Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος prodigal sub, στις 9 Μαϊου 2020.

  1. prodigal sub

    prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

    Είχαμε μαλώσει και δεν μιλούσαμε για μήνες, ένα απόγευμα που έπινα τον καφέ μου είδα ένα μήνυμα από αυτόν και σκέφτηκα πως έκανε κάποιο λάθος, δεν μπορεί να στέλνει σε μένα γιατί λογικά θα πρέπει να με μισεί...!
    Κι όμως! Μου έλεγε ότι θέλει να με δει για να με τιμωρήσει! Δεν θυμάμαι να έχω χαρεί ξανά στη ζωή μου τόσο πολύ επειδή κάποιος ήθελε να με τιμωρήσει για κάτι που έκανα λάθος!
    Είχα ένα μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο για πολλές μέρες...

    Κανονίσαμε να έρθει σπίτι, είχε δώσει εντολές για τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως όσο χαιρόμουν, άλλο τόσο φοβόμουν μην κάνει κάτι για να πάρει εκδίκηση πραγματικά.

    Μου έστειλε μήνυμα πως σε μισή ώρα θα είναι εδώ και θέλει να έχω έτοιμο καφέ.
    Ένα μείγμα φόβου και προσμονής με κατέλαβε και μου έκοψε τα πόδια, η αναπνοή μου ακανόνιστη από τον πανικό.

    Καφές, νερό και τασάκι στο ένα τραπεζάκι και στο άλλο στρωμένα όλα τα παιχνίδια που θα χρειαζόταν, κροπ, φλόγγερ, κλιπς, σφήνες, πρωκτικές μπίλιες, λάδια, γάντια, προφυλακτικά, πιατάκι σκύλου, αγγούρι, μπουκάλια...ό,τι ήξερα ότι θέλει ή μπορεί να θελήσει.

    Όταν χτύπησε το κουδούνι άνοιξα την πόρτα της πολυκατοικίας και άφησα μισάνοιχτη την πόρτα του διαμερίσματος,
    έπεσα στα τέσσερα εντελώς γυμνή με τον κώλο στραμμένο στην πόρτα και τον περίμενα στημένη με την σφήνα στον κώλο.

    Ο ήχος της φωνής του με πάγωσε από φόβο και με μούσκεψε από καύλα.
    "Ο κώλος σου είναι πολύ άσπρος και δεν μου αρέσει, εγώ τον θέλω κόκκινο"
    Άρχισε να τον χαστουκίζει, γυρνούσε γύρω μου, με έφτυνε, με χαστούκιζε, με έβριζε. Μετά μου είπε να τον ακολουθήσω γονατιστή και αφού έβγαλε το παντελόνι πήρε το φλόγγερ και συνέχισε να κοκκινίζει τον κώλο μου κι εγώ μετρούσα πόσες τρώω γλείφοντας τα πόδια του και λέγοντας "ευχαριστώ" κι όταν δεν άντεχα άλλο άρχισα να τον ικετεύω να σταματήσει.
    Μου μπούκωσε το στόμα με τον μεγάλο σκληρό πούτσο του, τα σάλια τρέχαν στο πάτωμα, η ανάσα κοβόταν, τα δάκρυα τρέχαν, η σφήνα πεταγόταν από τον κώλο κι εκείνος με μπούκωνε πιο πολύ κι όταν τραβιόμουν για να πάρω ανάσα με χαστούκιζε
    "σου είπα να σταματήσεις μαλακισμένη;"
    Ψέλλιζα με όση ανάσα είχα
    "όχι κύριε, συγγνώμη"
    και μπουκωνόμουν πάλι τον πούτσο του μέχρι να πνιγώ και ύστερα έγλειφα τ' αρχίδια του για να καθαρίσω τα σάλια που τον είχαν λερώσει.
    "τώρα γύρνα βρωμιάρα να ανοίξω τον κώλο σου, για να σε συγχωρήσω θα πρέπει να πάρεις όλο το χέρι μου μέσα"
    Όσο γυρνούσα τον άκουγα να βάζει το γάντι και σκεφτόμουν πως είμαι τόσο στενή που είναι αδύνατον να το πάρω, ξεκίνησε να βάζει στο κώλο μου αντικείμενα για να τον ανοίξει, έπαιξε με τις μπίλιες, τον γάμησε με τη σφήνα, έχωσε βαθιά το αγγούρι, μετά το μπουκάλι, τον γαμούσε μ' αυτά και μου έλεγε πόσο ξεκωλιάρα πρέπει να γίνω.
    Στην αρχή δύο δάχτυλα, μετά κι άλλο λάδι, τρία δάχτυλα, τα έχωνε, τα γυρνούσε και ύστερα πιο βαθιά, κι άλλο λάδι, τέσσερα δάχτυλα, άρχισα να τον ικετεύω να σταματήσει.
    Όση ώρα μου έλεγε ότι τον απογοητεύω που δεν μπορώ να πάρω το χέρι του, του ζήτησα να πιω λίγο καφέ για να ηρεμήσω, πήρε τον καφέ μου και έφτυσε μέσα
    "έτσι θα τον πιεις τον καφέ σου, ζώο"
    και μου έδωσε να πιω...
    Μόλις έσβησε το τσιγάρο του, μου έβαλε τα κλιπς στις ρώγες και μετά πήρε το ποτηράκι με το κερί που ήταν αναμμένο πάνω στο τραπέζι και το άδειασε πάνω στις ρώγες μου , στην πλάτη, στον κώλο μου, με τράβηξε πέρα από το χαλί και άρχισε να με μαστιγώνει για να σπάσει τα κεριά που είχαν στεγνώσει πάνω μου, μου είπε να σταθώ γονατιστή και μου έδωσε να κρατάω το πιάτο του σκύλου και άρχισε να με κατουράει, η γλώσσα μου έξω ικετευτικά, τα κατάπινα λαίμαργα για να ξεδιψάσω και όσα δεν προλάβαινα κυλούσαν σε όλο μου το σώμα για να στάξουν στο πάτωμα από τα μπούτια και το μουνί μου, κάποια μαζευόταν στο πιατάκι, μόλις γέμισε αρκετά με έβαλε να τα πίνω με τη γλώσσα σαν σκύλα από μέσα και άρχισε να με πηδάει από τον κώλο με το κεφάλι μέσα στο πιάτο με τα κάτουρα.
    Δεν είχα σηκώσει τα μάτια να τον κοιτάξω ούτε για μια στιγμή κι όταν ήρθε από πάνω μου και καθρεφτίστηκε στο πιατάκι έκλεισα τα μάτια για να μην τον δω, η εντολή του ήταν να μην τον δω κι εγώ δεν θα τον έβλεπα ούτε έτσι στα κλεφτά.
    Με ανέβασε στον καναπέ στα τέσσερα με το κεφάλι κάτω και τα κλιπς ήταν ακόμα στις ρώγες μου, ήθελα να ουρλιάξω από τον πόνο όποτε κουνιόταν ή άγγιζαν κάπου, αλλά εκείνος μπήκε απότομα στο μουνί μου και με γαμούσε με βία χωρίς να μου επιτρέπει να χύσω, όταν όμως άρχισε να γαμάει εναλλάξ μουνί και κώλο δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Τότε είδα πρώτη φορά το μουνί μου να στάζει σαν βρύση.
    Γαμούσε τον κώλο μου τόση ώρα που είχε ανάψει, έτσουζε, πονούσε, πονούσαν οι ρώγες με τα κλιπς κι ενώ παρακαλούσα από μέσα μου να σταματήσει, το μουνί μου δεν σταματούσε να χύνει χωρίς να μπορώ να ζητήσω άδεια "κύριε...;"
    "σκάσε πουτάνα, τώρα θέλω να γαμήσω κώλο"
    Στάθηκα ξανά στα τέσσερα στο πάτωμα με τη γλώσσα έξω για να χύσει ο πούτσος του και να τον καθαρίσω γλείφοντας ό,τι μείνει.
    Κάθισε στον καναπέ και άναψε τσιγάρο κι εγώ του έκανα μασάζ στα πόδια, μου έλεγε πως δεν ξέρει τι να κάνει μαζί μου, αλλά ίσως να μου δώσει άλλη μία ευκαιρία γιατί μου έχει αδυναμία.
    Όση ώρα ντυνόταν εγώ στεκόμουν στα τέσσερα και τον περίμενα για να τον ακολουθήσω μέχρι την πόρτα σαν σκυλί πίσω από το αφεντικό του, σηκώθηκα όρθια μόνο όταν άκουσα το ασανσέρ να κλείνει και να κατεβαίνει.

    Μόλις έμεινα μόνη πήγα και κάθισα κάτω στο χαλί μπροστά στον καναπέ, ήταν σαν βομβαρδισμένο τοπίο, παντού κεριά, σφήνες, μπουκάλια, χαρτάκια από προφυλακτικά, προφυλακτικά, ούρα...άναψα ένα τσιγάρο και έμεινα να τα κοιτάω χαμογελώντας τουλάχιστον για 20 λεπτά. Δεν σκεφτόμουν πως θα τα μαζέψω, αλλά το όνειρο που είχα ζήσει πριν από μόλις λίγα λεπτά!
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Μπορώ να φανταστώ την χαρά σου τότε, να είσαι βέβαιη πως κάτι έχει τελειώσει και ξαφνικά να παίρνεις ξανά όλη φωτιά. Υπέροχο.
     
     
  3. prodigal sub

    prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

    Ακριβώς αυτό!  
     
  4. dp77

    dp77 male 77

    Όμορφη ιστορία
     
  5. geop

    geop New Member

    τόσο γλυκό.....