Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η περιπέτεια με την αφέντρα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 23 Ιουνίου 2013.

1. O Αφέντης το είχε πει. Έτσι θα γίνει.
    Πήγαινε να την φέρεις. Θα ετοιμαστείς. Στο μουνί σου θα βάλεις τις μικρές μπίλιες χωρίς βρακί. Θα οδηγήσεις και θα κρατάς τα πόδια ανοιχτά.
    Θα την καλησπερίσεις και δεν θα ξαναβγάλεις άχνα. Στις έντεκα ακριβώς να είστε εδώ.
    Τρέχα τώρα.
    -Μάλιστα Κύριε. Τρέχω.
    Πήγα στο μέρος που είχαμε δώσει ραντεβού. Περίμενε εκεί. Σταμάτησα. Της άνοιξα την πόρτα να μπει και την καλησπέρισα.
    Εκείνη χαμογέλασε. Κάθισε. Της άρεσε η μουσική που έπαιζε στο αμάξι.
    Δεν μίλησα.
    Έντεκα παρά τέταρτο φτάσαμε έξω από το ξενοδοχείο. Το τηλέφωνό μου χτυπάει και ο Αφέντης μου ζητάει να μιλήσει μαζί της..
    Κάτι της λέει.. το κλείνουν..
    Εκείνη αμέσως ανοίγει τα μπούτια μου και ελέγχει τις μπίλιες. Παίζει λίγο μαζί τους.
    Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο. Μπαίνουμε στο ασανσέρ και φτάνουμε έξω από την πόρτα.
    Χτυπάω. Ο Αφέντης ανοίγει . Μας πιάνει από το σβέρκο και μας βάζει να φιληθούμε.
    Δίνει εντολή στην αφέντρα να με γδύσει. Εκείνος ανοίγει τα μπούτια μου. Παίζει με τις μπίλιες και ελέγχει την υγρασία μου.
    Κάπως έτσι βρίσκομαι γονατιστή με τον πούτσο Του στο στόμα και λίγο αργότερα στα τέσσερα να Του φέρνω τη ζώνη Του.
    -Όχι σε μένα.. μου γνέφει.. στην αφέντρα εδώ.. δωσ’της την.
    Ντρέπομαι. Σκύβω το κεφάλι και της δίνω τη ζώνη που κρατάω με τα δόντια μου.
    Ο Αφέντης τραβάει λιγάκι τις μπίλιες από μέσα μου, τα υγρά μου στάζουν.
    Με σηκώνει. Τα χέρια στον τοίχο. Πόδια ανοιχτά. Μια μαύρη μάσκα φοράει στα μάτια μου.
    Λίγο αργότερα νοιώθω τη ζώνη να πέφτει με δύναμη επάνω μου. Ξανά και ξανά.
    Ένα χέρι να ελέγχει τις τρύπες μου . Το χέρι Του. Και η ζώνη Του συνεχίζει να πέφτει επάνω μου από τα χέρια της αφέντρας.
    Ο Αφέντης παρακολουθεί. Εγώ πονάω. Εκείνος καυλώνει. Με πιάνει από τα μαλλιά και με βάζει γονατιστή κάτω ακριβώς μπροστά από το κρεββάτι. Η αφέντρα ξαπλώνει και πιέζει το κεφάλι μου επάνω στο μουνί της.
    Τα σημάδια από τη ζώνη Του επάνω μου τσούζουν.
    Εκείνος ανεβαίνει επάνω από την αφέντρα και μου δίνει εντολή να πάρω τον πούτσο Του στο στόμα. Αμέσως μετά να βάλω τον πούτσο Του στο μουνί της αφέντρας.
    Την γαμάει άγρια και πατάει το κεφάλι μου εκεί να βλέπω τον πούτσο Του να την σκίζει.
    Ο Αφέντης τραβιέται. Παίρνει τη ζώνη με στήνει στα τέσσερα και μαστιγώνει τα μπούτια μου τον κώλο το μουνί μου.. Ματώνω.. κλαίω..
    Μου δίνει τη ζώνη Του να τη φιλήσω. Και καρφώνει τον πούτσο Του στον κώλο της Αφέντρας όπου και χύνει. Βάζει τη σκλάβα Του να γλύψει τα υγρά Του όλα.
    Το κάνω. Κλαίω.. μου δίνει το φιλί Του και πέφτω στα πόδια Του.
    Χαιδεύομαι επάνω Τους.
    Ο Αφέντης αποχαιρετά την αφέντρα καθώς εκείνη φεύγει. Ενώ η σκλαβούλα Του είναι πεσμένη κάτω, στη γωνιά της..
    Αισθάνομαι το άγγιγμά Του στα μαλλιά μου. Τα τραβάει, να Τον κοιτάξω.
    Φτύνει στα χείλη μου και μου δίνει το υγρό φιλί Του.
    Αμέσως μετά με χαστουκίζει και γαμάει τον κώλο μου. ΄Αγρια βαθειά δυνατά.
    Τελειώνει στο μουνί μου μέσα.. μαζεύει τα χύσια Του με τα δάχτυλά Του και μου τα δίνει να τα γλύψω.
    Η σκλάβα το κάνει με χαρά. Το κάνω με χαρά.
    Ζητάω άδεια να χύσω. Στα πόδια Του.
    -Σας παρακαλώ Κύριε , μπορώ;
    -Μπορείς..

-Ευχαριστώ Αφέντη μου.. (τυλίγεται στα πόδια Του)..

Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Maley

Maley Contributor

Απάντηση: Η περιπέτεια με την αφέντρα..

πολυ ομορφο sklavina μου..

3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Παιδιά πολύ όμορφο, είναι πραγματικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις;

4. anima0

anima0 Regular Member

Πάρα πολύ ερεθιστικό. Μπράβο σας..!
    Πάντα τέτοια.
    Ζηλεψα τα παιχνίδια με τρίτους είναι πολύ προκλητικά    

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Χμμμ... δεν θα έλεγα ότι η γυναίκα που περιγράφεται στην ιστορία ως Αφέντρα πως είναι όντως Κ αλλά μία kinky κοπελιά που γουστάρει πειραματισμούς κι εμπειρίες.

Κατά τ'άλλα, το ζητούμενο είναι να περνάτε καλά  

6. Απάντηση: Η περιπέτεια με την αφέντρα..

Ευχαριστώ όλους για τις τοποθετήσεις σας..

Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..

7. mixalis

mixalis New Member

Πολύ ωραία εμπειρία! Ευχαριστούμε που τη μοιραστήκατε μαζί μας.

8. GRD

GRD Great Red Dragon

Καλά περνάτε ή σκέπτεστε... (μια που δεν είναι σαφές)  

Ανδρ(ε)ας