Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αναζητηση ενος αφεντη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος sunny, στις 10 Ιουνίου 2009.

  1. sunny

    sunny Regular Member

    Είμαι καινούργια σε αυτόν τον χώρο… διάβασα αρκετά πράγματα γύρω από τα διάφορα θέματα… θέλω πολύ να δοκιμάσω μια τέτοια εμπειρία… παρόλο που δεν μπορώ να πω με σιγουριά για τον ποιο ρόλο θα κρατήσω στο τέλος..νομίζω ότι ο ρόλος του υποτακτικού με κεντρίζει περισσότερο…

    το ερώτημα που θέλω να θέσω λοιπόν είναι «καλά όλα αυτά που μπορείς να κανείς αλλά που και πως βρίσκεις τον αφέντη σου;»

    Και πως γίνεται «η αρχή»; Θέλω να πω δεν νομίζω ότι μπορώ να γνωρίσω κάποιον, να μου πει ότι είναι “αφέντης “ και ξαφνικά να υποταθώ…
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Που και πως βρίσκεις κυριαρχικούς:
    1. Μέσα από τούτο το φόρουμ : είτε συνομιλώντας εδώ, είτε πηγαίνοντας σε συναντήσεις
    2. Στις καθημερινές σου συναναστροφές, αν έχεις διαίσθηση και είσαι τυχερή
    3. Μέσω into φίλων

    Πως γίνεται η αρχή:
    Στην πρώτη περίπτωση, όπου τα πράγματα είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα, αφού "εντοπίσεις" κάποιον ο οποίος σου κινεί το ενδιαφέρον, δρας σύμφωνα με το ένστικτό σου. Δεν θα (έπρεπε να) υπάρξει θέμα πρωτοκόλλου και έχω την εντύπωση πως κάποιος λογικός Κ δεν θα το απαιτούσε. Πέρα από αυτό, ας τον πλησιάσεις όπως θα πλησίαζες έναν οποιονδήποτε άνδρα. Δεν είναι οι Κ τίποτα τέρατα που κουβαλάνε παντού μαζί τους το τσαντάκι του Sport Billy(στην s/m έκδοση)

    Στην δεύτερη περίπτωση, όπου στην ουσία απλά υποψιάζεσαι οτι είναι Κ, τον πλησιάζεις απλά και ήρεμα(μην τον τρομάξεις τον άνθρωπο), απλά πιστεύω πως θα ήταν καλό να δώσεις εξ αρχής κάποιο σημάδι της υποτακτικότητάς σου.

    Στην τρίτη το ίδιο με την πρώτη.

    Αν γνωρίσεις κάποιον ο οποίος θα σου πει "Είμαι Αφέντης" και σου ζητήσει να υποταχθείς, μπορείς ελεύθερα να πεθάνεις στο γέλιο.

    Όσο για την υποταγή και για το ποιός "ρόλος" σε "κεντρίζει", αυτά είναι βλέποντας και κάνοντας.
    Το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην βιαστείς καθόλου, να μην σε πιάσει ο ενθουσιασμός και πέσεις με τα μούτρα, καθώς δεν είναι παίξε γέλασε.
    Και μην εμπιστεύεσαι τον κάθε έναν που θα σου πουλήσει αφεντιλίκια κλπ. Δώσε χρόνο στην κατάσταση. Δοκίμασέ τον. Δεν είναι κακό.

    Μικρή είσαι, έχεις χρόνια μπροστά σου.

    Προσέχουμε, για να έχουμε 
     
  3. sunny

    sunny Regular Member

    Ευχαριστώ πολύ georgia για την απάντηση σου… ήταν μπορώ να πω κατατοπιστική…    
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Η προλαλήσασα ανέφερε τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο αντίδρασης στο άκουσμα της φράσης "Καλησπέρα, είμαι αφέντης, υποτάξου". Πέρα όμως από το γέλιο ενδείκνυται και το ειρωνικό "Α ναι; Τι μας λες...", με τον κατάλληλο χρωματισμό της φωνής.

    Ας σοβαρευτώ λίγο (όσο μπορώ)...
    Φυσικά και δε γίνεται να υποταχθείς σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δηλώνει Κυρίαρχος. Για μένα δε νοείται υποταγή στο ρόλο του άλλου, αλλά στο άτομό του, στην προσωπικότητά του. Και, φυσικά, για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα, κάποια εξοικείωση. Άλλωστε, το βασικότερο στοιχείο για να υπάρξει μία σχέση που βασίζεται σε διαφορά δυναμικού είναι η εμπιστοσύνη. Και αυτή δε μπορεί να δημιουργηθεί από τη μία μέρα στην άλλη.
     
  5. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Συμφωνώ με Georgia & Durcet και απλά θα ήθελα να συμπληρώσω πως,καλό είναι να κρατάς μια πισινή για τους Αφέντες μέσω πμ.
    Προσπάθησε να κατουρηθείς στο γέλιο,αν λάβεις πμ που ξεκινά κάπως έτσι "Στα 4 σκλάβα,σου γράφει ο Αφέντης χχχ" και μην πανικοβληθείς,νομίζοντας πως έτσι κάνουν όλοι.


    Μήπως άργησα ήδη,να σε ενημερώσω;
     
  6. Puma

    Puma Regular Member

    Καλώς ήρθες, sunny  
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    ορθολογιστική η απάντηση της Georgia ,μέσα από την εμπειρία μου όμως τα πράγματα γίνονται πιό περίπλοκα (αν το βλεπεις ορθολογιστικά ,μιάς και θα μπλέξεις με νόμους βιοχημείας.. ) ή πιό απλά αν είσαι καταστασιακός

    1ον ζητάς απλά να υποταχθείς σε κάποιον ; αυτό είναι εύκολο αναζητάς απλά χαρακτήρες δυναμικούς με έντονη προσωπικότητα ,δεν χρειάζεται να βρεις κάποιον που να κρατά και ταμπέλα
    αν όμως πάμε στο 2ον δηλαδή να αναζητάς εμπειρίες αλγολαγνίας, εξευτελισμού κλπ μία ορθολογιστική προσέγγιση στο θέμα είναι ενδεδειγμένη ! προσέχουμε, για να έχουμε όπως είπε και η Georgia...

    σε αυτό το thread θα ήθελα να δω απαντήσεις και κυριαρχικών ανδρών για το πως προσεγγίζουν μία σκλαβίτσα, υποτακτικιά, σκυλίτσα whatever...
     
  8. darklight

    darklight Regular Member

    Γεια σου και από εμένα sunny και
    καλό ταξίδι στην αναζήτησή σου.
    Εγώ απλά θα πω το τετριμμένο, πως δηλαδή εκτώς των άλλων είναι απολύτως σημαντικό να επικοινωνείς τις σεξουαλικές σου διαθέσεις με τον όποιο σύντροφό σου και ο δρόμος θα αρχίσει να φαίνεται.
    Θα χαρώ να διαβάσω τα posts σου.
     
  9. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Η αναζητηση ενος αφεντη...

    Ασε τι σου λενε οι αλλοι. Ακου λοιπον πως θα τον γνωρισεις.
    Απο το αυστηρο (αρχικα) υφος του. Μετα βεβαια το πιθανοτερο ειναι να γινει γλιτσας αλλα μην μασησεις. Προχωρα στον επομενο.
    Απο το θεληματικο του πηγουνι. Αν καταλαβεις στην πορεια οτι ηταν προγουλι, καλυτερα να επισκεφτεις οφθαλμιατρο.
    Απο το κοφτο γραφτο του λογο, αν ξεκινησεις νταλαβερι μεσω νετ. Αν στην πρωτη συναντηση δεις κανενα νιανια, παλι μη πτοηθεις. Πες οτι τελικα αλλαξες γνωμη και δεν θελεις να υποταχτεις .Ριχτου κι ενα ευχαριστω που βοηθησε σε αυτη σου την αποφαση.

    Αυτα για πρωτη δοση. Πιστευω να σου φανηκα χρησιμη.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Καλώς όρισες sunny και χαίρομαι που σε έχουμε στην παρέα μας  

    Πολύ καλά στα είπε η Georgia, έδωσε πολύ καλές συμβουλές, τις μελέτησα σοβαρά, αφούί καμιά φορά ξεχνώ τα βασικά  

    Για να βρεις Αφέντη πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ και για να το θέλεις πάρα πολύ πρέπει να ξέρεις εσύ τί είσαι και γιατί θέλεις να έχεις Αφέντη. Αυτό παίρνει χρόνο και κόπο, αλλά είναι χρόνος κερδισμένος σε εμπειρίες και ο κόπος αξίζει. Μην περιμένεις από την πρώτη σχέση να βρεις τί είσαι, τί θέλεις και τον Αφέντη που σου ταιριάζει. Υπολόγιζε στην τρίτη με τέταρτη σοβαρή σχέση, αν δεν είσαι μελισσούλα που πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι αυτό   αλλιώς μπορεί να πάει και πιο μακριά η βαρκούλα.

    Η αρχή μπορεί να γίνεται από την πρώτη ουσιαστική εμπειρία, θα το καταλάβεις από μόνη σου όταν θα είναι. Μετά, λίγο λίγο και μέσα από εμπειρίες και σχέσεις, η συνειδητότητά σου θα αυξάνει και θα βρίσκεις τα "θέλω" σου, θα απορρίπτεις πράγματα που νόμιζες για δεδομένα και θέσφατα, θα ξεπερνάς καινούργια εμπόδια και θα προχωράς.

    Πρότασή μου είναι να μην δώσεις άμεσα την μεγαλύτερη προτεραιότητα στο να βρεις Αφέντη, αλλά στο να βρεις ανθρώπους αξιόπιστους να μπορείς να συζητάς πράγματα και αργότερα τόσο εμπιστοσύνης που να μπορείς να επιτρέπεις να σε καθοδηγήσουν, ιδίως σε δύσκολες στιγμές.

    Ούτε να είσαι εξαιρετικά κριτική (όπως προτείνουν σε μερικά ποστ απ ό,τι πρόσεξα   ) σε όσους σε προσεγγίζουν. Να ακούς, όπως σε όλες τις σχέσεις, την εσωτερική φωνή και αν αυτή σου λέει "στοπ" να μην προχωράς. Αν κάποιος δεν είναι του γούστου σου, όσο και να νομίζεις ότι θα ήταν καλός Αφέντης, να προσπερνάς, μπορεί να είναι καλός Αφέντης αλλά δεν είναι για σένα.

    Η γνώμη μου είναι να υποκύπτεις άμεσα και ανοιχτά σε αυτούς που σε εντυπωσιάζουν και που ασχολήθηκαν μ εσένα αρκετά ώστε να σε συγκινήσουν. Μπορεί να μην είναι οι τέλειοι Αφέντες, αλλά μια ζωή την έχουμε και θα περάσεις πολύ όμορφα ακόμα και αν δεν διαρκέσει για πάντα.

    Όσες ξέρω που έχουν βρει Αφέντη και έχουν ευχαριστηθεί τη ζωή της σκλάβας δεν είναι αυτές που είχαν τα ψηλά στάνταρ ή που απέρριψαν τους πολλούς, είναι αυτές που έβλεπαν μεν την πραγματικότητα αλλά κυρίως είχαν ασχοληθεί να ξέρουν πολύ καλά τί θέλουν και είχαν κοπιάσει να αποκτήσουν την εμπειρία για το πώς θα το πετύχουν.

    Σου εύχομαι μια γεμάτη χρώματα, υφές και αρώματα διαδρομή  
     
  11. MasterG

    MasterG New Member

    sunny μια κ ο λογω περι Αφεντη μου επιτρεπεις να μιλησω.
    Το να βρεις Αφεντη δεν ειναι παιχνιδι συμβιβασμων ψυχικων περιορισμων κ εξαναγκασμων. Ειναι μια εσωτερικη αναγκη την οποια θα πρεπει να αναζητησεις να κατανοησεις να εμπεδωσεις κ να κατακτησεις.
    Αν τιποτα απο τα παραπανω δεν συμφωνουν με την εσωτερικη σου αρμονια δεν θα μπορεσει να αποδωθει ουτε στο ελαχιστο η οποια επιθυμια προς υποταγη.
    Σε αντιθετη περιπτωση το μονο που θα κατορθωσεις ειναι να αφεθεις στην σωματικη απολαυση, καθολου κακη σταση ζωης, αλλα χωρις την ουσια της υποταγης που αφορα την καθ' εαυτο ψυχοσωματικη παραδοση.
    Στο χερι σου, στο μυαλο σου κ κυριως στην ψυχη σου βρισκετε η απαντηση της αναζητησης κ της καθολικης παραδοσης σου. Βρεστο απολαυσε το κ μετα κοινοποιησε την δυνατοτητα κ την επιθυμια σου να γινεις αυτο που φανταζεσai.
    Το τι θα μας το αποκαλυψεις αν ειμαστε τυχεροι στο αμεσο μελλον.
    Καλη αναζητηση.
     
  12. Dark_passion

    Dark_passion Regular Member

    Απάντηση: Η αναζητηση ενος αφεντη...

    Καλώς τη sunny!

    Προσωπικά θα σου πρότεινα, εφόσον είσαι καινούρια στο χώρο, να μην αναζητήσεις εξαρχής Αφέντη (μεγάλη κουβέντα αυτή η λέξη...), αλλά άνδρες κυριαρχικούς με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις κάποιες πρώτες εμπειρίες. Αν ψάξεις, θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο μέσα από διάφορες ιστοσελίδες, όμως θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι (ειδικά όσοι είναι κάτω των 40) είναι άσχετοι από BDSM και στην ουσία αναζητούν το εύκολο σεξ. Οι άνω των 40 που πιθανόν να είναι πιο έμπειροι, είναι συνήθως παντρεμένοι. Ωστόσο, μην απογοητευτείς - όπως καθετί που αξίζει, χρειάζεται χρόνος μέχρι να το βρεις.

    Μέχρι τότε, ενημερώσου όσο περισσότερο μπορείς γύρω από το BDSM και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της ασφάλειας. Π.χ. μην δεχτείς ποτέ να σε δέσει κάποιος στο πρώτο session που θα κάνετε - ίσως ούτε στο δεύτερο ούτε στο τρίτο, παρά μόνο όταν ο άλλος θα σου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη. Ένας σωστός Κυρίαρχος σέβεται πάντοτε τέτοιου είδους όρια. Αν δεν τα δεχτεί, απόφυγέ τον, είναι επικίνδυνος!

    Και κάτι ακόμη: όταν βγεις ραντεβού για καφέ με μια καινούρια γνωριμία του χώρου, συζήτησε μαζί του τι ακριβώς θέλεις, τι ΔΕΝ θέλεις και τι θέλει εκείνος από σένα. Από αυτή τη συζήτηση θα καταλάβεις αν αξίζει τον κόπο να προχωρήσεις περισσότερο μαζί του...

    Καλή αναζήτηση!