Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρωτη μου φορα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Special_Edition, στις 31 Ιανουαρίου 2006.

  1. Special_Edition

    Special_Edition New Member

    Εδω θα προσθεσω πως ηταν και η τελευταια μου μιας και δεν μου εχει ξανατυχει! Δεν ειναι κατι το απιστευτο για σας που φανταζομαι αυτο θα σας φαινετε μικρο αλλα για μενα εστω και αυτο το μικρο μετρουσε.
    Πριν 2 χρονια δουλευα σε ενα ροκ club καπου στη Κρητη, ολα ηταν καλα κοπελες αρκετες λογω και της δουλειας, αλλα τιποτα το τρομερο.
    Μεχρι που καποια μερα ηρθε στο μαγαζι μια κοπελα για δουλεια. Ηταν απο Θεσσαλονικη και ειχε ερθει συνδιαζοντας δικοπες με δουλεια.Για να μην σας ζαλιζω γρηγορα βρεθηκαμε μαζι.Ηταν ισως η πιο παραξενη κοπελα που ηχα γνωρισει, μια ηταν εδω και μια εκει, απο τη μια μου αρεσε και απο την αλλη με κουραζε ολη αυτη η κατασταση.Οταν αρχισαμε να εχουμε ερωτικη επαφη φανικε το πρωτο βασικο προβλημ, δεν μπορουσα να την ικανοποιησω!Αυτο με πειραζε για 2 λογους: πρωτων σαν αντρας δεν μπορουσα να το δεκτω ειναι ο αντρικος εγωισμος που δεν σε αφηνει!Και το δευτερο και το βασικοτερο ηταν οτι ημουν πλεον δεμενος μαζι της και ηθελα να νιωθει οσο πιο ωραια γινεται!
    Τυχαια ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν ο τροπος!Για να πω την αληθεια ουτε αυτη το ηξερε οτι ηταν μια μικρη κρυφη slave!απο τοτε ολα αλλαξαν, αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι οτι μετα απο καθε ερωτικη μας επαφη ερχοταν και κρυβοταν στην αγκαλια μου!Υπεροχο!!!
    Μετα απο τρεις φανταστικους μηνες επρεπε να φυγει για Θεσσαλονικη και εγω για Αθηνα.Συναντηθηκαμε αλλες δυο φορες απο τοτε αλλα η αποσταση ειναι δυσκολο πραγμα σε συνδιασμο με τη ζηλια και ετσι αποφασισαμε να διακοψουμε.
    Αυτο εχω μονο, δεν μπορω να πω οτι μου αρκει αλλα... 
     
  2. Photographer

    Photographer Regular Member

    Ανέπτυξε περισσότερο την ιστορία σου γιατί είναι γεμάτη γενικότητες.

    Ποιό ήταν το "τυχαίο γεγονός" με το οποίο ανακαλύψατε πως ήταν υποτακτική;
    Μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους να το αναπαράγουν δήθεν τυχαία.

    Με ποιές τεχνικές τελικά έφτανε στο σημείο που θέλατε.