Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ηλικία στο D-M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 13 Οκτωβρίου 2015.

  1. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

     
    συνεχίστε
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Δεν θα μιλήσω για Κυριάρχους, αν και έχω γνωρίσει νεαρά άτομα Κ με με πολύ καλές ποιότητες, που δείχνουν οτι θα εξελιχθούν σε αξιόλογους Κ. Πάντως, θεωρώ οτι η ηλικία παίζει ρόλο.

    Ως προς τα υ, νομίζω οτι η ηλικία είναι σε μεγάλο βαθμό άσχετη, έχοντας σχετιστεί με ένα μεγάλο εύρος ηλικιώνε. Οι κρίσιμες παράμετροι είναι το πόσο καλά τα πάει κάποιο υ γενικότερα με την ύπαρξή του και τη σεξουαλική ταυτότητά και τις επιλογές του. Σταθμοί στην εξελικτική πορεία μιας γυναίκας (όπως, π.χ. ανεξαρτησία, μητρότητα, εμμηνόπαυση) μπορεί να επηρεάσουν τους δείκτες αυτούς και επί τα βελτίω και επί τα χείρω.

    Ως προς το πώς με επηρεάζει η ηλικία προσωπικά, βρίσκω οτι, όσο περνάνε τα χρόνια, προτιμώ λιγότερο και ποιοτικότερο σχετίζεσθαι.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    σαραντάρες ίσον με δυο εικοσάρες
    *αυτές εννοεί (ελπιζω)*


     
     
  4. όσο περνά ο καιρός,συνειδητοποιώ πως όταν είμαστε μαζί,τις στιγμές του πάθους,της αδυναμίας και της δύναμής μας,νιώθω μια μυστηριακή δύναμη να με μεγαλώνει 10+ χρόνια και έτσι,κατα προσέγγιση φτάνω περίπου τα 30 ..κι εκείνον τον νιώθω ταυτόχρονα να γίνεται 10- χρόνια νεώτερος και κατα προσέγγιση φτάνει περίπου στα 40..
    και συναντιόμαστε σ αυτό το σημείο τομής,οπου ο χρόνος και ο χώρος δεν έχουν πλεον και πολλη σημασία..
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Η βιολογική ηλικία όπως και το βιολογικό φύλο δεν αποτέλεσαν για μένα ποτέ ένα προδιαγεγραμμένο σημείο αναφοράς για να κρίνω και να σχηματίσω γνώμη για άτομα ή για να δημιουργήσω την ταυτότητά μου.
    Ξεκίνησα να αντλώ, να αντιλαμβάνομαι κι εν συνεχεία να οικειοποιούμαι πληροφορίες/γνωρίσματα για το BDSM από την ηλικία των 15 ετών (ίσως και λίγο νωρίτερα). Δίχως να επεκταθώ περαιτέρω τώρα, έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι ξεκίνησα μελετώντας DSM για να "καταλήξω" στο BDSM  
    Θα έλεγα ότι είμαι από τα τυχερά άτομα όπου δεν μου χρειάστηκαν πειραματισμοί και στριφογυρίσματα για να οδηγηθώ στο τι με εκφράζει και με ποιον τρόπο επιθυμώ να συνδιαλέγομαι ηδονικά.
    Όπως έχω ξαναγράψει, δεν είμαι πανηδονήστρια. Είναι αρκετά εξειδικευμένος ο ηδονισμός που με εμπνέει και αποτελεί Φάρο στην πορεία μου.

    Ξεκίνησα στην πράξη την ενασχόλησή μου και τη σύναψη ασύμμετρων συσχετισμών από την ηλικία των 18,5. Αρκετά συνειδητοποιημένα και πάντα σε θέση Κυρίαρχης.
    Όλοι οι συσχετισμοί μου ήταν με άτομα αρκετά μεγαλύτερης βιολογικής ηλικίας από μένα. Θα έλεγα ότι προέκυπτε, δεν το επεδίωκα. Όπως προείπα, δεν αποτελεί η ηλικία ένα αξιολογητικό κριτήριο για μένα, αρκεί να είναι βιολογικά και πνευματικά ενήλικο το άτομο.
    Εδώ και 5 έτη είμαι ιδιοκτήτρια ενός petαριδιού με βιολογική ηλικία 24 έτη μεγαλύτερη από τη δική μου. Πάνω που στόχευα στην τεχνητή γονιμοποίηση μέσω δωρητή σπέρματος, της ήρθε η εμμηνόπαυση. Δεν πειράζει, θα Β/βρούμε άλλη άκρη. Για την ώρα επεξεργάζομαι το σύμφωνο συμβίωσης καθώς και την κατασκευή του νέου Μ/μας σπιτικού.
    Η σκλάβα που κατέχω είναι ένα σεμνό πλάσμα που έχει διαγράψει μία υπέροχη πορεία και που πλέον την χαράζω εξ'ολοκλήρου.
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Προχθεσινό...
    Β/βρισκόμαστε στη Χίο και στέλνω το petαρίδι να πάει στο τουριστικό πρακτορείο για να δείξει την ταυτότητά μου (η οποία είναι αρκετά παλιά και στραπατσαρισμένη) μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία μου για σύγκριση.
    Η υπάλληλος: "Δυστυχώς, κυρία μου, η κόρη σας θα έχει θέμα με το τελωνείο της Τουρκίας".
    Τουλάχιστον δεν με είπαν πάλι "γιο"  
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2023
  7. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Η πρώτη κυρία ήταν 52 κ εγώ 18....έχω σκεφτεί πολλές φορές το θέμα αυτό με την ηλικία ... Αν κ δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση θα πω ότι σε μεγάλες ηλικίες είναι πιο γοητευτικο