Η ανάπτυξη ενός σκλάβου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 17 Απριλίου 2011.

 1. Master_Spiler

  Master_Spiler Regular Member

  Πιστεύω ότι η ανάγκη του να είναι κάποιος υποτακτικός ξεκινά από την παιδική ηλικία και σε πολλούς υποτακτικούς ή και σκλάβους που υπάρχουν τριγύρω μας, αυτό συνεχίζεται και στην εφηβική ηλικία και μετέπειτα, κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής τους, ακόμα και μόνο κατά τη διάρκεια των φαντασιώσεών τους.

  Γι’αυτό το λόγο προτιμώ να ασκώ αυτό που προσωπικά ονομάζω ανάπτυξη ενός σκλάβου, παρά εκπαίδευση σκλάβου καθώς πιστεύω ότι η διαδικασία κατά την οποία η υποταγή βαθαίνει μέσα σε μια M/s σχέση οφείλει να θεωρηθεί ως μια συνέχιση αυτής της διαρκούς ανάπτυξης του ανθρώπου και θα πρέπει να γίνεται με λεπτομερή προσοχή στις εσωτερικές ικανότητες και στη φύση του σκλάβου.

  Θα πρέπει να εστιάζει στα διάφορα χαρακτηριστικά του σκλάβου και να οδηγείται από αυτά, αν και σίγουρα, ο Αφέντης ελέγχει τη διαδικασία της ανάπτυξης και δίνει τροφή στα γνωρίσματα που βοηθούν αυτήν την ανάπτυξη. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι σκλάβοι είναι λευκοί καμβάδες που μπορούν να εκπαιδευτούν όπως ο εκάστοτε Αφέντης θέλει, κυρίως γιατί η ιστορία τους είναι πάντα παρούσα και πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.

  Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσέγγιση, η εξωτερική εκπαίδευση ενός σκλάβου χτίζεται πάνω στην ανάπτυξη των εσωτερικών του δομών και μπορεί να θεωρηθεί ως μια τελειοποίηση της συμπεριφοράς του σκλάβου με τις όποιες αλλαγές να γίνονται κυρίως στο εσωτερικό του.
   
  anchor likes this.
 2. cd_tsoulaki

  cd_tsoulaki New Member

  Απάντηση: Η ανάπτυξη ενός σκλάβου

  isws to pio kalogrameno keimeno pou exw diavasei sto site.....
  makari na mou dwsete thn adeia na milisoume kai online.
  me sevasmo
   
 3. kkkonstantinos

  kkkonstantinos New Member

  Απάντηση: Η ανάπτυξη ενός σκλάβου

  σωτος καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστι