Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδάκια!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος xartaetos, στις 29 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. xartaetos

    xartaetos New Member

    Οταν πρωτομπήκα στο χώρο, φανταζόμουν τον εαυτό μου να υποτάσσεται απόλυτα σε μια αφέντρα ανώτερη απο μένα, πιο "δυνατή" απο μένα.. Μια αφέντρα που τη θαύμαζα και που ένοιωθα μειονεκτικά απέναντί της.. Κι ας με οδηγούσε όπου θα ήθελε ΑΥΤΗ.. Η Θεά μου..

    Στη προσπάθειά μου να πέσω πάνω στη "δύναμή της", συνάντησα κατ' επανάληψη αφέντρες χοντρές, κοντές, ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοεκτίμηση.. Ακόμα και αφέντρες που για να κάνουν το βήμα να συναντηθούμε, θέλανε εξ' αρχής να σιγουρευτούν οτι θα υποτασσόμουν κυριολεκτικά σε οποιαδήποτε και οτιδήποτε!

    Και επειδή σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, θέλω να μου εξηγήσετε:

    (1ον) γιατι όλες οι αφέντρες είναι χοντρές ή "κουβαδάκια", αρα δεν έχουν καμιά πραγματική δύναμη?

    (2ον) Πώς είναι δυνατόν μια δυνατή αφέντρα που σέβεται τον εαυτό της να καταδεχθεί να υποτάξει ένα άτομο τόσο loser που αφήνει τον εαυτό του έρμαιο σε οποιαδήποτε χοντρή/κουβαδάκι που δηλώνει αφέντρα? Πού είναι η πρόκληση?

    (3ον) πως είναι δυνατόν ένας sub να αφήσει τον εαυτό του να υποταχθεί σε μια τέτοια αφέντρα, που ούτε αέρα ανωτερότητας διαθέτει, ούτε οποιαδήποτε πραγματική δύναμη? Που - με αντικειμενικά κριτήρια - είναι απλά κατώτερη απο αυτόν??

    Κάτι μου λέει ότι εδώ εφαρμόζεται ο κανόνας "απο το ολότελα", αλλά ίσως πάλι το έχω πάρει εξ' αρχής τελείως λάθος και στραβά.. Πείτε μου please..

    "Rosemary, Heaven restores you in life
    You´re coming with me
    Through the aging, the fearing, the strife"
     
  2. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Προφανως xartaetos για εναν υποτακτικο και για μια Κυριαρχο που θεωρουν το θεμα εμφανισης οπως το θεωρεις εσυ, και για τους οποιους εχει την επιπτωση στην αυτοεκτιμηση τους οπως περιγραφεις, τα συμπερασματα που συναγεις ειναι και τα μονα δυνατα. Προσπαθησε ομως να θυμασαι οτι για καποιους υποτακτικους το ποσο ζυγιζει η Κυρια τους, το πως ντυνεται η το αν χρειαζεται 'σουλουπωμα' δεν ειναι πρωταρχικο γιατι ανταποκρινονται σε αλλα χαρακτηριστικα της. Ενα απο αυτα μπορει να ειναι ο 'τυπος' της κυριαρχικοτητας της, γιατι ας μην ξεχναμε οτι το πως ειναι κυριαρχικος ο καθενας διαφερει και συμβαλλει στην 'προσωπικοτητα' και ιδιαιτεροτητα του.
    Επι παραδειγματι, οταν εκανα συνεντευξεις για δευτερο σκλαβο, δεν συζητουσα την εμφανιση μου και δεν εστελνα φωτογραφια. Ο υποψηφιος με εβλεπε μονο αφου ειχε περασει επιτυχως ολες τις δοκιμασιες που χρησιμοποιουσα (ερωτηματολογια, λεπτομερεις συζητησεις κλπ) πρωτα απο το διαδικτυο, και μονο οταν προχωρουσε στην φαση της προσωπικης συνεντευξης. Απο την πρωτη ανταλλαγη email αυτο το ξεκαθαριζα-φυσικα υποτακτικοι που σκεφτονται σαν εσενα δεν συνεχιζαν στις δοκιμασιες, το οποιο θεωρουσα επιτυχες screening μια που αυτοι ειχαν μια θεωρηση πραγματων, και συγκεκριμενα αντιληψεις υποτακτικοτητας, που δεν συμβαδιζαν με τις δικες μου, αυτοματως αποκλειονταν.
    Τελος, πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες-μια που οι στατιστικες δεν ειναι με το μερος μας (ειναι πιο ευκολο να βρεις vanilla συντροφο απο leather απλα γιατι υπαρχουνε περισσοτεροι ανθρωποι vanilla στον πλανητη), καποια πραγματα που ισως ειναι στις λιστες των ιδεατων αναγκαστικα παιρνουν δευτερο ρολο η, μερικες φορες και για καποιους, κανεναν. Ετσι, για να μιλησω απο την δικη μου εμπειρια, στον χωρο μας ζητημα να εχω γνωρισει 2-3 σκλαβους που εχουν εμφανιση και σωμα τετοιο που αν ημουνα vanilla θα ειχα το ενδιαφερον να ασχοληθω μαζι τους. Πολλοι (αν και οχι ολοι) απο τους αντρες υποτακτικους που εχω γνωρισει, εκτιμησει και στους οποιους εχω αφιερωσει χρονο και ενεργεια ητανε αντρες που θα περνουσανε εντελως απαρατηρητοι αν δεν ητανε υποτακτικοι και που αν ημουν vanilla δεν θα γυρνουσα καν να τους κοιταξω. Τελος, και συνεχιζοντας επι του δημογραφικου, οι αντρες υποτακτικοι ειναι κατα πολυ περισσοτεροι αριθμητικα απ οσες οι γυναικες κυριαρχες-οχι απλα λοιπον δεν εχουνε μεγαλη πιθανοτητα να υπηρετησουν/εκπαιδευτουν/χρησιμοποιηθουν αλλα το να βρουν μια Κυρια που να ειναι και αυτο που ονομαζεις "θεα" ειναι στατιστικα σχεδον αδυνατον.
    Παρ' ολ' αυτα σου ευχομαι καλη τυχη στις αναζητησεις σου και να βρεις αυτην που χρειαζεσαι.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Περί ορέξεως xartaete ξέρεις τι λένε...
    Γιατί όμως να προβληματίζεσαι για το τι βρίσκουν οι υπόλοιποι υποτακτικοί στις Κυρίαρχες που αναφέρεις;
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Διακρινω μια ασεβεια προς τις Αφεντρες η μου φαινεται??????
    Ολες βουρ σε ενα τσουβαλι??????
    Εσυ τοσο τελειος εισαι????? Και δεν το λεω ουτε ειρωνικα, ουτε με καποια υποβοσκουσα οργη!
    Αφεντρες χοντρες, η απλα παχουλες, Αφεντρες αδυνατες, η αλλες με καλογυμνασμενα σωματα.
    Ο,τι ακριβως υπαρχει και στις vanilla σχεσεις, αλλα και γενικα οπου κυκλοφορουν ανθρωποι, αντρες και γυναικες.
    Θα ηθελα να ρωτησω, ολες οι Αφεντρες που εσυ γνωρισες ηταν χοντρες?????Μα ολες?????????
    Τι να πω? Εκτος πια και αν δουλευεις στα Bodyline οποτε ναι, εκει μαλλον μονο παχουλες θα ερχονται για να αδυνατισουν.
    Στο επαναλαμβανω, δεν γραφω ειρωνικα, απλα μου κανει μεγαλη εντυπωση!
     
  5. xartaetos

    xartaetos New Member

    ναι, έχω φάει αρκετούς τέτοιους αποκλεισμούς..  


    εισαι ειλικρινής Phaedra, μ'αρεσει αυτό!
    Οπότε μία απάντηση στις ερωτήσεις (2) και (3) θα μπορούσε να είναι "ο ρεαλισμός".. Δηλαδή αυτό που είπα: "απο το ολότελα καλή κι η παναγιώταινα".

    Στην ερώτηση (1) όμως? Γιατι αυτή δεν μπορεί να εξηγηθεί απο τις στατιστικές. Μήπως δηλώνουν κάποιοι/κάποιες αφέντες/αφέντρες χωρίς πραγματικά να είναι, με το σκεπτικό οτι αυξάνουν τις πιθανότητες να βρούν ερωτικό σύντροφο? (αφού αλλιώς δεν θα γυρνούσε κανείς να τους κοιτάξει?)

    Και επειδη τώρα μου έβαλες ιδέες, (subs δεν έχω γνωρίσει) μήπως το ίδιο ισχύει και για κάποιους subs???  

    γιατί απλά "χαμένο αγόρι", είμαι περίεργος...  

    Βλέπω αγριεμένα βλέμματα!! Εγώ τα προκάλεσα αυτά??
    Οχι Μιρέλλα, δεν ψάχνω καμιά θεογκόμενα. Σε καμία περίπτωση.
    Ναι, όσες γυναίκες κι αν έχω γνωρίσει που ΔΗΛΩΝΟΥΝ αφέντρες, είναι όλες ή χοντρές ή κουβαδάκια... Μου κάνει εντύπωση που σου κάνει εντύπωση, γιατι δεν είναι λίγες αυτές ..

    Αλλα αν ξέρεις κάποια που δεν είναι έτσι, σε παρακαλώ να με συστήσεις, και θα χαρώ να βρεθώ κάτω απο την μπότα της.. Κι είμαι και ομορφόπαιδο να ξέρεις!  
     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2007
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Θα το γραψω στο καρνε μου μην το ξεχασω!!! 
     
    Last edited by a moderator: 1 Οκτωβρίου 2007
  7. xartaetos

    xartaetos New Member

    Θα περιμένω νέα σου! Η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει πάντα τελευταία!!  

    Πάντως δε μου απάντησες Μιρέλλα, εσύ θα γούσταρες ενα σκλάβο/σκλάβα που μετά απο τον συνήθη έλεγχο, θα ήξερες οτι υποτάσεται σε οποιονδήποτε/οποιαδήποτε??

    (Προσοχή, εδώ δε μιλάμε για s/m, μιλάμε για κυριαρχία-υποταγή..)
     
  8. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    xartaetos,
    για το πρωτο ερωτημα-η δικη μου εμπειρια δεν συμφωνει απολυτα αν και εχω πραγματι παρατηρησει οτι υπαρχουν περισσοτερες υπερβαρες και υπερβαροι κυριαρχοι απ οτι νομιζω υπαρχουν στον γενικο πληθυσμο. Οι λογοι μπορει να ειναι πολλοι και οχι μονο (αν και ισως και) το οτι για μερικους ανθρωπους απλα ειναι πιο ευκολο να βρουν συντροφο μεσα απο τον χωρο αυτο.
    Τελος, κανεις δεν θελει εναν ανθρωπο διπλα του που θα επελεγε οποιονδηποτε, τοσο vanilla οσο και leather. Η διαφοροποιηση εγκειται στο οτι πολλες γυναικες (εσφαλμενα κατα την αποψη μου) θεωρουν οτι η εμφανιση τους δεν εμπιπτει στο ποιες ειναι αλλα στο 'εξωτερικο' του ποιες ειναι, λες και τα σωματα μας δεν ειναι μερη του εαυτου μας.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Οχι! Δεν θα τον γουσταρα γιατι θα το εκλαμβανα "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει".
    Οταν δηλωνεις υποταγη, τελος, δηλωνεις υποταγη!
    Δεν μπορεις να δηλωνεις το ιδιο πραγμα σε δυο διαφορετικες Αφεντρες κατ' αρχην γιατι τις προσβαλεις υποτιμωντας την νοημοσυνη τους, και κατα δευτερον γιατι αν απο τυχη μαθουν η μια την υπαρξη της αλλης, σε βλεπω κρεμασμενο με τα γουρουνοπουλα στην Βαρβακειο και με τον μουστακαλη κρεοπωλη διπλα να φωναζει "εδω το καλο ζυγουρι, και αμελετητα σκλαβου ντοπιας παραγωγης και οχι εισαγωμενου".lol
     
  10. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδάκια!

    Χαρταετέ καλημέρα.
    Οι δικές μου "παρατηρήσεις" στο χώρο είναι λιγάκι διαφορετικές απο τις δικές σου:
    α)Οι άντρες που ψάχνουν με αγωνία Αφέντρα μοντέλο δεν είναι υποτακτικοί, αλλά άντρες φετιχιστές που ψάχνουν να ξεκαβλώσουν.
    β)Εχεις αναρωτηθεί γιατί οι γυναίκες υποτακτικές δε παραπονιούνται για χοντρούς Κυριαρχους;Μήπως δεν υπάρχουν;Υπάρχουν!
     
  11. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδάκια!

    Κατοπιν Αδειας Του Κυριου μου

    Χμ η αληθεια ειναι δεν καταλαβαινω.....Ψαχνεις Αφεντρα η ψαχνεις μια ωραια γυναικα να την δειχνεις στους φιλους σου και να γλυφεις και τις μποτες της το βραδυ. Τι σχεση εχει ακριβως η Κυριαρχεια που εμπνεει καποιος με την εξωτερικη εμφανιση του; Και πως βγαζεις το αυθερετο συμπερασμα πως εκεινες που δεν εχουν διαστασεις μοντελων δεν μπορει να ειναι ανωτερες σου;


    Τους αποκλεισμους τους εχεις φαει κατα πασα πιθανοτητα οχι γιατι οι Αφεντρες ηταν κουβαδακια, απλα γιατι εχεις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ειναι τοσο απλο. Δεν εχει να σε ενδειαφερει πως ειναι εξωτερικα η τι κανει στην ζωη της. Το μονο που εχει να σε ενδειαφερει ειναι αν ισου βγαζει την υποταγη σου και θελεις να υποταχτεις σε εκεινη ασχετως με τους εξωτερικους παραγοντες. Και φυσικα γιατι εδειξες ανυπομονυσια ζητωντας κατι απο εκεινη.

    Πιστευω πως θα επρεπε να σκεφτεις λιγο τι ειναι ακριβως αυτο που θελεις και να επαναπροσδιορισεις μερικα πραγματα μεσα σου. Κακα κειμενα υπαρχουνε παντου. Φυσικα υπαρχουν και εκεινοι ασχετως στατους που "παιζουν" κατι για να πετυχουν κατι αλλο αλλα αυτος δεν ειναι ο κανονας. Αξιολογα ατομα βρισκουν και αξιολογα ταιρια. Και οι "αλλοι" βρισκουν τους "αλλους"
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2007
  12. xartaetos

    xartaetos New Member

    Φίλοι, νομίζω οτι υπάρχει μια παρανόηση εδω.

    Σε καμια περίπτωση δε μιλάμε για ΜΟΝΤΕΛΑ.

    Μιλάμε για τις βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται ωστε κάποιος άνθρωπος να προκαλέσει σε κάποιον άλλον αυτο το γλυκό (ή γλυκόπικρο   ) συναίσθημα της υποταγής.. Το να θές να παραδοθείς, γιατι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς..

    Ναι, είναι η δύναμη στο μάτι, είναι θέμα χαρακτήρα και συμπεριφοράς, είναι κάτι που ηλεκτρίζει τον αέρα.. Οχι η εμφάνιση. Σίγουρα οχι..

    Αλλα - επιμένω - πως γίνεται μια αφέντρα ή αφέντης που δεν έχει την στοιχειώδη αυτοπειθαρχία να κάνει μια απλή δίαιτα, που έχει αφεθεί εντελώς, πώς γίνεται λοιπόν να εκπέμπει αυτη την απαραίτητη ΔΥΝΑΜΗ? Τη δυναμη που πρέπει να βλέπει κάποιος sub ή κάποια sub πάνω στον κυρίαρχο???

    Και μην ισχυριστεί κανείς οτι "τα πάχη μας τα κάλη μας, δε μας πειράζει, δεν θέλουμε ν'αλλάξουμε".. Δεν το τρώω..


    Το ερώτημα τελικά είναι, μήπως έχουμε γεμίσει fake αφέντρες/αφέντες??
    Διαβάστε τι λέει η Lady Phaedra για τις στατιστικές, η οποία φαίνεται να είναι απόλυτα ειλικρινής και δε μασάει τα λόγια της..


    χμμμ... καθόλου άσχημη ιδέα!! Λέω να το βάλω σε άμεση εφαρμογή!
      LOL!

    Διάβολε! σαφώς και έχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.. εσύ δεν έχεις?
    Το θέμα είναι αν έχω παράλογες απαιτήσεις.. Είναι παράλογη η απαίτηση ο/η κυρίαρχος να έχει στοιχειώδη αυτοπειθαρχία/αυτοκυριαρχία/δυνατή θέληση ωστε να μην έχει αφεθεί? να μην είναι χοντρός?? χμμ....

    ----
    "Rosemary, Heaven restores you in life
    You´re coming with me
    Through the aging, the fearing, the strife.."
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2007