Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 14 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η κυριαρχική μου τάση καλύπτεται μόνο από συγκεκριμένο φύλο ; Είμαι άνδρας κυρίαρχος και θέλω μία θηλυκή ύπαρξη υποταγμένη , αλλά όχι αρσενική ; Αν κάποιος έχει καθαρά ετεροφυλικές αναζητήσεις και εφόσον συμπεριλαμβάνει στην αναζήτηση του και την σεξουαλική του ικανοποίηση , καταλαβαίνω τους δισταγμούς του . Αν όχι όμως ; Βρίσκω το ίδιο ενδιαφέρον το αρσενικό , όπως και το θηλυκό μυαλό (εγώ προσωπικά και το σώμα) . Η έκφραση αλλάζει , το ύφος , η φύση της υποταγής , αλλά μου είναι το ίδιο πολύτιμο . Γονατίζουν διαφορετικά , κοιτάνε με τρόπο διακριτικά αλλιώτικο , αλλά με γεμίζει και τις δύο φορές …​

    Είμαι υποτακτικός και υποτάσσομαι μόνο στο άλλο φύλο ; Γυναίκα σε άνδρα και άνδρας σε γυναίκα ; Σε γυναίκες υπό το έχω συναντήσει περισσότερες φορές , ιδίως μετά από παρότρυνση των Κυρίων τους , το να υποταχθούν πρόσκαιρα σε γυναικεία φύση . Όμως στις γυναίκες υπό έχω συναντήσει και πάρα πολλές φορές την άποψη ότι μόνο σε άντρες νιώθουν ότι θα μπορούσαν να υποταχθούν . Σε άντρες υπό συναντώ πολύ εύκολα την άρνηση της σεξουαλικής παράδοσης σε αρσενικό κυρίαρχο . Αλλά τις λέξεις τους τις διαλέγουν , ώστε να τονίζεται «η σεξουαλική παράδοση» . Η πνευματική ;
    Με ερεθίζει το να προσφέρω πόνο . Μόνο στο άλλο φύλο ; Εδώ τα πράγματα τα βλέπω πιο ξεκάθαρα . Οι περισσότεροι καθαρόαιμοι σαδιστές δεν διαχωρίζουν εύκολα το φύλο . Η μήπως κάνω λάθος ; ​

    Είμαι μαζοχιστής αλλά το μαστίγιο το προσφέρω και με τα δύο χέρια μόνο σε άτομο που έχει διαφορετικό φύλο από εμένα ; Και εδώ όπως και στους σαδιστές τα ένστικτα είναι περισσότερο αποκρυσταλλωμένα . Μία ένδειξη για την ύπαρξη αληθινής μαζοχιστικής τάση από το άλλον , για εμένα πάντα , είναι η έλλειψη δυσφορίας στο φύλο του πομπού από τον δέκτη . Αλλά αφήνω πάντα ένα παράθυρο ανοιχτό . ​
    Ποια είναι η άποψη σας ; Για τις τάσεις που σας εκφράζουν και για αυτές που έχετε άποψη …​
     
  2. Don Machino

    Don Machino Regular Member

    Φίλε Ηλία, σαφώς και ο ''αγνός'' , pure, σαδιστής δεν έχει προτίμηση του τι βασανίζει, είτε είναι άντρας, γυναίκα, μια γατούλα ή μια γριούλα...
    πιστεύω οτι η φύση ενός τετοιου όντος δεν σχετίζεται με την σεξουαλική του φύση, δηλαδή δεν ερεθίζεται. αντιθετα είναι μια έχτρα φυσική του ανάγκη για να καλύψει είτε μια γενετική διαταραχή (εγκεφαλική), είτε μια ψυχική διαταραχή που προκλήθηκε απο κάποια έντονη εμπειρία.

    μιλάμε πάντα για άνθρωπο ο οποίος δεν είναι υπο την επίρεια ουσιών.

    Αντίθετα εσύ και εγώ την προσφορά αλλά και την αποδοχή πόνου την έχουμε ώς φιλοσοφία ζωής. ξεκινάει απο το εγκεφαλικό παιχνίδι και εξελίσσεται στο σωματικό.

    από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε να βλέπω τον κόσμο από τρίτο μάτι, ως μή συμμετέχων, δηλαδή ως παρατηρητής ακόμα και στον εαυτό μου.

    σου λεώ λοιπόν οτι ο άνθρωπος γεννιέται κατα ένα ας πούμε 75% και το υπόλοιπο 25% είναι ο εξωτερικός παράγων. το 25% είναι πολύ υψηλό ποσοστό και ο εξωτερικός παράγων επιδρά κυρίως, την περίοδο από τα μέσα τις κύησης έως και την εφηβεία. από την εφηβεία και μετά εξελίσσεται η κοινωνική διάσταση του ανθρώπου αλλά όχι το ποιος είναι.

    επιστρέφοντας λοιπόν στον αγνό σαδιστή, λέω ότι αυτός γεννιέται, όπως ο ψυχωσικός/σχιζοφρενής, ή ο ομοφυλλόφιλος. γενετικά ''σκάρτοι'' όπως λέω κυνικά εγώ, που χρήζουν του ενδιαφέροντος και την φροντίδα της κοινωνίας/πολητείας.

    για μένα τέλος το BDSM το έχω φιλοσοφία και άλας στην ερωτική μου ζωή.

    μεθαύριο..., θα έχω οικογένεια. δεν γουστάρω λοιπόν το παιδί μου να ρωτάει τη μάνα του, γιατι φοράει λουρί στο λαιμό, ή τι είναι το σημάδι στα χέρια-ποδια κτλ...

    άλλωστε μέχρι τί ηλικία νομίζουμε οτι θα πλακωνόμαστε....?????? κάποια στιγμή όλα αυτά έχουν ένα τέλος και το καλό θα είναι να είναι ευχάριστο με όμορφες αναμνήσεις...
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Don Machino με προβλημάτισες με αυτά που έγραψες διότι κατάλαβα ότι έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την Π...α και sorry.
    Κάτι μου λεει όμως ότι δεν είσαι ο μόνος
    Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να (σου/σας) διευκρινίσω για άλλη μια φορά (ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ) ότι εδώ ότι μιλάμε αποκλειστικά για "σεξουαλικό σαδισμό" που απέχει από οποιαδήποτε άλλη μορφή σαδισμού. Οπότε κάτω από αυτήν την οπτική ο "σεξουαλικός σαδιστής" σαφώς και έχει προτιμήσεις (προτίμηση του τι βασανίζει, είτε είναι άντρας, γυναίκα, μια γατούλα ή μια γριούλα...). Στον "σεξουαλικό σαδιστή" λοιπόν λειτουργεί και η επιθυμία και τα θέλω.
    Μετρά γι αυτόν πάντα η συναίνεση του παρτενέρ του. Δεν κακοποιεί με αυτή του την συμπεριφορά αυθαίρετα διότι δεν είναι εγκληματίας μια που οι πράξεις του δεν λειτουργούν για την έχτρα φυσική του ανάγκη για να καλύψει είτε μια γενετική διαταραχή (εγκεφαλική), είτε μια ψυχική διαταραχή που προκλήθηκε από κάποια έντονη εμπειρία.
    Αυτός ο συγκεκριμένος τύπος "σεξουαλικού σαδιστή" είναι αποδεκτός από Ε/εμάς (ΒDSM) μια που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του "σεξουαλικού μαζοχιστή".
    Έτσι και ένας "σεξουαλικός σαδιστής" μπορεί να χρησιμοποιεί εγκεφαλικά παιχνίδια και κατ επέκταση να εξελίσσονται σε σωματικά και φυσικά έχει και επιλογή αν ο/η παρτενέρ του είναι ζώο η άνθρωπος, είναι άντρας - γυναίκα, γριά η νέα, κλπ.
    Επιμένω ότι έχεις μπερδέψει τον "σεξουαλικό σαδιστή" με τις έννοιες του "αγνού σαδιστή" ("καθαρού σαδιστή" εγώ θα έλεγα και καθόλου αγνού) όπως τον περιγράφεις.
    Επίσης να σου πω ευθαρσώς ότι θυμώνω μια που θεωρώ απαράδεκτο το ότι έχεις βάλει σε ένα "κουβά" όλους "ψυχωσικούς /σχιζοφρενείς, ή ο ομοφυλόφιλους" και τους ονομάζεις κυνικά σκάρτους αλλά και πολύ άδικα (δεν θέλω να εκφράσω άλλη χειρότερη λέξη)
    Μάλλον η κοινωνία θέλει μαθήματα και όχι οι ομοφυλόφιλοι
    Απορώ!!
    - Τι έχεις Γιάννη?
    - Κουκιά σπέρνω!

    Έλεος πια με αυτή την καραμέλα στο στομα!!!
     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2006
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Τώρα για να πω την δική θέση μου στο θέμα που έθεσε εδώ ο Ηλίας.

    Δέχομαι ότι υπάρχουν γυναίκες και άντρες υποτακτικής ψυχολογίας.
    Τους δέχομαι στο κοινωνία και στο ζωτικό μου περιβάλλον.
    Όλους τους τύπους τους αντιμετωπίζω με καλή διάθεση κατανόηση και φυσικά σεβασμό για την κλήση τους.

    Το ΒDSM περιλαμβάνει εκτός από σωματικά και εγκεφαλικά παιχνίδια κατά κοινή ομολογία.
    Ποτέ όμως δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιώ ένα άντρα σκλάβο, μια γυναίκα σκλάβα σε προσωπικό επίπεδο.
    Δεν θα μπορούσα διότι η εικόνα που έχω για την γυναίκα ως ύπαρξη στην κοινωνία στέκει περήφανα, δυνατά, σταθερά, αυτόνομα, αυτόφωτα και ψηλά στα δυο της πόδια και όχι στα γόνατα και στα τέσσερα.

    Η γυναίκα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχτεί λατρεία και όχι να προσφέρετε για να χρησιμοποιείτε σαν αντικείμενο εξευτελισμού. Το γυναικείο κορμί είναι το θαύμα της φυσης που φέρνει στον κόσμο παιδιά και είναι άξιο σεβασμού και θα πρέπει να είναι αποδέκτης αγάπης και πράξεων προσφοράς και κατ' επέκταση λατρείας.

    Με χαλάει πολύ.
    Δεν θα πω ότι είναι λάθος όποια Κυρία μπορεί να κάνει το αντίθετο δηλαδή να μπορεί να συνευρίσκεται με μια γυναίκα σκλάβα και να την χρησιμοποιεί όπως ακριβώς τον σκλάβο της..
    Το μυαλό και οι επιθυμίες μπορεί να λειτουργούν διαφορετικά από το δικό μου.

    Μιλώ πάντα για μένα, τις επιθυμίες μου και τις φαντασιώσεις μου.
    Έχει τύχει να συμμετάσχω σε sessions που σκλάβες έχουν εντολή από τον Master τους να χρησιμοποιηθούν από εμένα. Μπαίνω στο παιχνίδι αλλά σχεδόν μηχανικά... Δυστυχώς ...δεν λειτουργούσα το ίδιο και δεν πρόκειται.
    Φυσικά και δεν μετανιώνω και δεν αισθάνομαι άσχημα μια που δεν μου βγαίνει.

    Έχω πιάσει τον εαυτό μου να λυπάται. Θέλω να πιάσω την σκλάβα από τα μαλλιά όχι για να την χρησιμοποιήσω, η για να την πονέσω αλλά για να της φωνάξω δυνατά ουρλιάζοντας σχεδόν "Σήκω όρθια σκύλα. .... Η θέση της γυναίκας είναι άλλη". ...
    Φυσικά και το έκανα αυτό πολλές φορές .

    Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα αρνητικά όταν βλέπω μια σκλάβα να σέρνετε στο πάτωμα μπροστά στα ποδιά του Master της και τα δικά μου....
    Όσο και αν είμαι σίγουρη ότι αυτό την εκφράζει και αυτό την ευχαριστεί.
    Το χέρι μου προτιμά να κρατά φτερό παρά μαστίγιο σε γυναικείο κορμί.
    Δεν θέλω να το χαράζω, δεν θέλω να το βλέπω να ματώνει και να του προσφέρω πόνο, δεν θέλω να το ξεφτιλίζω.
    Θέλω και προτιμώ να εισπράττει ότι Εγώ.
    Πιστεύω ότι η γυναίκα αυτό αξίζει.

    Αυτός είναι και ο λόγος που τιμώ και αγαπώ τις γυναίκες σκλάβες.
    Δεν αισθάνομαι ανώτερη τους διότι όλες μας είμαστε πάνω από όλα γυναίκες, άξιες σεβασμού και λατρείας.

    Θέλω να πιστεύω ότι οι σκλάβες προσφέρουν τον εαυτό τους, το είναι τους την γυναικεία τους υπόσταση σε ΑΝΤΡΕΣ Κυρίαρχους που πραγματικά Αυτοί θα εκτιμούν αυτήν την τεραστία πρόσφορα ΖΩΗΣ.

    Πρέπει να τις αγαπούν, να τις σέβονται και να τις λατρεύουν με τον τρόπο τους αφού αυτόν έχουν επιλέξει οι ίδιες.
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σέβομαι και των δυο σας τις απόψεις παρόλο που δε συμφωνώ σε κάποια σημεία . Θα ήθελα να ρωτήσω...
    Don Machino , βλέπω δηλώνεις Master . Θέλεις να κυριαρχείς μόνο στο γυναικείο φύλο ; Αν ναι γιατί ;
    Εύα , λες ότι η θέση της γυναίκας είναι άλλη . Και ότι αυτή τη θέση αξίζει . Δεν αξίζει την υποταγή , την ταπείνωση , τον πόνο , όταν αυτά είναι που λαχταρά ; Όταν έχεις ένα θηλυκό απέναντι σου που σε ικετεύει για αυτά που πραγματικά θέλει , αρνείσαι να της προσφέρεις τα δώρα σου ;
     
  6. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Αγαπητέ Ηλία.
    Το έχω πει και θα το πω ακόμη μία φορά.
    Δεν δέχομαι να αγγίξω ή να με αγγίξει γυναίκα.
    Ίσως είμαι λάθος, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
    Νομίζω ότι οι άντρες Κυρίαρχοι σκέφτονται διαφορετικά άν και πολλές φορές μου έχουν πει ότι δεν δέχονται να παίξουν με σκλάβους.
    Είναι πιστεύω πως σκέφτεται ο κάθε Κυρίαρχος/η και πως το νιώθει, δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη για τους άλλους παρά μόνο για τον εαυτό μας  
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Η "Madonna" γίνεται "Πόρνη"...
    Αυτή την "ανατροπή" είναι που βρίσκω τόσο ισχυρή και γοητευτική σε μια γυναίκα slave και που αυτό ακριβώς είναι που με τρελαίνει .
    Ξέρω φυσικά ότι αυτή η στάση ζωής, είναι επιλογή της

    Την απάντηση μου Ηλία στο ερώτημα σου δηλαδή αν μπορώ να δώσω ταπείνωση, εξευτελισμό, κλπ σε μια γυναίκα που την λαχταρά, θα τη βρεις μέσα στο ήδη υπάρχον και άνωθεν κείμενο μου.
    Αρνούμαι να της τα προσφέρω ολ’ αυτά που περιγράφεις με τον τρόπο που εκείνη τα αποζητά να τα εισπράξει από εμένα.... Ειδικά όχι σαν δώρα. (αν είναι δυνατόν).
    Τέτοια δώρα ας τα κάνουν οι Master τους που τους ανήκουν.

    Ήδη το να δηλώνει μια γυναίκα σκλάβα σε έναν άντρα ( και όχι οπουδήποτε και σε οποιοδήποτε) για μένα είναι ταπεινωτικό από μόνο του.
    Είναι ενός είδους τιμωρία για την γυναικεία της υπόσταση.
    (Εύχομαι να μη παρεξηγηθώ από τις φίλες μου σκλάβες ...Και ας μου το συγχωρέσουν που εγώ ποτέ δεν θα δω μια γυναίκα σαν σκλάβα έστω και αν η ίδια το βροντοφωνάζει)

    Λυπάμαι γι αυτό που βλέπω να συμβαίνει μπροστά μου ακόμα και όταν συμμετέχω στην ευχαρίστηση Τ/τους.
    Με σοκάρει να βλέπω μια γυναίκα στα χαμηλότερα σκαλοπάτια, με απογοητεύει να την βλέπω εξαρτημένη και παραδομένη, με απωθεί η σκέψη ότι μπορεί να την πονέσω περισσότερο από ότι η ίδια η ζωή μπορεί από μόνη της να το κάνει.

    Όλα αυτά που αισθάνομαι στην θέα μιας γυναίκας σκλάβας και ότι αυτά μου προκαλούν έχουν σαν αποτέλεσμα να μου βγαίνει περισσότερο κάτι σαν τιμωρία από μέρους μου γι αυτό που αισθάνεται και γι αυτό που την εκφράζει μέσα στην υποταγή της.
    Είναι και νιώθω τελείως διαφορετικά όταν χρησιμοποιώ έναν άντρα σκλάβο που και αυτός μπορεί να αποζητά ακριβώς τα ίδια με αυτήν.
    Το μυαλό μου, το κορμί και οι κινήσεις μου ανήκουν αποκλείσθηκα στο αντρικό φύλο το οποίο και θεωρώ ότι πάντα είναι υποταγμένο......
    Έτσι δηλώνω ότι δεν με ενδιαφέρει να εισπράττω την υποταγή για την υποταγή.
    Με ενδιαφέρει όμως η υποταγή που απορρέει από το αρσενικό στη Γυναικεία Ύπαρξη και Μεγαλοπρέπεια θα έλεγα επίσης.
    Δεν είναι το άγγιγμα που με ενοχλεί εμένα Princess....αλλά ο τύπος, ο τρόπος και η ποιότητα των αγγιγμάτων. (Με κανένα σeξουαλικο υπονοούμενο παρακαλώ- είσαστε για όλα ικανοί  )
     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2006
  8. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Μπορεί να φαίνεται απλοικό, αλλά νομίζω ότι υπάρχει κάποια σχέση με τον γενικότερο σεξουαλικό προσανατολισμό του ανθρώπου. Αν είσαι ετεροφυλόφιλος τότε και οι Bdsm πρακτικές σου θα έχουν να κάνουν με άτομα του άλλου φύλου, και το αντίστροφο. Κάπου υπάρχει διαχωρισμός. Π.χ. δεν μπορεί να πιστεύεις στη γυναικεία κυριαρχία και να δέχεσαι αδιακρίτως και εξουσία από άνδρες.
     
  9. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Θα συμφωνίσω με τον leopoldo... Η ανάγκη του κυριαρχικού εξαρτάται απο τον σεξουαλικό προσδιορισμό του. κάποιες φορές μπορεί και να συμμετέχει σε κάποιο διαφορετικό script ενος session αλλα δεν υπάρχει κάποια ανάγκη στο να το κάνει
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Ηλία εξαιρετικά καλοστημένο το θέμα. Δομημένο και απέριττο.

    Μόνο που δεν ξέρω να υπάρχει στην πραγματικότητα καθαρός, αγνός, πούρος σαδισμός ή μαζοχισμός και η βεβαιότητά μου ότι δεν υπάρχει καθαρή αμφιφυλοφιλία συγκλίνει στο 100%.

    Γνωρίζω ότι υπάρχουν BDSM λογικές όπου τα πάντα , εκτός από τις περιπτώσεις "φυσικών σκλάβων", είναι εναλλασσόμενα, όπου όλοι ανεξαιρέτως είμαστε switch και αμφιφυλόφιλοι που απλά οι επιθυμίες μας τροποποιούνται προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση ανάλογα με τα άμεσα ερεθίσματα που παίρνουμε. Ευχαρίστως να το δεχτώ για όλους όσους το επιθυμούν, μα δεν εκφράζει εμένα.

    Στην απάντησή μου τώρα, από βιώματα, όχι από άποψη.

    Πηγαίνω πίσω στην εποχή όπου το ερωτικό μου βιογραφικό περιείχε σχέσεις με δύο άντρες και με δύο γυναίκες.

    Ακόμα και τότε, μου ήταν των αδυνάτων αδύνατο να κάνω έρωτα με άνθρωπο που δεν με έλεγχε.

    Εφόσον λοιπόν πήραν την πρωτοβουλία οι δύο εκείνες φίλες μου, καλοκαίρι στην Άνδρο η μία, δύο χρόνια μετά σε άλλον τόπο η άλλη, εφόσον είχαν εκείνες τον έλεγχο, αφέθηκα και τις άφησα να κάνουν ότι ήθελαν πάνω μου. Μου ήταν πιό εύκολο να αφεθώ σε γυναίκα απ ότι σε άντρα, αλλά με συγκινούσε ερωτικά πολύ λιγώτερο. Τους άρεσα πολύ. Εμένα όχι ιδιαίτερα, αλλά δεν ήταν κι άσκημα. Δεν μου προκάλεσε ερωτικά συναισθήματα γι αυτές το ότι κάναμε. Σ αυτές προκάλεσε για μένα. Δεν μου άφησε βαθιές εντυπώσεις. Σ εκείνες άφησε. Μου είχε κάνει εντύπωση θυμάμαι, το πόσο περισσότερο επιθετικές μου είχαν φανεί από έναν άντρα και το πόσο λιγώτερο απαιτητικές στην ουσία, συνάμα.

    Εκ των υστέρων σκέπτομαι πόσο λίγο είχα ενδιαφερθεί για τις ανάγκες τους. Δεν είχαν κάτι που να με γοητεύει, να με κάνει να θέλω να αφήσω κάτι στην ψυχή τους από μένα. Με γοητεύει αφάνταστα πολύ η αντρική ισχύς, η αντρική σκληρότητα (τόσο αλλιώτικη από την γυναικεία) ιδίως όταν ξεσπάει πάνω μου, με γοητεύει το ότι σε τίποτα μα τίποτα δεν είμαι ίδια μ έναν άντρα και γι αυτό θέλω και έχω ανάγκη να με περικλείει, όλ αυτά είναι κίνητρα στο να δώσω τον έλεγχο σ έναν άντρα, δεν τα έχω για μία γυναίκα. Αν πάρει αυτή τον έλεγχο, καλώς ή έστω εντάξει. Αν της τον δώσει τον έλεγχο Άλλος για λογαριασμό μου, καλώς ή έστω εντάξει. Αλλά να θελήσω εγώ να γίνει αυτό, δύσκολο.

    Επειδή ένα από τα πιό σταθερά βίτσια μου είναι να δέχομαι την σεξουαλική διείσδυση πέρα ως πέρα παθητικά και εφόσον ελέγχομαι ει δυνατόν και απολύτως και επειδή αυτό δεν μπορώ να το ικανοποιήσω με γυναίκα, έχω έναν λόγο παραπάνω να μην μ ενδιαφέρει να με υποτάσσει γυναίκα. Όχι ότι δεν μπορώ. Απλά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Για να είναι με δική μου πρωτοβουλία τουλάχιστον.

    ΥΓ. Δεν στάθηκα καθόλου στο σχήμα ο υπεράνω έλεγχος να ασκείται από γυναίκα και αυτή να κανονίζει να με δίνει σε άντρα. Δεν με αφορά βιωματικά και πολύ φοβάμαι ότι θα είχαμε σφαχτεί με την Κυρία εκτός των άλλων  

    ΥΓΓ. Άφησα επιμελώς απέξω το θέμα της κυριαρχίας χωρίς σεξουαλική επαφή γιατί δεν είχα χρόνο ν αναπτύξω και προς αυτήν την κατεύθυνση. Για μένα, κυριαρχία χωρίς σεξουαλική επαφή και χωρίς S/M δεν είναι πλήρης και θα την εύρισκα απάνθρωπη. Μου έχει κοστίσει και κάτι λίγα στο παρελθόν μία κάπως ανάλογη κατάσταση με πολύ αλλά άτυπο D/s και καθόλου S/M. Όχι πολλά, απλά την ικανότητα να έχω κολπικούς οργασμούς για κάπου 5 χρόνια. Αλλά αυτό είναι θέμα γι άλλο νήμα και αν είναι.
     
  11. female

    female Contributor

    "Εκτός θέματος"

    (Μου δίνεται η εντύπωση μερικές φορές οτι η τάση για υποτίμηση της μιας ή της άλλης ομάδας, η "ταξική" διαστρωμάτωση κατά status ή/και κατά φύλα ως ανώτερα ή κατώτερα όντα ή κατηγορίες ενυπάρχει διαρκώς μέσα μας και αναδύεται άμεσα ή έμμεσα στα λεγόμενά μας -- είναι άραγε η άρνηση στην αποδοχή της διαφορετικότητας ή/και η εξύψωση του εγώ μια ακόμα από τις συνιστώσες αιτίες; )​
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest


    Αυτά κοκόνα μου τα λέει η καθεστωτική Αριστερά και κάτι τροτσκιστές . Δεν έχεις βέβαια άδικο αλλά να θυμάσε πως ο Λέων Τρότσκι ήταν υπεύθυνος για τη μεγάλη σφαγή των αναρχικών του κινήματος της Κροστάνδης. Κρίμα που δεν ζει ο Πάμπλο, να δει την αναπάντεχη επανάκαμψη του τροτσκιστικού κινήματος στο BDSM .