Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη ανώνυμη ιστορία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ελλάδα, στις 25 Ιουλίου 2006.

  1. Ελλάδα

    Ελλάδα New Member

    Είμαι 28 ετών . Η ιστορία μου αρχίζει όταν συναντήθηκα με 2 Κυρίους σε ένα meeting του forum πριν λίγους μήνες στην περιοχή των Εξαρχείων .
    Ο ένας μου ζήτησε να τον ακολουθήσω σε ένα σκιερό μέρος δίπλα στην είσοδο όπου με έβαλε να γονατίσω και μου έδεσε με μια χειροπέδη τα χέρια ψηλά στα κλαδιά του δέντρου.
    Άνοιξε το φερμουάρ και μου έχωσε το τεράστιο όργανο του στο στόμα . Ζαλίστηκα αλλά δεν φάνηκε να τον ενδιαφέρει . Όταν τελείωσε το πρόσωπο μου ήταν υγρό από το σπέρμα του . Έφυγε και σε λίγο ξαναήρθε μαζί με τον άλλο Κύριο που με χαστούκισε και κατέβασε μέχρι τα γόνατα το στενό κολάν που φορούσα . Έβαλε 2 δάχτυλα μέσα στο μουνί μου και φώναξε στο άλλο Κύριο είναι μούσκεμα το πουτανάκι . Σε λίγο μια Κυρία φάνηκε και άρχισε να γελάει τότε ο δεύτερος Κύριος την άρπαξε και άρχιζε να την χαϊδεύει βίαια κάτω από την κοντή της φούστα .Την έσκυψε μπροστά μου και αφού την κρατούσε γερά νομίζω την γάμησε πισωκάπουλα . Πονούσε το στήθος μου από την κάβλα και παρακαλούσα τον άλλο Κύριο να με πάρει και εμένα . Αυτός με χαστούκισε και λύνοντας με με τράβηξε μέχρι το δρόμο όπου και με έβαλε σε ένα ταξί . Είπε στον ταξιτζή να μας πάει στον Βοτανικό αλλά οτι δεν είχε λεφτά να τον πληρώσει και ότι αν ήθελε να με πηδήξει για να κάνουμε την διαδρομή .
    Ο ταξιτζής έβαλε μπροστά και σε ένα ερημικό μέρος σταμάτησε και αφού με κατέβασαν κάτω μου έχωσαν τα όργανα τους στο στόμα μετά με έριξαν κάτω και με πήραν από μπροστά και από πίσω .
    Έχυσα πολλές φορές και αυτοί έχυσαν στο πρόσωπο μου . Όταν τελείωσαν ο Κύριος με ρώτησε που είναι το σπίτι μου και είπε στον ταξιτζή να μας πάει εκεί φτάσαμε και αφού κράτησε τα ρούχα μου με άφησε να κατέβω και να πάω στο σπίτι μου .
    Κύριε τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ελπίζω να Είστε τόσο χαρούμενος όσο και εγώ.
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Ενδιαφερουσα εμπειρια...ελπιζω να εισαι με καποιον απο τους Κυριους μαζί ακομα..
     
  3. Ελλάδα

    Ελλάδα New Member

    Οχι Κύριε Maley είμαι με τον ταξιτζή
     
  4. Astarty

    Astarty Contributor

    Και το έλεγα στον αγαπημένο μου Χάινριχ...
    "πάμε και εμείς αγάπη μου σε μια από αυτές τις συναντήσεις". Τίποτα αυτός ανένδοτος! Φοβάται μην με κλέψουνε. Τι χάνω! Πισωκολητά, πίπες! Και τις τσάμπα κούρσες που τις πας!

    Αστάρτη
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καλώς ήρθες Ελλάδα  
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    Kαλο Ελλαδα <χ> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  7. Astarty

    Astarty Contributor

    Αγαπητή μου Ελλάδα μια φιλική συμβουλή: Από την στιγμή που νιώθεις εκτεθειμένη με το σε ισχύ προφίλ σου και είχες την ανάγκη να πεις ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον κύριο παρουσιάζοντας μας αυτή την εμπειρία σου, θα ήταν φρόνιμο από μέρους σου να κρύψεις στοιχεία που σε προδίδουν όπως ηλικία, τοποθεσία, ρούχα. Στις συναντήσεις που γίνονται πολλοί θυμούνται πολλούς. Εκτός φυσικά αν όλα αυτά είναι φανταστικά και έτσι δεν συντρέχει κανένας λόγος παραιτέρω έκθεσης σου.

    Αστάρτη
    _________________________________
    Η Ελλάδα προδίδει τα παιδιά της
     
  8. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Καλά και άγια όλα αυτά αλλά γιατί ξεχνούμε το aids???????όσο και να θέλουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, υπάρχει ..... ας είμαστε όλοι προσεκτικοί για το καλό μας