώ πολύ!!  

    URL=http://yfrog.com/mkdsc06959zj] [/URL]
    Αυτό είναι το κολάρο που φορούσα..αν σε βοηθάει,αν και πιστεύω ότι δεν έχει σημασία το πώς είναι σχεδιασμένο,όσο διακριτικό και να είναι ένα κολάρο αν φέρει το O-ring είναι ιδιάιτερο.



    ---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

    Αγαπητέ Thanasi, αν διάβαζες λίγο προσεκτικότερα αυτά που έγραψα θα έβλεπες το παρακάτω:

    Παρέθεσα μια προσωπική μου εμπειρία που για μένα ήταν προτόγνωρη,γι'αυτό και ζήτησα και τη γνώμη ανθρώπων που έχουν παρόμοιες εμπειρίες...
    Δεν μίλησε κανείς για καινοτομίες.Απλά κατέγραψα τις αντιδράσεις που είδα από τον κόσμο...
     
    Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2010
  5. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Έχω κυκλοφορήσει με δερμάτινο κολλάρο δημοσίως, α) μαύρο και β) κόκκινο. Κυρίως νύχτα βέβαια, και πολύ απλό, πολύ σκέτο, πλάτους περίπου 3 cm.

    Δεν είχα ποτέ καμία αντίδραση και κανένα σχόλιο από κανέναν. Ίσως επειδή φερόμουν πάντα εντελώς φυσιολογικά, σαν να φοράω το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

    Αν δεν κοιτάζεις περίεργα ψάχνοντας για αντιδράσεις, λογικά δε θα λάβεις αντιδράσεις, ή όχι τόσες πολλές.

    in edit: Αν βέβαια φορούσα κολλάρο με O-ring ...λογικά θα τραβούσα περισσότερη προσοχή.  
     
  6. Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    Παρακαλώ  

    Ιδιαίτερο και όμορφο! Αν και λιγάκι εξεζητημένο για τα προσωπικά μου γούστα.  
    Επαναλαμβάνω, πως αν κάποιος είναι άσχετος με τον χώρο, ίσως του κάνει εντύπωση το κολάρο ως κόσμημα, δεν νομίζω να το συσχετίσει με κάτι άλλο.
    Το ζητούμενο όμως είναι να αισθάνεται όμορφα, αυτή που το φορά.

    Την αίσθησή του δεν τη γνωρίζω, δεν έχω φορέσει κολάρο στο λαιμό μέχρι στιγμής, αλλά αρέσκομαι αποκλειστικά στον χρυσό, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος, χα χα χα.

    Όπως και να 'χει, καλο"τάξιδο" εύχομαι να είναι.
     
  7. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    μπράβο σου που τόλμησες. μην ξεχνάμε ελλάδα εδώ.
    τώρα συμφωνώ δώσε μας μια φωτό του κολλάρου.
    να σου πούμε κι εμείς τη γνώμη μας.
     
  8. Sylphide

    Sylphide Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Ααααααααααα είναι ΠΟΛΥ ωραίο!!! Με γεια!!!! Καλοφόρετο! Είναι ιδιαίτερο και όντως σίγουρα θα τραβήξει βλέμματα, αλλά είναι όμορφο  
     
  9. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    Σ'ευχαριστώ για την απάντηση απλά να αποσαφηνίσω ότι δεν βγήκα έξω με μοναδικό σκοπό να δω τις αντιδράσεις του κόσμου και ούτε έψαχνα γι 'αυτές... Την καθημερινή της βόλτα πήγα την κόρη μου...Γι'αυτό και ήταν μέρα μεσημέρι...  

    ---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:19 ----------


    Σ' ευχαριστώ πολύ...

    URL=http://yfrog.com/mkdsc06959zj] [/URL]

    Αυτό είναι...

    ---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:25 ----------


    Σ'ευχαριστώ πολύυυυυ      
     
  10. spectrum

    spectrum Regular Member

    Kassandra να χαιρεσαι το κολαρο σου καταρχην..Ειναι πολυ ομορφο κομματι..Οπως ολα τα κομματια που εχει ο Gorean_Lord,και ειχα την χαρα να τα δω ενα προς ενα,ειναι εξαιρετικα και φυσικα μοναδικα!
    Οσον αφορα τωρα το "πειραμα" που εκανες λογικο ηταν να συναντησεις καθε ειδων σχολια..Πιστευω οτι επειδη συνηθως τετοια κομματια δεν τα βλεπει καποιος φορεμενα(σπανια δηλ. οι κατοχοι τα φορανε δημοσια) για αυτο και η οποια απορια και περιεργεια..
    Οπως π.χ. ας θυμηθουμε πριν χρονια,πως αντιδρουσαμε αν βλεπαμε ενα κουρεμενο σε στιλ πανκ και πως σημερα..Σχεδον απαρατηρητοι περνανε πλεον..
    To κυριοτερο ειναι να νιωθεις εσυ καλα οταν το φορας(ειτε δημοσια,ειτε ιδιωτικα)..
    Εχω μιλησει κατα καιρους με ατομα που εχουν ψυχολογια slave και ξερω πολυ καλα τα ιδιαιτερα συναισθηματα,την εσωτερικη αναταση και την τιμη που νιωθουν οταν φορανε to κολλαρο τους...
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μήπως έχουμε ξεφύγει; Άλλο πράγμα το να φοράς ένα κολάρο σε κάποια συνάντηση ατόμων με παρεμφερείς προτιμήσεις ή σε κάποια έξοδο σε χώρο όπου δε θα θεωρούνταν ως κάτι το αλλόκοτο ή έστω το εξεζητημένο κι άλλο να το φορέσεις μέρα μεσημέρι. Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεις κι ένα παιδί. Για ποιο λόγο να εκτίθεται το παιδί, μόνο και μόνο γιατί θέλει η μάνα να κάνει το κομμάτι της;