Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κυρίαρχη/υποτακτική προσωπικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Belldi, στις 4 Νοεμβρίου 2019.

  1. Raed

    Raed Dazed

    Ορισμένοι δεν κατάλαβαν την ερώτηση απαντώντας ότι να ναι.   Και τα δύο άτομα που απάντησαν, το ένα με προσωπική εμπειρία, κρίθηκαν γιατί μάλλον δεν έχουν ιδέα και ας δούνε και καμιά ταινία να ξεστραβωθούν! :τρομπεϊσον:!!

    Ας μου συγχωρεθεί η άγνοια, πχ εγώ που έχω υπαλλήλους στους οποίους δίνω εντολές/οδηγίες για το πώς θα εκτελέσουν ορισμένες διαδικασίες...κυριαρχώ επάνω τους; Σοβαρά τώρα; Δλδ δεν είναι συνεργάτες μου αλλά τα πουτανάκια μου; Ε; Να βάλω στο στάτους μου Κ ή μήπως να βάλω σουίτσ γιατί έχω και το κράτος που με γαμάει με το καλημέρα; Ουστ ρε!!

    Και κάπως έτσι εκτροχιάζεται ένα ή αν όχι το μοναδικό νήμα, που δεν είναι το κλασικό ανακυκλωμένο νήμα του αφέντη που τον τρώει ή της αφέντρας στα 4 ή κάνα βανιλονήμα του τύπου προτιμάτε τις ψηλές ή τις κοντές; Πείτε μας γιατί;

    Με αθεράπευτη ειλικρίνεια ρε παιδγιά, κρίνοντας συμπεριφορές και όχι άτομα,...γιατί τόση μαλακί@?!
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2019
  2. espimain

    espimain Contributor

    Κανένας δεν κατάλαβε την ερώτηση ούτε στο εισαγωγικό μήνυμα ούτε στην επεξήγηση του νηματοθέτη.
    Είναι και τα δύο παντελώς ασύντακτα κείμενα και γενικά "από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα".
    Ακόμη κι εσύ προσπαθείς να δώσεις μια δικιά σου ερμηνεία του τι θέλει να πει ο ποιητής.
    Το θέμα όπως το προσεγγίζεις εσύ είναι πολυφορεμένο και επανέρχεται περιοδικά στο φόρουμ.
    Όσο για την "τόση μαλακία" που αναφέρεις, άνετα και τα δικά σου λεγόμενα μπορούν να ενταχθούν σε αυτήν. Καλό είναι να προσέχεις πως απευθύνεσαι στους άλλους.
    Εξάλλου ο «μαλάκας» δεν έχει κέρατα για να ξεχωρίζει. Από τις μαλακίες που λέει και κάνει, γίνεται αντιληπτός.
     
  3. RAIN

    RAIN nefelibata

    Δηλαδή εσύ που κατάλαβες την ερώτηση, απάντησες σε αυτή και βοήθησες τη συζήτηση να πάει παρακάτω;
     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Δεν επηρεάζει και επηρεάζει. Για μένα, όσο και να προσπαθώ να τα κρατήσω ξέχωρα -και τα κρατάω- μέσα στη μέρα υπάρχουν μικρές στιγμές όπου μπορεί να αντιδρούσα διαφορετικά από κάποιον άλλον άνθρωπο που δε συμμερίζεται την ίδια ψυχοσύνθεση με εμένα.

    Αρκετά πολύπλοκο θέμα, ακόμη και για άτομα όπου το βιώνουν "μόνο στην κρεβατοκάμαρα". Χρωματίζει, θες δεν θες. Κι όχι μόνο.. φόρες είναι κι άμεσα αλληλένδετα. Φορές εξηγούν το γιατί κάποιος επιλεγεί να είναι έτσι έστω και "μόνο στην κρεβατοκάμαρα". Είτε είναι straightforward ρόλος είτε κόντρα.

    Τουλάχιστον για εμένα αυτό ισχύει.
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2019
  5. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    - Σε τι έκταση επηρεάζει η σεξουαλική συμπεριφορά τη συνολική προσωπικότητά σας;

    Θα ελεγα οτι ισχυει το αντιθετο. Η προσωπικοτητα-ψυχοσυνθεση κλπ επηρεαζει τη σεξουαλικη συμπριφορα

    - Για κάποιους η κυρίαρχη ή υποτακτική συμπεριφορά (ακριβέστερα, η ηδονή από μια τέτοια συμπεριφορά) αρχίζει και τελειώνει στο κρεβάτι.

    Φυσικα....πολλοι εχουν τα φετιχ τους που περιοριζονται μονο στο σεξ

    - Για άλλους αυτή η συμπεριφορά μπορεί να επεκτείνετε και σε άλλες στιγμές της καθημερινότητας, οπότε αναλόγως της μονιμότητας κατατάσσονται σε masters/slaves.

    Εδω μπλεκομαστε λιγο ολοι. Η σεξουαλικη συμπεριφορα.....δεν επεκτεινεται και σε αλλες στιγμες της καθημερινοτητας. Προφανως εννοεις η υποτακτικη συμπεριφορα ως ψυχοσυνθεση.....

    - Ακόμη και τότε όμως είναι πολλές φορές στοχευμένο σε συγκεκριμένο/α πρόσωπο/α, έτσι ώστε απέναντι σε άλλα πρόσωπα ή καταστάσεις (π.χ. χώρους εργασίας) να συμπεριφέρονται (και να νιώθουν) με αντίθετο τρόπο.

    Υποτακτικη συμπεριφορα προς συγκεκριμενο προσωπο στους χωρους εργασιας? μαλλον εχει να κανει με το τι εργασια ειναι και απλα υπακοη στους κανονες εργασιας. Αλλιως καραδοκει η απολυση θα ελεγα. Μαλλον δεν μπλεκεται εδω καθολου η ψυχοσυνθεση του καθενος.

    - Η μία εκδοχή είναι ότι μέσα από αυτές τις αντιθέσεις νοηματοδοτείται η κυρίαρχη/υποτακτική συμπεριφορά: άνθρωποι που σωρεύουν αισθήματα ευθύνης αισθάνονται την απελευθέρωση με το να παραδίδουν τον έλεγχο σε κάποιον άλλον, και αντιστρόφως.
    Το πρόβλημα όμως με αυτήν την εκδοχή είναι ότι η υποτακτική/κυρίαρχη συμπεριφορά καθίσταται μέσο εκτόνωσης και όχι ψυχοσύνθεση του προσώπου.


    Επομενως, κατα τη γνωμη μου, δεν υπαρχει αντιθεση μια και οι ανθρωποι ασχετως ψυχοσυνθεσης ειναι υποχρεωμενοι να δουλεψουν κατα πως πρεπει σε καποια εργασια. Το οτι καποιο εξ αυτων εκτονωνονται στο κρεβατι εκφραζοντας τα φετιχ τους....θα ελεγα πως ναι. Υπαρχουν. Γιατι οχι. Αλλα οχι επειδη μπλεκουν την ψυχοσυνθεση με την εργασια τους

    - Αντιθέτως, αν μπορούμε να μιλάμε για κυρίαρχη/υποτακτική προσωπικότητα, τότε θα πρέπει άμεσα ή και έμμεσα η προσωπικότητα αυτή να εκδηλώνει την ψυχοσύνθεσή της σε κάθε έκφανση, ακόμη και σε ενέργειες με εντελώς συμβολικό χαρακτήρα.

    Διαφωνω εδω. Διοτι οι κοινωνικοι κανονες δεν ανακατευουν την σεξουαλικη συμπεριφορα μας στη δουλεια. Πως θα ηταν δυνατον αλλωστε.

    - Σε τι έκταση επηρεάζει η σεξουαλική συμπεριφορά τη συνολική προσωπικότητά σας;


    Προσωπικα....η προσωπικοτητα επηρεαζει την σεξουαλικη συμπριφορα.
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2019
  6. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Συγχωρεστε την δυσκολια απαντησης. Το καταραμενο ιπαντ δεν ακολουθει τη σκεψη μου. Η απαντηση μου ειναι μεσα στο κειμενο
     
  7. Raed

    Raed Dazed

    Γεια σου σεφ @espimain !   Η ερώτηση ήταν μια χαρά. Στο κείμενο που ακολούθησε ο νηματοθέτης προσπάθησε να δώσει μια δική του ερμηνεία και κάπου μπερδεύτηκε, νταξει δεν έγινε κάτι. Συμβαίνουν αυτά.
    Εσύ όμως που το διαβάζεις, βρήκες ορθογραφικά ή λάθη γραμματικής, συντακτικού και ότι άλλο, πολύ ωραία! Στείλε λοιπόν ένα dm και πες του το. Το να βγαίνεις και να γανιάζεις το κάθε νέο μέλος που τόλμησε να ανεβάσει μια απορία κάθε φορά με το ίδιο πάτερν: τι εννοείς; Πώς το εννοείς; Θέλεις να πεις αυτό ή εκείνο; κάνεις αυτό ακριβώς που περιγράφεις στις τελευταίες γραμμές του κμν σου. Δε χρειάζεται να έχεις κέρατα όπως λες και εσύ, φαίνεσαι!

    Είναι απλό, το παιδι εκανε μια ερώτηση συμπυκνωμένη στις δύο πρώτες γραμμές. Δύο είναι οι εκδοχές ή κατάλαβες την ερώτηση όπως εγώ και πολλοί άλλοι (deal with it) και δίνεις μια απαντηση ή δεν κατάλαβες την ερώτηση. Εδώ είτε απαντάς κάτι άσχετο ή νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, έχεις μια ανάγκη να απαντήσεις και ψάχνεις για ανούσια λάθη, σαν να θέλεις να βρεις το δίκιο σου ένα πράμα, οπότε ξεκινάς ανόητες επιθέσεις σε όσους δεν σου αρέσουν τα μούτρα τους ή τα λεγόμενα τους και γίνεσαι πάλι λίγο εχμ μαλτέτοιος...δεν μπορώ να το πω θα φάω warning! Κατάλαβες όμως!!  

    Τώρα όσων αφορά εμένα. Εγώ το ξέρουμε όλοι, είμαι μλκς και στραβός και σεξιστής και λίγο τρόμπας!   (Έβαλα πολλά "και" κύριε?) Το είχα πει από την αρχή αν θυμάσαι.

    Εγώ λοιπόν, με την περιορισμένη αντίληψη ενός ψηφιακού τρολ, προσπάθησα τουλάχιστον να δώσω μια απάντηση στο φίλο νηματοθέτη και όχι μόνο να πω τι δεν μου κάθεται στη συμπεριφορά των άλλων, ενώ εσύ ένιωσες μόνο την ανάγκη να μου την πεις, δεν είχες να προσφέρεις τίποτα απολύτως σε αυτό το νήμα, ούτε καν τη γνώμη σου. Ποιος από τους δύο λοιπόν δεν έχει κέρατα αλλά φαίνεται από τις πράξεις και τα λεγόμενα του; Get a life re man!! Με αγάπη πάντα!!

    @RAIN Καλημέρα και σε εσένα! Ναι!
    Δεν πήγε παρακάτω όμως γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι, σαν εσένα, δεν την κατάλαβαν και βγήκαν απλά για να βρουν το δίκιο τους με προσωπικές επιθέσεις.   Λογικό να μην προχωρήσει το νήμα. Αντί λοιπόν να χάνεστε σε ανούσιες προσωπικές επιθέσεις, μιας και δεν έχετε τίποτα το ουσιαστικό να πείτε, δώστε παρακαλώ πολύ χώρο σε όσους έχουν γνώμη και θέλουν να την εκφράσουν, με ή χωρίς ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.

    *Βλέπω με χαρά τα λαϊκε της αστυνομίας του φόρουμ να ανακυκλώνονται γοργά, λείπουν κάνα δυο από την ομάδα βέβαια.
     
  8. espimain

    espimain Contributor


    «Συ είπας»
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το ενδεχόμενο του να μην κατάλαβα τι θέλει να πει ο νηματοθετης (γιατί όντως υπάρχει μια σύγχυση σε αυτά που γράφει) και να ζητάω περισσότερες εξηγήσεις για να τοποθετηθώ σωστά και να μην λέω άσχετα υπάρχει;
     
  10. Raed

    Raed Dazed

    Βεβαίως!!  
     
  11. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Το να προσπαθήσουμε να καταλαβουμε τι θελει να πει και να τον βοηθήσουμε σαν καινουριο μελος που ειναι, να τα ξεκαθαρισει και να τα βαλει σε μια ταξη (αλλωστε αυτος ειναι και ενας απο τους σκοπους του φορουμ) στο μυαλο του και ισως βοηθησουμε και αλλους που εχουν καποια παρόμοια σύγχυση υπαρχει?

    Υ.Γ. Αντε να μπει μια ταξη εδω μεσα γιατι ολο χαβαλε κανετε και θα πεσουν warnings  
     
  12. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Όλα παίζουν σε αυτή τη ζωή. Όπως και το να μην απαντάς σε κάθε νήμα όταν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις.