Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μαλακία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 21 Ιουλίου 2008.

  1. cider

    cider Kitchen master

    Ήμουν εκεί γύρω στα 15 (καθυστερημένος σε σχέση με πολλούς γνωστούς μου, όχι όμως τόσο καθυστερημένος σε σύγκριση με κάποιους άλλους!) και διάβαζα καλοκαιριάτικα για κάτι εξετάσεις. Μέχρι τότε είχα ζουρλαθεί στην ονείρωξη, και κάθε φορά που μου σηκωνόταν (95% του συνολικού χρόνου) απλώς τον έτριβα, τον πίεζα και άλλα ωραία. Οπότε εκεί που κάθομαι (μόνος στο σπίτι) και έχω βγάλει κάτι σελίδες σχισμένες από ένα Πεντχάουζ αμερικάνικο (τότε μόνο "Διάβασέ με" και "Θαυμάσιο" κυκλοφορούσαν στα ελληνικά, και τρέχαμε στα περίπτερα της Ομόνοιας για σταφ) και έχω γίνει πύραυλος, μου έρχεται η τρομερή ιδέα:
    "Βρε", λέω, μέσα μου, "αφού όταν θέλουμε να πούμε σε κάποιον ότι είναι μαλάκας του κάνουμε αυτή   τη χειρονομία, λες να είναι έτσι η μαλακία;"
    Και ανακάλυψα το Ελντοράντο. Η Καλιφορνία απλώθηκε πλούσια εμπρός μου. Η ζωή μου άλλαξε για πάντα.
    Δυο τρεις παλινδρομικές κινήσεις ήταν αρκετές. Ίσα που πρόλαβα να πάω στον καμπινέ και να σταθώ πάνω απ' τη λεκάνη. Έχυνα, έχυνα, έχυνα, πότάμια ολόκληρα.
    Κι απο τότε, τον έκανα σφεντόνα.
     
    Last edited: 21 Ιουλίου 2008
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Λοιπον, η πρωτη δικη μου εγινε στα 12 μου χρονια. Και εγινε εντελως συμπτωματικα.
    Απο παιδακι ειχα ενα τρομερο παθος με την καθαριοτητα και ετσι οποτε γυριζα απο το σχολειο ηθελα αμεσως να κανω μπανιο.
    Καποια στιγμη και ενω ημουν ξαπλωμενη μεσα στην ζεστη σαπουναδα του αφρολουτρου ανοιξα αποτομα το ντους, το οποιο λογω της πιεσης του νερου εκτιναχθηκε, εφυγε απο την βαση του και επεσε στο νερο αναμεσα στα ποδια μου.
    Το ρευμα νερου που σχηματιζε η υδατινη πιεση "επαιζε" κυριολεκτικα το πιπι μου δεξια- αριστερα με μεγαλη ταχυτητα.
    Ενοιωθα την ευχαριστηση να "ανεβαινει" μεχρι που...................ο οργασμος με συγκλονισε, τσιριξα και....ειδα το υγρο να βγαινει απ το πιπι μου.
    Τρομαξα οσο τιποτε, υπεθεσα πως κατι κακο μου συνεβη, σκουπιστηκα γρηγορα, βγηκα απο το μπανιο και ετρεξα στην γιαγια μου λεγοντας της, "εχυσα με το πιπι μου", κατι που το ανακοινωνα με μεγαλη υπερηφανεια σε οποιον μας επισκεπτοταν εκεινη την ημερα.
    Η γιαγια μου τσιριξε "θα παθω ανακοπη" και ξεσπασε σε γελια.
    Μου δημιουργηθηκε ομως παραλληλα η λανθασμενη εντυπωση πως οι ανθρωποι για να "χυσουν" πρεπει να ειναι απαραιτητα βυθισμενοι σε νερο.
     
  3. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Εμένα μου συνέβη σε αρκετά μεγαλύτερη ηλικία. Είχα κλείσει τα 17, είχα ως τότε ολοκληρωμένες σχέσεις και συνήθως με αυνάνιζαν εκείνοι στη διάρκεια του σεξ. Ένα βράδυ λοιπόν που έβλεπα τσόντα στο Filmnet, αφού ερεθίστηκα αρκετά με όσα έβλεπα, έβαλα το δικό μου χεράκι κάτω και τελείωσα. Και μου άρεσε πολύ περισσότερο απ'όσο όταν μου το έκαναν άλλοι....
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Η πρώτη μαλακία

    γυρω στα 12 αρχισα την μαλακια..ειχα αγχος με το ασπρο υγρο που εβγαινε απο τον πούτσο μου..νομιζα οτι ημουνα αρρωστος..που να ξερα..
     
  5. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Χμ, εγω παλι, γυρω στα 4. Ανακαλυψα οτι ο στηλος για τις κουνιες εδινε ενα καταπληκτικο συναισθημα οταν γλυστρουσα κατω. Οποτε που με βρησκεις που με χανεις, σκαρφαλωμενη στις κουνιες ημουν. Το ελεγα και στα αλλα παιδακια, ανεβητε και γλυστριστε, ειναι καλοοοοο.
    Μετα ανακαλυψα τα χερια του καναπε, την ακρη της μπανιερας, τα χαλια οταν ειναι τυλιγμενα ρολο, και διαφορα αλλα. Σιγα σιγα, ανακαλυψα και τα δικα μου δακτυλα (πιο διακριτικο, και δεν ενοχλει τους μεγαλους που απορουν τι διαολο κανω και σκαρφαλωνω στα ρολα στην εκθεση χαλιων).
    Περιπου στα 12 μου, πηγα σε high school καθολικο, οπου ημασταν υποχρεωμενοι να πηγαινουμε και να συζηταμε με τον παπα του σχολιου. Εξω απο το γραφειο του ειχε διαφορα φυλλαδια με συμβουλες για εφηβους κλπ. Εκει ειδα και ενα φυλλαδιο που μιλουσε για την μεγαλη αμαρτια του αυνανισμου!!! ΛΥΤΡΩΣΗ!!!!
    Καταλαβα οτι για να το θεωρουν μεγαλη αμαρτια και να εχουν εκτυπωσει φυλλαδια, το κανουν κι' αλλοι, δεν ειμαι η μονη!
    Ευτυχισμενη στιγμη.
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    θυμάμαι οτι η πρώτη φορά που έγινε συνειδητά ήταν γύρω στην τετάρτη δημοτικού. ένιωθα πολύ έντονα ανάμεσα στα πόδια μου και ήξερα οτι αυτό που έπρεπε να κάνω είναι να βάλω κάτι ανάμεσά τους και να τριφτώ. έτσι πήρα μια κούκλα Barbie, την ξάπλωσα στο κρεβάτι, ξάπλωσα απο πάνω της και βολεύτηκα ώστε να είναι στο κατάλληλο σημείο και άρχισα να τρίβομαι. αργότερα έμαθα να χρησιμοποιώ τα πόδια της κούκλας για πιο ειδικές εξερευνήσεις.όταν το συνήθισα και δεν μου έκανε πλέον εντύπωση, άρχισα να χρησιμοποιώ διάφορα αντικείμενα που έβρισκα στο σπίτι. η πρώτη φορά που έχυσα πρέπει να ήταν κάπου κοντά στο τέλος δημοτικού με πρώτη γυμνασίου.πιο πριν δεν επικεντρωνόμουν στην κλειτορίδα μου, αλλά κυρίως στον κόλπο μου.
    φιου,ένας Θεός ξέρει τι σκεφτόμουν 
     
  7. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήμουν γύρω στα 12-13.. Έλειπαν οι δικοί μου και ήταν η καλύτερη μου να ξενυχτίσω βλέποντας ακατάλληλα για ανήλικους… χεχε
    Και ναι.. ήμουν τυχερή γιατί στις 03:30 έβαζε την Εμμανουέλα.. Αχ αχχχ…Είχε πολύ σεξοπορνοδιατροφικό επεισόδιο.. Μάθαινε σε κάποιον πώς να την κάνει να τελειώσει και όχι μόνο.. ε δεν άντεξα.. το χεράκι μου πήγε εκεί χαμηλά και άρχισα να ψαχουλεύω και εγώ μαζί της.. Ήταν και θεογκόμενα η άτιμη που να αντισταθείς!! Ε μετά τι ήταν να δω τι και πως.. Πήρα φόρα και ακόμα δεν έχω σταματιμό!!!!  
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Η πρώτη μαλακία

    Δηλαδή από κείνα που πασαλείβονται με τα φρούτα και τις σαντιγές;
     
  9. cider

    cider Kitchen master

    Re: Απάντηση: Re: Η πρώτη μαλακία

    Πω πω, τι πεινάλας που είσαι, αδερφάκι μου!
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Βινα Ασικη .... το απολυτο θηλυκο της 10ετιας του 80 ...... η πρωτη και παντοτινη ... ημουν 14 και μολις ειχα βγει απο το σινεμα στα "ροδα τσαντα και κοπανα" ... ετρεξα σπιτι αμεσως και   ..... απο τους ωραιοτερους κωλους ... γυναικαρα να την παρεις στα τεσσερα ...... αααααχχχ ... Βιναααα ... παντα πιστευα οτι καποιες γυναικες εχουν γεννηθει για να γαμηθουν .... αλλα να ΓΑΜΗΘΟΥΝ ... οχι απλα να γαμηθουν ....
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η πρώτη μαλακία

    Όντως. Γι' αυτό όταν δώσουμε ραντεβού στο περίπτερο, στην πλευρά των κρουασάν παρακαλώ...
     
  12. cider

    cider Kitchen master

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η πρώτη μαλακία

    Μπίρες με κρουασάν, βρε αθεόφοβε; Πα πα πα! Χάθηκε να βρεθούμε απ' τη μεριά με τα πατατάκια και τα εξτρατυρογαριδάκια; Και κατά προτίμηση κοντά στα πορνό (αυτό το τελευταίο το έβαλα για να είμαστε ον τόπικ)