Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κουμπάρα μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος str82u, στις 31 Ιανουαρίου 2006.

  1. str82u

    str82u New Member

    ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
    Η κουμπάρα μου ήταν 16 χρονών όταν μας πάντρεψε. Ερχόταν συχνά στο εξοχικό της γυναίκας μου και όλοι την είχαμε σαν τη μικρή αδελφή της οικογενείας. Μετά το γάμο ερχόταν πολύ συχνά σπίτι μας -για να την βοηθάμε στο διάβασμα για τις Πανελλήνιες. Δυστυχώς (;;  δεν πέρασε με την πρώτη, οπότε συνέχισε να έρχεται. Η σχέση σου μαζί της ήταν πολύ καλή -μου έλεγε όλες τις περιπέτειές της (πρέπει να παραδεχτώ ότι είχαμε μια προτίμηση στις ερωτικές) και την συμβούλευα χαιρέκακα, σαν μεγαλύτερος (ήταν 19 τότε κι εγώ 34). Η κουμπάρα μου (ας την λέμε Ρ.) ήταν κοντούλα, με μακριά, μαύρα μαλλιά, γεματούλα με αρκετά μεγάλο στήθος. Εκείνη την εποχή είχε πρόβλημα γιατί το αγόρι της τελείωνε πολύ γρήγορα ενώ έκανε το λάθος να την φιλάει πριν το σεξ. Οπότε η Ρ. ερχόταν σε οργασμό και μετά βαριόταν. Αποφάσισα να την δοκιμάσω, βάζοντάς την να δει τσόντες, όταν η γυναίκα μου έφευγε από το σπίτι και εμείς μέναμε για να "διαβάσουμε".

    Η ΠΑΓΙΔΑ
    Βλέπαμε απλές τσόντες και μου έλεγε ότι "την έφτιαχναν πολύ". Εμένα να δείτε πόσο με έφτιαχνε που η Ρ. φτιαχνόταν αλλά δεν ήθελα μόνο αυτό. Δεν ήθελα απλά να το κάνω μαζί της. Ήξερα πως αυτά δεν έχουν μέλλον (ή έχουν δυσοίωνο μέλλον) ενώ μια sub/dom σχέση ....Την άφηνα λοιπόν να φτιάχνεται και αναστενάζαμε σε διπλανά δωμάτια, όταν έμενε στο σπίτι. Μέχρι που έκρινα πως έφτασε η ώρα να προσωρήσω.
    "Εντελώς τυχαία" μια light dom ταινία έμπλεξε με τις νοικιασμένες από το video club. Είχε (την θυμάμαι ακόμα) bondage, μαστίγωμα, ελαφρά πράγματα και τελειώνε με το κλασσικό σεξ για να μην υπάρχει πολύ ρίσκο. Η Ρ. κόλλησε στην ταινία.

    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ
    Όταν τελείωσε η ταινία η Ρ. είχε κοκκινήσει. "Μα είναι δυνατόν να τους αρέσουν τέτοια πράγματα;" ρωτούσε δείχνοντας αγανάκτηση. "Δεν ξέρω, τι να σου πω -δεν έχω εμπειρία" κρυφογελούσα εγώ κάτω από τα ανύπαρκτα μουστάκια μου. "Πάντως, έχω ακούσει πως λίγος πόνος είναι διεγερτικός" συμπλήρωνα θυμόσοφα. Η Ρ. το σκεφτόταν. "Μα εδώ πέρα έκαναν βασανιστήρια" είπε σιγά. Εντάξει, δεν ήταν και βασανιστήρια, αλλά και μόνο η λέξη κόντεψε να με κάνει να χάσω κάθε αυτοσυγκράτηση. "Εντάξει μωρέ, τα παραλές" είπα "ας πούμε εσύ ξέρεις πως θα ένιωθες αν κάποιος σου έδινε λίγα μπατσάκια στον κώλο;". Η Ρ. το σκεφτόταν. "Δεν νομίζω οτι ο Τ. (το όνομα του αγοριού της) θα το έκανε ποτέ. Είναι πολύ πουριτανός". "Ε, τότε θα μείνεις με την απορία" την κούρδισα. Σώπασε. Ανάψαμε τσιγάρο. Περιμέναμε. "Εκτός αν θέλεις να δοκιμάσω εγώ" είπα δείχνοντας αδιάφορος ενώ γύριζα την ταινία στην αρχή. Την ήθελα τόσο πολύ που δεν τολμούσα να την κοιτάξω. "Τι λες τώρα" φώναξε "εσύ είσαι σχεδόν συγγενής μου, αν το μάθει κανείς ..." "Ε, δεν είπα και να πηδηχτούμε ρε συ, απλά να δοκιμάσουμε -μαλακία δεν είναι να σου μείνει απωθημένο" ένιωθα ένα φωτοστέφανο να βγαίνει πάνω από το κεφάλι μου. Η Ρ. το σκεφτόταν. "Ντρέπομαι" είπε σιγά. "Μαλακίες" είπα απαξιωτικά και κάθησα στον καναπέ. "Έλα να το κάνουμε να τελειώνουμε. Τόσο που συζητάμε δεν αξίζει τον κόπο". Σηκώθηκε. Δεν έλεγε τίποτα. Ήταν νευρική. Έπρεπε να προχωρήσω.
    "Βγάλε τη φόρμα σου" της είπα απότομα. Φορούσε φόρμα και ένα t-shirt. Δεν έκανε τίποτα. "Έλα, τελείωνε" φώναξα επιτακτικά. Φοβόμουν ότι θα τα έκανα σκατά αλλά δεν άντεχα άλλο. Δεν την κοιτούσα καν, οπότε μου ήρθε κάπως απότομα όταν την είδα να στέκεται μπροστά μου με το κυλοτάκι. Κοιτούσε χαμηλά. "Μωρέεεεεεεεεεεεεεε, ντρέπομαι γαμώτο" κλαψούριζε. Σηκώθηκα. "Μάλλον θα ένιωθες καλύτερα αν σου έδενα τα μάτια" πρότεινα. Δεν μίλησε κι έτσι πήρα το φουλάρι μου και το πλησίασα στο πρόσωπό της. Έβαλα το δάχτυλό μου κάτω από το σαγόνι της και προσπάθησα να την κάνω να με κοιτάξει στα μάτια αλλά ήταν αδύνατο. Έτσι της έδεσα τα μάτια. Ήταν εντελώς παγωμένη. Την πήρα από το χέρι και την τράβηξα μαζί μου. "Θα σου δώσω 10 χτυπήματα" είπα καθησυχαστικά. "Θέλω να τα μετράς, εντάξει;" Δεν είπε κουβέντα. Συνέχισα να την περιφέρω μέσα στο σπίτι για να χάσει εντελώς τον προσανατολισμό της. Τέλος, κάθησα στον καναπέ και την τράβηξα απότομα πάνω μου. Ήταν πεσμένη πάνω μου, η κοιλιά της πίεζε τον πούτσο μου. Την κράτησα για λίγο ακίνητη και χάιδεψα απαλά τα κωλομέρια της. Ξαφνικά την χτύπησα. Για λίγο έγινε νεκρική σιγή. Μετά από αιώνια δευτερόλεπτα άκουσα τη διστακτική φωνή της να λέει "Ένα". Την χτύπησα πάλι, πιο δυνατά "Δυο". Την ένιωθα να σφίγγεται πάνω στον πούτσο μου και περίμενα. Το "τρια" και το "τέσσερα" έπεσαν μαζεμένα στο δεξί κωλομέρι της και η φωνή της έβγαινε πνιχτή. Το "πέντε" και το "έξη" πήγαν αριστερά. Μάζεψα την κυλότα της ανάμεσα στα κωλομέρια της και χτύπησα δυνατά. "Εφτα". Ξαναχτύπησα 2 φορές μαζεμένα. "Εφτά", "εφτά" είπε λαχανιάζοντας. Κόντεψα να χύσω από την έξαψη. Συνέχισα να την χτυπάω βλέποντας τα κωλομέρια της να κοκκινίζουν. Την ζτυπούσα με την ανάποδη της παλάμης μου και διέκρινα τα ίχνη των νυχιών μου πάνω στον κώλο της. Κανένας δεν μετρούσε πιά και σταμάτησα όταν η Ρ. έβαλε τα κλάματα. Ένιωσα τα αναφιλλητά που έκαναν την κοιλιά της να "χαϊδεύει" τον σηκωμένο μου πούτσο και τότε την έβαλα να καθήσει πλάι μου. Μέσα σε σπασμούς μου είπε ....

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΒΑΡΙΕΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ......
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    ΣυνεχΥσε..
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

  4. str82u

    str82u New Member

    .....ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Μέσα σε κλάμματα η Ρ. μου είπε πως είχε φτάσει πολύ κοντά στο να τελειώσει όσο την χτυπούσα και ένιωθε πολύ ένοχη γι' αυτό, λόγω της (σχεδόν συγγενικής) σχέσης που είχαμε κ.λ.π. Έβλεπα πως εκείνη τη στιγμή θα ήταν πολύ εύκολο να πηδηχτούμε, έτσι όπως την κρατούσα στην αγκαλιά μου, αλλά δεν ήξερα πόσο εφικτό θα ήταν να συνεχίσω μια sub/dom σχέση μαζί της. Αποφάσισα λοιπόν να χάσω το σίγουρο γαμήσι μήπως βγάλω κάτι παραπάνω. Μην ξεχνάς πως η κουμπάρα μου ήταν κόλλημα πολλών ετών. Αποφάσισα λοιπόν να το πάω πιό σιγά. "Αρκετά για σήμερα Ρ." της είπα. "Πρέπει να βγω έξω, πήγαινε στο δωμάτιό σου να διαβάσεις και τα λέμε αργότερα". Έφυγε νευριασμένη και με απέφευγε όσο ετοιμαζόμουν. Δεν ανταλλάξαμε άλλη κουβέντα εκείνη τη μέρα.

    Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    Πέρασαν 3 μέρες και η Ρ. ήταν πάλι σπίτι μας. Η γυναίκα μου έφυγε για τη δουλειά της, εγώ είπα πως πήγαινα κάπου και όντως πήγα -στην καφετέρια της πλατείας για μισή ώρα περίπου. Μετά,επέστρεψα στο σπίτι, μπήκα μέσα κάνοντας όσο λιγότερο θόρυβο μπορούσα και άκουσα τον θόρυβο της τηλεόρασης από την κρεβατοκάμαρά μας. Κοίταξα μέσα, η Ρ. καθόταν στο κρεβάτι μας, φορούσε ένα μπλουζάκι μόνο και μαλακιζόταν ενώ στην τηλεόραση έπαιζε ένα βίντεο από αυτά που είχαμε πάρει -light s/m.
    "Τι στο διάβολο κάνεις εδώ;" φώναξα. Με κοιτούσε αμίλητη. "Δεν θα έπρεπε να διαβάζεις;" συνέχισα αυστηρά. Η Ρ. δεν μιλούσε, από το ξάφνιασμα το δάχυλό της είχε ξεχαστεί ανάμεσα στα χείλη του μουνιού της. Αφηρημένη το έφερε στο στόμα της κοιτάζοντάς με. Πλησιάσα μπροστά της και χάιδεψα τα μαλλιά της. "Θέλεις να κάνεις αυτά που βλέπεις στις τσόντες;" ρώτησα σιγανά. Έγνεψε σιωπηλά. Αμέσως της τράβηξα απότομα τα μαλλιά αναγκάζοντάς την να με κοιτάξει. "Είσαι πουτάνα το ξέρεις;" φώναξα. Ταράχτηκε. "Αλλά θα σε στρώσω εγώ", είπα. "Θα σε κάνω να καταλάβεις πόσο βρώμικα είναι αυτά που σκέφτεσαι". Και πριν προλάβει να αντιδράσει την έριξα μπρούμυτα και έπεσα πάνω της. Το σώμα μου πίεζε το δικό της και την κρατούσε ακίνητη. Έδεσα τα χέρια της πίσω από την πλάτη της με τη ζώνη του παντελονιού μου και συνέχισα να την κρατάω κάτω. Της τράβηξα απότομα τα μαλλιά και της ψιθύρισα στο αυτί "Άνοιξε το στόμα". Μούγκρισε αλλά δεν το έκανε. Τηε τράβηξα τα μαλλιά περισσότερο και το άνοιξε λίγο. "Πιο πολύ" είπα τραβώντας πιο δυνατά. Υπάκουσε. Έχωσα 2 δάχτυλα μέσα στο στόμα της και το κράτησα ανοιχτό. με το άλλο χέρι ψάρεψα το κιλοτάκι της από δίπλα και το έχωσα μέσα στο στόμα της. Μετά την γύρισα ανάσκελα. Την κοίταξα στα μάτια -ένιωθε λίγο τρόμο. "Σου έκλεισα το στόμα γιατί δεν θέλω να κάνεις φασαρία" είπα. "Θα σε τιμωρήσω γιατί μαλακιζόσουν αντί να διαβάζεις. Θέλω να καθίσεις ακίνητη. Κατάλαβες;" Κούνησε το κεφάλι. Της έδωσα ένα χαστούκι. Μούγκρισε. Μετά δεύτερο, στο άλλο μάγουλο πιο δυνατό. Συνέχισα να τη χαστουκίζω ήρεμα. Άκουγα βογγητά. Σταμάτησα και την κοίταξα. Τα μάτια της είχαν γεμίσει δάκρυα. Αλλά δεν είχε κουνηθεί καθόλου. "Τώρα θα πρέπει να καθήσεις ήσυχη Ρ." της είπα. "Θα σου δέσω τα μάτια -πρόσεξε μην κουνηθείς εντάξει;" Έμεινε ακίνητη και με άφησε να της δέσω τα μάτια. Μετά σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα. Πήρα μια λαβίδα της σαλάτας. Γύρισα στο δωμάτιο, ήταν ακόμα στο κρεβάτι ακίνητη. Άναψα τσιγάρο -με άκουσε και κινήθηκε λίγο. "Θα πονέσεις τώρα Ρ." της είπα. "Αλλά έτσι θα καταλάβεις πως οι βρώμικες σκέψεις έχουν άσχημη κατάληξη. Προσπάθησε να κρατηθείς γιατί αν αντισταθείς θα πονέσεις περισσότερο". Κούνησε το κεφάλι. Κάπνισα το τσιγάρο παρατηρώντας της και μετά ήρθα από πανω της. Σήκωσα το μπλουζάκι της και έβγαλα έξω το στήθος της. Πέρασα τα χέρια μου πάνω του. Είχε τέλειο στήθος. Έβγαλα μια δεύτερη ζώνη που είχα στη ντουλάπα και άγγιξα τη θηλή του δεξιού της βυζιού με τη λαβίδα. Ανατρίχιασε. Μετά έπιασα τη ρόγα με τη λαβίδα και άρχισα να την τραβάω. Τεντώθηκε και ούρλιαξε. Ευτυχώς δεν ακούστηκε πολύ. "Δεν σου είπα να μείνεις ακίνητη;" φώναξα και αφού δίπλωσα τη ζώνη άρχισα να μαστιγώνω το βυζί της από τα πλάγια ενώ ταυτόχρονα τραβούσα τη ρόγα. Όσο περισσότερο κουνιόταν τόσο πιο άγρια την χτυπούσα. Συνέχισα το ίδιο και στο αριστερό της βυζί λέγοντας συνέχεια "μείνε ακίνητη". Σταμάτησα όταν τα βυζιά της είχαν γίνει κατακόκκινα και η δεξιά της ρόγα κόντευε να ματώσει. Την ελευθέρωσα και την άφησα να σηκωθεί για να ηρεμήσει. "Είσαι εντάξει;" τη ρώτησα. Έγνεψε θετικά και μου είπε "ναι, αλλά θέλω να σου ζητήσω μια χάρη. Θέλω να κάνουμε έρωτα". Γέλασα και την χαστούκισα. Τα μάτια της ξαναγέμισαν δάκρυα. "Δεν είσαι σε θέση να ζητάς Ρ." της είπα "και δεν είσαι ακόμα έτοιμη για να σε γαμήσω. Θα πρέπει πρώτα να με πείσεις οτι μπορείς να γίνεις σκλάβα μου και η εκπαίδευσή σου μόλις άρχισε". Έσκυψε το κεφάλι. Ο πούτσος μου κόντευε να σκίσει το παντελόνι. "Ομως, επειδή σήμερα προσπάθησες να δεχτείς την τιμωρία σου σαν σωστή σκλάβα -μπορώ να κάνω κάτι για σένα. Μπορώ να σου επιτρέψω να αγοράσεις έναν οργασμό σου. Θέλεις;" Έσκυψε το κεφάλι και είπε "ναι" χωρίς να ρωτήσει περισσότερα. "Ωραία λοιπόν" είπα "ξάπλωσε ανάσκελα". Το έκανε. Σηκώθηκα και πήρα ένα κερί. "Θα πρέπει να συνδιάσεις τον οργασμό με τον πόνο Ρ." της είπα. Γι' αυτό όσο σε χαϊδεύω θα σου ρίχνω κερί εντάξει;". "Εντάξει, αλλά όχι στο στήθος μου γιατί με πονάει ακόμα" είπε. Έβαλα ένα κανάλι με μουσική στην τηλεόραση και δυνάμωσα τον ήχο. "Βάλε τα χέρια σου κάτω από τα κωλομέρια σου και άνοιξε τα μουνόχειλά σου" της είπα. Το έκανε καθώς άναβα το κερί. Με κοιτούσε όταν έβαζα το δάχτυλο μου στο μουνί της που ήταν ορθάνοιχτο και υγρό. Πλησίασα το κερί πάνω από την κοιλιά της. Έσταξα την πρώτη σταγόνα. "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα" ούρλιαξε. Η κοιλιά της σφίχτηκε και οι υπόλοιπες σταγόνες την πονούσαν περισσότερο. Ταυτόχρονα άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα της που είχε ερεθιστεί. Την χάιδευα βίαια και την τραβούσα με τα δάχτυλά μου ενώ έριχνα κερί στον αφαλό της. "ΑΑΑΑΑΑααααααααααααχχχχχχχχχχ", "μμμμμμμμμμμηηηηηηηηηηηηηη" φώναζε και σε λίγο την ένιωσα να τελειώνει ουρλιάζοντας από πόνο και ηδονή.
    Άφησα το κερί στο κομοδίνο και κάθησα στο κρεβάτι. Η Ρ. έτρεμε. Πήγε να βγάλει τα κεριά από την κοιλιά της αλλά της έσπρωξα το χέρι.
    "Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις πως τίποτα δεν είναι δωρεάν" της είπα. "Το τίμημα για τον οργασμό σου είναι να με κάνεις κι εμένα να χύσω". Δέχτηκε σιωπηλά.

    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ;;;; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Προτείνω να συνεχίσετε  
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    Συνεχισε φίλε μου...
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Bρε την κουμπάρα!!!!
    Πάρτην στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου

    Έχω μια απορία όμως str82u....
    Η κουμπάρα εκτός από αυτήν την προσφορά της που απροκάλυπτα και με τόσο πάθος σου προσέφερε .... μήπως έπλενε και κανένα σοβρακάκι η μήπως σιδέρωνε και κανένα πουκαμισάκι?
    Έτσι θα την συμπαθούσε και η άλλη της παρέας (η γυναίκα σου) που κρίμα είναι να μην ωφεληθεί και αυτή από την δοτικότητα της κουμπάρας της και ΚΑΛΗΣ της ΦΙΛΗΣ !

    Sorry για το σχόλιο αλλά εμένα έτσι μου βγήκε μετά από όλα αυτά τα ωραία που διάβασα!

    Παρ' όλα αυτά συνέχισε γιατί θα σκάσω αν δεν μάθω την συνέχεια  
     
  8. commcosmos

    commcosmos Regular Member

    ? Τι εννοείς "έκανε λάθος να την φιλάει πριν το σεξ"? Και εφτανε σε οργασμό???
     
  9. str82u

    str82u New Member

    Κυρίες και κύριοι,
    ευχαριστώ για την συμμετοχή. Θα συνεχίσω, σας διαβεβαιώ, αλλά λιγο αργότερα που θα έχω τον χρόνο. Για τώρα μερικές απαντήσεις. Αγαπήτη Mistress EYA, "δυστυχώς" η δοτικότητα καθώς και τα προσόντα της κουμπάρας μου περιορίζονταν σε αυτά που περιγράφω. Εξ' ου και η η γυναίκα μου "σπαζόταν" κάθε φορά που ερχόταν σπίτι. Τι να κάνεις αγαπητή; Καμμιά δεν μπορεί να είναι τέλεια.
    Αγαπητέ commcosmos, το αγόρι της εφάρμοζε την πιό σίγουρη μέθοδο που υπάρχει στον κόσμο για να σας απατήσουν οι γυναίκες σας. Η μέθοδος συνίσταται στα εξής: 1. Άντρας φιλάει γυναίκα (ξέρουμε όλοι που) και αυτή τελειώνει. 2. Άντρας αρχίζει να γαμάει γυναίκα (αφού αυτή έχει τελειώσει) 3. Γυναίκα έχει πρόβλημα συντονισμού και βαριέται 4. Άντρας χύνει γρήγορα και γυναίκα μένει να αναρωτιέται. Σαφές;
     
  10. commcosmos

    commcosmos Regular Member

    Οκ, τώρα το κατάλαβα! 
     
  11. Masterkostas

    Masterkostas New Member

    Συνέχισε φίλε μου και την ιστορία και τη σχέση σου.Διερωτώμαι όμως η γυναίκα σου δεν ενδιαφέρεται για τέτοια παιχνιδάκια ?
     
  12. Astarty

    Astarty Contributor

    Τον αποπήρατε τον άνθρωπο με το θέμα της μοιχείας και δεν μας συνεχίζει την ιστορία του!

    Μοιχεία-απάτη δεν διαπράττεται όταν ο έτερος σύντροφος είναι γνώστης αυτής. Ειδικά όταν μπορεί να παίρνει και μάτι  
    Που ξέρετε στην συνέχεια μπορεί να εμφανιστεί και το εν γάμο ταίρι!

    Αστάρτη