1. Λόγω τεχνικού προβλήματος το forum ήτανε κάτω για κάποιες μέρες. Το προβλημα εχει λυθει και ολα λειτουργούν σωστα.
    Απόκρυψη ανακοίνωσης
Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αμείλικτη ανάγκη του να μην μπορείς αλλιώς

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 21 Ιανουαρίου 2026.

1. rea..

rea.. Contributor

Έχει να κάνει και με τον/την Κ που σε έχει αναλάβει, όλο αυτό. Όσο σεβασμό σε έμαθε να έχεις στις θέσεις και στο πλαίσιο, τόσο σεβασμό θα δείξεις και στο τέλος.

2. annia24

annia24 Premium Member

Και να προσθέσω πάνω σε αυτό πως όντως ισχύει... Ακόμα και μετά την αποδέσμευση σε κουβέντες που κάναμε κατα καιρούς, συνέχισα να είμαι ευγενική, προσγειωμένη και απευθυνόμενη στον πληθυντικό. Αυτό έμαθα,με αυτό πορευτηκα.

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

... απλά δεν μπορείς αλλιώς  
    Απολύτως αληθές. Κανείς δεν γίνεται κάτι που δεν είναι, έστω και αν αυτό το κάτι "κοιμόταν" μέσα του πάρα πολλά χρόνια ή δεν πίστευε καν ότι είναι. Ομοίως και οι ζωντανοί οργανισμοί που λέγονται σχέσεις.
    Η πρώτη φορά που αποδεσμεύτηκα, και όχι με τον πιο σωστό τρόπο γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρή και έκανα σαν τρομαγμένο κατσίκι, δεν μπήκε ποτέ εμπόδιο στο να διατηρήσω για αυτό τον άνθρωπο ένα τεράστιο σεβασμό και μια ατέλειωτη αγάπη μέχρι το τέλος της ζωής του. Και ακόμα και τώρα δηλαδή δεν θα μου πήγαινε ποτέ, σχεδόν 15 χρόνια μετά που έφυγα, να πω κάτι που δεν θα τον τιμούσε...

Ως προς την αφαίρεση του δικαιώματος στην αποδέσμευση, στη δική μου εμπειρία, ισχύει κάτι που ισχύει και για άλλα πράγματα στο Κ/υ: Έχουν αξία, είναι ενεργά, μόνο αν δεν καταρρεύσει η συνθήκη (ρητά ή εντός Ε/ενός εκάστου). Άπαξ και καταρρεύσει η συνθήκη, δεν ορίζεται καν έννοια ως έννοια το δικαίωμα ή μη δικαίωμα.

Last edited: 27 Ιανουαρίου 2026
  4. darkmoon_o

darkmoon_o Regular Member

Για εμένα δεν υπάρχει το "δεν μπορώ" το "να"το "γιατί" αλλά το έτσι είμαι φτιαγμένος.. αλλιώς.
    Εκεί στο αλλιώς βρίσκω την ισορροπία μου, είμαι ο εαυτός μου,νιώθω ελευθερία, λειτουργική,πλήρης.
    Και πάντα θα μπορείς αλλιώς αλλά οτιδήποτε άλλο θα είναι συμβιβασμός.

5. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Πάντα μπορείς. Εξέλιξη. Ανάγκη. Συνθήκες

Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2026 at 13:39