Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γυναίκα με τα 1000 πρόσωπα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος fidakos, στις 10 Ιανουαρίου 2008.

  1. fidakos

    fidakos New Member

    (Sex-x-files Ιστορία 2η Επισόδειο 1)

    Κεφάλαιο 1ο

    Η Έλενα στα 35 της χρόνια ήταν μια πολυ συνηθισμένη γυναίκα χωρίς τίποτε το αξιοπρόσεχτο πάνω της. Μετρίου αναστήματος κάπως περισσότερο αδύνατη από το κανονικό, πρόσωπο απλά συμπαθητικό, τελείως κοινότυπο. Το μόνο καλό στην ζωή της ήταν το πτυχίο της σαν χημικός- ηλεκτρονικος (ναι... ειχε σπουδασει χωριστα και για τις δυο ειδικότητες), το οποίο της είχε προσφέρει μια πολυ καλή θέση σε μια κολοσιαία επιχείρηση που ασχολιόνταν με πειράματα κβαντομηχανικης και μετάλλαξης των κυττάρων και μορίων. Σε αυτη την απιστευτα μυστική και με παμπολλα μέτρα ασφαλείας επιχείρηση δουλευε τα τελευταία 3 χρόνια σε ενα πείραμα στο οποίο προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να αλλαξουν την δομή των κυττάρων ωστε, ο ανθρώπινος οργανισμός να αντέχει χωρίς πρόσθετες επενδύσεις ή μηχανήματα σε διαφορετικες καταστασεις πέρα απο τις φυσιολογικες συνθήκες ζωής. Π.χ. προσπαθουσαν να βρουν τροπο να μπορει ο άνθρωπος να επιβιώνει μεσα στο νερό χωρίς την ανάγκη να ανεβαίνει στην επιφάνεια καθε τοσο για αερα. Ή το σπουδαιότερο να μπορει να μείνει στο διάστημα χωρίς την ύπαρξη κατάλληλης διαστημικής στολής. Αν το κατάφερναν θα μπορούσαν να εξερευνήσουν και πολλα πανω στην γή (τους αβυσσαίους πυθμένες των ωκεανων, κρατήρες υφαιστειων... χαράδρες που πλησίαζαν τον πυρηνα της γης.. κλπ) αλλα και να κατοικήσουν αλλους πλανητες που δεν έχουν την ατμοσφαιρα της γης (σεληνη, Αρης, Αφροδίτη...)
    Η μίζερη ζωή της είχε επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην δουλειά της και συγκεκριμένα στα πειραματα που εκαναν. Οι συνάδελφοι της την σεβόντουσαν και την εκτιμούσαν γιατι όντως ήταν μοναδική στο επάγγελμα της. Είχε βέβαια κάνει φιλίες μέσα στον χώρο της εργασίας της... αλλα μέχρι εκει. Αυτα τα 3 χρόνια δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία σχεση. Και κακα τα ψέμματα το αρσενικό στοιχείο μέσα στην "εργαστηριακή πόλη" που δουλευε και ζούσε υπήρχε και σε αφθονία αλλά και σε πολύ καλή ποιότητα ώς επί το πλείστον. Αλλα κανείς με όσους γνωριζόταν δεν την έδιναν περισσότερο σημασία πέρα απο τα όρια της φιλίας. Τουλάχιστον έβγαζε πολλά λεφτά και μιάς και η πόλη που ζουσε ήταν "φτιαγμένη" από αυτην την μυστικη μεγαλοβιομηχανία πειραμάτων τα πάντα ήταν πολυ φτηνα. Αποτέλεσμα μιας και δεν ήταν και ο τύπος του να ξοδεύει αλογιστα, μεσα σε αυτα τα 3 χρόνια να έχει κάνει ένα γερό κομπόδεμα στην άκρη. Σκεφτόταν ότι πάνω στην δεκαετία θα μπορούσε να σταματησει και να μην ξαναδουλέψει ποτέ πία στην ζωή της περνώντας με αυτά που έχει βγάλει στην άκρη. Η μοίρα όμως της έδωσε ένα πολύ άγριο χαστούκι. Εκτέθηκε πολλές φορές σε ραδιενεργές ακτινοβολίες και η όσφρηση ορισμένων χημικων παρασκευματων την δημιούργησαν καρκίνο. Οι γιατροι της είπαν ότι έπρεπε αμέσως να σταμάτησει να δουλευει και να πάει στο νοσοκομείο της πόλης για θεραπεία. Αλλά ποιάν πήγαιναν να ξεγελάσουν? Καταλάβαινε ότι η ζωή της θα έσβηνε σύντομα. Η αγάπη της όμως για την δουλειά της (που ήταν ίσως η μοναδικότερη απασχόληση αυτα τα 3 τελευταία χρόνια) δεν την άφησε να τα παρατησει και να κλειστει σε εναν ψυχρό θάλαμο του νοσοκομειου.
    Πλησίαζαν σε μιά τρομερή ανακάλυψη-επιτευξη. Το μόνο εμπόδιο ήταν ότι δεν μπορούσαν να βρουν τον καταλληλο καταλυτη ώστε να μπορεσει να εφαρμοστει σε μεγαλύτερα ζώα και κατόπιν στον άνθρωπο. Τα πειράματα αποτύχαιναν συνέχεια. Αλλά κάθε φορά κανανε ενα μικρο βήμα εμπρός. Ήταν πλεόν υπόθεση χρόνου για να βρουν τον καταλύτη. Μόνο που γι αυτην δεν υπήρχε αυτός ο χρόνος. Κάποια στιγμή καθώς ο καρκίνος μέσα της έκανε μεταστάσεις πήρε την απόφασισει να πειραματιστεί πάνω της. "Ετσι και αλλιώς σε λίγο καιρό θα πεθάνω. Τουλάχιστον ας το κάνω με τον τρόπο που θέλω εγώ και όχι οι γιατροί, με ορους και χυμοθεραπείες." Έτσι σιωπηλά και μυστικά ετοιμάστηκε. Ένα βράδυ κι ενώ είχε ρεπό εκείνη την μέρα, πήγε στο εργαστήριό της λέγοντας σαν δικαιολογία στην ασφάλεια του κτιρίου, ότι ξέχασε κάποιες σημαντικές σημειώσεις. Φυσικά οι φύλακες που την γνώριζαν εδω και τρία χρόνια την άφησαν αμέσως να περάσει. Αφού υπόγραψε τα σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας με αργα βήματα κατευθύνθηκε στο εργαστήριο της. Έκλεισε και διπλοκλείδωσε την πόρτα πίσω της. Αμέσως κάθισε στον υπολογιστή και έκανε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Ο θάλαμος όπου διεξάγονταν τα πειράματα λόυστηκε σε ενα απαλό γαλάζιο φως. Αμέσως μετά κάποια μηχανήματα κινήθηκαν και πλευρισαν το κρεβατι του θαλάμου. Τελείωσε τις ρυθμίσεις και κατευθύνθηκε στο ιδιωτικό της ντουζ. Γδύθηκε κι έκανε ένα ντουζ. Μετα γυμνή άπλωσε στο κορμί της κάποιες ουσίες που ήταν μέρος του πειράματος. Αφού βεβαιώθηκε ότι έιχε απλώσει σε όλο το κορμί της αυτές τις ουσίες επέστρεψε στον υπολογιστη που στην οθόνη το πρόγραμμα περίμενε το πάτημα του "Enter" για να ξεκινήσει την αντίστροφή μέτρηση των 15 λεπτών. Τόσο χρόνο υπελόγισε ότι θα χρειαζόταν για να συνδεθει με τα καλωδια και τα μηχανηματα στον θάλαμο. Ο καταγραφέας των λειτουργιών της ήταν ήδη σε ετοιμότητα. Έτσι θα υπήρχαν αρχεία από τις αντιδράσεις του κορμιού της ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μπήκε στον θάλαμο πατώντας το κουμπί που ασφαλιζε την πόρτα. Μόνο αυτήν γνώριζε τον κωδικό για να απενεργοποιηθεί αυτο το αμπάρωμα της μοναδικής πόρτας του θαλαμου. Κάθισε στο κρεβάτι και ξεκίνησε τις συνδεσεις των καλωδίων και μηχανημάτων πανω στο κορμί της.

    Κεφάλαιο 2ο

    Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το μικρό τσέσνα πετούσε τηλεκατευθυνόμενο κατευθείαν στον εργαστηριακό χώρο και συγκεκριμένα στόχο είχε τους πυρηνικούς αντιδραστήρες του οικισμού. Πετούσε πολύ χαμήλα για να μην το πιασουν τα ρανταρ. Γεμάτο από εκρηκτικές ύλες. Όταν τα ρανταρ της περιμετρικής ασφάλειας το εντόπισαν ήταν ήδη πια αργά. Δευτερόλεπτα μετά το τσεσνα καρφωθηκε στον κεντρικο αντιδραστηρα. Η εκρηξη ήταν τεράστια. Το φονικο μανιτάρι της ραδιενέργειας ανηψώθηκε σκορπίζοντας τον θάνατο σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων. Ήταν υπόθεση 2-3 λεπτών πριν το ωστικό κύμα πλήξει τους εργαστηριακούς χώρους και μαζι με αυτο και τον θάλαμο οπου είχε ξεκινησει ο αυτοπειραματισμος της Έλενας. Η Έλενα το μόνο που αντιλήφτηκε ήταν κάποιος απόμακρος βομβος και μετα ένιωσε τα πάντα να τρέμουνε γύρω της. Και ξαφνικα τσίριξε με όλη της την δύναμη. Ή τουλάχιστον νόμισε ότι τσιριξε μέσα στο μυαλό της. Ένιωσε το κορμί της να διαμελίζεται σε χιλίαδες κομματάκια και να ενωνεται αμεσως ξανα. Το στομάχι της ανέβηκε στο στομα της. Η γευση των γαστρικών υγρών ανακατεμένη με την γεύση του αίματος πλημμύρισε το στόμα της. Τα μάτια της αναποδογύρισαν. Τα ένιωσε να λιώνουν σε χρόνο μηδέν. Ο πόνος που δημιουργήθηκε στον εγκέφαλό της θα μπορύσε να προκαλέσει εγκεφάλικο ή ακόμα και θάνατο σε ελεφαντα. Όμως όχι στην Έλενα. Αυτή ακόμα ζούσε. Τουλάχιστον αυτό που ονομάζουμε "ψυχή" ακόμα ζούσε γιατι το κορμι της είχε μεταμορφωθει σε μια αμορφη καμμενη μαζα. Τότε όμως λειτούργησε το εναλλακτικο πρόγραμμα διάσωσης των πειραματων και των αρχειών των υπολογιστων μαζι με τους υπολογιστες. Το ειχαν ετοιμασει μυστικα τα μεγάλα κεφάλια σε περίπτωση καταστροφης της κεντρικης μοναδας των εργαστηρίων. Τα γκρεμισμενα και καμμενα εργαστηρια αποτομα βυθιστηκαν μέσα στην γή. Εκατονταδες τόνοι τσιμέντου και ατσαλιου σφραγισαν το ανοιγμα. Κι εκει κατώ απο τον εργαστηριακό χώρο σε βάθος εκατοντάδων μέτρων οι υπολογιστες (όσοι σώθηκαν) επαναλειτουργησαν δεχόμενοι εντολές από μια τεράστια υπολογιστική κεντρική μονάδα που κατέγραφε τα πάντα. Μυστηριώδη προγράμματα που δεν ανιχνευονταν με τίποτα έκαναν την εμφανισή τους. Πειράματα που είχαν πετύχει απο παλαιότερα? Εφαρμογές για ανάλογες καταστάσεις ανάγκης? Κανείς δεν θα μπορούσε να το εξηγησει. Όυτε και ή Έλενα όταν θα συνερχόταν. Ανέπαφη σαν να μην βρισκόταν εκεί την στιγμη της πυρηνικής έκρηξης. Σαν να μην έιχε κάνει ποτέ το πείραμα στον εαυτό της. Σαν να μην είχε προσβληθεί από τον καρκίνο ποτέ.
    Άνοιξε τα μάτια της και περιεργάστηκε τον χώρο. Το βλέμμα της αλλα και το μυαλό της γέμισαν ερωτηματικά προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβαινε. Ανασηκώθηκε αργα αργα ζαλισμένη και μουδιασμένη κοιταζωντας γύρω της. Το περιβαλλον γύρω της εμοιαζε σαν να ειχε δεχτεί επιθεση κυκλωνα και φωτιάς μαζί. Ακόμα και τα πλαστικα μερή του κρεβατιου ήταν καρβουνιασμένα. Μόνο τα μηχανήματα ήταν ανέπαφα... δεν γνώριζε ότι είχαν απλα αντικατασταθει από αλλα που βρισκονταν θαμμενα κατω απο το εργαστηριο. Τράβηξε τους ορους και τα καλώδια απο πάνω της σιγα σιγα και μετα προσπάθησε να πατησει στα ποδια της. Ζαλιστηκε και πιαστηκε απο το κρεβάτι για να μην πέσει. Το μυαλο της άρχισε να ξεκαθαρίζει. Θυμηθηκε. Τα πάντα μέχρι την στιγμη που συνέβη η πυρινικη έκρηξη. Αν και η ατμόσφαιρα μύριζε κάψιμο το οξυγόνο ήταν αρκετό και μπορούσε να αναπνεύσει σαν να βρισκόταν έξω. Αντιλήφτηκε την γύμνια της και έψαξε να βρεί τα ρούχα της. Πλησιάζοντας την πόρτα του θαλαμου αυτή άνοιξε από μόνη της. Τώρα το σύστημα των υπολογιστων λειτουργούσε κάτω από τις εντολές του κρυμένης κεντρικής μονάδας. Η θερμοκρασία ήταν ανεβασμένη τόσο ώστε να την ενοχλει μόνο το ότι δεν ειχε ρούχα να φορεσει. Μπήκε στο ιδιωτικο λουτρό που τωρα οι πορσελάνεις εμοιαζαν σκοροφαγωμενες και ήταν καταμαυρες. Ευτυχως το νέρο λειτουργουσε ακομα. Αποφάσισε να κάνει ενα ζεστο ντουζ να συνέλθει. Αλλα την στιγμη που ξεκίνησε να σαπουνίζει το κορμί της δοκίμασε ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της. Στην θέση του μικρού και χαλαρωμένου στήθους της υπήρχε τώρα ενα σφιχτο και αρκετα μεγάλο ζευγος μαστων. Οι θηλές της ήταν τουλάχιστον δύο φορές μεγαλύτερες σε όγκο από ότι τις θυμόταν. Για πρωτη φορα κοιταξε το κορμί της. Το μυαλό της δούλευε πυρετωδως καθως ανακάλυπτε ότι όλο το κορμι της είχε αλλάξει. Ναι... ηταν σίγουρη ότι είχε ψηλώσει τουλάχιστον 10 πόντους γιατι τωρα το κεφάλι της σχεδον ακουμπούσε πανω στην ντουζιέρα. Η επιδερμίδα της είχε γίνει απάλη και λεία σαν βελούδο. Η γυναικεία φιλαρέσκεια της φουντωσε καθως ανακαλυπτε σιγα σιγα το νέο κορμί της. Τα μπρατσα της δεν ηταν πια νερουλιασμενα και ισχνα αλλα γεματα απο σφιχτη σαρκα και μυς σε τοσο βαθμο όσο χρειαζοταν να ειναι σε μια γυναικα. Η κοιλία της σχεδόν επίπεδη χωρίς ίχνος ζάρας. Ακόμη και το σημάδι απο την εγχείρηση της σκωλικοειδιτας της ειχε εξαφανιστει. Έδινε διάφορες εξηγήσεις μέσα στο μυαλό της. Αυτό το αποτέλεσμα το απόδιδε στην μετάλλαξη που προκάλεσε στο dna και γενικα στην κυτταρικη δομη το πειραμα που υπεστη. Ασυναίσθητα άρχισε να χαίδευεται εξερευνωντας το κορμι της. Της άρεσε το αίσθημα του φουσκώματος του στηθους της και το σκλήρημα των ρωγών της. Πρώτη φορά στην ζωή της ένιωθε τόσο έντονα τα σημάδια ηδονισμου πανω στο κορμι της. Χάιδεψε τα σφιχτα και γεμάτα μπόυτια της που λες και ανήκαν σε χορευτρια. (Αυτη σχεδον δεν ήξερε να χορευει) Το ένα της χέρι χώθηκε ανάμεσα τους νίωθοντας ένα τελείως διαφορετικό σε σχημα αιδοιο. Η κλειτορίδα της καλωσόρισε τα χάδια των δαχτύλων της και φουσκωσε, σκλήρυνε πολύ. Κανονικά θα έπρεπε να είναι μικροσκοπική σχεδόν αδιόρατη. Χωρίς να συνειδητοποιησει τι εκανε άρχισε να την τρίβει ενω βύθισε ένα δάχτυλο μέσα στον κόλπο της. Αμέσως οι μυς του μουνιου της σφιχτηκαν δυνατα γύρω του ενω η υγρασια αυξήθηκε. Η καύλα της φούντωσε απότομα. Νέα εκπληξη. Πότε δεν ένιωσε τόσο έντονα αυτο το συναισθημα της καύλας. Όχι πάντως με αυτόν τον τρόπο. Τό χέρι της άρχισε να κουνιεται ολο και πιο γρήγορα αναμεσα στα μπουτια της. Ετριβε όλο και πιο δυνατά την κλειτορίδα της ενώ τώρα είχε βυθίσει 2 δάχτυλα μεσα στο μουνί της. Το αλλο της χέρι φιλήδονα γλιστρησε στο πλαι του γλουτου της και χάιδεψε το ενα της κωλομάγουλο. Βόγγηξε από την ευχαριστη εκπληξη γιατι στην θέση της ατονα μαλακής και λιποσαρκης μάζας του κωλου της ανακάλυψε ενα ζουμερο και στρογγυλο διόλου ευκαταφρόνητο σε διασταση κωλο. Σταματησε να χαίδευται και εκλεισε το νερο. Ανοιξε ενα ντουλαπι και χάρηκε που η ατσαλινη επένδυση του ειχε αφησει ανεπαφο το περιεχόμενο. Πήρε μια πετσετα και σκουπιστικε αργα αργα. Τοτε προσεξε ότι τα μαλλια της ειχαν μακρυνει και το ατονο μαυρο χρωμα τους ήταν τωρα πολυ σκουρο και λαμπερο σε μπλε τόνους. Θυμήθηκε τότε ότι το αλλο φυλο αυτης της διφυλης ντουλαπας ηταν καθρέπτης στο μεσα μέρος. Το ανοιξε και εμεινε αναυδη να παρατηρει το είδωλό της στον καθρέπτη. Δυσκολευόνταν να αναγνωρίσει τον εαυτό της. Τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου της μόνο της θύμιζαν τον παλιό εαυτό της. Η μύτη της είχε λεπτύνει κάπως και έδενε τέλεια με το υπόλοιπο οβαλ προσωπό της. Τα χείλη της είχαν φουσκώσει και το ροζ χρώμα τους ήταν πολυ έντονο σε σχεση με το παλιό ατονο χρώμα τους. Τα μάτια της είχαν κάπως μεγαλώσει και αυτο το ξεπλυμένο γαλαζοπρασινο χρώμα τους είχε μετατραπει σε βαθυγαλάζιο! Τα αραία μαλλια της ήταν τωρα πυκνα και πλουσια εφταναν μέχρι τους ωμους της. Το στήθος της θα το ζήλευαν δεκαοχταρες. Στητό και πλούσιο. Δύο βαριές στρογγυλες μάζες καυτης σάρκας με δύο ρώγες στο χρώμα και το μέγεθος του κερασιου. Άρχισε πάλι να τα χαϊδεύει και να τα ζουλάει τρίβοντας τις ρώγες της ενώ τα βογγητά της ξέφευγαν απο το στομα. Γύρισε στο πλαι θαυμάζοντας την σιλουετα της.

    Ο κώλος της διαγραφοταν πανέμορφος ακομα και απο το πλαϊ. Μισογύρισε την πλατη της στον καθρέπτη παρατηρώντας δύο πανέμορφα γεμάτα ερωτικό κάλεσμα ημισφαιρια σφιχτης σάρκας. Τα χέρια της ήρθαν πίσω της και χάιδεψαν ζουλώντας τον κώλο της. Βογγώντας ανοιξε τα πόδια της αρκετα και σιγα σιγα άρχισε να σκύβει χωρίς να τραβήξει το γεμάτο ενδιαφέρον και περιεργεια βλέμμα της. Το θέαμα της ελαφρά πιό σκούρης τρυπούλας του κώλου της που είχε τέλεια κατασκευή έκανε το στομα της να νερώσει και την γλώσσα της να πεταχτεί έξω σαν να ζητούσε να χωθεί μέσα στην κωλότρυπίδα της. Αλλα και τα μουνόχειλα της ήταν τελείως ανακατασκευασμένα. Φουσκωτα και παχιά σίγουρα θα φούντωναν την καύλα σε αντρες και γυναίκες. Ναί ήταν γεγονος ότι η Έλενα αρεζε και τις γυναίκες αλλα μόνο μιά φόρα είχε την τύχη να δοκιμάσει τον λεσβιακό έρωτα και αυτή δεν ήταν και ότι το καλύτερο.
    Σκυμμένη μπροστα στον καθρέπτη με τα πόδια ανοιχτα και τον κώλο της τουρλωμένο το ένα της χέρι ετριβε το μουνί της με δύο δαχτυλα χωμένα μεσα του και το αλλο της χέρι ζουλουσε και χάιδευε τα κωλομέρια της αφήνοντας ένα δαχτυλο να γεμίζει την κωλοτρυπά της. Η καύλα της φούντωνε όλο και περισσοτερο. Τινάχτηκε όρθια ξαφνικα και τρέχοντας πισω στο έργαστηριο άρπαξε ενα κάθισμα. Το τοποθέτησε μπροστα στον καθρέπτη και καθισε με τα ποδια της διαπλατα ανοιχτα. Ο αυνανισμός που χάρισε σχεδον αμέσως μετα στο κορμι της ήταν άγριος χωρις αναστολές. Παρακολουθουσε με μισανοιχτα απο την καύλα ματια το είδωλο της στον καθρέπτη. Ήταν σαν να υπήρχε μία άλλη κοπέλα απέναντι της μίας και το νέο της look ήταν πολυ διαφορετικό. Πάνω στον παροξυσμό της καύλας της έφερε στο μυαλό της την συγκατοικό της που συζουζαν μαζι όσο φοιτουσε στο πανεπιστήμιο. Μιά ζωηρή ξανθιά κοπέλα με πανέμορφο χαμόγελο και πολύ εκφραστικά μάτια. Ήταν ο πρώτος της σαπφικός έρωτας αλλά πότε δεν της το είπε. Έλιωνε κάθε βράδι που την ένιωθε να κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο σχεδόν γυμνη. Αυνανιζόταν ψυθυριζοντας το όνομα της. Και οι στιγμές που περνούσαν μαζί μισόγυμνες οι αρκετές φορές γυμνές να μοιράζονται την μπανιέρα ήταν ενα πραγματικο μαρτύριο... αλλα πολυ γλυκο ταυτοχρονα. Δεν χορταινε να της σαπουνίζει το κορμι. Κατέβαλε τρομακτικές προσπαθειες για να μην κάνει το σαπουνισμα ερωτικο χάδι. Σχεδόν πάντα μετα κλειδωνόταν στο δωμάτιο της και κρυβοντας το προσωπο της μεσα στο μαξιλαρι αυνανιζόταν αγρια φτανοντας με πνιχτα βογγητα σε εντονους οργασμους. Μέσα στην ζαλάδα των σκέψεων της και το πλησίασμα ενός δυνατού οργασμού το είδωλο της στον καθρέπτη αλλαξε μορφη και πήρε την μορφη αυτης της κοπέλας. Πίστεψε ότι ήταν παιχνίδισμα του καυλωμένου μυαλου της. Αλλα είχε τελείως αδικο. Το κορμι της ξαφνικά μεταλλαχτηκε απότομα. Χωρίς την παραμικρη ενόχληση τα χαρακτηριστικα της αλλοιωθηκαν. Τα μαλλια της εγιναν ξανθα και ολο της το κορμι πιο μικροκαμωμένο. Σε λιγα δευτερόλεπτα όλο της το είναι ήταν ενα ακριβές αντίγραφο της συγκάτοικου της συμφωνα πάντα με τα δεδομένα της φαντασίας της. Π.χ. το στήθος της ήταν πιο μεγάλο!!
    Η μέση της λύγισε το κορμί της έκανε ένα τόξο. Τα πόδια της τεντώθηκαν. Το ιδιο ακριβως όπως ήταν φυσικό έκανε και το είδωλο στον καθρέπτη. Δεν άντεξε άλλο. Αφέθηκε βογγώντας και φωνάζοντας. "ΧΥΝΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΧΥΝΩ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ! ΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΧΥΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!! ΝΑΙΙΙΙ!! ΤΩΡΑ... Α... Α... Α... ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ" Οι οργασμοί που δοκίμαζε ήταν πέρα από την φαντασία της. Ποτέ δεν είχε έρθει σε τόσο έντονους οργασμούς και μάλιστα απανωτούς. Φυσικά σε αυτο συνέβαλε και το ότι παρακολουθούσε το είδωλο της στον καθρέπτη που έχυνε και αυτό μαζί της. Μόνο που αυτό το είδωλο ήταν η ξανθιά συμφοιτητρια της.
    Το κορμί της σταδιακά χαλάρωσε. Τα μάτια της για δευτερόλεπτα έκλεισαν ενώ προσπαθούσε να ήρεμήσει την λαχανιασμένη ανάσα της. Όταν χαλάρωσε και τα άνοιξε έμεινε άφωνη από αυτό που έβλεπε στον καθρέπτη. Το είδωλο που την κοιτουσε και αυτο ακριβως με το ιδιο εκπληκτο ύφος ηταν... η συμφοιτητρια της. Τινάχτηκε ορθια παρακολουθώντας με γουρλωμένα μάτια το ειδωλό της. Κουνησε το κεφάλι της απότομα μερικές φορές δεξιά αριστερα σαν να ήθελε να καθαρίσει το μυαλό της, έτριψε ξανα και ξανα τα ματια της σαν να ηθελε να διωξει κάποια ανυπαρκτη νυστα ή θολουρα αλλα το ειδωλο της συνέχισε να είναι η συγκατοικος της. Προσπάθησε να χαλαρώσει και να σκεφτει τι της συνέβαινε παρατηρώντας τώρα ότι όντως το κορμι της είχε αλλαξει δομή και ήταν ενα αντίγραφο αυτης της ξανθιάς κοπέλας που ήταν και ο πρώτος της έρωτας. Ξαφνικά χωρίς ακομά να συνειδητοποίει τους λόγους ενω οι λειτουργίες της επανερχόντουσαν σε φυσιολογικά όρια το κορμι της αναπλάστηκε πάλι. Γεματη με ενδιαφέρον και περιέργεια τωρα παρατήρησε να αλλαζει ταχιστα η κυτταρικη της δομη και σε λίγα δευτερόλεπτα είχε το αρχίκο κορμί της που το αποκτησε μετα το πειραμα. Οι απαντησεις στο μυαλο της ερχόντουσαν η μια μετα την αλλη. Το βασικό στήριγμα του πειράματος ήταν να μπορει ο ανθρωπος να αλλαζει την μοριακη, κυτταρικη του δομη αλλα και το dna του σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα και μαλιστα χωρίς ενοχλήσεις. Η χαρα της δεν περιγραφονταν όταν διαπιστωσε ότι αυτο το μέρος του πειράματος είχε πετύχει. Έπρεπε να βρει τους ανωτερούς της και να τους κάνει γνωστή αυτή την επιτυχία. Δεν ήξερε ακόμα ότι δεν υπήρχε τιποτε σχεδόν απο την "εργαστηριακή πειραματικη πολη"!

    ΤΕΛΟΣ Α ΜΕΡΟΥΣ
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα έλεγα ότι επιμένεις να επικεντρώνεσαι στη σωματική πλευρά του θέματος, ενώ η υπογραφή σου προϊδεάζει για κάτι διαφορετικό. Το σώμα είναι το γαϊδουράκι της ψυχής, έλεγε ο Καζαντζάκης. Το σώμα δεν μπορεί να αλλάξει με μαγικό τρόπο, ούτε με ακτινοβολίες ούτε με πλαστικές. Αν αλλάξεις το μέσα θα αλλάξει και το έξω. Αν είσαι σκατά από μέσα, ότι κι αν κάνεις στο περίβλημα, πάλι σκατά θα βρωμάς.

    Αναρωτιέμαι βέβαια τι σχέση η συγκεκριμένη ιστορία με το βδσμ. Αδυνατώ να βρω κάποια σχέση. Εκτός αν πούμε ότι η ανάδειξη των ικανοτήτων κάποιου μέσα από την Κυριαρχική σχέση θα επιφέρει αλλαγές και στην εμφάνιση. Αλλά είμαι βέβαιη ότι όλοι θα πλακώσουν και θα μου λένε ότι ερμηνεύω πράγματα που δεν υπάρχουν εκεί. Θα απαντήσω ότι δεν ενοχλώ κανέναν (ενώ μερικοί με ενοχλούν, και μάλιστα μεταμεσονύκτια). Όπως κι εσύ δεν ενοχλείς κανέναν με την ύπαρξή σου (εκτός από την τυφλότατη Άννα) ούτε με τις γλυκύτατες ιστοριούλες σου. Αλλά ακόμη περιμένω τη βδσμ φιδο-ιστορία.
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Δώρα διαφωνώ. Μπορεί το κορμί να αλλάζει και να είναι διαφορετικό από το εσωτερικό, αλλά μόνο σε διηγήματα επιστημονικής φαντασίας ή σε θρίλερ με έντονη δόση μεταφυσικής. Έχουμε δει πολλά από αυτά. Ας τον αφήσουμε να δούμε που το παει. Βλέπω μια προοπτική υποταγής: το σώμα κυριαρχεί στην ψυχή και στο πνεύμα. Ας δούμε τη συνέχεια.
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Είναι σαν να λες ότι το αυτοκίνητο που οδηγώ επιλέγει την διαδρομή και τον τρόπο που το οδηγώ. Δεν γίνεται Γιάννη.
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Ναι, δε γίνεται. Όντως. Αλλά σε φανταστικό επίπεδο γίνεται. Για παράδειγμα, τα "Cars" ή ταινίες του King, μυθιστορήματα του μαγικού ρεαλισμού ή της επιστημονικής φαντασίας, εκεί γίνεται. Όχι όμως στην πραγματική ζωή. Άρα, αυτό θα πρέπει να το δούμε σαν επιστημονική φαντασία-μαγικό ρεαλισμό και να επιτρέψουμε αυτή την παρέκβαση.
     
  6. fidakos

    fidakos New Member

    Απάντηση: Η γυναίκα με τα 1000 πρόσωπα

    Να κάνω μία ενημέρωση προς αποφυγήν διαλεκτικών μαχών που στις συγκεκριμένες μου ιστορίες θα είναι ανώφελες. Δεν έχουν να κάνουν με bdsm ή σχέσεις κυριαρχίας - υποταγής. Τις ξεκίνησα πολύ πριν γνωρίσω αυτό το φόρουμ. Είναι απλά μιά αλληλουχία ιστοριών επιστημονικής φαντασίας όπου αυτό που βαραίνει περισσότερο είναι η φανταστική πλευρά. Τώρα αν στο μέλλον εμβαθύνω περισσότερο σε καταστάσεις bdsm θα φροντίσω να περάσω κάποια στοιχεία υποταγής - κυριαρχίας ή και bdsm ακόμα!
    Η γενική ιδέα είναι πως θα μπορούσα να συνδυάσω ερωτικές εγκεφαλοσωματικές (το τονίζω οχι ψυχικοπνευματικές) καταστάσεις με το εξωπραγματικό και το αφύσικο!

    Sexual paranormal activities!! (Μόλντερ και Σία σας έσκισα!!   )