Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ηλικία στο D-M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 13 Οκτωβρίου 2015.

  1. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    Έχουν να με πούν αγαπητό από χτες το βράδυ.
    Ναι, όμορφο αυτό που λες, μα αφού έχει πάει επι προσωπικού το θέμα, γιατί να μη μάθουμε και τα ντροπιαστικά του καθενός? Δεν έχει και τίποτε η τβ
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν διαφωνω με την ακριβεια της διατυπωσης σου αλλα με αυτη της υποθεσης σου. Και οι δυο μας την διαφορα ηλικιας την ειχαμε βασικο κριτηριο γι αυτο κ ειχαμε αυξησει κ τις πιθανοτητες μας να βρεθουμε. Ομως το κριτηριο μεγαλυτερη/μικροτερος δεν ειχε σε εμας καμια σχεση με την αποδοχη.
     
  3. Ερατώ

    Ερατώ Guest

    για όλα έχει προνοήσει η φύση τελικά...!
    -προς απανταχού παππούδια
    Μη φοβού το γήρας !!...ου γαρ έρχεται μόνον..

    "Τα φάρμακά σου φέρε Τέχνη της Ποιήσεως...
    νάρκης του άλγους δοκιμές, εν Φαντασία και Λόγω.
    που κάμνουνε —για λίγο— να μη νοιώθεται η πληγή."
    (Μέγιστος Καβάφης και πλείστοι αναστεναγμοί)

    και μια προσωπική κατάθεση ψυχής.
    Ο αγαπημενος μου..που τον Ιούλιο που μας πέρασε έγινε 42...συχνά πυκνά που υπενθυμίζει τρυφερά πως πλησιάζω τη ζωή με την περιέργεια του μικρού παιδιού....που απορεί και θαυμάζει αυτον τον κόσμο...τον μικρό..τον Μέγα!
    Ο κόσμος μετα το Λύκειο είναι ένας στίβος...μια αρένα...και εκείνος τονίζει την αυτοπεποίθησή μου κάθε φορά,επισημαίνοντας μου πως δεν γνωρίζω τίποτα
    μονο να νομίζω δανεικά ιδανικά ενοίκια δικά μου έχω το δικαίωμα μου λέει και αυτο πολυ μου είναι.-
    Έτσι λοιπόν προετοιμάζομαι κι εγώ με αυτοπεποίθηση να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις της ζωής που ανοίγεται μπροστά μου ως ένας κόσμος διαφορετικός...γοητευτικός κι ανεξερεύνητος!
    έτσι λοιπόν,γι ακόμη μια φορά και φέτος έχω το τετράδιο και τις σημειώσεις μου και το θρανίο και τον καθηγητή απέναντι και τις εξετάσεις με τη μόνη διαφορά πως ειμαι μια ενήλικη μαθήτρια σ ένα μεγαλύτερο σχολείο με πιο ελαστικό ωραριο και χωρίς απουσιολόγιο επιτελους,(τα καλα της διαφοροποίησης απο το Λύκειο πρέπει να λέγονται,αυτο είναι το πρέπον και η ι-δανεική μου άποψη παρεπιπτόντως)
    Η αυτοπεποίθησή μου λοιπον,ενισχύεται ακόμη περισσότερο έχοντας δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποιος με πατρική φροντίδα μου υπενθυμίζει πόσο αίσχος είναι να μασουλάω συνεχώς απόψεις ιδανικές...ευτυχώς που παράλληλα τον θαυμάζω παρα πολύ και ταυτόχρονα απορώ γι αυτο,οπότε συγχωρούμαι.
     
    Last edited by a moderator: 18 Οκτωβρίου 2015
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Αυτό που μου περιγραφετε, δεν ειναι pattern.
    Αν μου λέγατε πχ, οτι με την Κυρία σας εχετε μια διαφορά δεκαπενταετή και Εκεινη στην προηγούμενη σχεςη της είχε διαφορά εικοσαετή, και την παραπροηγουμενη διαφορά δεκαεπτά έτη, με Εκεινη να βρίσκεται στην πάνω μεριά, τοτε θα είχε νόημα κανεις να εμβαθύνει στο πως και τι.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Εκ μέρους των παπουδιών ευχαριστώ πολύ για την καλή καρδιά  

    Ένα από τα ου μόνον, όσον αφορά την εμφάνιση, είναι η μείωση της όρασης, η οποία λειτουργεί ως ένα φυσικό photoshop. Δεν μπορεί να δει κανείς τις ρυτίδες του με γυμνό μάτι, ούτε και των φιλενάδων του τις ρυτίδες. Έτσι, όταν μαζευόμαστε οι παλιές συμμαθήτριες και αρχίζουμε τα "διόλου δεν άλλαξες" συνηθίζω να λέω στις πιο κολλητές "άλλαξε το μάτι μας και γι αυτό φαινόμαστε ίδιες". Γελάνε βέβαια, άλλωστε δεν είναι μόνο το μάτι είναι και τα παιχνίδια που παίζει η μνήμη…  

    Υπέροχα, εύχομαι να μακροημερεύσετε ηδονικότατα  
     
  6. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν μιλησα για πατερν ή οτι ειμαι αντικειμενο μελετης ή οτι αλλο σκεφτεσαι. Ομως δειχνω οτι η δικη σου υποθεση ειναι εσφαλμενη.

    Αλλα μπροστα στο τσουβαλιασμα.. Δε βλεπεις τιποτα αλλο.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Η δική μου υπόθεση, με τις προϋποθέσεις της, αφορούσε τον υπερ(εν)ήλικα που σ υ σ τ η μ α τ ι κ ά στην, κάπως μακρούτσικη ζωή του, επιδιώκει τέτοιες σχέσεις, με ουσιωδώς μικρότερα άτομα. Και έγραψα ότι σ υ χ ν ά αυτό κρύβει άγχος αποδοχής. Γνωρίζω ότι γνωρίζετε πως ένα αντιπαράδειγμα γκρεμίζει ένα θεώρημα, αλλά όχι μια στατιστική. Το πολύ της μετατοπίζει λίγο ή πολύ τη μέση τιμή.

    Πέραν τούτου, δεν καταλαβαίνω που φαίνεται όλο αυτό να αφορά αυτά που γράψατε και γιατί διαμαρτύρεστε. Θα περιμένα κανάς σιτεμένος / καμμιά σιτεμένη που συστηματικά ασχολείται με το σπορ της πιτσιρικαρίας να βγει να μιλήσει και να εξηγήσει αν θέλει.

    Ως προς το τσουβάλιασμα, απευθυνόμενη γενικά, και ΟΧΙ σε σας:

    Από τη μια, είναι αλήθεια ότι ούτε εγώ ούτε και κανείς άλλος μπορεί να τσουβαλιάσει κανέναν αν δεν θέλει να τσουβαλιαστεί.

    Από την άλλη, απολαμβάνω εδώ και χρόνια σ΄αυτό το φόρουμ το ότι συμμετέχουν ε ξ α ι ρ ε τ ο ι άνθρωποι. Οχι μόνο αποτελούν εξαίρεση στις ερωτικές τους επιλογές ως bdsmers αλλά και μέσα στο ίδιο το bdsm αποτελούν εξαίρεση της εξαίρεσης. Κάποια στιγμή μάλλον θα προτείνω το φόρουμ μας να ονομαστεί ατσουβάλιαστοι.com  
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν είναι το πρόβλημα η ηλικία. Είναι η έλλειψη εμπειρίας, στο B D S M, στο σ ε ξ & στη ζ ω ή.
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Όποιος θέλει να πει τα ντροπιαστικά του το κάνει χωρίς προτροπή, να είσαι βέβαιος  
     
  10. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    Νομίζω διαφωνούμε στο τι εμπεριέχει ο προσδιορισμός 'ντροπιαστικός',
    και είναι απόλυτα φυσιολογικό άλλωστε.

    Πχ, ήξερα ένα παλικάρι στα 22 που νήστευε κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, και μια μέρα που έκαψε το πισί του και προσφέρθηκα να βοηθήσω,
    βρήκα έναν φάκελο με κάτι αφρικανούς χωρίς εσώρουχα.
    Και σε ρωτάω τώρα.
    ...Μα 22 χρονών να κάνει νηστεία δύο φορές την εβδομάδα?
     
  11. Ερατώ

    Ερατώ Guest

    παρακαλώ...
    εγώ απλως προσεγγίζω τον κόσμο μοναχά θαυμάζοντας και απορώντας..
    συν τοις άλλοις,εμφάνισα και μιαν ελαφρά μυωπία πριν περίπου 5 χρόνια,όταν πήρα απότομα ύψος...
    οπότε..ο θαυμασμός μου μερικές φορές γίνεται κάπως θολός και ονειρικός..πράγμα που με κάνει να απορώ βέβαιως..
    Βεβαίως,το θετικό/αρνητικό με την μυωπία είναι πως φωτοσοπαρονται οι αλαργινοί..ενώ διακρίνω καθαρότατα όσους επιλέγω να κρατώ κοντά μου..

    κατα την άποψή μου,είναι τυχεροί όσοι ζουν μέχρι τα βαθιά γεράματα..
    ακόμη περισσότερο,μαζί με το άλλο τους μισό που τους συμπληρώνει..
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν απερριψα κανενα θεωρημα ή στατιστικη. Ουτε διαμαρτυρηθηκα. Δειχνω ομως τα κενα της δικης σου υποθεσης. Τωρα το πως η δικη σου υποθεση γινεται κ στατιστικη ειναι κατι που εσυ μονο ξερεις παντως τετοια δεν δοθηκε εδω και αν υποθεσουμε οτι υπαρχει αυτο με την "μετατοπιση της μεσης τιμης" με σοκαρει για την ποιοτητα της. Καλο ειναι να μην επικαλουμαστε την επιστημη για να δωσουμε βαρυτητα στον λογο μας οταν δεν γνωριζουμε το κομματι της επιστημης που επικαλουμαστε γιατι τελικα καταληγουμε σε αρλουμπες.