Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υπο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 1 Αυγούστου 2011.

  1. Απάντηση: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    MasterPerris το γνωρίζω αλλά ήθελα οσο πιο ευγενικά να αρνηθώ και να του δείξω οτι δεν επιθυμώ να μου μιλάνε έτσι,απο την στιγμή μάλιστα που δεν έκανα κάποιο λάθος,εκεί θα το καταλάβαινα.Αλλά την κυριαρχία δεν την δείχνουμε όπου να'ναι και σίγουρα οχι με τέτοιον τρόπο.
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    Μια σκλάβα, (αλλά σκλάβα όμως έτσι, όχι καθε τατάρτη ενα σπάνκινγκ και έξω απο την πόρτα) δεν εισπράτει καμία γνώμη σαν άξια΄για να την θίξει εκτός απο του Κυρίου της. Η μοναδική γνώμη που μετράει είναι η δική του. Για να σε θίξει καποιος πάει να πει ή ότι του δίνεις αξία ή ότι τον υπολογίζεις.


    Ομοίως και σε αυτό το ποιντ.

    Στο Μ/σ η προσωπική άποψη της σκλάβας για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται και το τι πρέπει και δεν πρέπει να την ένοχλει λίγη σημασία έχει. Επίσης, όποιος φωνάζει ποιο δυνατά δεν έχει πάντα δίκιο, όποιος βρίσει περισσότερο δεν έχει πάντα δίκιο, ή οποιος προσβάλλει περισσότερο. Και αγγλιστί "Whoever gets mad first looses" και "Never argue with fluff, it lesses you and smartens the fluff"
    Αυτά.
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    Πολύ σωστή.
    Ειλικρινά αγαπώ Μ/σ με 24/7 negotiation.... Δεν υπάρχει καλύτερο..... "Υπόσχομαι να σε αφήνω να μου κάνεις ό,τι θέλω"
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    Kαθε αποψη ειναι σεβαστη για μενα. Εξαλλου καθενας μας ειναι διαφορετικος και αυτη η ποικιλια χαρακτηρων και συμπεριφορων ομορφαινει το....πληθος και σε καποιους δινει την δυνατοτητα να ξεχωριζουν.
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    εξήγησε το μας λίγο αυτό αν θες.. και ειδικότερα το πως εννοείς το negotiation σε 24/7 M/s σχέση.
     
  6. xplod

    xplod Regular Member

    Απάντηση: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το άμα είσαι υποτακτική ή σκλάβα!
    Πάνω απ'όλα είσαι άνθρωπος, όπου ο καθένας ξεχωριστά έχει δικές του αξίες και αρχές.Αυτές εξάλλου είναι που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους και συντελούν στην διαφορετικότητα του κοινωνικού συνόλου.
    Άμα νιώθεις ότι με την συμπεριφορά του και τα λεγόμενα του κατ απατώνται αξίες σου,τότε μιλάς και μιλάς σκληρά.Εγώ γενικά μιλάω,ακόμα και μηδαμινή θέση να έχει στην ζωή μου απαντάω,του δείχνει ότι ξέρω να μιλάω και να υπερασπίζομαι την θέση μου.Με το να σου προσάπτει χαρακτηρισμούς, τύπου γλωσσού,νευρόσπασμα κλπ. το μόνο που κάνει είναι να πέσει στα μάτια σου.
    Το να ακούς τι έχει να σου πει ο άλλος και να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά είναι μεγάλο προτέρημα για κάποιον!Μιλάω σημαίνει ανοίγω την ψυχή μου και πρέπει να το σέβεσαι αυτό,όχι να το χλευάζεις.Τώρα άμα του εξηγήσεις-του την πεις και δεν καταλάβει τότε συγγνώμη αλλά ο νευροδιαβιβαστής σου δεν λειτουργεί σωστά και με το να φωνάζει μπαίνει στην κατηγορία του απλού καθημερινού ανθρωπάκου!
    Και μπορεί να είναι κάποιος ασήμαντος ή και σημαντικός,αυτό το ξέρεις εσύ και η ψυχή σου,αλλά και πάλι το να δείχνει την κυριαρχία του με τις φωνές, για μένα δείχνει πολλά και για αυτόν δείχνει το τίποτα,το κενό!
    (έβγαλα το απωθημένο μου και εγώ το δύσμοιρο  )
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Re: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    Αρχικά συγνώμη που πήρε τόσο καιρό να το δώ...Life happened....

    Εννοώ απλά πως στο Μ/σ άπαξ και πεις "Συμφωνώ , υποτάσομαι, κατάλαβα τι μου ζητάς και μπορώ να το δώσω" δεν ειναι δυνατόν μετά απο αυτό να περιμένεις οτι ο/η Μ θα κάθετε κάθε φορά να αναλύει με τις ώρες τι σου ζητάει και γιατί το ζητάει και ποιος είναι ο λόγος και ποιος είναι ο λόγος πίσω απο τον λόγο.

    Απλά μόλις η σχέση περάσει απο τα προκαταρτικά, στο Μ/σ, σου λέει πήδα και πηδάς. Εαν μεσολαβουν ολονύκτιες συζητήσεις για το πως και το γιατί τότε ή έχει γίνει παραξήγηση για το που βρίσκεται η σχέση ή δεν είναι (ακόμα) power exchange
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    3 ποστ διάβασα και άρχισα να σε συμπαθώ.
    Θα το γράψω σε τοίχο να το δείχνω στις potential subs που εμφανίζονται στο δρόμο μου κατά καιρούς.

    Στο θέμα του νήματος,
    Στην αρχή μίας εκπαίδευσης, επιβεβαιώνω με διάφορα "παιχνίδια" πως η υ μου θα είναι πάντα σε θέση να μου πει όχι. Με θράσος ή χωρίς, αρκεί να είναι σε θέση να μην εκβιάζεται και να μην εξαναγκάζεται σε πράξεις βλαβερές. Μπορεί αυτό να είναι αδόκιμο, αλλά ας μην ξεχνάμε πως είμαι σαδίστρια με φυσική τάση να βλάψω και όσο έλεγχο κι αν έχω, αν ποτέ τον χάσω θέλω η υ μου να μπορεί να έχει αρκετή συνείδηση ώστε να με σταματήσει. Εμένα ή τον/την επόμενο/η . Πιθανόν με την πάροδο των χρόνων και την εμπειρία να μην μου χρειάζεται πλέον. Για τώρα όμως, πώς θα μπορούσα να δοκιμάσω και τα δικά μου όρια, αν η υ μου αφοπλιζόταν ολοκληρωτικά;

    Ποιος σαδιστής νιώθει ήρεμα όταν στα χέρια του πιάνει έναν μαζοχιστή και δεν φροντίζει ο μαζοχιστής του να θέλει να επιβιώσει και να προστατευτεί ; Ποιος κυρίαρχος δεν χρησιμοποιεί την αντιδραστικότητα των υ προς όφελός του αλλά προσπαθεί να την συνθλίψει; Ποιος σαδιστής δεν γνωρίζει, πως θα έρθει η ώρα της αντιστροφής που συνεπάγεται ότι το υ θα πρέπει να εκτονώσει όλα όσα έχει λάβει είτε στον εαυτό του , είτε σε αυτόν που του τα άσκησε, είτε στο περιβάλλον του; Και πώς το χειρίζεσαι αυτό αν έχεις συνθλίψει κάθε είδους άμυνας του/της υ σου;

    Δεν κατακρίνω τους/τις σκλάβες που έχουν επιλέξει τον/την Μ τους έτσι ώστε να μπορούν οι ίδιες/οι να παραδώσουν πλήρως τον έλεγχο. Σημειώνω μόνο την σημαντικότητα της εμπειρίας και τί θα πρέπει να κάνει κάποιος που δεν είναι έμπειρος αρκετά. Βέβαια για να συμβεί αυτό, πρέπει να το παραδεχτεί πρώτα, πριν ζητήσει στον/στην υ να του/της παραδώσει τον έλεγχο στα πάντα.  
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    Θα ξεφύγω λίγο από τον τίτλο του νήματος, μια και συμφωνώ πως έτσι όπως τέθηκε ο όρος γλωσσοκοπάνα έρχεται πρώτος στο μυαλό και εγώ θα μιλήσω για σκλάβες αξιοποιώντας το όμορφο έναυσμα που μου δίνει η Eleni.

    Συμφωνώ πως σε μία αγγελικά τέλεια πλασμένη σκλάβα αυτό θα συμβαίνει.
    Προσωπικά βέβαια ακόμα δεν έχω γνωρίσει καμία σκλάβα που να μπορεί πάντα να μένει εντελώς κι απόλυτα συναισθηματικά απαθής όταν της επιτίθενται και δη αισχρά και ποταπά κάποιοι.
    Γιατί το να μην αντιδράσει από το να μην νιώσει τίποτα δεν είναι ένα και το αυτό.
    (Άσε που τα σιγανά ποταμάκια μου ξυπνούν ιδιαίτερη δύσπιστία, ιδιαίτερα όταν θεωρούν πως δεν είναι επιθετικότητα η passive aggressive συμπεριφορά, αλλά ευγένεια χαρακτήρα  )

    Επίσης άσχετα με το αν την θίγει ή όχι κάτι, το να καταπίνει κάποια συνεχώς άσκημες συμπεριφορές προς το άτομο της, χωρίς αντίδραση στα δικά μου μάτια δεν την κάνει καλή σκλάβα –εκτός κι αν Ο Κύριος της επιθυμεί να φέρονται άσκημα στην ιδιοκτησία Του χωρίς εκείνη να αντιδρά ποτέ.

    Κάποιοι Κύριοι όμως επιθυμούν να έχουν αρκετή δυναμικότητα οι ιδιοκτησίες τους, ώστε να μην θυματοποιούνται και να μην γίνονται σάκος του μπόξ για τον κάθε κομπλεξικό/η που αποφασίζει να βγάλει τα απωθημένα τους πάνω της.

    Επαναλαμβάνω, χωρίς καν να σημαίνει απαραίτητα πως θίγονται από τις όποιες συμπεριφορές μέσα τους, αν κατόρθωσαν να ακουμπήσουν το μεγαλείο που τόσο casual αναφέρεις σαν φυσικό.
    Γιατί περί μεγαλείου πρόκειται να κατορθώσεις όχι να δηλώνεις και να λες πως δεν σε ακουμπά τίποτα, αλλά πραγματικά να φτάσεις να το γεννάς σαν αλήθεια σου μέσα απ' την ψυχή σου. Ένα μεγαλείο που δεν έρχεται χωρίς δουλειά και αναμφισβήτητα χρόνο…

    Οπότε αν κάποια εν δυνάμει σκλάβα, ή σκλάβα δεν έχει κατορθώσει (ακόμα) να το ακουμπήσει αυτό το τέλειο που αναφέρεις, δεν σημαίνει βέβαια πως δεν είναι σκλάβα και την αφορούν μόνο τα - καθε τετάρτη ενα σπάνκινγκ και έξω απο την πόρτα, πόσο μάλλον όταν αυτά δεν έχουν καν σχέση με Ms, αλλά με άλλου είδους bdsm (το οποίο δεν είναι σε τίποτα χειρότερο από μια Ms σχέση αν τα άτομα που το επιλέγουν έχουν ακριβώς αυτές τις ανάγκες και όχι κάποιες άλλες).

    Συμφωνώ απόλυτα.  
    Έχει όμως ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία η προσωπική άποψη του Αφέντη της, έτσι δεν είναι?

    Μεγαλύτερη σημασία θα έλεγα από τις όποιες παροιμίες ή απόψεις άλλων.
    Κι Εκείνος κρίνει και αποφασίζει και καθοδηγεί την ιδιοκτησία Του αναφορικά με το πώς οφείλει να φέρεται και πώς να αντιδρά.

    Εμένα π.χ. δεν μου επιτρέπει να βρίζω, δεν του αρέσει να βωμολοχώ γενικότερα όπως Λέει κι Ο Ίδιος στο https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/8730-η-βωμολοχία-σε-συνεδρίες.html#post111649

    Αλλά μου Επιτρέπει και Απολαμβάνει να συζητώ, να γίνομαι καυστική ή ακόμα και να «χώνω» εκεί που μου Επιτρέπει να κρίνω από μόνη μου πως χρήζει να το κάνω.
    Δεν χρειάζονται ούτε φωνές ούτε βρισιές για να το πετύχω αυτό, χρειάζονται?
    Αν και κάποια στιγμή μου Είπε πως μια καλή σκύλα θα υπερασπιστεί με ότι έχει και δεν έχει το Αφεντικό της και την περιουσία Του και ως περιουσία Του λογίζεται και η ίδια.
    Και σε μια τέτοια περίπτωση άνετα θα έχωνα τα δόντια μου στο λαιμό εκείνων που απειλούν, χωρίς να Θεωρεί πως παύω να είμαι με αυτό σκλάβα κι η δική Του άποψη είναι η μοναδική που έχει την οποιαδήποτε βαρύτητα.

    Υ.Γ. Ειλικρινά συγχαρητήρια Eleni, είναι απόλαυση να διαβάζω τέτοιες απόψεις.
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι το ίδιο. Και είχα την τύχη να γνωρίσω μια που το έχει καταφέρει, αλλά μετα απο εκείνη δεν το έχω ξαναδει πουθενά.

    Και εδώ συμφωνώ .



    Δεν ήθελα να υπονοήσω κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση ότι αν δεν το έχεις καταφέρει τότε σε νοιάζουν μόνο τα σπάνκινγκς.


    Το μόνο που μπορώ να προσθέσω σε ένα λίγο πιο προσωπικό επίπεδο είναι ότι το σημαντικό είναι να ξέρεις ποιον εκπροσωπεις γενικότερα, σε κάθε είδους conduct και να ξέρεις ότι πάντα πρέπει να είσαι σε compliance με τους κανόνες της σχέσης. Απο εκεί και πέρα εαν αυτά είναι πάντα κομμάτι της συμπεριφορας δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποιο εκδηλώνονται και δεν αφορά και κανέναν.
    Δηλαδη άλλη μπορει να έχει εντολή να μην μιλάει ποτε και άλλη να χαστουκίζει.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτια του να εισαι ατιθαση,αντιδραστικη και γλωσσου στην συναναστροφη με το κοινωνικο συνολο,υποτακτκη & σκλαβα!

    Έτσι ακριβώς!
    Και κάποτε η ίδια μπορεί να έχει εντολή να μην μιλήσει και κάποτε να χαστουκίσει.

    Υ.Γ. Δεν υπονόησα πως υπονόησες αυτό που νόμισες πως νόμισα πως υπονόησες,  ...απλά το ανέπτυξα λίγο για να μην υπάρχει από κανένα παρανόηση πως όταν μιλάμε για το πως οφείλει να είναι μια σκλάβα πολλές φορές αναφερόμαστε στον τελικό στόχο, στην κατάληξη ενός δύσκολου μονοπατιού μεν, με πολλές βέβαια επιβραβεύσεις δε.  
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εκληπτικο νημα!!!!!!Διαβαστε το, πολυ επικαιρο !!!!!!