Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα... του ότι δηλώσεις είσαι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος KASEFI, στις 2 Αυγούστου 2018.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    τα status του bdsm πράγματι δεν είναι στρατιωτικοί βαθμοί. ταυτόχρονα, υπάρχουν και τα είδη των bdsmικών σχέσεων τα οποία διαφέρουν ως προς το βαθμό ελέγχου που έχει ο ένας στη ζωή του άλλου. θεωρώ ότι τα Μ πριν αναλάβουν πρέπει να έχουν κατά το δυνατόν τα σκατά τους λυμένα, ή τουλάχιστον να τα ξέρουν ώστε να αποφεύγουν τις λούμπες.

    οκ, είναι χρήσιμο να έχει κάποιος εμπειρία απο πρακτικές. αυτό όμως είναι το λιγότερο σε σχέσεις που υπάρχει παράδοση ελέγχου γενικότερη. η γνώση και η εμπειρία, όπως προβάλεται σε μηνύματα που διάβασα παραπάνω, δηλαδή γνώση και εμπειρία στο bdsm, είναι τρίχες κατσαρές. για να αναλάβει κάποιος τον πλήρη η σχεδόν πλήρη έλεγχο πρέπει να έχει περπατήσει γενικότερα και για χρόνια. ακόμα και εκτός bdsm.

    οπότε Master ετών 21... forget it... όσο ώριμος και αν είναι.

    βέβαια αν του λες τι γαμάτος μάστερ είναι μπορεί και να σπρώχνει μερόνυχτα οπότε ίσως να έχει μια χρησιμότητα τελικά.
     
  2. @lizard_ αυτό το "σπρώχνει μερονυχτα " τι σημαίνει καλέ;  
     
  3. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Θα συμφωνήσω σε ολα εκτός αυτού
    "τα status του bdsm πράγματι δεν είναι στρατιωτικοί βαθμοί"
    Τα στάτους του bdsm ξεκίνησαν από στρατιωτικούς βαθμούς.
    Η τουλάχιστον έτσι μου έμαθαν εμένα  
     
    Last edited: 4 Αυγούστου 2018
  4. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Εγώ το πιστεύω μιας και το bdsm ως θεσμός υπάρχει για 78 χρόνια αν δεν κάνω λαθος. Φυσικά ξεκίνησε πρεσβευοντας ομοφυλόφιλους παρόλα αυτά θεωρώ ότι έγινε γνωστό και μετράει αρκετά χρόνια πίσω ώστε να υπάρχουν ζευγάρια με παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε αυτούς τους θεσμούς
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Λάθος σου τα είπαν, αλλά το πιθανότερο λάθος να κατάλαβες.
    Τα στάτους δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με στρατιωτικούς βαθμούς.
    Άλλο πράγμα είναι αυτό που έχει σχέση με τον στρατό και τους βετεράνους στις ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν είναι για τούτο το νήμα.
    Μάλλον πρέπει να πας να σου τα ξαναπούν, αυτοί που λες.
     
    Last edited: 4 Αυγούστου 2018
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Το ουσιώδες για Εμένα είναι η ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ. Δε Με ενοχλεί να βλέπω ας πούμε Mistress ή slave 21 χρονών. Με κάνει και χαμογελάω και εύχομαι να εξελιχθούν όμορφα στα χρόνια... Άνετα μπορεί να είναι κάποια Mistress σε κάποιο slave μικρότερης, ίσης και μεγαλύτερης ηλικίας που να επιτρέπει να μοιράζονται κοινά προβλήματα, ενδιαφέροντα, επιθυμίες, όρεξη για πειραματισμό, βαθμούς συναιθηματικής ωριμότητας/ανωριμότητας κλπ.

    Άνετα μπορούν να οικοδομήσουν ένα ενδιαφέρον D/s ή Μ/s που να αντικατοπρίζει τη φάση της ζωής και την ηλικία τους που μπορεί να είναι σημαντικό για τους ίδιους, τη ζωή και την εξέλιξή τους.

    Ποια είμαι Εγώ να αποκλείσω μία τέτοια πιθανότητα;

    Μπορεί επίσης να έχω να μάθω/θυμηθώ μέσα από συνομιλία και φιλικό συσχετισμό κάνα δυο πραγματάκια από εκείνα που κανείς λόγω ηλικίας/εμπειριών/ επώδυνων βιωμάτων (και που κανείς δεν τα γλιτώνει όσο μεγαλώνει), μπορεί να έχω πλέον απολέσει, ξεχάσει, θάψει πχ πηγαίο ενθουσιασμό, έλλειψη κυνισμού, δοτικότητα, ρομαντισμό κ.α.

    Αυτό που δε θα ήταν συμβατό για Εμένα σε αυτή τη φάση της ζωής Μου θα ήταν να έχω ως σκλάβο κάποιον που ηλικιακά, βιωματικά, ψυχικά και πρακτικά απέχει πολύ από τη δική Μου πραγματικότητα, ανάγκες, προβληματισμούς κι ενδιαφέροντα. Στα 46 Μου χρειάζομαι να μοιράζομαι πράγματα που έχουν σχέση με τις ανάγκες, τους στόχους, τις αντοχές και τα ενδιαφέροντα Μου όπως έχουν διαμορφωθεί και τη ζωή που ζω.

    Γνωρίζω επίσης ότι προσωπικά ταλαιπωρήθηκα μέχρι να έρθει η συνειδητοποίηση/γνώση του τί είδους σχέση ζητάω στις σχέσεις που έφτιαχνα. Χαίρομαι σε κάποιους να δίνεται η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που μπορεί να τους οδηγήσουν πιο γρήγορα να εξερευνούν αυτά που χρειάζονται από πολύ νωρίτερα στη ζωή τους... Είμαι σίγουρη πλέον ότι αν είχα ανακαλύψει το στάτους Mistress, το τί σήμαινε και το είχα κοτσάρει στον εαυτό Μου από τα 21 Μου επικεντρώνοντας την έρευνα μου σε αυτό, σαφώς θα είχα να ζήσω άλλα προβλήματα και περιπλοκότητες, αλλά θα είχα γλιτώσει κι από ένα σωρό άλλα που Μου έφαγαν κάποια χρόνια σε σχέσεις που κάτι πάντα έλλειπε και δεν ήταν στη θέση του και δεν μπορούσα καν να το ορίσω...

    Από εκεί και πέρα γελοίοι, βλάκες, κάφροι, κλπ υπάρχουν διανεμημένοι σε όλες τις ηλικίες, τα στάτους, τα φύλα, τις φυλές και δε συμμαζεύεται...

    Το θέμα είναι η ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ...

    Α.
     
  7. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Δεν είναι σωστά αυτά που σου εμαθαν.

    Είναι καθαρά προϊόν μυθοπλασίας και πιθανώς εντυπωσιασμου από τους δασκάλους σου (;  προς εσενα.

    Να το πω ποιο λαϊκα, είναι καθαρή κοροϊδια.
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Το bdsm δεν υπάρχει εδω και 78 χρονια. Ενδεχομένως εννοείς ότι ο φορμαλισμος του αρκτικολεξου bdsm υπάρχει εδώ και 78 χρονια. Ενω οι ιδέες του bdsm υπάρχουν εγγράφως εδώ και 2.000 χρόνια (πχ ο φιλόσοφος Ζάν Ζακ Ρουσσω έχυνε όταν τον μαστιγώνανε και αυτό και το έγραφε και το ελεγε, ενώ Ρωμαίοι αυτοκράτορες ηδονιζοντουσαν με τον πόνο τρίτων (δούλων τους) ).
     
  9. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Να συμφωνήσω σε αυτά που λες. Έχω μάθει να έχω ανοιχτό μυαλό σε ολα όσα έχουν να μου πουν.
    Θα ήθελες όμως να μου πεις πως ξεκίνησαν όλα και πως δημιουργήθηκαν τα στάτους;
    Αναφέρεσαι σε σαδομαζοχιστικες τάσεις που συμφωνω ότι υπήρχαν από τον καιρό που αναφέρεις. Τότε όμως δεν υπήρχε ο όρος bdsm δεν υπήρχαν οι έννοιες δεν υπήρχαν τα στάτους. Εγώ μιλώ για την εποχή όπου δημιουργήθηκε το bdsm ως bdsm. Εμένα μου μάθανε ότι αφορμή του να δημιουργηθεί το bdsm ήταν η παλαιά φρουρά. Ότι στην παλαιά φρουρά υπήρχαν top κ bottom με την ομοφυλοφιλική έννοια. Οι της παλαιάς φρουράς (βετερανοι) εξασκούσαν κάποιου είδους τιμωρίες (προς συμμόρφωση υποθετω)
    Στα μετέπειτα χρόνια η old guard ενσωματώθηκε με το σαδομαζοχισμο.
    Δημιούργησαν τους δύο βασικούς πυλώνες του αρτικολεξου.
    Δεν ξερω πως ξεκίνησε δεν μπόρεσα ποτέ να βρω περισσότερες πληροφορίες.
    Δεν βρήκα ποτέ πως δημιουργήθηκαν τα στάτους και πως εξελίχθηκαν.
    Θα χαρώ να μου δώσει πληροφορίες ο οποιοσδήποτε ειλικρινά!
    Σίγουρα τα κενά που έχω είναι ημιμάθεια και πίστεψε με ειμαι η πρώτη που δεν της αρέσει η ημιμάθεια .
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
     
  10. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Είσαι πολυ ευγενικη. Μονο όφελος θα έχεις από την ευγένεια σου.
     
  11. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ενδεχομένως να έχεις και δίκιο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ένας 21χρονος, που δηλώνει Μάστερ, δεν θα υποστηρίζει την επιλογή του.
    Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Εγώ μάλιστα γνωρίζω και μία. Από την άλλη, τα παράπονα για Μάστερ που δεν υποστηριζουν την επιλογή τους, προέρχονται από πολλές σουμπίτσες του φόρουμ και ως εκ τούτου πρέπει να ληφθούν σοβαρά υποψη.

    Θα πρότεινα λοιπόν σε σένα και τις λοιπές φτασμένες του φόρουμ που έχουν τα ίδια παράπονα, αντί για ευχολόγια και σιχτιρλίκια, να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να αλλάξετε τον ρου της ιστορίας, και να κάνετε κάτι με ουσία για το μέλλον του φόρουμ και την επιβίωση του αθλήματος.

    Φτιάξτε λοιπόν ένα μυστικό γκρουπ στο fb και καλέστε όλους τους Μάστερ κάτω των 25. Μοιράστε τους μεταξύ σας και ξεκινήστε τα σεμινάρια σε βάρδιες.
    Μια εσυ, μια η άλλη, μια η παράλλη. Εξηγήστε τους τι θέλετε, τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Ξανά και ξανά, μέχρι να καταλάβουν σωστά. Κάντε τους όλα τα κόλπα, μαθετε τους τα μεγάλα και μικρά μυστικά  

    Με αυτό τον τρόπο, αν αναλάβετε ας πουμε 30 Μάστερ κάτω των 25, οι 10 θα σας βγουν στο μέλλον.
    Τέλος λοιπόν τα παράπονα. Τέλος και τα καψίματα των νεων υποτακτικών για να εκπαιδευτούν οι Μάστερ του μέλλοντος.

    Εύχομαι να εξετάσετε αυτήν την πρόταση με σοβαρότητα.
    Καλή επιτυχία και καλά μαλλιοτραβήγματα  

    Γιατι ο νέος είναι ωραίος...
     
    Last edited: 21 Αυγούστου 2018
  12. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Ένας 21χρονος που δηλώνει Master για εμένα σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεται αυτό που δηλώνει.

    Το να πει ότι στοχεύει κάποτε να αποκτήσει την πραγματική κατανόηση αυτου του τίτλου και την εμπειρια που εμπεριέχει είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ειλικρινές και σεβαστό.

    Θα μου πείτε, καθαρά πρακτικά αν το δούμε, αν κάποιος βρει μια σκλάβα τότε γιατί να μην δηλώνει και Μάστερ ασχέτως της ηλικίας του; Στην τελική αν οδηγεί και η άλλη ακολουθεί έχει σημασία αν είναι σωστός; Αν θα την οδηγησει σωστά; Έχει σημασία αν αυτός αποφασίζει και η άλλη υπακούει;

    Θα απαντησω οτι κατα την άποψη μου κάποιος στα 21 του ούτε τον εαυτό του δεν ξέρει να οδηγεί και να διαχειρίζεται ακομα οπότε αν και πρακτικά φαίνεται να γίνεται δεν νομίζω ότι θα έχει διάρκεια γιατί μια τέτοια σχέση θελει πρωτα πολύ δουλειά στο μέσα του Μάστερ.

    Δεν ειναι απλά ένα "αποφασίζω και διατάζω".
    Είναι αυτοέλεγχος, διαχείριση καταστάσεων και συναισθημάτων, είναι να έχεις κάνει λάθη και να ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά κάνοντας τα, ειναι ψυχραιμια όταν κατι παει να ξεφυγει απο τον ελεγχο, ειναι σταθερότητα χαρακτηρα και πολλά πολλά αλλα, είναι τέλος πάντων εμπειρία και προσωπική δουλειά. Και όχι, οποιος έχει εμπειρία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλός Μάστερ αλλά Μάστερ χωρίς εμπειρία για εμένα δεν υφίσταται.

    Εκτός αν μιλάμε για κούφιους καυλορόλους οπότε πάσο.
     
    Last edited: 21 Αυγούστου 2018