Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η διακριτική γοητεία των αρσενικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Amazona, στις 3 Απριλίου 2006.

  1. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Με αφορμή το thread https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=1881

    Πολύ όμορφα κρίνει το αντρικό φύλο το ιδίωμα του γυναικείου φύλου : το πάχος. Οι άντρες, δεν έχουν πρόβλημα με το σώμα τους. Έχουν πρόβλημα με το πέος τους. Εξ' ού και τα άπειρα μοτό που ακούς συχνά να λένε άντρες, για να καλύψουν τα δικά τους ελαττώματα : μεγάλη μύτη, μεγάλο...., χοντρά δάκτυλα, χοντρό....., κοντός στο μάτι, μεγάλος στο κρεβάτι....,σημασία δεν έχει το μέγεθος, αλλά να ξέρεις να το χρησιμοποιείς....,είμαι μέσα στα Ελληνικά πρότυπα....,και ένα σωρό άλλα που δεν θυμούμαι αυτή τη στιγμή. Όπως όμως οι ίδιοι αναφέρατε, οι γυναίκες δεν έχουν τόση ποικιλία στις δικαιολογίες τους, πέρα από "φορτώθηκα κιλά από την εγκυμοσύνη". Να το αναλύσουμε αυτό; Φυσικά και φορτώνετε μία γυναίκα επιπλέον κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σίγουρα όταν μετά θα πρεπει να φροντίζει ένα επιπλέον απαιτητικό πλασματάκι δεν θα έχει τον χρόνο που απαιτείται για να ασχοληθεί με τον εαυτό της. Δεν έχω ακούσει όμως καμία γυναίκα, εντός ή εκτός ή επί τα αυτά του BDSM, να προβάλλει το υπέρβαρο σώμα της ως την πηγή της σεξουαλικής ηδονής!!!

    Είμαι μία μέση Ελληνίδα : καμπυλωτή, με μεγάλη περιφέρεια και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου περιέργαφα το σωματότυπό μου ως παχουλή. Ουδέποτε έκανα κάτι για να γίνω στέκα, γιατί ποτέ δεν ένιωσα μειονεκτικά. Εξάλλου δεν είχα πρόβλημα να αρέσω στους άντρες. Αλήθεια, έχετε κάνει ποτέ δίαιτα; Γνωρίζετε ότι πρέπει να μαγειρεύετε "ειδικό" φαγητό; Δηλαδή, αν μία γυναίκα πρέπει να μαγειρέψει για την οικογένειά της, θα πρέπει να κάνει ξεχωριστό φαγητό για εκείνη. Και αν δουλεύει κι όλας; Έχετε ποτέ αναλογιστεί, σε αυτήν την ρατσιστική Ελληνική κοινωνία που ζούμε, πώς επιβιώνει μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά; Ψωνίζει από ειδικά μαγαζιά για παχουλές, γιατί τα ρούχα που είναι στη μόδα και τόσο της αρέσει να χαζεύει στις βιτρίνες, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για γάντια ή κασκόλ.... Ντρέπετε να φάει στο δρόμο ένα τοστ ή μία τυρόπιτα (όπως όλοι άλλωστε) γιατί αν το κάνει, θα την κοιτούν οι άλλοι κοροϊδευτικά.... Αν βγείτε έξω σε ένα εστιατόριο για φαγητό με μία γυναίκα με περιττά κιλά, σίγουρα στο τέλος της βραδιάς θα σχολιάσετε :
    1η επιλογή : δήθεν κάνει δίαιτα και έφαγε μόνο σαλάτα... πώς είναι δυνατόν να κάνει δίαιτα και να είναι φακλάνα;
    2η επιλογή : εμ, με τόσο φαί που κατεβάζει πώς να μήν είναι φακλάνα! Καλά που πληρώσαμε μισό-μισό το λογαριασμό!

    Το γεγονός ότι δεν κάνει μία γυναίκα δίαιτα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν φροντίζει ή δεν αγαπάει τον εαυτό της. Μήπως σημαίνει ότι "έχουμε λεφτά και τρώμε;" Ξεχνάτε τα πρότυπα που υπήρχαν μερικές δεκαετίες πίσω; Οι τροφαντές με άσπρη επιδερμίδα! Και οι καχεκτικές μάλλον θεωρούνταν αρρωστιάρες. Μόδα είναι, θα περάσει! Σε λίγα χρόνια μπορεί να είμαι πάλι στη μόδα. Άλλος λόγος, ο ακόλαστος και αχόρταγος πόθος για να χορτάσεις τη ζωή, το σεξ, την αγάπη, το φαγητό. Θέλετε και άλλο; Απόλαυση! Γιατί θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα "χαμηλής αυτοεκτίμησης" το πάχος; Αποτέλεσμα ακόλαστων γευμάτων με πολλά λάδια, ψωμιά, πίτες, σάλτσες και γλυκά! Το φαγητό εξάλλου είναι εξίσου εθιστικό με το κάπνισμα. "Ξέρεις τί τρώω για να διατηρήσω αυτό το κορμί; ή Ξέρεις τί έχω φάει για να κάνω αυτό το κορμί;"

    Δεν θα διαφωνήσω ότι μία καλή εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που μας έλκει σε έναν άνθρωπο. Αλλά τί να το κάνεις αν σε έλκει το από έξω και όχι το από μέσα; Κινούμαστε σε έναν χώρο που τα πρότυπα είναι διαφορετικά και έχουν να κάνουν λίγο με την εξωτερική εμφάνιση. Μία υποτακτική γυναίκα με περιττά κιλά αλλά πιστή, υπάκουη, ειλικρινής, με επίπεδο, με γνώσεις γύρω από πρακτικές BDSM, αφοσιωμένη, κλπ, δεν είναι αυτό που αναζητεί ένας/μία Κυριαρχικός/Κυριαρχική; Και αντίστοιχα μία Κυριαρχική γυναίκα δεν πρέπει να συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει μία σωστή Κυρίαρχος; Μπορεί να είναι κοντή, παχουλή, με στραβά δόντια, με μεγάλη μύτη, με χοντρές γάμπες, με κρεατοελιά στο μάγουλο ή λίγο πεταχτά αυτιά. Αλλά τί να κάνουμε; Δεν βγήκαμε όλες από την τηλεόραση ή τα περιοδικά!

    Μήπως θα έπρεπε να εξετάσουμε γιατί γενικότερα άτομα που έχουν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα εντάσσοντε στο χώρο του BDSM; Και μήπως το γεγονός ότι στεκόμαστε στο πάχος μόνο, είναι ένα ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα;

    Εγώ έχω γνωρίσει ποικιλία ανθρώπων και από θέματα εμφάνισης και από θέματα προσωπικότητας. Περισσότερο με έλκει το μυαλό και η ψυχή του άλλου (φτάνει να μήν είναι και σαν τον Κουασιμόδο). Κατά τα άλλα, "ο καλός μύλος όλα τα αλέθει". Δεν μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα να ακούσω ή να γνωρίσω κάποιον/α που να αγάπησε το πρόσωπο ή το σώμα κάποιου/ας άλλου/ης. Όλοι ερωτεύονται μυαλά, ψυχές. Με αυτά ασχολούμαστε εδώ εξάλλου. Ένας ευτυχισμένος σκλάβος είναι αυτός που έχει μία καλλονή Mistress ή μία σωστή Mistress; Ένας ευτυχισμένος Master είναι αυτός που έχει μία σκλάβα καλλονή ή μία σωστή σκλάβα; Όταν πηδάτε μία γυναίκα πηδάτε το κορμί της μόνο; Της ψυχής της; Το μυαλό της; Ο οργασμός της είναι σωματικός μόνο; Προβληματιστείτε λίγο....

    Όχι, δεν κάνω προπαγάνδα υπέρ των απανταχού ευσώμων-παχουλών-στρουμπουλών γυναικών... Αν και ανήκω στην κατηγορία αυτή, δεν έχω στερηθεί (όπως λανθασμένα νομιζετε) το φλερτ, τον έρωτα, το θαυμασμό και την υποταγή των αντρών. Κι ας βογγάνε λίγο παραπάνω όταν τους ποδοπατώ... νομίζω ότι το ευχαριστιούντε περισσότερο!!!!

    Χοντρές όλου του κόσμου ενωθείτε ενάντια στο κατεστημένο των αντρών, που ενώ αρέσκοντε να πηδάνε τις αδύνατες, παντρεύονται τις παχουλές! Η σημερινή 25άρα-30άρα αδύνατη, δεν αποκλείεται μετά την εμμηνόπαυση να είναι εύσωμη.

    Σημείωση : Μία παχουλή σκλάβα, πολύ εύκολα μπορεί να γίνει αδύνατη. Αρκεί ένας διαιτολόγος και ένας Αφέντης που θα της το επιβάλλει. Όσο για τις παχουλές Mistress, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους....

    1813] 1815]


    Oscar, τα -ε -αι μου είναι άλλα αντί άλλων, το ξέρω, αλλά είπαμε : ας μήν είμαι μόνο καρακαλόνα και πανέξυπνη, ας έχω κι ένα ελάττωμα!!!
     
  2. month

    month Regular Member

    Μάλλον έχεις δίκιο στα δύο μέτρα και σταθμά. Αλλά αυτό είναι ιδίον του Έλληνα, έτσι δεν είναι;

    Ίσως γιατί τα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, μπορούν να κολήσουν με κάτι πιο εύκολα απο έναν άνθρωπο που είναι "νορμάλ". Τους είναι πιο εύκολο να ζούν με τις εντολές των άλλων, να ζούν μια ζωή δανική, γιατί είναι δύσκολο να ζήσουν μια ζωή δικιά τους.

    Μάλιστα.... Βλέπω τι εννοείς. Και ίσως έχει δίκιο.
     
  3. month

    month Regular Member

    Επικροτώ, αλλα τι σου φταίνε οι κακόμοιρες οι ουκρανέζες, και η κάθε δύστηχη κοπελίτσα που ο Κος "Απόλυτο Αρσενικό" (εδώ γελάει κάθε πικραμένος) θα πάει να μασήσει τα φράγκα του; Άδικο θα έχει;
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Συμφωνώ με το τέλος του oscar: "Ζήτω οι Χοντρές και οι οι Αδύνατες με τα λεπταίσθητα αιδοία και τον συγκροτημένο εγκέφαλο, Αμαζόνα μου.".

    Εμένα δεν μου αρέσουν οι χοντρές. Αλλά μια γυναίκα επιβάλλεται πρώτα με το μυαλό της!!!!!! Και όσο για τις Ουκρανές, νομίζω ότι ο Oscar δεν τις πρόσβαλε καθόλου, αντίθετα επιτίθεται στους επιδειξίες όμορφους, μοντέλα άντρες που αμφιβάλω αν μπορούν να γαμήσουν, πέρα την χείρα με τα πέντε ορφανά.
     
  5. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Αγαπητή μου, ένας άνδρας θα κάμει την χαριτόβρυτη καλλονή, σωστή σκλάβα.

    ΥΓ: Απορρίπτω τη λέξη 'ευτυχία'- μονάχα γυναίκες αντιλαμβάνονται τέθοια ψευδαίσθηση.
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Ισως θεωρηθω "αιρετική" , ισως καποιοι θα θελησουν να με δουν να καιγομαι στην πυρα, ομως θα το πω.. Οι γελoιογραφιες που παρεθεσε η Αμαζονα μου θυμησαν το παμπαλαιο περιοδικο για ολη την οικογενεια, το "θησαυρο" που στην πρωτη του σελιδα παντα ειχε σκιτσα του Αρχέλαου.. Θυμαμαι σαν σε ονειρο τις περιπετειες του δυστυχου Ζαχαρία και της συμβιας του και τωρα απο την αποσταση των τοσων χρονων συν τις γνωσεις σχετικα με την Κυριαρχια των γυναικών που εχω τωρα, βλεπω με αλλο ματι εκεινη την ευτραφη γυναικα που κυριολεκτικα "συνθλιβει" τον αντρα της και τον εχει υποπόδιο της,, Light αναφορες στο Bdsm, σε εποχές που και να συζητησουν οι ανθρωποι ανοιχτα για σεξ ηταν ταμπού...

    Σκεφτομαι λοιπον πως δεν ανακαλυψαμε ξαφνικα εμεις την πυριτιδα, αυτα παντα υπηρχαν, ασχετα αν δεν γινονταν γνωστα στο πλατυ κοινο και δεν τα ελεγαν life-style...
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    ναι δεν το ονόμαζαν life-style αλλά προξενίο και μάλιστε εξυπηρετούσε και συμφέροντα  
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμμ πιστευω το θεμα εχει παρει διαστασεις χιονοστιβαδας!καταρχην ετσι οπως παρουσιαζετε ειναι σαν να βγαινει το σιμπερασμα πως ολες οι ευσωμες γυναικες ειναι ελατωματικες!δεν ειναι αυτο το θεμα!εμενα προσωπικα οι πιο συμπαθεις γυναικες ειναι χοντρες!τωρα τη σχεση εχει αυτο με το αν σε καποιους εκπεμπουν ερωτισμο και σε αλλους οχι?γουστα ειναι αυτα!δηλ βγαινουν οι μισοι και λενε πως ειναι κομπλεξικιες οι αλλοι μισοι πως δεν ειναι ετσι και τελος ολες κατηγορουν τους πρωτους για ρατσιστες!ε για να εχουν αυτη την γνωμη δεν μπορει να σημαινει πως εχουν καποιες εμπηριες στο θεμα αυτο?και εμενα με εχουν στειλει γυναικες με φοβερη εμφανιση επειδη ισως δεν με θεωρουσαν εμφανισιμο για τα γουστα τους συγνωμη αλλα χεστηκα δικαιωμα τους!εγω θα τους επιβαλω τη να τους αρεσει και τη οχι?
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Tόσο όμορφος τίτλος κρίμα να πάει χαμένος!!!
    Επιτρέψτε μου:

    Το διακριτικό άρωμα ενός after-save, που μια εισπνοή κοντά στο λαιμό Τ/του αναστατώνει ελαφρά τις αισθήσεις μας. Το κοντοκουρεμένο μαλλί που σε προκαλεί να χώσεις λαίμαργα τα δάχτυλά σου μέσα, και αν έχει μικρές ατίθασες μπουκλίτσες σε τρελαίνει χειρότερα η ιδέα να εισχωρήσεις ένα δάκτυλο εκεί παίζοντας.
    Μια περίεργη αύρα άνεσης στο χώρο που ξαφνικά γεμίζει με την παρουσία του!
    Τα στιβαρά μπράτσα που αποπνέουν δύναμη, ακόμα και αν δεν είναι γραμμωμένα σε κάποιο γυμναστήριο! Η παλάμη εκείνη που ξέρεις ότι με όποιον τρόπο χρησιμοποιήσει θα σου δώσει άπειρες αισθήσεις. Από ένα απαλό σχεδόν αδιόρατο χάδι , ή ένα ελαφρύ χαστούκι ή…μια πρόστυχη κίνηση μαγκώνοντας τους γλουτούς σου ….μέχρι…μμμ όπου μπορεί να φτάσει η ανελέητα οργιώδης φαντασία σου
    Το τζιν παντελόνι συνήθως λίγο ξεβαμμένο στα ‘επίμαχα’ σημεία τριβής!!! Άντρες…!! Θα βρεθεί συνήθως άτσαλα… στο πάτωμα ή στην καλύτερη περίπτωση θα «διακοσμήσει» άτσαλα κουβαριασμένο κάποια καρέκλα. Πόδια ολίγον ή πολύ γραμμωμένα , τριχωτά ή λιγότερο μεταφέρουν το μάτι, από το μάλλον αστείο θέαμα ενός αντρικού παπουτσιού (σε νουμεράκι…43-44+ άνω?), σε ένα αντρικό σλιπακι…που δεν είναι καθόλου αστείο!!!
    Υπνωτίζει τις αισθήσεις, διεγείρει την φαντασία και προκαλεί …. Προκαλεί όπως η λάγνα ματιά της πρόστυχης πόρνης που αφουγκράζεται το θύμα της…. Προκαλεί όπως η ροδαλή γλώσσα που περνά πάνω από τα χείλη της και τα υγραίνει ελαφρά…. Προκαλεί!!!
    Να το αγγίξεις να νιώσεις τη ζεστασιά που κρύβει μέσα του, την ένταση τον πόθο την ηδονή…

    Να νιώσεις την διακριτική…ή την αδιάκριτη γοητεία του ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ!!!
     
  10. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Είμαι ο τελευταίος μάλλον που θα δεχθώ την άποψη ότι όταν γαμάμε, δεν γαμάμε σώματα, αλλά “μυαλά“ και “ψυχές“.

    Συγκεκριμένα, δεν ευχαριστώ τον Δαρβίνο που γεννήθηκα άνθρωπος και όχι ζώο, ούτε φυσικά που γεννήθηκα Έλληνας και όχι βάρβαρος, αλλά σίγουρα τον ευχαριστώ που γεννήθηκα άνδρας και όχι γυναίκα, μόνο ως προς αυτό: δεν έλαβα την ψυχομαυλιστική παιδεία της (περιττής) πνευματικότητας της σεξουαλικής επαφής. Αυτή, η (περιττή) πνευματικότητα γυρω από το σεξ με την οποία γαλουχούνται οι γυναίκες του Δυτικού κόσμου δεν κατάλαβα ποτέ αν είναι ανεξάρτητη ή συμπληρωματική της κυρίαρχης ιδεοληψίας με την οποία επίσης τις ποτίζουμε από μικρές: ότι, δηλαδή, το μουνί είναι νόμισμα.

    Αντιπαρερχόμενος την μετριοπαθή ανδρική παιδεία των 80s («όλα μπορούν να γίνουν στο σεξ, αλλά με σεβασμό» - Θ. Ασκητής) επικεντρώθηκα όσο πιο πολύ γίνεται στο σώμα. Με ασέβεια. Γιατί νομίζω πως το σεξ είναι χώρος να εκπληρωθούν ασεβείς πόθοι. Οι ευσεβείς πόθοι χωράνε κι αλλού. Δηλ. δεν κάνω δηλώσεις με το σεξ, δεν μεταχειρίζομαι σύμβολα. Κάνω σεξ. Οταν κάνω. (Κατουράω και λίγο, μην υπερβάλλουμε.) Παράλληλα, δεν χαϊδεύω βιβλία και δεν ερωτεύομαι ταινίες ή ηρωίδες τους. Η ερωτική πράξη είναι ακόμη για μένα η γιορτή των σωμάτων, δηλ. η αναστολή των συμβόλων. Με τις ατέλειες, τις μυρωδιές και τις εκκρίσεις τους φυσικά. Αντί να κλείνω τα μάτια, τα ανοίγω λαίμαργα να καταβροχθίσουν το ενώπιον σώμα.

    Δεν το ‘ψαξα ποτέ, αλλά υποψιαζόμουν πάντα ότι τα ‘βαριά’ σώματα, ‘βαριά’ γιορτάζουν. Μου άρεσε πάντα τη γιορτή, να την συνδυάζω με ελαφράδα. Την ‘βαρύτητα’ την κρατώ για τα γραπτά μου.

    Σίγουρα, μου αρέσει οι γυναίκες με τις οποίες κοιμάμαι να είναι έξυπνες, γιατί ελπίζω πως έτσι θα κάνουν καλύτερο σεξ! Γλιτώνεις και τις αγκωνιές στο μάτι όταν αλλάζεις στάση. Με φαντάζομαι να γνωρίζω γυναίκα και να την ρωτάω τί σπούδασε, αν έχει διαβάσει Φλωμπέρ, τί οδηγάει ή ποιός άλλος την έχει πηδήξει / την πηδάει και σκάω στα γέλια! Αλλιώς, αν έψαχνα την «πνευματική» ανάταση στο σεξ, θα γαμούσα αδρανείς κουφάλες δένδρων ακούγοντας στα ακουστικά Καβάφη διαβασμένο από τον Καταλειφό! Ισως καλούσα και τον Στίβεν Χώκινγκ από την άλλη τρύπα για καμμιά παρτούζα, να ανταλάσσουμε ατάκες για την μοίρα του Σύμπαντος.

    Ακούγομαι κυνικός στον τρόπο που υπερασπίζομαι τα σώματα στο σεξ απέναντι στην επέλαση (άμυνα  της πνευματικότητας; Ελπίζω όχι. Δεν έχω καμμιά αντίρρηση στην πνευματικότητα στην ερωτική σχέση, σχέση που μπορεί να υπάρχει (ή να μην υπάρχει) γύρω από το σεξ. Αλλά αυτή (και η πνευματικότητα, και η σχέση) μου αρέσει να αίρεται την ώρα του σεξ. Και να επιστρέφει, αν είναι να επιστρέψει, αργότερα. Γι αυτό ίσως τα τελευταία χρόνια επιδιώκω την πολυτέλεια να κάνω ντους πριν το σεξ, το μετά δεν με καίει και τόσο...


    Dream
     
  11. month

    month Regular Member

    Αν δεν υπάρχει έλξη πνευματική, τότε πια η διαφορά απο το να πηδάς μια κατσίκα; Οι απαντήσεις είναι ίδιες στα αυτιά σου αφού βλέπεις τις γυναίκες που πηδάς με αυτό τον τρόπο. Εκτός αν πιστεύεις πια ότι οι γυναίκες είναι σκεύοι ηδονής, πλυσίματος, και ραψίματος κουμπιών.

    Καταλαβαίνω αυτό που λές ότι θα πήγαινες και με ένα τούβλο γιατί είναι όμορφο τούβλο, αλλά, έλεος, σίγουρα δεν είναι το ίδιο να πηδάς το χ,ψ, άσχετο τσουλάκι, απο το να είσαι με την γυναίκα που αγαπάς. Και η αγάπη δεν είναι απάτη, ούτε αυταπάτη. Αν το νομίζεις αυτό, τότε είσαι τυφλός φίλε όνειρο.
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Άντρες Αχ Άντρες !!
    Έχουν μια νοημοσύνη αντιθέτου σημείου που κυριαρχεί η φαντασία, ιδιότητα δημιουργική, παραγωγική, μετασχηματιστική.
    Εκεί που εγώ μοχθώ να διασαφηνίσω και να ταξινομήσω γεγονότα χωρίς εξήγηση έρχονται εκείνοι κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να τινάξουν στον αέρα σχήματα και οργανώσεις με πνοές νεοκλασικής ευφυΐας .
    ΄Οπου και αν βρίσκομαι με περιβάλουν. Κρατάω το σφυρί, πελεκάω τον αέρα να πάρω ανάσα.
    Κάθε άστρο, κάθε φύλλο καθε τσιγάρο που ανάβω, κάθε βήμα στον δρόμο μου, βήμα τους.
    Κι είναι εδώ... πάντα εδώ!